Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 16 λεπτά , alina80 είπε:

Κορίτσι τι τέλεια νέα! Λίγο υπομονή και θα κολλήσει και ο πλακούντας. Τι χαρά μου έδωσες που είναι όλα καλά. 

Κορίτσια γεια σας. Είχα δύο πολύ δύσκολες μέρες στη δουλειά, με λίγες ώρες ύπνο αλλά με πολύ καλά αποτελέσματα.

Πριν λίγο γύρισα και μέχρι να διαβάσω τόσες σελίδες...

@Nati85 @marillia @Ungry girl @Smile89 με κάνατε και γέλασα. Τι να τον ξεζουμίσω (χτες ούτε που συναντηθήκαμε). Σήμερα ούτε τεστ δεν κατάφερα να κάνω... Αλλά του είπα -σημερα θα κάνουμε σεξ, το παίρνεις όλο πάνω σου, αν με πάρει ο ύπνος μην παρεξηγηθείς και κυρίως μην πτοηθείς, συνέχισε....

Είσαι τρελή Χαχαχα Χαχαχα 

πρίν από 14 λεπτά , Μάντη είπε:

Μπράβο κορίτσι μου! Είδες όλα πάνε καλά!!! Ξάπλα εσύ!!!

Ξαπλα ναι!!! Ευχαριστώ!!! 

πρίν από 9 λεπτά , Nektarinaki είπε:

Μπραβο κοριτσι μου!γερο να ειναι το μωρακι σου και δυνατο :)

Ευχαριστώ πολύ κούκλα μου!!! 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 28 λεπτά , Smile89 είπε:

Αγαπες μου!!! Όλα καλα την ακουσαμε την καρδουλα. Εκεί είναι το ζουζούνι. Οκ δεν φαινόταν τίποτα βέβαια ειναι κουτσικο ακόμη μωλε. Σε δυο εβδομαδες θα παω παλι. Ο πλακούντας δεν θέλει να κολλήσει ειναι ζόρικος. 

Μπράβο βρε κορίτσι!!!! Όλα καλά λοιπόν! Γύρισα από το γυμναστήριο και σε είχα στο μυαλό μου!

@WannaBeMother και @ritaki13 σας βλέπω στην αναμονή στο πινακακι.. έχουμε κανενα νέο????

@caramel_83 καραμελιτσα πως είσαι εσύ?? Σε τι φάση είσαι τώρα??

XDXPp2.png

πρίν από 35 λεπτά , Smile89 είπε:

Αγαπες μου!!! Όλα καλα την ακουσαμε την καρδουλα. Εκεί είναι το ζουζούνι. Οκ δεν φαινόταν τίποτα βέβαια ειναι κουτσικο ακόμη μωλε. Σε δυο εβδομαδες θα παω παλι. Ο πλακούντας δεν θέλει να κολλήσει ειναι ζόρικος. 

@Smile89 ουφ! Χαμόγελα ελεύθερα πλέον λοιπόν όπως λέει και το όνομα σου!

πρίν από 35 λεπτά , Smile89 είπε:

Συγχαρητήρια!!!!Πόσο θα πάρει να κολλήσει; Πλήρης ακινησία;

πρίν από 30 λεπτά , alina80 είπε:

Κορίτσι τι τέλεια νέα! Λίγο υπομονή και θα κολλήσει και ο πλακούντας. Τι χαρά μου έδωσες που είναι όλα καλά. 

Κορίτσια γεια σας. Είχα δύο πολύ δύσκολες μέρες στη δουλειά, με λίγες ώρες ύπνο αλλά με πολύ καλά αποτελέσματα.

Πριν λίγο γύρισα και μέχρι να διαβάσω τόσες σελίδες...

@Nati85 @marillia @Ungry girl @Smile89 με κάνατε και γέλασα. Τι να τον ξεζουμίσω (χτες ούτε που συναντηθήκαμε). Σήμερα ούτε τεστ δεν κατάφερα να κάνω... Αλλά του είπα -σημερα θα κάνουμε σεξ, το παίρνεις όλο πάνω σου, αν με πάρει ο ύπνος μην παρεξηγηθείς και κυρίως μην πτοηθείς, συνέχισε....

Τι γέλιο έχεις!!!!Μου θύμισες ταινία με τη Βουγιουκλάκη Το πιο λαμπρό αστέρι νομίζω που και καλά της είπε ο Παπαμιχαήλ να συνεχίσει την καριέρα της και να μην τον σκέφτεταιχαχα μη σταματάς συνέχισε... συνέχισε.. συνέχισε...χαχαχα

Μπορεί ναναι και άκυρη η ταινία να την μπερδεψα με άλλη

Πολύ γέλασα πάντως...χαχα

• Χαχα 2

EvgLp2.png

πρίν από 10 λεπτά , Vila είπε:

Μπράβο βρε κορίτσι!!!! Όλα καλά λοιπόν! Γύρισα από το γυμναστήριο και σε είχα στο μυαλό μου!

@WannaBeMother και @ritaki13 σας βλέπω στην αναμονή στο πινακακι.. έχουμε κανενα νέο????

@caramel_83 καραμελιτσα πως είσαι εσύ?? Σε τι φάση είσαι τώρα??

Να σαι καλά κορίτσι μου!!

πρίν από 2 λεπτά , kido είπε:

@Smile89 ουφ! Χαμόγελα ελεύθερα πλέον λοιπόν όπως λέει και το όνομα σου!

Αυτό κανω.... Χαχαχα Χαχαχα 

πρίν από 1 λεπτό , ntemiiiiii είπε:

Συγχαρητήρια!!!!Πόσο θα πάρει να κολλήσει; Πλήρης ακινησία;

Τι γέλιο έχεις!!!!Μου θύμισες ταινία με τη Βουγιουκλάκη Το πιο λαμπρό αστέρι νομίζω που και καλά της είπε ο Παπαμιχαήλ να συνεχίσει την καριέρα της και να μην τον σκέφτεταιχαχα μη σταματάς συνέχισε... συνέχισε.. συνέχισε...χαχαχα

Μπορεί ναναι και άκυρη η ταινία να την μπερδεψα με άλλη

Πολύ γέλασα πάντως...χαχα

Δεν ξέρω πόσο θα παρει. Ε ναιακινητη. 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, Smile89 είπε:

Να σαι καλά κορίτσι μου!!

Αυτό κανω.... Χαχαχα Χαχαχα 

Δεν ξέρω πόσο θα παρει. Ε ναιακινητη. 

Μπράβο . πολύ καλά νεα !!θα είσαι παρέα με εμάς Εδω .Μια χαρά.

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 11 λεπτά , ada32 είπε:

Μπράβο . πολύ καλά νεα !!θα είσαι παρέα με εμάς Εδω .Μια χαρά.

Ναιιιι παρεουλα μου όμορφη. Ως τότε εύχομαι να έχουμε ευχαριστα νεα κ απο σας. 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Nati85 είπε:

Μπήκα να δω τι έγινε και ευτυχώς όλα μια χαρά!!! Τέλεια τα νέα @Smile89 μπράβο ρε κοριτσάκι!!θα είσαι πιο ήσυχη τώρα!όνειρα γλυκά!!!!

Μπραβο @Smile89 ειχα αγωνια κ μπηκα να δω τι εγινε...μια χαρα..ξεκουρασου εσυ κ ασε το σπορακι να δεσει κ να μεγαλωσει...ποσο βδομαδων.σε εβγαλε σημερα?

πρίν από 3 λεπτά , Nati85 είπε:

Μπήκα να δω τι έγινε και ευτυχώς όλα μια χαρά!!! Τέλεια τα νέα @Smile89 μπράβο ρε κοριτσάκι!!θα είσαι πιο ήσυχη τώρα!όνειρα γλυκά!!!!

Όντως ειμαι πολύ πιο ηρεμη!!! 

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

Μπραβο @Smile89 ειχα αγωνια κ μπηκα να δω τι εγινε...μια χαρα..ξεκουρασου εσυ κ ασε το σπορακι να δεσει κ να μεγαλωσει...ποσο βδομαδων.σε εβγαλε σημερα?

Ευχαριστώ. Δεν ειπε. Εεε ειμαι 7+4. 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

6 ώρες πρίν, marillia είπε:

Δύο περιπτώσεις ισχύουν στα δίδυμα!!!Οι δίδυμες κυήσεις οφε΄'ιλονται στα ωάρια και μόνο

1)κληνομική(από γυναίκα μόνο)=το ωάριο διαιρείτε στα 2 και τα γονιμοποιούν 2 σπερματοζωάρια!!!Δύο σάκοι!!!Περίπτωση να βγουν και διαφορετικά φύλλα

2)να έχει διπλή ωορρηξία εντός 24 ωρών η γυναίκα πιθανόν ποιοτικού ωαρίου και ένας σάκος!!Περίπτωση που συνέβει στην κολλητή μου και έχει 2 αγοράκια!!!

Αγάπη τα λες μπερδεμένα. 

Πρώτη περίπτωση κληρονομικοτητας από την γυναίκα μόνο είναι η απελευθέρωση 2 διαφορετικών ωαριων που θα γονιμοποιηθουν από 2 διαφορετικά σπερματοζωάρια.αυτά τα δίδυμα δεν είναι πανομοιότυπα κ μπορει να ειναι κ διαφορετικού φυλου,μπορεί κ του ίδιου.. 

Η άλλη περίπτωση με τον παράγοντα της τύχης είναι ο διαχωρισμός του ενός ωαριου αφού γονιμοποιηθει από ένα σπερματοζωάριο. Έτσι προκύπτουν δύο έμβρυα τα οποία λέγονται πανομοιότυπα κ είναι πάντα του ίδιου φυλου καθώς δημιουργηθηκαν από ένα σπερμα κ ένα ωαριο. 

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

7 ώρες πρίν, marillia είπε:

Πως είσαι γλυκιά μου??Χτες δεν είχα καθόλου πόνους περιόδου!!!Σήμερα έχω και ήμουν σίγουρη ότι θα έρθει!!!Αλλά με 37,2 ποτέ δεν μου έχει έρθει!!!Επίσης ο αριστερός μαστός μια φουσκώνει μια ξεφουσκώνει!!!!Μήπως έρθει αύριο τελικά γιατί μια μερα απόκλιση δεν είναι πολύ!!!!

Συμφωνώ απόλυτα!!!Και γω περίμενα χοριακή 320 σε νορμαλ διπλασιασμο και είχε πάει 770!!!

Πως πας; Ελπίζω να μην ερθει κ να μας πεις τα ευχάριστα. Πολύ καλή θερμοκρασία.

Εγώ μία χαρά.. Άρχισα να καταλαβαίνω το μικρό κ δεν μ αφήνει σε ησυχία από τοτε. Χαχα.

• Μου αρέσει 5

6penp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...