Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

@Μάντη εμενα μου εχει τυχει να μου βγει σχεδον ιδια 2 μερες αλλα εγω υπολογίζω την 1η μερα σαν θετικο δεν ξερω αν κανω λαθος σημασια εχει να.εχεις αν μπορεις και τις 2 μερες επαφή

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , kido είπε:

Τι κύκλο έχεις; Πρώτο τέστ έκανες χθες; Η ορμόνη ανιχθεύθηκε χθες πιο έντονα άρα χθες σήμερα αύριο και μεθαύριο σούπερ γόνιμες μέρες! Εκμεταλλεύσου τες!

Βρε κι εσύ τι τον αγχώνεις, αφού κάνετε που κάνετε πολλές επαφές με ή χωρίς πρόγραμμα! Βιταμίνες παίρνετε; Με διατροφή, γυμναστική και πολύ σεξ θα τα παίξετε!!!

Βιταμινες παιρνουμε απο το φαγητο..τρωγαμε πολυ απ εξω γτ ο δικος μου τρελεται για σουβλακι...ε αφου μςρωτησε εμεις ποτε θα κανουμε παιδι?κ του ειπα τι πρεπει ν κανει..

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

Βιταμινες παιρνουμε απο το φαγητο..τρωγαμε πολυ απ εξω γτ ο δικος μου τρελεται για σουβλακι...ε αφου μςρωτησε εμεις ποτε θα κανουμε παιδι?κ του ειπα τι πρεπει ν κανει..

Πες του και παιδί θα κάνουμε και κορμί με καθημερινό σεξ λοιπόν! Και μετά σουβλάκια για αναπλήρωση ενέργειας! Εκεί να δεις πώς θα μπορέσει!! Χιχιχι! Οι άντρες μας είναι αιώνια παιδιά, τι να τους κάνουμε!

πρίν από 14 λεπτά , Μάντη είπε:

Σήμερα είμαι 13η μέρα... Δεν θα το ζορισω να σου πω για επαφουλα μόνο αν έχουμε πραγματικά ορεξουλα! Έτσι κ αλλιώς έχω πάρει απόφαση αν δεν φτιάξουμε το σπέρμα και εγώ την ενδομήτριωση δύσκολα να πετύχουμε! Λες να έκανα ωορρηξία προχθές ή χθές;;;

ωορηξια σημερα θα γινει . εκτος αν σου βγαινουν για 2 μερες θετικα τα τεστ ?  συνηθως την επομενη η την μεθεπομενη γινεται απο το θετικο τεστ γινεται ωορηξια.. 

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Ungry girl είπε:

@Μάντη εμενα μου εχει τυχει να μου βγει σχεδον ιδια 2 μερες αλλα εγω υπολογίζω την 1η μερα σαν θετικο δεν ξερω αν κανω λαθος σημασια εχει να.εχεις αν μπορεις και τις 2 μερες επαφή

Δεν ασχολούμαι άλλο με τεστ αυτό το μηνα! Αν κάτσουν οι επαφουλες έχει καλώς! 

Χθες έμαθα για μια πολύ καλή Μ φίλη ότι είναι έγκυος ενώ σχεδόν τις το είχαν αποκλείσει γτ ειχε ινομυωματα οπότε πήρα πάλι λίγο αισιοδοξία!!!

• Μου αρέσει 2

jgJqp3.png

πρίν από 41 λεπτά , Μάντη είπε:

Κορίτσια μου έχει κάνει καμία τεστ ωορρηξίες την επόμενη μέρα από το θετικό;;;;

Εγώ τον προηγούμενο μήνα σταμάτησα στο πρώτο θετικό.Αυτον είπα να πειραματιστούν (η τρελή επιστήμονας) :shock: και συνέχισα τα τεστ. Την πρώτη μέρα μετά το θετικό βγήκε ακριβώς το ίδιο την δευτέρα η γραμμή έγινε πολύ άχνη.εγω έλαβα το πρώτο ως θετικό αλλά συνέχισα επαφές και τις δύο ημέρες (1ου και 2ου θετικού) ευτυχώς ολοκληρωμενες και οι 2 οπότε περιμένω και υπομένω.Αν θέλετε βάλτε με στο πινακακι για 9/2

• Μου αρέσει 3

πρίν από 3 λεπτά , ada32 είπε:

ωορηξια σημερα θα γινει . εκτος αν σου βγαινουν για 2 μερες θετικα τα τεστ ?  συνηθως την επομενη η την μεθεπομενη γινεται απο το θετικο τεστ γινεται ωορηξια.. 

Δεν ξέρω τα χρησιμοποίησα πρώτη φορά το προηγούμενο μήνα όταν είδα θετικό δεν έκανα ξανά για να ξέρω... Οπότε λογικά για να βγήκε χθες σχεδόν θετικό και σήμερα σίγουρα αρνητικό θα πάρω το χθεσινό για θετικό!

jgJqp3.png

Just now, kouzouni15 είπε:

Εγώ τον προηγούμενο μήνα σταμάτησα στο πρώτο θετικό.Αυτον είπα να πειραματιστούν (η τρελή επιστήμονας) :shock: και συνέχισα τα τεστ. Την πρώτη μέρα μετά το θετικό βγήκε ακριβώς το ίδιο την δευτέρα η γραμμή έγινε πολύ άχνη.εγω έλαβα το πρώτο ως θετικό αλλά συνέχισα επαφές και τις δύο ημέρες (1ου και 2ου θετικού) ευτυχώς ολοκληρωμενες και οι 2 οπότε περιμένω και υπομένω.Αν θέλετε βάλτε με στο πινακακι για 9/2

Μπράβο και πολύ καλά έκανες! Με τον πειραματισμό μαθαίνουμε και το σώμα μας καλύτερα! Άρα σε ποιά μέρα του κύκλου σου βρήκες ότι κάνεις οωρρηξία; Η @caramel_83 θα σε βάλει στο πινακάκι μας, μόλις το δει! 

Just now, Μάντη είπε:

Δεν ξέρω τα χρησιμοποίησα πρώτη φορά το προηγούμενο μήνα όταν είδα θετικό δεν έκανα ξανά για να ξέρω... Οπότε λογικά για να βγήκε χθες σχεδόν θετικό και σήμερα σίγουρα αρνητικό θα πάρω το χθεσινό για θετικό!

Ναι αλλά όπως σωστά είπε η @ada32 η ωορρηξία ερχεται μετά το θετικο τεστ 24-48 ώρες. Άρα με χθεσινό θετικό θα κάνεις μάλλον σήμερα. Αν σας βγει η όρεξη για επαφή βουρ στο ψητό!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 55 λεπτά , Μάντη είπε:

Κορίτσια μου έχει κάνει καμία τεστ ωορρηξίες την επόμενη μέρα από το θετικό;;;;

Έχω κάνει εγώ και κάποιες φορές έβγαινε αχνο δηλαδή αρνητικό και κάποιες έβγαινε και πάλι θετικό είναι φυσιολογικά και τα δύο και σαν θετικό  υπολογίζουμε της πρώτης μερας. Αλλά εσύ να έχεις επαφες και τις επόμενες μέρες!!

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 18 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Κοριτσια μου τι κανετε?εγω απο νεα τιποτα το συγκλονιστικο..τωρα ξεκιναμε επαφες για αυτον τον μηνα...του ειπα οτι απο 1 μεχρι 18 πρεπει να το κανουμε κ μου λεει δεν μπορω καθε μερα τι ειμαι?χαχα καλα του λεω κ μερα παρα μερα δεν πειραζει..εν τω μεταξυ κανουμε διατροφη κ γυμναστικη...εγω δλδ κανω μονο διαδρομο...

Καλημερα!  καλα βρε καθε μερα για 18 μερες!!! χαχαχαχ  θα τον ξεκανεις !!! και εσυ το ιδιο !! μερα παρα μερα ειναι μια χαρα .  ξεκινησες γυμναστηριο?  κ εγω θελω , περιμενω να αδιαθετησω ( κραταω ενα 10% μηπως καναμε κατι αλλα χλωμο το βλεπω ) και θα ξεκινησω .. γτ καθε φορα το αναβαλω μηπως μεινω εγκυος . 

και ο δικος ξεκιναει σημερα γυμναστηριο , αυτος πρεπει να χασει 18 κιλα τουλαχιστον. εγω θελω 4 κιλα ..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 7 λεπτά , kido είπε:

Πες του και παιδί θα κάνουμε και κορμί με καθημερινό σεξ λοιπόν! Και μετά σουβλάκια για αναπλήρωση ενέργειας! Εκεί να δεις πώς θα μπορέσει!! Χιχιχι! Οι άντρες μας είναι αιώνια παιδιά, τι να τους κάνουμε!

Χαχα...ναι μωρε ο καημενος εχει παρει κιλα γτ εκοψε το τσιγαρο κ εχει στεναχωρηθει..κ εγω πηρα απο τοτε που μειναμε μαζι..οποτε ειναι καλη ευκαιρια κ κορμια να γινουμε κ κανει καλο αν μεινω εγκυος να ειμαι φιτ

• Μου αρέσει 1

πρίν από 5 λεπτά , Μάντη είπε:

πρίν από 9 λεπτά , Μάντη είπε:

Δεν ασχολούμαι άλλο με τεστ αυτό το μηνα! Αν κάτσουν οι επαφουλες έχει καλώς! 

Χθες έμαθα για μια πολύ καλή Μ φίλη ότι είναι έγκυος ενώ σχεδόν τις το είχαν αποκλείσει γτ ειχε ινομυωματα οπότε πήρα πάλι λίγο αισιοδοξία!!!

ναι εννοειται αν κατσει .. δεν θα σκασεις κιολας.. κ ετσι λεω στον εαυτο μου .. δνε μπορει με το ζορι να το κανουμε ..ασε γτ εγω παλια νευριαζα πολυ 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 2 λεπτά , ada32 είπε:

Καλημερα!  καλα βρε καθε μερα για 18 μερες!!! χαχαχαχ  θα τον ξεκανεις !!! και εσυ το ιδιο !! μερα παρα μερα ειναι μια χαρα .  ξεκινησες γυμναστηριο?  κ εγω θελω , περιμενω να αδιαθετησω ( κραταω ενα 10% μηπως καναμε κατι αλλα χλωμο το βλεπω ) και θα ξεκινησω .. γτ καθε φορα το αναβαλω μηπως μεινω εγκυος . 

και ο δικος ξεκιναει σημερα γυμναστηριο , αυτος πρεπει να χασει 18 κιλα τουλαχιστον. εγω θελω 4 κιλα ..

Εμενα πρεπει να χασει 12 κιλα και εγω 6 ιδανικα...οχι εχω διαδρομο σπιτι..κανω μια ωριτσα την μερα..εδω κ 2μερες εχω ξεκινησει και το βραδυ τρωμε ελαφρια...εμενα παει πολεμικες τεχνες...

πρίν από 1 λεπτό , kido είπε:

Μπράβο και πολύ καλά έκανες! Με τον πειραματισμό μαθαίνουμε και το σώμα μας καλύτερα! Άρα σε ποιά μέρα του κύκλου σου βρήκες ότι κάνεις οωρρηξία; Η @caramel_83 θα σε βάλει στο πινακάκι μας, μόλις το δει! 

17η και τους δύο μήνες άρα σίγουρα κι.το περίεργο είναι ότι με 29η κύκλο έλεγα για την 14η και εντέλει έπεφτα έξω.Τον προηγούμενο μήνα είχα φάει τρελή φρίκη που δεν ερχόταν η ωορρηξία και είχα καταλήξει να κάνω τρία τεστ την ημέρα !!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...