Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 47 λεπτά , elenakii22 είπε:

συγχαρητηρια!!!3 χρονια ε??εμεις ειμαστε στο 1.5 κοντα...θεραπεια κανουμε απο τον φεβρουαριο κ μετα...τωρα θα δειξει στην πορεια πως θα κινηθουμε!

Όλα γίνονται πλέον και κανείς δεν θα μείνει χωρίς μωράκι! Απλά για κάποιους χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια και χρόνο.. οπότε ηρεμία, υπομονή και όσο γίνεται να μην σε παίρνει από κάτω και πολύ γρήγορα είμαι ΣΙΓΟΥΡΗ ότι θα μας πεις τα ευχάριστα!! Έχω περάσει από όλα τα στάδια (ιατρικά και ψυχολογικά) όποτε αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι, μην διστάσεις καθόλου!!

πρίν από 39 λεπτά , orianna είπε:

με το καλο το μωρακι σου..τα καλυτερα σου ευχομαι..πολυ ενδιαφερουσες οι πληροφοριες για τη θερμομετρηση.ευχαριστω!!

Να είσαι καλά orianna! Ελπίζω να σε βοηθήσει η θερμομέτρηση και να έχεις πολύ σύντομα ωραία νέα να μας πεις!!! Αν χρειαστείς κάτι, θα χαρώ πολύ να βοηθήσω αν μπορώ. Ξέρω πολύ καλά πόσο αγχωτική είναι αυτή η φάση..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

@Angelina01 εγω επειδη εχω πολυκυστικες δεν μπορουσα να υπολογισω ωορρηξια και δεν ηξερα καν αν κανω...απο οταν ξεκινησα τα glucophage οι κυκλοι μου ηταν 29 και 27 ημερες..εχω κανει οτι υπαρχει σε εξετασεις...δεν εχω κανει σαλπιγηογραφια ακομα κ αυτο γτ ο μου ειπε ο γιατρος αφου βρηκαμε προβλημα στο σπερμα ας φτιαξουμε πρωτα αυτο και βλεπουμε...ενδεικτικα να σου πω οτι το Σεπτέμβρη στο σπερμοδιαγραμμα δεν ειχαμε καν τιμες γτ το δειγμα(σπερματος οχι η ποσοτητα που εβγαλε)δεν ηταν αρκει...τον Ιανουάριο ξανακαναμε και ειχα λιγο πιο κατω απο το οριο ποσοτητα σπερματοζωαριων και κινητικότητα συνολικη την 1η ωρα 32% ...μετα καναμε μετα το πασχα αλλο ενα κ ειχε λιγο πιο πανω απο το οριο σπερματοζωαρια και 70% κινητικοτητα...απλα κραταω κ μια επιφύλαξη γτ κ τα 3 ειναι σε αλλα κέντρα...θελω να κανουμε τωρα παλι εκει που θεωρει ο γυναικολόγος μου καλυτερα(στο πρωτο που μας εδειξε 0)ελπιζω οι μετρησεις στο τελευταιο να μην ειναι λαθος και να έχει βελτιωθεί μπας κ γλιτώσουμε το χειρουργειο της κιρσοκηλης....μορφολογία δεν σου αναφερω γτ κ στα 2 ειχε πανω απο το οριο...

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 58 λεπτά , elenakii22 είπε:

@Angelina01 εγω επειδη εχω πολυκυστικες δεν μπορουσα να υπολογισω ωορρηξια και δεν ηξερα καν αν κανω...απο οταν ξεκινησα τα glucophage οι κυκλοι μου ηταν 29 και 27 ημερες..εχω κανει οτι υπαρχει σε εξετασεις...δεν εχω κανει σαλπιγηογραφια ακομα κ αυτο γτ ο μου ειπε ο γιατρος αφου βρηκαμε προβλημα στο σπερμα ας φτιαξουμε πρωτα αυτο και βλεπουμε...ενδεικτικα να σου πω οτι το Σεπτέμβρη στο σπερμοδιαγραμμα δεν ειχαμε καν τιμες γτ το δειγμα(σπερματος οχι η ποσοτητα που εβγαλε)δεν ηταν αρκει...τον Ιανουάριο ξανακαναμε και ειχα λιγο πιο κατω απο το οριο ποσοτητα σπερματοζωαριων και κινητικότητα συνολικη την 1η ωρα 32% ...μετα καναμε μετα το πασχα αλλο ενα κ ειχε λιγο πιο πανω απο το οριο σπερματοζωαρια και 70% κινητικοτητα...απλα κραταω κ μια επιφύλαξη γτ κ τα 3 ειναι σε αλλα κέντρα...θελω να κανουμε τωρα παλι εκει που θεωρει ο γυναικολόγος μου καλυτερα(στο πρωτο που μας εδειξε 0)ελπιζω οι μετρησεις στο τελευταιο να μην ειναι λαθος και να έχει βελτιωθεί μπας κ γλιτώσουμε το χειρουργειο της κιρσοκηλης....μορφολογία δεν σου αναφερω γτ κ στα 2 ειχε πανω απο το οριο...

Elenakii22 η σύλληψη είναι τελικά πολύπλοκο πράγμα..φαντάσου ότι εμείς δεν είχαμε κανένα πρόβλημα..όλα τέλεια, όλες οι εξετάσεις τέλειες και μόνο η ηλικία μου μάλλον έφταιγε για την ανεξήγητη υπογονιμότητα μας. Στην δίκη σου περίπτωση, πιστεύω ότι πρέπει απαραίτητα να σιγουρευτείς ότι όντως κάνεις ωορηξια και ότι είναι καλή ποιοτικά . Αυτό, μόνο η θερμομετρηση μπορεί να στο δείξει από το σπίτι. Ούτε τα τεστ ωορηξιας ούτε ένας κύκλος με σωστό "μέγεθος" μπορεί να στο πει με σιγουριά, αν δεν δεις τις 2 φάσεις της θερμοκρασίας. Επίσης, λόγο του προβλήματος του συζύγου σου, μάλλον θα πρέπει να προσπαθείτε στοχευμένα σε συγκεκριμένες ημέρες και όχι συνεχώς, ώστε από την μεριά του να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Από εκεί και πέρα -και από την δίκη μου εμπειρία-θα σε συμβούλευα αν δεις ότι δεν έρχεται το μωράκι, να απευθυνθείς σε ειδικό γιατρό ή κέντρο για κάποια ήπια τεχνητή λύση όπως πχ η σπερματέγχυση. Το λέω αυτό γιατί είναι κάτι που μας φοβίζει, αλλά τελικά αργούμε να το κάνουμε και φτάνουμε πλεόν εκεί μετά από πολλές προσπάθειες, με ελάχιστα πλέον ψυχικά αποθέματα, άπειρες απογοητεύσεις, αμέτρητα τεστ εγκυμοσύνης και μεγαλύτερες σε ηλικία.. εγώ αν ξανά άρχιζα την διαδικασία από την αρχή, θα πήγαινα πολύ γρηγορότερα σε ειδικό. Μετά από 4 εξωσωματκες και πολλεσ ωοληψίες, μπορώ να σου πω οτι ολα μια ιδέα είναι  (εκτός από το οικονομικό κομμάτι) και στην τελική, το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει! Ελπίζω να σε βοήθησα λίγο.. καλή επιτυχία και χωρίς άγχος. ΟΛΟΙ θα γίνουμε γονείς αν το παλέψουμε..γρήγορα ή λιγότερο γρήγορα

• Μου αρέσει 4

@Angelina01 σε ευχαριστω για το αναλυτικο σου μνμ...υπερυχο εχω κανει κ εχω δει οτι κανω ωορρηξια(ενταξει δεν εχω κανει καθε μηνα αλλα μια τυχαία φορα που ειχα παει κ αυτο τον μηνα που το παρακοκουθησα εκανα) ποιοτική αν ειναι δεν το ξερω!το εχω συζητησει με τον γιατρο για σπερματεχγυση και ειπαμε οτι απο σεπτεμβρη το πιο πιθανο να το δρομολογησουμε..την ποιοτητα απο τις εξετασεις λες ε?μου ειπε μια κοπελα οτι πρεπει να παω λιγες μερες πριν ειναι να αδιαθετησω σωστα?

13 ώρες πρίν, caramel_83 είπε:

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1.baia5582 ΠΗΤ 1/7/2017  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

2. mammylicious ΠΗΤ  29/7/2017 - 1/8/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

3. leta87 ΠΗΤ  10/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

4. Zouzoumama ΠΗΤ 20/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

5. Garifalia1 ΠΗΤ 19-24/9/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

6. Alekagala ΠΗΤ  18/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!!

7. oneira_glyka ΠΗΤ  23/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

8. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!!

9. dimitroula30  ΠΗΤ  18/1/2018!!!

10. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. NikolitsaVe87 26/4/2017!!!

2. stalitsa82 30/4/2017!!!

3. aggeliki_l 29/5/2017!!!

4. KarMar84 10-11/6/2017!!!

5. Nati85 16/6/2017!!!

6. λουπιτα 20/6/2017!!!

7. caramel_83  20-24/6/2017!!!

8. Vila 21/6/2017!!!

9. Olivia3 28/6/2017!!!

10. marillia 30/6/2017!!!

11. elenaki22 7/7/2017!!!

12. linaa  8/7/2017!!!

13. Μαρθα Κ 10/7/2017!!!

14. giota@ 10/7/2017!!!

15. Ani ani 13/7/2017!!!

16. Wannabemommy....

17. andrianni....

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

@λουπιτα εγκυμοσυνη μου μυριζει με τετοια θερμοκρασια :wub:  εχεις κανενα αλλο συμπτωμα?

@Vila εσυ κοριτσι σημερα περιμενεις την κυρια ε? νιωθεις κατι?

Καλημερα δεν σας ειπα, λοιπον κοριτσακια τα νεα μου ειναι τα εξης, χθες πηγα στην ενδοκρινολογο, ηταν παρα πολυ καλη, της ειπα το θεμα με την περιοδο που εχει παρουσιαστει της ειπα οτι θελουμε και μωρο και της εδωσα τις περσινες εξετασεις μου και τον τελευταιο μου υπερηχο και ειπε πως εχω μια μικρη μορφη πολυκυστικων, μου εδωσε να κανω τωρα εξετασεις και καμπυλη ζαχαρεως, βιταμινη d και b12 και θα ξαναπαω να τα πουμε μαζι με τις εξετασεις, @elenakii22 κ εμενα μου ειπε η γιατρος για τον θυρεοειδη την tsh συγκεκριμενα οτι πρεπει να ειναι στο 2,5 νομιζω  για να γινει η συλληψη και εμενα περυσι ηταν 3,1 αλλα θα δουμε φετος μηπως ηταν απλα τυχαια το περσινο αλλιως θα το ρυθμισουμε συν τη βιταμινη d, εχω χαρει παρα πολυ κοριτσια μου και νιωθω πολυ αισιοδοξη

κατα τα αλλα περιμενω απο χθες περιοδο αλλα δεν εχει ερθει, ομως δεν εχω και καποιο συμπτωμα για να πονηρευτω για εγκυμοσυνη συν οτι δεν ειχα καθοολου καλες επαφες

κοριτσιαααααααα!!!!!! Δεν μου ήρθε περίοδος ακομαααααααα!!!!!!σύμφωνα με τον μεγαλύτερο μου κυκλου (συμβαίνει πολύ σπανια )σήμερα ήταν να αδιαθετησω!!!! φοβάμαι να κανω τεστ. φοβάμαι μετα απο τόσα αρνητικά να πάρω πάλι απογοήτευση! Στους περασμένους κύκλους εκανα τεστ πριν την καθυστερηση βέβαια.Αλλά μου έχει κολλήσει το μυαλό να μην κάνω:-/

On Wednesday, June 21, 2017 at 1:06 ΠΜ, Olivia3 είπε:

Οχι. Ειναι ξεροκεφαλος!!! Επιμενει πως δεν παιζει ρολο. Βεβαια εγω ρωτησα τον γυναικολογο και μου ειπε εξαρταται απο το τι ειδους ειναι.... 

συγνωμη που επεμβαινω στην κουβεντα σας κοριτσαρες.να πω και εγω την γνωμη μου σαν γυμναστρια και που ασχολουμαι με τον χωρο του fitness.εαν παιρνει τυπου λιποδιαλυτικα η σκευασματα πρωτεινης δεν υπαρχει πρόβλημα στην γονιμότητα και το σπερμα. εαν κάνει ντοπιγκ με ενέσεις η κάθε ειδους αναβολικού υπάρχει πρόβλημα στην ποιότητά την ποσότητα την κινητικότητα και τέλος....Υπάρχουν και προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας!το ίδιο ισχύει και αν παίρνει τεστοστερόνη.αν δλδ η τεστοστερόνη του από μόνη της είναι σε νορμάλ επίπεδα και παίρνει χάπια για να την ενισχύσει περισσότερο από το κανονικό τότε το σπερμα παθαίνει ένα σοκ να το πω απλά !

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια -όσες είναι στην προσπάθεια, όσες στην αναμονή και σε όσες περιμένουν ήδη το μωρό τους. Αυτές τις μέρες μπαίνω κι εγώ ξανά στην προσπάθεια και προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη. Ευτυχώς αυτή την βδομάδα είχα τρελή δουλειά, και τελικά αυτό με βοήθησε να μην πολύ-σκέφτομαι την απογοήτευση που πήρα την Κυριακή. Θέλω να σας ευχαριστήσω και για τη στήριξη που μου προσφέρατε και το ενδιαφέρον σας. Είναι πολύ ανακουφιστικό να υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να σε καταλάβουν ακριβώς. Καλή μας τύχη και ...υψηλό ηθικό να έχουμε και όλα θα γίνουν. 

• Μου αρέσει 5

@λουπιτα καταρχην κανε υπομονη και μην κανεις ακομα τεστ!!! Ευχομαι να μη σου ερθει η ακατανομαστη!!!!! Εχεις συμπτωματα?  Εγω περιμενω σε μια βδομαδα και αισθανομαι πως θα αδιαθετησω και νωριτερα ...                 Και για το αλλο θεμα σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες αυτο συζητησαμε και με την ελενη και μου ειπε τα ιδια!! 

καλημέρα σε ολα τα κορίτσια!

συγγνώμη που εκανα καιρό να μπω να σας δω γιατί μετά την αποτυχια της σπερματεκχυσης δεν ειχα και πολλά κουράγια βασικά ημουν πολύ χάλια,

το Σάββατο 10/6 έκανα την πρώτη μου εξωσωματική, είχα 6 ωάρια 5 γονιμοποιήσαμε και τα 2 ήταν καλά για την εμβριομεταφορά

είδα ελάχιστο αιματατάκι με βλένα την 9η ημέρα μετά την εμβριομεταφορά και ελπίζω να είναι από εμφύτεψη....

τώρα περιμένουμε, 

κορίτσια πότε να κάνω την χωριακή? το Σάββατο 14η μέρα ή να περιμένω ως την Δευτέρα για καλύτερα?

• Μου αρέσει 4

2rxqp3.png

1 hour ago, Olivia3 είπε:

@λουπιτα καταρχην κανε υπομονη και μην κανεις ακομα τεστ!!! Ευχομαι να μη σου ερθει η ακατανομαστη!!!!! Εχεις συμπτωματα?  Εγω περιμενω σε μια βδομαδα και αισθανομαι πως θα αδιαθετησω και νωριτερα ...                 Και για το αλλο θεμα σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες αυτο συζητησαμε και με την ελενη και μου ειπε τα ιδια!! 

Αγάπη δεν ξέρω τι γίνεται ρε συ!είχα τσιμπηματα και πόνους περιόδου πριν 5 μερες λέω θα έρθει.Αυτό κάνα 3ημερο.Αλλά ακόμα. Δεν ενιωσα κάτι αλλο.Και το στήθος μου είναι λίγο ορισμένο όπως κάθε μήνα που περιμένω!  να σου πω την αμαρτία μου μόλις έκανα ένα .Και βγήκε αρνητικο.33 μερες σήμερα .Και άντε σου λέω να έκανα οωρηξια την 22 μερα δεν θα έδειχνε κάτι?μονο σαυτο ελπιζω.

πρίν από 35 λεπτά , Papaki@ είπε:

συγγνώμη που εκανα καιρό να μπω να σας δω γιατί μετά την αποτυχια της σπερματεκχυσης δεν ειχα και πολλά κουράγια βασικά ημουν πολύ χάλια,

το Σάββατο 10/6 έκανα την πρώτη μου εξωσωματική, είχα 6 ωάρια 5 γονιμοποιήσαμε και τα 2 ήταν καλά για την εμβριομεταφορά

είδα ελάχιστο αιματατάκι με βλένα την 9η ημέρα μετά την εμβριομεταφορά και ελπίζω να είναι από εμφύτεψη....

τώρα περιμένουμε, 

κορίτσια πότε να κάνω την χωριακή? το Σάββατο 14η μέρα ή να περιμένω ως την Δευτέρα για καλύτερα?

Καλημέρα κορίτσι μου και καλή επιτυχία !Επειδή δεν ξέρω από εξωσωματική αν ισχύει το ίδιο με την φυσιολογική σύλληψη νομίζω 14 μερες μετα θα δείξει! εύχομαι η προσπάθεια σου να στεφθεί με επιτυχία με όλη μου την καρδιά!!!

• Μου αρέσει 2

@λουπιτα τα ιδια της ειπα κ εγω!ασχολειται πολυ και ο ανδρας μου κ παρολο τις βλακειες που έπαιρνε ηξερε για ολα τις επιπτωσεις δεν ειχε αγνοια βεβαια δεν το περίμενε σε τοσο μεγαλο βαθμο ,βλεπεις αν δεν πάθεις δεν μαθαίνεις!εχουν περασει 10 μηνες απο οταν τα σταματησε και δεν ειμαι οτι εχουν φτιαξει ακομα...τεστοστερόνη το πασχα που καναμε ειχε λιγο πιο κατω απο το κανονικο...αν σκεφτεις οτι τον σεπτεμβρη που εκανε κοντεψε να παθει σοκ ο μικροβιολογος καλα παει!!ειχε τον σεπτεμβρη 19.49 τεστοστερονη με οριο (στο γραφω γτ καθε μικροβιολογικο εχει αλλες μετρήσεις) 241-827..9/5 ηταν οι τελευταίες μας εξετασεις και ειχε 235...

στα δικα σου τωρα!ολες εχουμε αυτο το αγχος καθε φορα μηπως βγει αρνητικο!αν θες περιμενε μεχρι αυριο για ποιο σιγουριά και κανε μετα ενα τεστ η μια χοριακη!!!καλα αποτελεσματα!!!!!

@λουπιτα δε σε προλαβα!περιμενε μεχρι την δευτερα και αν ειναι κανεις μια χοριακη!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

13 ώρες πρίν, Angelina01 είπε:

Οι θερμοκρασίες δεν είναι απόλυτες...εξαρτάται από την κάθε κοπέλα. Η καθε μια έχει την δίκη της θερμοκρασία.Αυτό που είναι σημαντικό είναι να βρεις το δικό σου pattern..θα σου πάρει 1-2 κύκλους αλλά θα το βρεις σίγουρα! Μπορείς να δεις ένα chart από το fertility friend για να σου είναι πιο εύκολο. Προσπάθησα να σου στείλω 1 αλλά δεν τα κατάφερα...  Ξέρω ότι μπορεί να είναι αγχωτικό αλλά για εμενα λειτούργησε αντίθετα γιατί ήξερα ποτέ να προσπαθώ και ποτέ να περιμένω να αδιαθέτησω.. εγώ είμαι στον 3 μήνα και ελπίζω να πάνε όλα καλά αυτή την φορά!

Η αλήθεια είναι ότι είμαι επιρρεπής με το θερμόμετρο γενικά και προσπαθώ να κάνω αποτοξίνωση:).Αλλά ότι μαθαίνω μ αρέσει δεν ξέρεις καμιά φορά.Καλή συνέχεια σου εύχομαι με την εγκυμοσύνη σου!!!!:-D

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Papaki@ είπε:

τώρα περιμένουμε, 

Καλημέρα! Λίγο αίμα από 9 μέρα και μετά μπορεί να είναι και καλό σημάδι! Εγώ είχα καφέ και πόνους 10 και 11 μέρα μετά την μεταφορά και ήταν θετικό. Χοριακή να κανεις ακριβώς την ημέρα που σου είπε ο γιατρός σου για να είσαι σίγουρη. Καλή επιτυχία!!!

πρίν από 7 λεπτά , marillia είπε:

Η αλήθεια είναι ότι είμαι επιρρεπής με το θερμόμετρο γενικά και προσπαθώ να κάνω αποτοξίνωση:).Αλλά ότι μαθαίνω μ αρέσει δεν ξέρεις καμιά φορά.Καλή συνέχεια σου εύχομαι με την εγκυμοσύνη σου!!!!:-D

Ευχαριστώ πολύ marillia! Καλά αποτελέσματα και σε εσένα!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 29 λεπτά , λουπιτα είπε:

Αγάπη δεν ξέρω τι γίνεται ρε συ!είχα τσιμπηματα και πόνους περιόδου πριν 5 μερες λέω θα έρθει.Αυτό κάνα 3ημερο.Αλλά ακόμα. Δεν ενιωσα κάτι αλλο.Και το στήθος μου είναι λίγο ορισμένο όπως κάθε μήνα που περιμένω!  να σου πω την αμαρτία μου μόλις έκανα ένα .Και βγήκε αρνητικο.33 μερες σήμερα .Και άντε σου λέω να έκανα οωρηξια την 22 μερα δεν θα έδειχνε κάτι?μονο σαυτο ελπιζω.

Από συμπτωματάκια που μου λες κάτι μου μυρίζεται.Σου έχει ξανατύχει να έχεις ενοχλησούλες μέρες και να αργείς να αδιαθετείς?Κορίτσι μου εγώ τα τεστάκια δεν τα εμπιστεύομαι έχουν δεί πολλά τα μάτια μας.Αν βάζεις max ότι η ωορρηξία έγινε 22 μέρα καλά ήταν στην 36 μέρα του κύκλου μια χοριακή.An δεν αδιαθετήσεις ως το Σάββατο κάνε χοριακή ή έστω ένα τεστ Κυριακή πρωί.Σου εύχομαι να πιάστηκε το σποράκι!!!!:-D

1 hour ago, Papaki@ είπε:

τώρα περιμένουμε, 

αν εχεις αντοχη μπορεις να περιμενεις. αν το αιματακι ηταν απο εμφυτευση θεωρω οτι θα δειξει και στην 14η μερα αφου η χοριακη αρχιζει να ανεβαινει λιγες ωρες μετα την εμφυτευση.αν ο γιατρος σου ειπε 14η μερα πηγαινε και ευχομαι να δεις μια μεγαλη χοριακη!!!

6penp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...