Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , kido είπε:

Και να την πιάνατε εκείνη τη μέρα μπορεί πάλι να μην έμενες! Άσε που σε καλύπτουν επαφές προηγούμενων ημερών αφού το σπέρμα επιβιώνει! Είπαμε 25% κάθε κύκλο είναι το ποσοστό!

Και γω που αύριο θα αδιαθετήσω γιατί και το βράδυ να ρθουν καφέ αύριο θα είναι η πρώτη μέρα στην ωορρηξία δεν ήρθαμε σε επαφή!!!Οχι ότι φταίει αυτό αλλά πρώτη φορά θα έχει συμβεί χαχχααχχαχ!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, Dimitr@17 είπε:

Ποτε θα πας στον γιατρο?

Καλεσα σημερα δεν απαντουσε θα παρω για καινουργιο ραντεβου.στανταρτ την αλλη βδομαδα αφου δευτερα ειναι το κανονισμενο.λογικα θα με παει 2-3 μερες μπροστα.

πρίν από 5 λεπτά , Ungry girl είπε:

Χαχαχαχαχα καλα το πας απο επαφές για εμενα εισαι πλήρη!!! Τωρα θελουμε να ευνοήσει και η τύχη!! Εσυ σε ποια μερα εισαι??? Παλι μαζι πρέπει να ειμαστε η έστω κοντα!!

Εγω σημερα ειμαι 7ημερα...ε ολο κ κατι θα κανουμε σημερα...ναι παλι μαζι ειμαστε..χεχε

πρίν από 4 λεπτά , marillia είπε:

Μπα πιστε'ύω πήρες φόρα και δε σε σταματά τίποτα!!!!

Είαι μακρυά ο γιατρός?Γιαννένα δεν είσαι?

Μπαααα εχω προαίσθημα και οχι καλο αχαχχα φεν πειράζει τι να.κανουμε!!

Just now, Dimitr@17 είπε:

Εγω σημερα ειμαι 7ημερα...ε ολο κ κατι θα κανουμε σημερα...ναι παλι μαζι ειμαστε..χεχε

Χχαχα αντε γιατι οι μέρες τις αναμονης ειναι δυσκολες και δεν περνανε με τίποτα!!!! Το κακο ειναι οτι παράγγειλα εγω τα τεστ ωορρηξίας και μου φεραν και 10'εγκυμοσύνης αχχαχαχαα θα θελω να αγιασω και δεν θα.μπορωωωωωω

πρίν από 1 λεπτό , zina7777 είπε:

Σχετικα κοντα.γιαννενα ναι

Δεν υπάρχει άλλος γιατρός να πας μόνη έστω για έναν υπέρηχο??Συγγνωμή βρε κοπέλα μου αλλά σαν γυναίκες που είμαστε!!!Επειδή πέρασα και γω παλίνδρομη δεν θα άντεχα να αργεί ο πρώτος υπέρηχος!!!Φοβία εννοείτε θα έχω και τεράστια!!!Αλλά δεν θα καθόμουν και έτσι!!!!Και ειλικρίνα ή μας λες ψέμματα ή κάτι άλλο φταίει!!!Αν είσαι όντως εγκυούλα άκουσε μας και ή κάνε ακόμα μια χοριακή ή πάρε ταξί να πας στον γιατρό!!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Just now, zina7777 είπε:

Καλεσα σημερα δεν απαντουσε θα παρω για καινουργιο ραντεβου.στανταρτ την αλλη βδομαδα αφου δευτερα ειναι το κανονισμενο.λογικα θα με παει 2-3 μερες μπροστα.

Εγω παντως οταν ημουν εγκυος επειδη ειχα αγωνια αν ανεβαινει η χοριακη ειχα παει κ ειχα κανει κ.απο μονη μου μια...βεβαια εγω μενω αθηνα κ τα εχω ολα διπλα μου

Just now, marillia είπε:

Δεν υπάρχει άλλος γιατρός να πας μόνη έστω για έναν υπέρηχο??Συγγνωμή βρε κοπέλα μου αλλά σαν γυναίκες που είμαστε!!!Επειδή πέρασα και γω παλίνδρομη δεν θα άντεχα να αργεί ο πρώτος υπέρηχος!!!Φοβία εννοείτε θα έχω και τεράστια!!!Αλλά δεν θα καθόμουν και έτσι!!!!Και ειλικρίνα ή μας λες ψέμματα ή κάτι άλλο φταίει!!!Αν είσαι όντως εγκυούλα άκουσε μας και ή κάνε ακόμα μια χοριακή ή πάρε ταξί να πας στον γιατρό!!!

Συμφωνω απολυτα με την μαριλια...κανε αλλη μια χοριακη  αυριο η την πεμπτη

πρίν από 2 λεπτά , Ungry girl είπε:

Δεν θελω ηττοπαθειες...θα τα καταφερουμε αυτον τον μηνα..

πρίν από 4 λεπτά , Ungry girl είπε:

Χχαχα αντε γιατι οι μέρες τις αναμονης ειναι δυσκολες και δεν περνανε με τίποτα!!!! Το κακο ειναι οτι παράγγειλα εγω τα τεστ ωορρηξίας και μου φεραν και 10'εγκυμοσύνης αχχαχαχαα θα θελω να αγιασω και δεν θα.μπορωωωωωω

Χαχα οντως θα σε φωναζουν σε λιγες μερες....

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , marillia είπε:

Μα δεν εχω πονους ή αιμα γιατι ν αγχωθω.Χτες εκανα χοριακη.μια μερα περασε.μιλησα για ραντεβου και μ εβαλαν δευτερα.απλα δεν μπορω να παω και θα μιλησω ή για νωριτερα ή για αργοτερα.μην ακουω οτι λεω ψεματα αμαν.γιατι να το κανω???

Ξαναλεω η προηγουμενη φορα ηταν τυχαια μου ειπανε.στη καθεμια μπορει να συμβει δε μπορουσα να το προβλεψω.

πρίν από 4 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Εγω παντως οταν ημουν εγκυος επειδη ειχα αγωνια αν ανεβαινει η χοριακη ειχα παει κ ειχα κανει κ.απο μονη μου μια...βεβαια εγω μενω αθηνα κ τα εχω ολα διπλα μου

Ξερω τι μου λες.αλλα μιλησα και το μονο που μπορω να κανω ειναι χαπι προγεστερονης που δε μου δινουν γιατι την εχω σχετικα καλα..19.80 

πρίν από 3 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Συμφωνω απολυτα με την μαριλια...κανε αλλη μια χοριακη  αυριο η την πεμπτη

Δεν θελω ηττοπαθειες...θα τα καταφερουμε αυτον τον μηνα..

Χαχα οντως θα σε φωναζουν σε λιγες μερες....

Χαχαχα αστα να.πανε!!! Με βλεπω πριν απο καθυστέρηση να κανω τεστ αυτη τη φορα!! Χαχαχαχα οσο για το αν θα τα καταφέρουμε δεν ξερω ευχομαι πως ναι εμεις θα κανουμε οτι ξέρουμε και περναει απο το χέρι μας και ας ελπίσουμε χχααχαα!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , zina7777 είπε:

Μα δεν εχω πονους ή αιμα γιατι ν αγχωθω.Χτες εκανα χοριακη.μια μερα περασε.μιλησα για ραντεβου και μ εβαλαν δευτερα.απλα δεν μπορω να παω και θα μιλησω ή για νωριτερα ή για αργοτερα.μην ακουω οτι λεω ψεματα αμαν.γιατι να το κανω???

Ξαναλεω η προηγουμενη φορα ηταν τυχαια μου ειπανε.στη καθεμια μπορει να συμβει δε μπορουσα να το προβλεψω.

Εεεεε τότε τι όλα καλά!!!Μα λες αγχώνομαι!!!!Ξέρεις πόσες χοριακές είχα κάνει εγώ από άγχος και επειδή δεν πήγαιναν καλά τα πράγματα?11 χοριακές!!!!Αν είσαι ήρεμη προχώρα πίστε ψε το και μια χαρά!!!Αν σε τρώει ή χοριακή ή υπέρηχο αφού πλέον από αύριο θα φαίνεται ο σάκος!!!

πρίν από 1 λεπτό , marillia είπε:

Εεεεε τότε τι όλα καλά!!!Μα λες αγχώνομαι!!!!Ξέρεις πόσες χοριακές είχα κάνει εγώ από άγχος και επειδή δεν πήγαιναν καλά τα πράγματα?11 χοριακές!!!!Αν είσαι ήρεμη προχώρα πίστε ψε το και μια χαρά!!!Αν σε τρώει ή χοριακή ή υπέρηχο αφού πλέον από αύριο θα φαίνεται ο σάκος!!!

Σε σχεση με την εγκυμοσυνη με αγχωνει η συνεχεια.ειδικα οταν ακουσα για διδυμα που λενε χανονται πολλα στους δυο τρεις μηνες πως να μην αγχωθω.οσο για την αρχη προσπαθω να κρατιεμαι ψυχραιμη σε σχεση με τις εξετασεις κι ολα.μεχρι ν ακουσω καρδια και να ρθω στα ισια μου.Αυτος ειναι πολυ καλος γιατρος δε θελω να παω αλλου.Ποσο μαλλον χωρις τον αντρα μου που δε θα τ αντεξει να μην ερθει.

Διαφημίσεις

πρίν από 11 λεπτά , zina7777 είπε:

Ξερω τι μου λες.αλλα μιλησα και το μονο που μπορω να κανω ειναι χαπι προγεστερονης που δε μου δινουν γιατι την εχω σχετικα καλα..19.80 

Ενταξει @zina7777 αφου δεν εχεις αγχος οπως λες αστο κα πας μια κ καλη στο ραντεβου αλλα μεχρι τοτε μην μας λες οτι εχεις πανικοβληθει κ φοβασαι αν θ πανε ολα καλα

• Μου αρέσει 3

πρίν από 9 λεπτά , marillia είπε:

@zina7777 πολυ φιλικά και ελπίζω να μην παρεξηγηθώ, μου φαίνεται λίγο είναι παράξενο να ανησυχείς για το αν θα έχει μεγαλύτερο ποσοστό να πάει κάτι στραβά στην εγκυμοσύνη σου ΑΝ έχεις δίδυμα, επειδή ο μικροβιολόγος είπε μια κουβέντα έτσι στο χαλαρό (πολλοί το κάνουν αυτό μην το παίρνεις τοις μετρητοις ότι κάτι εννοούσε) και όχι για το εάν αναπτύσσεται ομαλά η χοριακή σου, ενώ όλοι οι γιατροί από όσα ξέρουμε και από τις εμπειρίες μας συνιστούν ανά 2 μέρες επανάληψη. Εσύ επιλέγεις τι θα κάνεις και πότε, απλά μιας και τα μοιράζεσαι εδώ ανταλλάσσουμε απόψεις, δεν σε κρίνουμε! Με 1000 πόσο έχει φτάσει όλα καλά δείχνουν οπότε χαλάρωσε λιγάκι και ακολούθα ότι σου λέει ο γιατρός σου!

• Μου αρέσει 2

@Ungry girl εδώ είμαι κοριτσάκι!βγήκαν κάποιες εξετάσεις που έκανα  πήγε 2.49η TSH και  ανέβηκε ευτυχως  και η,βιταμινη d την Πέμπτη έχω ενδοκρινολόγο να δούμε τι θα μου πει.

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 3 λεπτά , zina7777 είπε:

Σε σχεση με την εγκυμοσυνη με αγχωνει η συνεχεια.ειδικα οταν ακουσα για διδυμα που λενε χανονται πολλα στους δυο τρεις μηνες πως να μην αγχωθω.οσο για την αρχη προσπαθω να κρατιεμαι ψυχραιμη σε σχεση με τις εξετασεις κι ολα.μεχρι ν ακουσω καρδια και να ρθω στα ισια μου.Αυτος ειναι πολυ καλος γιατρος δε θελω να παω αλλου.Ποσο μαλλον χωρις τον αντρα μου που δε θα τ αντεξει να μην ερθει.

Κοιτα ο σωστός γιατρός μετά τις 1500 μονάδες σε βλέπει οπωσδήποτε για να δει αν είναι ενδομητρια κύηση!!!Δεν θα ξεχάσουμε αυτά που ξέρουμε!!!Αγωνόσουν και πριν μας πεις για δίδυμα!!Προσωπικά κουράστηκα κάνε ότι νομίζεις!!Από συμβουλές δεν ακούς τίποτα άρα δεν έχει νόημα να σου ξαναπώ κάτι!!!

• Μου αρέσει 5

πρίν από 1 λεπτό , Nati85 είπε:

@Ungry girl εδώ είμαι κοριτσάκι!βγήκαν κάποιες εξετάσεις που έκανα  πήγε 2.49η TSH και  ανέβηκε ευτυχως  και η,βιταμινη d την Πέμπτη έχω ενδοκρινολόγο να δούμε τι θα μου πει.

Ωραία @Nati85έπεσε με το Τ4 ε; Πόσο καιρό το έπαιρνες; Συγνώμη αν σε κάνω να επαναλαμβάνεσαι απλά επειδή ξεκίνησα κι εγώ πριν 2 μήνες και με ενδιαφέρει το θέμα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...