Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, linaa είπε:

Εγώ έκανα σχεδόν δύο χρόνια να μείνω έγκυος Κ ξεκίνησα να ψάχνομαι. Οι πληροφορίες ήταν με το σταγονόμετρο οι γιατροί δεν βοήθησαν Κ πολύ στην αρχή ήταν πολύ χαλαροί . Τέλος πάντων ο άντρας μου με κιρσοκήλη εγώ με χαμηλή Αμη Κ όχι Κ πάρα πολύ μικρή . Τέλος πάντων ψαχτηκα ξαναψαχτηκα τελικά Κ τελικά έμεινα έγκυος στο τσακ. Είπα τέτοια δυσκολία στο να μάθεις πληροφορίες Κ να κάνεις 5 εξετάσεις Κ αποφάσισα να λέω καμία πληροφορία Κ σε άλλους γιατί είδα το ποσό δύσκολο είναι να μάθεις 5 πράγματα. 

Αν επιτρεπεται η κιρσοκήλη επηρεασε τον αριθμο του σπερματος και Την αφαίρεσε τελικά ή δεν χρειαστηκε;

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 16 λεπτά , Smile89 είπε:

Είχα αρκετό συγκριτικα με τις αλλες μέρες  όχι τόσο ώστε να φρικαρω  φφ θα δούμε. Ναι κι εγώ το χω ακούσει 

Εγώ διανύω την 8η εβδομάδα. Κοίταξε ειναι λιγο δικοπο. Η μητέρα μου γέννησε εκεί πριν 12 χρόνια βέβαια και πολλές γυναίκες ως τώρα. Καμία δεν είχε θέματα με την νοσηλεία κ το προσωπικό απο όσες ξέρω. Βέβαια η εξυπηρέτηση δεν θα είναι όπως σε ένα ιδιωτικό κι αυτό λογικό ειναι. Επίσης δεν υπαρχει τόση οργανωση. Κι αυτό λογικό ειναι. Όμως Σκέψου πώς αν συμβεί κατι στην μητέρα η το παιδί εκεί μεταφέρονται. 

δεν γνωριζω για την Αθηνα , αλλα η συνυφαδα μου που γεννησε στην Θεσ/νικη σε δημοσιο νοσοκομειο . μια χαρα ηταν ολα . την περιμενε ο γιατρος 12 ωρες με προκληση αλλα  τελικα γεννησε με καισαρικη . πολυ καλη συμπεριφορα ειχε το προσωπικο κ οι γιατροι της βαρδιας( δεν ειχε δικο της γιατρο) . μετα ηταν σε 3κλινο , το μονο που δν μου αρεσε πολυ  ηταν η τουαλετα .. αλλα να σου πω εγω θα προτιμησω να γεννησω σε δημοσιο απο το να δωσω 2000-2500  ευρω στο ιδιωτικο .. 

αν κ υπαρχει κ στο νοσοκομειο , δωματειο που το πληρωνεις και εχεις ιδιωτικο μπανιο.

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

2 ώρες πρίν, ntemiiiiii είπε:

Εγώ παίρνω από τον Σεπτέμβρη,μου είχε πει τότε ο γυναικολόγος που είχα πάει για παπ ότι καλό είναι να το παίρνω,βοηθάει και στη σύλληψη και στην εμφύτευση αλλά και στην νευρομυική ανάπτυξη του εμβρύου!Και καλό είναι να λαμβάνεται πριν την σύλληψη!

έτσι ναι...το folidex μου είχε γράψει εμένα,,την Πέμπτη που θα πάω να με δεί θα μου πει αν το συνεχίζω λογικά ναι

Πόσο έχει το folidex ? 

2 ώρες πρίν, Smile89 είπε:

Το ξέρω, ελπίζω σε αυτό και ας ειμαι 9 μήνες κατω, το παιδί μας να ναι καλα. 

Σμαιλιτα μηπως αλλαζεις μηνα σημερα?γτ εχω ακουσει οτι σε αυτη την περιπτωση μπορει να υπαρχει αιμα...εσυ εχεις πολυ?

Διαφημίσεις

1 hour ago, CMES είπε:

Χωρίς βοήθεια δεν γίνεται! Πρέπει συνέχεια να είναι άλλο ένα άτομο μαζί μου. Τώρα η μεγάλη μου ανέβασε 40 πυρετό και εξορίστηκε στη γιαγιά. Σήμερα είναι καλά πια και πρωτα ο Θεός επιστρέφει σπίτι. Με σένα πάντως θα είναι πολύ πιο εύκολα αφού η μεγάλη σου είναι σε μία ηλικία που μπορεί να συνεργαστεί πλήρως! Σε περιμένουν πολύ όμορφες (και λίγο δύσκολες) στιγμές!!!:wub:

@ada32 ακόμα και αν είσαι καλύτερα μην αμελήσεις να πας στο γιατρό! 

θα  παω μαλλον απλα φοβαμαι μη μου πει τιποτα για κολονοσκοπιση ... 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

Kαλημερα!! τι κανεις  γλυκουλα?  κανατε σπερμοδιαγραμμα?

Κάναμε αγαπη μου και περιμενω τα αποτελεσματα την παρασκευή γτ θα μου ερθουν με κουριερ... Ελεγα να μην κανω τεστ ωορρηξιας αυτο το μηνα αλλα χθες το μεσημέρι  λεω αντε ας κανω ενα και η γραμμη μετα απο 5 λεπτα έγινε σχεδόν οπως και η ελέγχου λιγο ποιο αχνή κανω ενα και αργα το απογευμα ίδια....και λεω αντε αυριο θα βγει πολυ εντονη αλλα  εκανα αλλο ενα πριν λιγο και βγηκε πολυ αχνή... 

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

Ναι κοριτσι εγω γιατί τι εγινε???

Νομιζα οτι θα βγει σημερα θετικο αλλα βγηκε ποιο αχνή απο εχθες... Και δεν ξερω τι να υποθέσω...

jgJqp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Μάντη είπε:

Κάναμε αγαπη μου και περιμενω τα αποτελεσματα την παρασκευή γτ θα μου ερθουν με κουριερ... Ελεγα να μην κανω τεστ ωορρηξιας αυτο το μηνα αλλα χθες το μεσημέρι  λεω αντε ας κανω ενα και η γραμμη μετα απο 5 λεπτα έγινε σχεδόν οπως και η ελέγχου λιγο ποιο αχνή κανω ενα και αργα το απογευμα ίδια....και λεω αντε αυριο θα βγει πολυ εντονη αλλα  εκανα αλλο ενα πριν λιγο και βγηκε πολυ αχνή... 

Νομιζα οτι θα βγει σημερα θετικο αλλα βγηκε ποιο αχνή απο εχθες... Και δεν ξερω τι να υποθέσω...

ποια μερα του κυκλου εισαι? αντε επαφουλα σημερα αν μπορειτε.

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

ποια μερα του κυκλου εισαι? αντε επαφουλα σημερα αν μπορειτε.

Σήμερα είμαι 13η μέρα... Δεν θα το ζορισω να σου πω για επαφουλα μόνο αν έχουμε πραγματικά ορεξουλα! Έτσι κ αλλιώς έχω πάρει απόφαση αν δεν φτιάξουμε το σπέρμα και εγώ την ενδομήτριωση δύσκολα να πετύχουμε! Λες να έκανα ωορρηξία προχθές ή χθές;;;

jgJqp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου τι κανετε?εγω απο νεα τιποτα το συγκλονιστικο..τωρα ξεκιναμε επαφες για αυτον τον μηνα...του ειπα οτι απο 1 μεχρι 18 πρεπει να το κανουμε κ μου λεει δεν μπορω καθε μερα τι ειμαι?χαχα καλα του λεω κ μερα παρα μερα δεν πειραζει..εν τω μεταξυ κανουμε διατροφη κ γυμναστικη...εγω δλδ κανω μονο διαδρομο...

πρίν από 1 λεπτό , Μάντη είπε:

Σήμερα είμαι 13η μέρα... Δεν θα το ζορισω να σου πω για επαφουλα μόνο αν έχουμε πραγματικά ορεξουλα! Έτσι κ αλλιώς έχω πάρει απόφαση αν δεν φτιάξουμε το σπέρμα και εγώ την ενδομήτριωση δύσκολα να πετύχουμε! Λες να έκανα ωορρηξία προχθές ή χθές;;;

Τι κύκλο έχεις; Πρώτο τέστ έκανες χθες; Η ορμόνη ανιχθεύθηκε χθες πιο έντονα άρα χθες σήμερα αύριο και μεθαύριο σούπερ γόνιμες μέρες! Εκμεταλλεύσου τες!

Just now, Dimitr@17 είπε:

Κοριτσια μου τι κανετε?εγω απο νεα τιποτα το συγκλονιστικο..τωρα ξεκιναμε επαφες για αυτον τον μηνα...του ειπα οτι απο 1 μεχρι 18 πρεπει να το κανουμε κ μου λεει δεν μπορω καθε μερα τι ειμαι?χαχα καλα του λεω κ μερα παρα μερα δεν πειραζει..εν τω μεταξυ κανουμε διατροφη κ γυμναστικη...εγω δλδ κανω μονο διαδρομο...

Βρε κι εσύ τι τον αγχώνεις, αφού κάνετε που κάνετε πολλές επαφές με ή χωρίς πρόγραμμα! Βιταμίνες παίρνετε; Με διατροφή, γυμναστική και πολύ σεξ θα τα παίξετε!!!

Just now, kido είπε:

Τι κύκλο έχεις; Πρώτο τέστ έκανες χθες; Η ορμόνη ανιχθεύθηκε χθες πιο έντονα άρα χθες σήμερα αύριο και μεθαύριο σούπερ γόνιμες μέρες! Εκμεταλλεύσου τες!

Συνήθως μου έρχεται 27η με 29η μέρα... Δεν ήθελα να κάνω αυτό το μήνα για αυτό τα ξεκίνησα χθες 12η μέρα..  θεωρητικά ποιο γόνιμες μέρες δεν είναι πριν την ωορρηξία??? 

jgJqp3.png

πρίν από 13 λεπτά , Μάντη είπε:

Να υποθέσεις να κανεις σεξακι και σήμερα χαχχ ααα

• Χαχα 1

Just now, Μάντη είπε:

Συνήθως μου έρχεται 27η με 29η μέρα... Δεν ήθελα να κάνω αυτό το μήνα για αυτό τα ξεκίνησα χθες 12η μέρα..  θεωρητικά ποιο γόνιμες μέρες δεν είναι πριν την ωορρηξία??? 

Με βάση τη στατιστική ναι αλλά ο οργανισμός μας δεν είναι τόσο προβλέψιμος. Άσε τις μέρες που πέρασαν δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι αυτές και επικεντρώσου στη σημερινή και τις επόμενες 3 που παραμένεις γονιμότατη! Καλή επιτυχία :-P 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...