Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , kate82 είπε:

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

Καλησπέρα κορίτσια μου γλυκα!Εύχομαι σε όλες μας καλή χρόνια μιας κ έχω να μπω από «πέρυσι»χαχχα με υγεία κ ευτυχία!Αυτή η χρόνια να φέρει σε όλες μας γερά μωρά κ να γεμίσει την αγκαλια μας!Να σας ρωτήσω γιατι γενικά όλο κ σε κάποια θα έχει τύχει.Έχω τρομερή δυσκοιλιότητα κ μετά την αντιβίωση για το μικροβιωμα έγινε χειρότερη!Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο;Εκτός από αυτό εδώ Κ μια ημέρα έβγαλα κ μια αιμορροΐδα που δεν είχα ποτέ κ πονάει η άτιμη!Σε άλλα νέα βγήκαμε το Σάββατο που μας πέρασε μπουζούκια κ είμασταν δίπλα δίπλα με τον γιατρό,που έτυχε τώρα,ήταν λιγο αμήχανο μπορώ να πω αλλά οκ!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 37 λεπτά , orianna είπε:

δεν υπαρχει κληρονομικοτα απο την μερια του αντρα οσο αφορα τις διδυμες κυησεις.κληρονομικοτητα υπαρχει μονο απο την πλευρα της γυναικας για το αν θα εχει περισσοτερες πιθανοτητες να κυοφορησει διδυμα. η χοριακη σου ειναι μια νορμαλ χοριακη για μια εβδομαδα μετα τν πρωτη που εκανες κ απορω γτ ο γιατρος σου εβαλε ιδεες για διδυμα.τις πρωτες μερες αλλωστε της εγκυμοσυνης ειναι φυσιολογικο η χοριακη ακομα κ να τετραπλασιαζεται 

Καλησπερα.Σ ευχαριστω για την απαντηση σου.Οι διδυμες κυησεις ειναι πιο δυσκολες ισως πιο επιρρεπεις σε προβληματα.Με αγχωνει αυτο.Βεβαια ακομα δεν ξερουμε αν ισχυει κατι τετοιο.Οσων αφορα την κληρονομικοτητα τωρα.Ισως ισχυει αυτο που λες γιατι για να το λες καπου το ακουσες.Απλα ο αντρας μου ειναι διδυμος με τον αδερφο του  και η μητερα του πεθερου μου ηταν διδυμη επισης.Η πεθερα μου ομως(βασει της κληρονομικοτητας που λες).

Δε θα πρεπε να χε κανει διδυμα,αλλα εκανε.(τον αντρα μου)

Ουφ δεν ξερω αν σε μπερδεψα....

Οσο για τη χοριακη μακαρι να ναι καλη η αυξηση της,οπως και να χει.Η μικροβιολογος με αγχωσε.

Συγκεκριμενα μου ειπε "ωχ αν ειναι δυο θα ειναι δυσκολα" τωρα τι εννοουσε....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , zina7777 είπε:

Καλησπερα.Σ ευχαριστω για την απαντηση σου.Οι διδυμες κυησεις ειναι πιο δυσκολες ισως πιο επιρρεπεις σε προβληματα.Με αγχωνει αυτο.Βεβαια ακομα δεν ξερουμε αν ισχυει κατι τετοιο.Οσων αφορα την κληρονομικοτητα τωρα.Ισως ισχυει αυτο που λες γιατι για να το λες καπου το ακουσες.Απλα ο αντρας μου ειναι διδυμος με τον αδερφο του  και η μητερα του πεθερου μου ηταν διδυμη επισης.Η πεθερα μου ομως(βασει της κληρονομικοτητας που λες).

Οσο για τη χοριακη μακαρι να ναι καλη η αυξηση της,οπως και να χει.Η μικροβιολογος με αγχωσε.

Δύο περιπτώσεις ισχύουν στα δίδυμα!!!Οι δίδυμες κυήσεις οφε΄'ιλονται στα ωάρια και μόνο

1)κληνομική(από γυναίκα μόνο)=το ωάριο διαιρείτε στα 2 και τα γονιμοποιούν 2 σπερματοζωάρια!!!Δύο σάκοι!!!Περίπτωση να βγουν και διαφορετικά φύλλα

2)να έχει διπλή ωορρηξία εντός 24 ωρών η γυναίκα πιθανόν ποιοτικού ωαρίου και ένας σάκος!!Περίπτωση που συνέβει στην κολλητή μου και έχει 2 αγοράκια!!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

1 ώρα πρίν, ada32 είπε:

οκ , εγω ακομα δεν το εχω νιωσει οποτε θα δουμε ! 

Εγω ειχα παει σε γαστρεντερολογο κ ειχα ρωτησει για τις αιμοροιδες γτ με ποναγε σε σημειο π δεν μπορουσα να κατσω...αυτο το παθαινα γτ οταν πηγαινα τουαλετα ζοριζομουν...και ειχε βγει απ εξω με αποτελεσμα να ποναει..η λυση ηταν καλυτερη διατροφη κ υπομονη...

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα κοριτσιααα τι κάνετε αυτη την ηλιόλουστη ανοιξιάτικη θα ελεγα μερα χαχαχα!?? Σας διάβαζα στη δουλεια αλλα δεν είχα χρόνο να γραψω!! @marillia μαριλιακι μου σημερα ειναι η μερα τις αναμονης????? Αυριο νομιζα!! Εύχομαι να.μη δεις τιποταααααααα και να μας πεις τα ευχάριστα!!! @ada32 δεν πιστευω πως ειναι κάτι και εγώ πριν μια βδομαδα ειχα δει λιγο κοκκινο αιμα στο σκουπισμα 2 μερες αλλα δεν ειδα ξανα και δεν ασχολήθηκα περαιτέρω!! Βέβαια εγω ειχα και λιγο τσούξιμο!!! Αλλα εαν.νομιζεις πως πρεπει να.πας στο γιατρο να πας οσο για τη Κολποσκόπηση αποτι εχω ακουσει δεν θα καταλαβεις γιατι κανουν μεθη θεωρω πως δεν ειναι να ανησυχείς!! @Smile89 εύχομαι να.πανε ολα υπεροχα και να ησυχάσει και εσυ δεν το συζητάω να μπεις να.μας πεις τα νεα!! @alina80 που εισαι παιδι μου!??? @Nati85 εχεις εξαφανιστεί!!!! Εγω έκανα παλι τεστακι ωορρηξίας αλλα τίποτα μάλλον πιο εντονη σε ολα αυτα που εχω κανει ειναι μου φενεται την 8η μερα πφφφφ αντε να δω προς το παρον το παω καθε 2η μέρα και βλέπουμε!! Οσο για τα γυμναστήρια σκέφτομαι και εγω να αρχίσω περσοναλ μαζι με διατροφη δεν ξερω ομως πως θα τα καταφέρω γιατι θελω και να νυστεψω θα δουμε!!!! @Dimitr@17 πως πανε.οι επαφες τα παραγγείλες τα τεστακια τελεικα??

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Για να μην ξεχνάμε αυτά που ξέρουμε και ξέρουν κι οι γιατροί @zina7777. Αποκλειστικά θέμα της γυναίκας είναι τα δίδυμα.  Ειδικά τα ετεροζυγωτικα τα οποία εκτοξευουν την χοριακη.  Το ότι μπορεί να είναι και ο άντρας δίδυμος ή να έχει στο σόι είναι εντελώς συμπτωματικο.  

• Μου αρέσει 2

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Ungry girl είπε:

Καλησπέρα κοριτσιααα τι κάνετε αυτη την ηλιόλουστη ανοιξιάτικη θα ελεγα μερα χαχαχα!?? Σας διάβαζα στη δουλεια αλλα δεν είχα χρόνο να γραψω!! @marillia μαριλιακι μου σημερα ειναι η μερα τις αναμονης????? Αυριο νομιζα!! Εύχομαι να.μη δεις τιποταααααααα και να μας πεις τα ευχάριστα!!! @ada32 δεν πιστευω πως ειναι κάτι και εγώ πριν μια βδομαδα ειχα δει λιγο κοκκινο αιμα στο σκουπισμα 2 μερες αλλα δεν ειδα ξανα και δεν ασχολήθηκα περαιτέρω!! Βέβαια εγω ειχα και λιγο τσούξιμο!!! Αλλα εαν.νομιζεις πως πρεπει να.πας στο γιατρο να πας οσο για τη Κολποσκόπηση αποτι εχω ακουσει δεν θα καταλαβεις γιατι κανουν μεθη θεωρω πως δεν ειναι να ανησυχείς!! @Smile89 εύχομαι να.πανε ολα υπεροχα και να ησυχάσει και εσυ δεν το συζητάω να μπεις να.μας πεις τα νεα!! @alina80 που εισαι παιδι μου!??? @Nati85 εχεις εξαφανιστεί!!!! Εγω έκανα παλι τεστακι ωορρηξίας αλλα τίποτα μάλλον πιο εντονη σε ολα αυτα που εχω κανει ειναι μου φενεται την 8η μερα πφφφφ αντε να δω προς το παρον το παω καθε 2η μέρα και βλέπουμε!! Οσο για τα γυμναστήρια σκέφτομαι και εγω να αρχίσω περσοναλ μαζι με διατροφη δεν ξερω ομως πως θα τα καταφέρω γιατι θελω και να νυστεψω θα δουμε!!!! @Dimitr@17 πως πανε.οι επαφες τα παραγγείλες τα τεστακια τελεικα??

Οχι δεν τα παρηγγειλα ακομα..λεω αυτο τον μηνα να κανω μερα παρα μερα κ οταν αρχισουν οι γονιμες καθε μερα κ θα δω...δλδ ξεκινησα απο την 5ημερα και λεω να το φτασω μεχρι την 18η..αν δεν γινει κατι κ αυτην την φορα θα τα παραγγειλω..

πρίν από 5 λεπτά , Τονι@ είπε:

Για να μην ξεχνάμε αυτά που ξέρουμε και ξέρουν κι οι γιατροί @zina7777. Αποκλειστικά θέμα της γυναίκας είναι τα δίδυμα.  Ειδικά τα ετεροζυγωτικα τα οποία εκτοξευουν την χοριακη.  Το ότι μπορεί να είναι και ο άντρας δίδυμος ή να έχει στο σόι είναι εντελώς συμπτωματικο.  

Αρα η μανα του πεθερου που ηταν διδυμη,ετυχε να κανει ενα γιο που εκεινος εκανε διδυμα βασει της 2ης περιπτωσης με τη διπλη ωορηξια που αναφερει η @marillia αν καταλαβα καλα.

Ναι το θεμα της συμπτωσης το πιστευω ..

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

Οχι δεν τα παρηγγειλα ακομα..λεω αυτο τον μηνα να κανω μερα παρα μερα κ οταν αρχισουν οι γονιμες καθε μερα κ θα δω...δλδ ξεκινησα απο την 5ημερα και λεω να το φτασω μεχρι την 18η..αν δεν γινει κατι κ αυτην την φορα θα τα παραγγειλω..

Αα ωραια αντε ναι!! Να μη προλάβεις να τα παραγγείλεις δηλαδη!! Απο την 5ηηηη???? Μπραβοοοο τελεια!! Και εγω το ιδιο θα κανω εγω κάθε μερα οταν θα δω το θετικο τεστακι ακομα το ψαχνω χαχχαα!!

πρίν από 5 λεπτά , Ungry girl είπε:

Ναι έτσι νόμιζα γιατί έλεγα θα κάνω μεγάλο κύκλο!!!Μεχρι και για 2/2 πίστευα!!Βάση ωορρηξίας είναι σήμερα αλλά εννοείτε παίζει και αύριο!!Λάθη γίνονται!!!Το καλο είναι και να μου έρθει δεν έκανα μεγάλο κύκλο και χαίρομαι!!!!!

πρίν από 1 λεπτό , zina7777 είπε:

Αρα η μανα του πεθερου που ηταν διδυμη,ετυχε να κανει ενα γιο που εκεινος εκανε διδυμα βασει της 2ης περιπτωσης με τη διπλη ωορηξια που αναφερει η @marillia αν καταλαβα καλα.

Ναι το θεμα της συμπτωσης το πιστευω ..

Όχι.  Η γυναίκα που η ίδια είναι δίδυμη έχει κληρονομικοτητα.  Ο άντρας που είναι δίδυμος δεν έχει. 

• Μου αρέσει 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

Just now, marillia είπε:

Ναι έτσι νόμιζα γιατί έλεγα θα κάνω μεγάλο κύκλο!!!Μεχρι και για 2/2 πίστευα!!Βάση ωορρηξίας είναι σήμερα αλλά εννοείτε παίζει και αύριο!!Λάθη γίνονται!!!Το καλο είναι και να μου έρθει δεν έκανα μεγάλο κύκλο και χαίρομαι!!!!!

Ελα μια χαρα οπως λες η θερμοκρασία σου ειναι μια χαρά παμε να δουμε!!

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

Αα ωραια αντε ναι!! Να μη προλάβεις να τα παραγγείλεις δηλαδη!! Απο την 5ηηηη???? Μπραβοοοο τελεια!! Και εγω το ιδιο θα κανω εγω κάθε μερα οταν θα δω το θετικο τεστακι ακομα το ψαχνω χαχχαα!!

Εσυ σε ποια μερα εισαι?ναι απο την 5ηξεκινησαμε αυτον τον μηνα...υποτιθεται εχω 30αρι κυκλο..εσυ?

πρίν από 1 λεπτό , Τονι@ είπε:

Όχι.  Η γυναίκα που η ίδια είναι δίδυμη έχει κληρονομικοτητα.  Ο άντρας που είναι δίδυμος δεν έχει. 

Αρα συμπτωση και της πεθερας μου..που δεν εχει ιστορικο διδυμων.

Just now, Ungry girl είπε:

Ελα μια χαρα οπως λες η θερμοκρασία σου ειναι μια χαρά παμε να δουμε!!

Θα πάρω χαρά αν είναι και αύριο!!!!Γιατί το άτιμο πέφτει τη ίδια μέρα χαχχαχχ!!!!Εσύ τα νεάκια σου?

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , zina7777 είπε:

Ξέρω κι εγώ ότι είναι θέμα γυναίκας η κληρονομικότητα στην κύηση, αν και κάπου μπερδεύτηκα γιατί χθες έλεγες ότι και ο παππούς του άντρα σου είναι δίδυμος, ενω σημερα ότι είναι δίδυμη και η γιαγιά του; Πολλοι δίδυμοι δεν μαζεύτηκαν?!! Κάπου σε έχασα :shock: Πάντως μόνο από γυναίκα δίδυμη περνάει η κληρονομικότητα και σε κόρες, εγγονές κλπ όπως ανέφεραν κι άλλες. Άρα αφού είναι από την πλευρά του άντρα σου μην το λαμβάνεις υπόψη. Τέλοσπάντων, αρχικά περίμενε να επιβεβαιωθεί ότι είναι δύο. Από το σχόλιο της μικροβιολόγου δεν προκύπτει ανησυχία για την κύηση πάντως! Πολλοί λένε ότι με δύο νεογέννητα θα είναι πιο απαιτητικά τα πράγματα γενικά, αλλά δεν σημαίνει κάτι αυτό για να σε αγχώνει ως προς την εγκυμοσύνη σου!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...