Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , zina7777 είπε:

Αρα συμπτωση και της πεθερας μου..που δεν εχει ιστορικο διδυμων.

Οτι και να είναι είτε ένα είτε δύο γερά να είναι!!!Σημασία έχει ότι είσαι έγκυος!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , kido είπε:

Ξέρω κι εγώ ότι είναι θέμα γυναίκας η κληρονομικότητα στην κύηση, αν και κάπου μπερδεύτηκα γιατί χθες έλεγες ότι και ο παππούς του άντρα σου είναι δίδυμος, ενω σημερα ότι είναι δίδυμη και η γιαγιά του; Πολλοι δίδυμοι δεν μαζεύτηκαν?!! Κάπου σε έχασα :shock: Πάντως μόνο από γυναίκα δίδυμη περνάει η κληρονομικότητα και σε κόρες, εγγονές κλπ όπως ανέφεραν κι άλλες. Άρα αφού είναι από την πλευρά του άντρα σου μην το λαμβάνεις υπόψη. Τέλοσπάντων, αρχικά περίμενε να επιβεβαιωθεί ότι είναι δύο. Από το σχόλιο της μικροβιολόγου δεν προκύπτει ανησυχία για την κύηση πάντως! Πολλοί λένε ότι με δύο νεογέννητα θα είναι πιο απαιτητικά τα πράγματα γενικά, αλλά δεν σημαίνει κάτι αυτό για να σε αγχώνει ως προς την εγκυμοσύνη σου!

Σωστα εμενα ο πεθερος της αδ μου ειναι δυδιμος αλλα τα παιδια,του δεν εκανε,κανενα δυδιμα

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Εσυ σε ποια μερα εισαι?ναι απο την 5ηξεκινησαμε αυτον τον μηνα...υποτιθεται εχω 30αρι κυκλο..εσυ?

Οποτε αν κανεις 30αρι κυκλο μαλλον ωορρηξία καπου 15?? Εγω δεν ξερω ρι στο καλο κυκλο θα κανω τον πρωιγουμενο εκανα 29 τον περασμενο 24 τι να πω σημερα ειμαι στη 10η!! Αλλα ξεκινησα επαφες την 7η αχχαχ σημερα ειναι η δευτρτη γιατι θα το παω καθε 2

πρίν από 1 λεπτό , kido είπε:

Ξέρω κι εγώ ότι είναι θέμα γυναίκας η κληρονομικότητα στην κύηση, αν και κάπου μπερδεύτηκα γιατί χθες έλεγες ότι και ο παππούς του άντρα σου είναι δίδυμος, ενω σημερα ότι είναι δίδυμη και η γιαγιά του; Πολλοι δίδυμοι δεν μαζεύτηκαν?!! Κάπου σε έχασα :shock: Πάντως μόνο από γυναίκα δίδυμη περνάει η κληρονομικότητα και σε κόρες, εγγονές κλπ όπως ανέφεραν κι άλλες. Άρα αφού είναι από την πλευρά του άντρα σου μην το λαμβάνεις υπόψη. Τέλοσπάντων, αρχικά περίμενε να επιβεβαιωθεί ότι είναι δύο. Από το σχόλιο της μικροβιολόγου δεν προκύπτει ανησυχία για την κύηση πάντως! Πολλοί λένε ότι με δύο νεογέννητα θα είναι πιο απαιτητικά τα πράγματα γενικά, αλλά δεν σημαίνει κάτι αυτό για να σε αγχώνει ως προς την εγκυμοσύνη σου!

Ναι κι εγω νομιζα παππους τωρα εμαθα απ το συζυγο οτι μιλαμε για γιαγια και αγχωθηκα περισσοτεροοοο..

Αλλα οντως καμια επιβεβαιωση ακομα.

Τι τα θελουν και τα λενε αυτα τα σχολια οι γιατροι απορρω.

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , marillia είπε:

Θα πάρω χαρά αν είναι και αύριο!!!!Γιατί το άτιμο πέφτει τη ίδια μέρα χαχχαχχ!!!!Εσύ τα νεάκια σου?

Χαχαχαχαχα καλα εμεις θελουμε το καλύτερο και το καλύτερο ειναι να μη σταματησει να πέφτει το 37 στο θερμόμετρο χαχχα αντε ανυπομονώ!!!! Εγω στον αγονααα χαχαχα μπήκα σε γόνιμες!!! Δεν ξερω αλλα πιστεύω σε αυτη τη φαση που ειμαι πως δεν θα ξανα έρθει σύντομα αλλα η προσπαθεια προσπαθεια χαχχαα

πρίν από 2 λεπτά , marillia είπε:

Οτι και να είναι είτε ένα είτε δύο γερά να είναι!!!Σημασία έχει ότι είσαι έγκυος!!!

Εγκυος ναι αγχωμενη πολυ ομως.κι αυτο δεν ειναι καλο.

Φυσικα να ναι γερα μετραει,οσα και να ναι..χαχα..

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

Οποτε αν κανεις 30αρι κυκλο μαλλον ωορρηξία καπου 15?? Εγω δεν ξερω ρι στο καλο κυκλο θα κανω τον πρωιγουμενο εκανα 29 τον περασμενο 24 τι να πω σημερα ειμαι στη 10η!! Αλλα ξεκινησα επαφες την 7η αχχαχ σημερα ειναι η δευτρτη γιατι θα το παω καθε 2

Τον προηγ μηνα μετρησα 14μερες απο την μερα π αδιαθετησα κ ειδα οτι δεν ειχαμε επαφη εκεινη την μερα...ισως για αυτι δεν εγινε κατι..τι να πω...για αυτι ξεκινησα νωρις γτ δεν ξερω καθολου ποτε κανω..μην σου πω θα το παω μεχρι 20ηνα ειμαι σιγουρη οτι κατι καναμε...

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

Τον προηγ μηνα μετρησα 14μερες απο την μερα π αδιαθετησα κ ειδα οτι δεν ειχαμε επαφη εκεινη την μερα...ισως για αυτι δεν εγινε κατι..τι να πω...για αυτι ξεκινησα νωρις γτ δεν ξερω καθολου ποτε κανω..μην σου πω θα το παω μεχρι 20ηνα ειμαι σιγουρη οτι κατι καναμε...

Και να την πιάνατε εκείνη τη μέρα μπορεί πάλι να μην έμενες! Άσε που σε καλύπτουν επαφές προηγούμενων ημερών αφού το σπέρμα επιβιώνει! Είπαμε 25% κάθε κύκλο είναι το ποσοστό!

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Ζινα θα πας για χοριακη τελικα αυριο π λεγαμε?

Πρωτα πρεπεο να παρω ν ακυρωσω τον υπερηχο γιατι δε μπορω δουλευει ο συζυγος τελικα ας τα.εκει θα ρωτησω αν χρειαζεται επιπλεον αλο τις 2 χοριακες κι οτι πει ο γυναικολογος...

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

Χαχαχαχαχα καλα το πας απο επαφές για εμενα εισαι πλήρη!!! Τωρα θελουμε να ευνοήσει και η τύχη!! Εσυ σε ποια μερα εισαι??? Παλι μαζι πρέπει να ειμαστε η έστω κοντα!!

πρίν από 4 λεπτά , Ungry girl είπε:

Χαχαχαχαχα καλα εμεις θελουμε το καλύτερο και το καλύτερο ειναι να μη σταματησει να πέφτει το 37 στο θερμόμετρο χαχχα αντε ανυπομονώ!!!! Εγω στον αγονααα χαχαχα μπήκα σε γόνιμες!!! Δεν ξερω αλλα πιστεύω σε αυτη τη φαση που ειμαι πως δεν θα ξανα έρθει σύντομα αλλα η προσπαθεια προσπαθεια χαχχαα

Μπα πιστε'ύω πήρες φόρα και δε σε σταματά τίποτα!!!!

πρίν από 2 λεπτά , zina7777 είπε:

Πρωτα πρεπεο να παρω ν ακυρωσω τον υπερηχο γιατι δε μπορω δουλευει ο συζυγος τελικα ας τα.εκει θα ρωτησω αν χρειαζεται επιπλεον αλο τις 2 χοριακες κι οτι πει ο γυναικολογος...

Είαι μακρυά ο γιατρός?Γιαννένα δεν είσαι?

πρίν από 2 λεπτά , marillia είπε:

Μπα πιστε'ύω πήρες φόρα και δε σε σταματά τίποτα!!!!

Είαι μακρυά ο γιατρός?Γιαννένα δεν είσαι?

Σχετικα κοντα.γιαννενα ναι

πρίν από 3 λεπτά , zina7777 είπε:

Ποτε θα πας στον γιατρο?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...