Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , kouzouni15 είπε:

17η και τους δύο μήνες άρα σίγουρα κι.το περίεργο είναι ότι με 29η κύκλο έλεγα για την 14η και εντέλει έπεφτα έξω.Τον προηγούμενο μήνα είχα φάει τρελή φρίκη που δεν ερχόταν η ωορρηξία και είχα καταλήξει να κάνω τρία τεστ την ημέρα !!!

Ναι θα σταμάταγες επαφες νωρίς φαντάζομαι! Πολλές την έχουν πατήσει έτσι!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 43 λεπτά , ada32 είπε:

θα  παω μαλλον απλα φοβαμαι μη μου πει τιποτα για κολονοσκοπιση ... 

για αρχή θα σου κάνει ορθοσκόπηση που γίνεται επί τόπου και είναι πολύ απλό, δεν πονάει απλά λίγο άβολο...:? ουσιαστικά με αυτόν τον τρόπο βλέπει το τελευταίο τμήμα του εντέρου. Αν δεν δει κάτι εκεί που να δικαιολογεί το αίμα (όπως αιμορροΐδες πχ) τότε μπορεί να προτείνει κολονοσκόπηση. Καλό είναι όμως ακόμα και αιμορροΐδες να είναι να το ξέρεις και να πάρεις κάποια αγωγή. Παρόλο που φαίνεται απίστευτο, οι αιμορροΐδες μπορεί να προκαλέσουν τεράστια απώλεια αίματος και πτώση του αιματοκρίτη! Και μία εγκυμοσύνη ορμονικά και μόνο τις επιδεινώνει! Οπότε φρόντισέ το για να μην τρέχεις μετά!

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Just now, Dimitr@17 είπε:

Εμενα πρεπει να χασει 12 κιλα και εγω 6 ιδανικα...οχι εχω διαδρομο σπιτι..κανω μια ωριτσα την μερα..εδω κ 2μερες εχω ξεκινησει και το βραδυ τρωμε ελαφρια...εμενα παει πολεμικες τεχνες...

πολυ καλος ειναι ο διαδρομος ! εγω θελω να ξεκινησω κανενα προγραμμα σ ε γυμναστηριο 

πρίν από 4 λεπτά , CMES είπε:

για αρχή θα σου κάνει ορθοσκόπηση που γίνεται επί τόπου και είναι πολύ απλό, δεν πονάει απλά λίγο άβολο...:? ουσιαστικά με αυτόν τον τρόπο βλέπει το τελευταίο τμήμα του εντέρου. Αν δεν δει κάτι εκεί που να δικαιολογεί το αίμα (όπως αιμορροΐδες πχ) τότε μπορεί να προτείνει κολονοσκόπηση. Καλό είναι όμως ακόμα και αιμορροΐδες να είναι να το ξέρεις και να πάρεις κάποια αγωγή. Παρόλο που φαίνεται απίστευτο, οι αιμορροΐδες μπορεί να προκαλέσουν τεράστια απώλεια αίματος και πτώση του αιματοκρίτη! Και μία εγκυμοσύνη ορμονικά και μόνο τις επιδεινώνει! Οπότε φρόντισέ το για να μην τρέχεις μετά!

εχεις καθολου πονο απο αιμορροιδες? πως τις καταλαβαινεις?

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Just now, ada32 είπε:

πολυ καλος ειναι ο διαδρομος ! εγω θελω να ξεκινησω κανενα προγραμμα σ ε γυμναστηριο 

και μενα μ αρεσουν τα προγραμματα τυπου ζουμπα...αλλα δεν εχει κοντα μου γυμναστηριο...κ ειπα να δοκιμασω το αδυνατισμα με το περπατημα..που λεεθ περπατηστε 10000 βηματα την μερα κ χαστε 2κιλα το μηνα

πρίν από 5 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

και μενα μ αρεσουν τα προγραμματα τυπου ζουμπα...αλλα δεν εχει κοντα μου γυμναστηριο...κ ειπα να δοκιμασω το αδυνατισμα με το περπατημα..που λεεθ περπατηστε 10000 βηματα την μερα κ χαστε 2κιλα το μηνα

μια χαρα ! αφου εχεις διαδρομο ειναι πολυ καλα!

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , ada32 είπε:

Εμένα οταν με πονούν ειναι σα γδαρσιμο πίσω... αουτσ... 

nlmNp2.png

πρίν από 13 λεπτά , kido είπε:

Ναι θα σταμάταγες επαφες νωρίς φαντάζομαι! Πολλές την έχουν πατήσει έτσι!

Δυστυχώς επειδή όπως έχω γράψει πριν έχουμε θεματακι στην ολοκλήρωση των επαφων κοντά στην 14η πασχιζαμε να έχουμε ολοκληρωμενες επαφές και μόλις πέρναγε χαλαρωναμε και επειδή λέγαμε οκ πέρασαν οι γόνιμες κάποιες φορές δεν πιεζομασταν να ολοκληρώσουμε .πήγαν τσάμπα επαφές έτσι !!!!

πρίν από 20 λεπτά , kouzouni15 είπε:

Δυστυχώς επειδή όπως έχω γράψει πριν έχουμε θεματακι στην ολοκλήρωση των επαφων κοντά στην 14η πασχιζαμε να έχουμε ολοκληρωμενες επαφές και μόλις πέρναγε χαλαρωναμε και επειδή λέγαμε οκ πέρασαν οι γόνιμες κάποιες φορές δεν πιεζομασταν να ολοκληρώσουμε .πήγαν τσάμπα επαφές έτσι !!!!

Κατάλαβα. Ε οπότε ευτυχώς που το διαπίστωσες νωρίς για να μην πήγαιναν και μήνες χαμένοι!

πρίν από 45 λεπτά , ada32 είπε:

Μπορεί να έχεις πόνο, τσούξιμο, φαγούρα ή και τίποτα απολύτως στην αρχή. Θα επιμείνω όμως, κοίταξέ το!

• Μου αρέσει 3

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!

@Smile89 ήρθε η μεγάλη μέρα!!με το καλό να ακούσεις την καρδούλα!!

Εμείς εχθές πήγαμε παιδίατρο @marillia ξέχασα να στο πω αυτό που είπε και μόλις μπαίνω μέσα μου λέει είσαι έγκυος σίγουρα γιατί έχεις γλυκανει πολυ!!όχι δεν είμαι της λέω και προσπαθούμε καιρό και έχουμε αγχωθει και μου λέει όσο είστε έτσι αγχωμενοι δεν θα ερθει.

Αχχχχ αυτό το άγχος θα μας φάειιιιιι!!!!!

Κορίτσια μου αναμένω σήμερα περίοδο αλλά έχω 37,2!!!!Μπορεί τελικά να επισκεφτεί και αύριο!!!!Αντε αν είναι να κατέβει ας έρθει να μη με ταλαιπωρεί!!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , marillia είπε:

Κορίτσια μου αναμένω σήμερα περίοδο αλλά έχω 37,2!!!!Μπορεί τελικά να επισκεφτεί και αύριο!!!!Αντε αν είναι να κατέβει ας έρθει να μη με ταλαιπωρεί!!!!

Μπορεί και να μην έρθει λέμεεεεεεεε

20 ώρες πρίν, zina7777 είπε:

Καλησπερα.ο αντρας μου ειναι διδυμος και ο παππους του.Μου ειπε οτι ειναι αρκετα αυξημενη επρεπε να ειναι κοντα στο 550. Εχω αγχωθει γιατι ξερω κοπελα που απεβαλε με διδυμα ενω αυξανοταν καλα η χοριακη και γρηγορα.

Καλησπερα.Δε με πειραζουν τα διδυμα.ισα ισα.Ο αντρας μου ειναι διδυμος.με προβληματιζει οτι ειναι πιο ευκολο να υπαρξουν προβληματα.Γνωριζω διδυμες εγκυμοσυνες που απετυχαν.

Να χαρω ή θα βιαστω?

δεν υπαρχει κληρονομικοτα απο την μερια του αντρα οσο αφορα τις διδυμες κυησεις.κληρονομικοτητα υπαρχει μονο απο την πλευρα της γυναικας για το αν θα εχει περισσοτερες πιθανοτητες να κυοφορησει διδυμα. η χοριακη σου ειναι μια νορμαλ χοριακη για μια εβδομαδα μετα τν πρωτη που εκανες κ απορω γτ ο γιατρος σου εβαλε ιδεες για διδυμα.τις πρωτες μερες αλλωστε της εγκυμοσυνης ειναι φυσιολογικο η χοριακη ακομα κ να τετραπλασιαζεται στο 48ωρο. 

πρίν από 20 λεπτά , marillia είπε:

κοριτσι εχεις συμπτωματα?

• Μου αρέσει 2

6penp2.png

κοριτσια μολις διαβασα οτι μπορει να δεις κοκκινο χρωμα στα κοπρανα απο το παντζαρι αλλα να το δεις 2-3 μερες μετα την καταναλωση!!1 οντως εγω το ειδα την 3η μερα τελικα.. ειχα φαει πεμπτη κ παρασκευη κ το ειδα κυριακη !!!! απλα συνηθως εβλεπα τα ουρα κοκκινα οχι τα αλλα  κ για αυτο φοβηθηκα πολυ!!! οτι να ναι ειμαι .. !

• Μου αρέσει 3

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 9 λεπτά , orianna είπε:

δεν υπαρχει κληρονομικοτα απο την μερια του αντρα οσο αφορα τις διδυμες κυησεις.κληρονομικοτητα υπαρχει μονο απο την πλευρα της γυναικας για το αν θα εχει περισσοτερες πιθανοτητες να κυοφορησει διδυμα. η χοριακη σου ειναι μια νορμαλ χοριακη για μια εβδομαδα μετα τν πρωτη που εκανες κ απορω γτ ο γιατρος σου εβαλε ιδεες για διδυμα.τις πρωτες μερες αλλωστε της εγκυμοσυνης ειναι φυσιολογικο η χοριακη ακομα κ να τετραπλασιαζεται στο 48ωρο. 

Πως είσαι γλυκιά μου??Χτες δεν είχα καθόλου πόνους περιόδου!!!Σήμερα έχω και ήμουν σίγουρη ότι θα έρθει!!!Αλλά με 37,2 ποτέ δεν μου έχει έρθει!!!Επίσης ο αριστερός μαστός μια φουσκώνει μια ξεφουσκώνει!!!!Μήπως έρθει αύριο τελικά γιατί μια μερα απόκλιση δεν είναι πολύ!!!!

πρίν από 27 λεπτά , orianna είπε:

Συμφωνώ απόλυτα!!!Και γω περίμενα χοριακή 320 σε νορμαλ διπλασιασμο και είχε πάει 770!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...