Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

κοίτα, σε καμία μου προσπάθεια δεν ήμουν ψύχραιμη. Και στο τέλος ήρθε. Θέλω να πω ότι να μην νιώθεις τύψεις αν νιώσεις ότι αγχώνεσαι και έχεις σκαμπανεβάσματα στην ψυχολογία σου. Προσπάθησε όσο μπορείς να πηγαίνεις το μυαλό σου σε αυτά που σε ευχαριστούν και όποτε νιώθεις ότι πιέζεσαι βγες βόλτα να περπατήσεις με μουσική στα ακουστικά. Σου στέλνω την θετική μου ενέργεια!

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Just now, marillia είπε:

Κοιτα ο σωστός γιατρός μετά τις 1500 μονάδες σε βλέπει οπωσδήποτε για να δει αν είναι ενδομητρια κύηση!!!Δεν θα ξεχάσουμε αυτά που ξέρουμε!!!Αγωνόσουν και πριν μας πεις για δίδυμα!!Προσωπικά κουράστηκα κάνε ότι νομίζεις!!Από συμβουλές δεν ακούς τίποτα άρα δεν έχει νόημα να σου ξαναπώ κάτι!!!

συμφωνω κ εγω μαζι σου. εφοσον ειχες @zina7777 1100 χοριακη , απο τεταρτη , μπορεις να πας ηδη στον γιατρο να δειτε σακο κ αν ειναι ενδομητρια ... κ μετα σου αφηνει ραντεβου μετα απο 2 βδομαδες γι ανα ακουσετε καρδια ..

Just now, ada32 είπε:

συμφωνω κ εγω μαζι σου. εφοσον ειχες @zina7777 1100 χοριακη , απο τεταρτη , μπορεις να πας ηδη στον γιατρο να δειτε σακο κ αν ειναι ενδομητρια ... κ μετα σου αφηνει ραντεβου μετα απο 2 βδομαδες γι ανα ακουσετε καρδια ..

και επισης αν εχεις τοσο αγχος αν εχεις διδυμα , απορω πωσ δεν κανεις μια χοριακη απο μονη σου να δεις  η να πας στον γιατρο να δει αν ειναι διδυμα!1

• Μου αρέσει 2

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

Δεν εχει ραντεβου ομωσ.τι κανω σ αυτη την περιπτωση?

πρίν από 4 λεπτά , kido είπε:

Ωραία @Nati85έπεσε με το Τ4 ε; Πόσο καιρό το έπαιρνες; Συγνώμη αν σε κάνω να επαναλαμβάνεσαι απλά επειδή ξεκίνησα κι εγώ πριν 2 μήνες και με ενδιαφέρει το θέμα.

Ναι να σου πω κορίτσι δεν με πειράζει σιγα!!  το tirosint των 75 παίρνω εγω. Είχα 3.77 και πήγε 2.49 δεν έπεσε και πολύ πιστεύω δεδομένου ότι το παίρνω 4 μήνες.ειχα ανεπάρκεια βιταμίνης d και μου είχε πει ότι συνηθως επηρεάζουν την σύλληψη τώρα δεν ξέρω θα δω τι θα μου πει και στο ραντεβού!

• Ευχαριστώ 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι χοριακη 4500 στις 5 εβδομάδες ακριβώς είναι οκ?γιατί δεν ξέρω από χοριακες πολλά πραγματα και ήθελα να ξέρω μιας που λέμε τώρα για αυτό το θεμα

e6OVp3.pngExilp3.png

@Nati85 & @marillia λετεεεε???? Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα 

@alina80 τον ξεζουμισες.... 

Just now, Nati85 είπε:

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι χοριακη 4500 στις 5 εβδομάδες ακριβώς είναι οκ?γιατί δεν ξέρω από χοριακες πολλά πραγματα και ήθελα να ξέρω μιας που λέμε τώρα για αυτό το θεμα

Ζε ξελωωωωωωω!!!!! 

• Χαχα 1

nlmNp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

χαχχχαχ όχι τέτοια δουλίτσα!!!!!!!

πρίν από 2 λεπτά , Nati85 είπε:

Βασικά ο διπλασιασμός μετράει αλλά νομίζω είναι καλά!!!!

• Χαχα 2

πρίν από 2 λεπτά , Smile89 είπε:

Ζε ξελωωωωωωω!!!!! 

Ναι παιδί μου είναι λυσαρα δεν τον αφήνει τον άνθρωπο!!!χαχαχαχα πλακιτσα κάνουμε @alina80 μην μας μαλώσεις!!όταν λείπει η γάτα χορεύουν τα ποντίκια!!

πρίν από 2 λεπτά , marillia είπε:

χαχχχαχ όχι τέτοια δουλίτσα!!!!!!!

Βασικά ο διπλασιασμός μετράει αλλά νομίζω είναι καλά!!!!

Ναι σωστά είναι ο διπλασιασμός για μια φίλη ρωτάω της είπε βέβαια Παρασκευή να πάει να την δει γιατί ειναι μεγάλη η χοριακη ήδη και λογικά θα δουν σάκο και εμβρυϊκά στοιχεία.αλλα υπολογίζει η κοπέλα ότι είναι στην 5εβδομαδα άργησε να κάνει τεστακι

• Χαχα 2

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Nati85 είπε:

Ναι παιδί μου είναι λυσαρα δεν τον αφήνει τον άνθρωπο!!!χαχαχαχα πλακιτσα κάνουμε @alina80 μην μας μαλώσεις!!όταν λείπει η γάτα χορεύουν τα ποντίκια!!

Ναι σωστά είναι ο διπλασιασμός για μια φίλη ρωτάω της είπε βέβαια Παρασκευή να πάει να την δει γιατί ειναι μεγάλη η χοριακη ήδη και λογικά θα δουν σάκο και εμβρυϊκά στοιχεία.αλλα υπολογίζει η κοπέλα ότι είναι στην 5εβδομαδα άργησε να κάνει τεστακι

Ναι μια χαρά είναι πιστεύω!!!!Παίζει ρόλο και πότε έγινε η σύλληψη!!!Αντε το κορίτσι με το καλό πες της!!!!!!

πρίν από 2 λεπτά , marillia είπε:

Ναι μια χαρά είναι πιστεύω!!!!Παίζει ρόλο και πότε έγινε η σύλληψη!!!Αντε το κορίτσι με το καλό πες της!!!!!!

Ναι το ήθελε τόσο πολύ το καλό μου και με πήρε με τέτοια χαρά!!!συγκινήθηκα αλήθεια με πήραν τα ζουμια έκλαιγε και εκλαιγα!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 30 λεπτά , Nati85 είπε:

@Ungry girl εδώ είμαι κοριτσάκι!βγήκαν κάποιες εξετάσεις που έκανα  πήγε 2.49η TSH και  ανέβηκε ευτυχως  και η,βιταμινη d την Πέμπτη έχω ενδοκρινολόγο να δούμε τι θα μου πει.

Τέλεια μια χαρα δηλαδή?? Ειχες πεσμενη d??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...