Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εννοείται πως είναι. Εδώ είχαμε πίεση πριν τις εξωσωματικές. Στην Αθήνα είναι ένας μόνιμος αγώνας. Ενα μόνιμο τρέξιμο. Περιμένουμε ένα σκ να κάνουμε δουλειές και ψώνια και ότι άλλο. Εγω είμαι 8 ωρο και σκ σπίτι. Ο σύζυγος όχι. Υπάρχουν μέρες που δουλεύει και 14-18 ώρες σερί. Υπάρχουν εβδομάδες με τα σκ που το πάει σερί, έχει πολλά ταξίδια. Οπότε όλο το βάρος πέφτει πάνω μου. Δεν έχει πρόγραμμα, για αυτό στην πρώτη εμβρυομεταφορά πήγα μόνη μου. 

τα ενοίκια μαύρο χάλι. Να πω ότι νοικιάζω 58τν 500€ και περιμένω αύξηση τον Οκτώβριο. Ναι μεν έχω ότι χρειάζομαι σε ένα σπίτι πέρα από πάρκινγκ. Αλλά… 58τμ με παιδί και σκύλο και περιμένω γερή αύξηση. 
      ο θεός βοηθός. Πάλι καλά έχω πάρει πολύ καλή αύξηση. Δεν με βλέπω όμως να κάθομαι για πολύ, γιατί όπως είπες όλα αυτά τα έξοδα , συν ιδιωτικές ασφάλειες συν αυτοκίνητα και κάνα ταξίδι. Ο σύζυγος έχει λιώσει. Εγώ έκατσα εκεί που είμαι μόνο και μόνο για την εξωσωματική. Μου έχουν κάνει προτάσεις μέσω γνωστής πλατφόρμας με διπλάσια λεφτά 2 φορές, και δεν έφυγα γιατί έχω την στήριξη τους. Δεν μπορούσα να έχω στο κεφάλι μου και τοξικότητα. Δεν έχω θέμα με πίεση δουλειάς. Είμαι jobholic. Οσο περισσότερη δουλειά έχω και πίεση τόσο περισσότερο γουστάρω. Αλλά…. Είμαι ευαίσθητη στις ορμόνες, το άγχος με επηρεάζει. Κάνω υπομονή εκεί. 

Εμάς από 450 μας το πήγε 650🥺😂🥺😂🥺 κι έχουμε και ένοικοι μαγαζιού και όλα τα υπόλοιπα ρομαντικά έξοδα του μήνα.... Η ζωή έχει γίνει 50% πιο ακριβή κι οι μισθοί έχουν μείνει πίσω... Στην εξωσωματική και γενικά σε όλο τον αγώνα μας έφυγαν πάνω από 12000.. συν γέννα εννοείται μετά κτλ

Καθότι εργααιομανης από μικρή, από τη μια έλεγα πάρτα χαζή που δεν ήθελες μικρότερη παιδί κι από την άλλη αν δεν είχα δουλέψει τόσο δεν θα μπορούσα να κάνω όλα αυτά.

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 15 λεπτά , Smile89 είπε:

Ευχαριστώ αγαπη μου!!! Σαν σήμερα θα αδιαθετουσα εν τω μεταξύ. Να παίζει αραγε ρολο? 

Οχι δεν ποναω μια στιγμή μονο αφού ειχα ξυπνήσει ενοιωσα ένα δυνατό τσίμπημα. Τέλος δεν σκέφτομαι κ δεν υποθέτω τίποτα. Όλα θα ξεκαθαρίσουν στις 7 που είναι το ραντεβού. Θα σας πω τι έγινε. 

Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο, ρώτησέ το απόψε στο γιατρό σου! Άρα σήμερα κλείνεις 2 μηνών; 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 2 λεπτά , Smile89 είπε:

Ε ναι. Χαχαχα. Περίεργο ε? 

Μπορεί κάπως να δέθηκε καλύτερα στον πλακούντα στο δίμηνο! Όπως το είπες πριν, τέλος τα σενάρια και οι υποθέσεις και ξάπλα μέχρι να σε δει ο γιατρός σου! 

Just now, kido είπε:

Μπορεί κάπως να δέθηκε καλύτερα στον πλακούντα στο δίμηνο! Όπως το είπες πριν, τέλος τα σενάρια και οι υποθέσεις και ξάπλα μέχρι να σε δει ο γιατρός σου! 

Ο πλακούντας αναπτύσσεται έως την 10η εβδομάδα οποτε ελπίζω. 

nlmNp2.png

πρίν από 18 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

ναι μια χαρά θα πάνε όλα καλα!θα κάνεις θετικές σκέψεις!

Το Μάρτη κλείνει τα 6!Κι απο Σεπτέμβρη διάβασμα!Να δω πως θα τα βγάλουμε πέρα!εντάξει κάπως θα τα καταφερουμε θαχουμε γελιο!χαχαχα

Εντάξει. .δεν θα έχει τρομερό διάβασμα.  Απλά το μωράκι θα είναι πολύ μικρό. Θα τα καταφέρετε όμως μην ανησυχείς. Απλά θα πρέπει να βάλεις ένα πρόγραμμα το απόγευμα.  Μην το σκέφτεσαι από τώρα! ! Έχεις καιρό. ..πότε είπαμε θα πας στο γιατρό? 

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!

@Smile89 ήρθε η μεγάλη μέρα!!με το καλό να ακούσεις την καρδούλα!!

Εμείς εχθές πήγαμε παιδίατρο @marillia ξέχασα να στο πω αυτό που είπε και μόλις μπαίνω μέσα μου λέει είσαι έγκυος σίγουρα γιατί έχεις γλυκανει πολυ!!όχι δεν είμαι της λέω και προσπαθούμε καιρό και έχουμε αγχωθει και μου λέει όσο είστε έτσι αγχωμενοι δεν θα ερθει.

• Μου αρέσει 4
  • Ευχαριστώ 1

e6OVp3.pngExilp3.png

12 ώρες πρίν, Vila είπε:

Μπράβο!!! Με το καλό κορίτσι μου!!

@ada32 μου λογικά από κάποια αιμορροΐδα θα είναι που έχει ερεθιστεί αλλά όπως είπες αν συνεχιστεί και αύριο πήγαινε στο γιατρό να σε δει. Γενικά πως νιώθεις από συμπτωματακια? Έχεις τίποτα?? Εγώ τίποτα απολύτως..

Μαρθουλα είχες κάνει τέστ ωορρηξίας αυτό το μήνα (συγνώμη είμαστε πολλές και δε θυμάμαι) 

@zina7777 την αύξηση της χοριακης σου δεν τη λες και τόσο μεγάλη.. φυσιολογικη.. ξέρω κοπέλα με δίδυμη κύηση που είχε στη μία βδομάδα γύρω στις 6000 μονάδες. 

Καλημερα ! σημερα ειχα λιγοτερο αιμα .. οποτε θα δω πως θα παει .. οσο για θεμα εγκυμοσυνης  , οχι δεν νιωθω κατι διαφορετικο . το στηθος δεν με ποναει καθολου :( , απλα απο το σαββατο νιωθω τσιμπιματα απο την δεξια μερια σχεδον καθε μερα αλλα δεν τα δινω σημασια γτ αυτα τα ειχα κ στον προηγουμενο κυκλο απο οτι θυμαμαι . Δεν πιστευω οτι καναμε κατι κ σε  αυτον τον κυκλο , οποτε σκεφτομαι τον αλλον μηνα να το παμε μερα παρα μερα απο την 7η μερα και βλεπουμε .

3 ώρες πρίν, ntemiiiiii είπε:

Α οκ!Ναι πήγαινε καλύτερα σε γαστρεντερολογο! Είχες στο παρελθόν θέμα με αιμορροΐδες;

Πλήρως!

Πω πω δυο μωράκια έχεις εσύ στο σπίτι;πως τα καταφέρνεις;Η δικιά μου είναι 6 και σκέφτομαι ήδη πως θαναι με νεογέννητο και πρώτη δημοτικού! χαχαχ

οχι δν ειχα κ δεν ξερω πως ειναι .. ! 

1 ώρα πρίν, ΓΙΩΤΑ78 είπε:

καραμελιτσα μου ,θα σου δωσω ΠΗΤ οταν τελειωσω με την τροφοβλαστη και ολα θα εχουν παει καλα,θελω να τα πηγαινω ολα βημα βημα !!!!Μεχρι στιγμης  ολα καλα πανε με το μωρο(εμενα με ταλαιπωρει βεβαια πολυ,αναγουλες,εμετοι,πονοι τρομεροι στο στομαχι κτλ) ,το ειδα και 3d στην αυχενικη ,αγορακι ειναι ,ειμαι πολυ συγκρατημενα αισιοδοξη γιατι φοβαμαι πολυ ........παρα πολυ,δεν εχω υπνο ,ολο εφιαλτες βλεπω και γενικα η ψυχολογια εχει τρελα σκαμπανευασματα,πλησιαζουν ομως οι μερες !!!!

αχ τι καλα ! ολα καλα θα πανε. να εισαι αισιοδοξη !!1

πρίν από 49 λεπτά , Smile89 είπε:

Ναι παω για να δούμε. Σημερα απο το πουθενα σηκώθηκα με αιμα. Τι να πω θα δείξει. Δεν μπορώ αλλο να ανησυχω. 

Ναι το γλυκό μου

Καλημερα! οταν λες αιμα , εννοεις πολυ? η απλα στο σκουπισμα λιγο , στο χαρτι 

πρίν από 29 λεπτά , Smile89 είπε:

αα εχω ακουσει κοπελες που την μερα που κανονικα θ αειχαν περιοδο , τους ερχοταν αιμα για 2 μερουλες , οποτε μπορει να ειναι κ απο αυτο .

• Ευχαριστώ 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 38 λεπτά , Smile89 είπε:

Κορίτσι πόσο εβδομάδων είσαι;

πρίν από 47 λεπτά , Smile89 είπε:

Όσον αφορά γιατρούς η τη νοσηλεία?? 

Την νοσηλεία κ τα δωμάτια!

πρίν από 25 λεπτά , ada32 είπε:

Καλημερα ! σημερα ειχα λιγοτερο αιμα .. οποτε θα δω πως θα παει .. οσο για θεμα εγκυμοσυνης  , οχι δεν νιωθω κατι διαφορετικο . το στηθος δεν με ποναει καθολου :( , απλα απο το σαββατο νιωθω τσιμπιματα απο την δεξια μερια σχεδον καθε μερα αλλα δεν τα δινω σημασια γτ αυτα τα ειχα κ στον προηγουμενο κυκλο απο οτι θυμαμαι . Δεν πιστευω οτι καναμε κατι κ σε  αυτον τον κυκλο , οποτε σκεφτομαι τον αλλον μηνα να το παμε μερα παρα μερα απο την 7η μερα και βλεπουμε .

οχι δν ειχα κ δεν ξερω πως ειναι .. ! 

αχ τι καλα ! ολα καλα θα πανε. να εισαι αισιοδοξη !!1

Καλημερα! οταν λες αιμα , εννοεις πολυ? η απλα στο σκουπισμα λιγο , στο χαρτι 

αα εχω ακουσει κοπελες που την μερα που κανονικα θ αειχαν περιοδο , τους ερχοταν αιμα για 2 μερουλες , οποτε μπορει να ειναι κ απο αυτο .

Είχα αρκετό συγκριτικα με τις αλλες μέρες  όχι τόσο ώστε να φρικαρω  φφ θα δούμε. Ναι κι εγώ το χω ακούσει 

πρίν από 6 λεπτά , melina92 είπε:

Κορίτσι πόσο εβδομάδων είσαι;

Την νοσηλεία κ τα δωμάτια!

Εγώ διανύω την 8η εβδομάδα. Κοίταξε ειναι λιγο δικοπο. Η μητέρα μου γέννησε εκεί πριν 12 χρόνια βέβαια και πολλές γυναίκες ως τώρα. Καμία δεν είχε θέματα με την νοσηλεία κ το προσωπικό απο όσες ξέρω. Βέβαια η εξυπηρέτηση δεν θα είναι όπως σε ένα ιδιωτικό κι αυτό λογικό ειναι. Επίσης δεν υπαρχει τόση οργανωση. Κι αυτό λογικό ειναι. Όμως Σκέψου πώς αν συμβεί κατι στην μητέρα η το παιδί εκεί μεταφέρονται. 

nlmNp2.png

@ada32μηπως είναι ραγαδα μια γνωστή μου είχε και έβαζε μια αλοιφή για κάποιο διάστημα και τις πέρασε.αλλα καλά θα κάνεις να πας στον γιατρό να το τσεκαρεις για σιγουριά δεν θα είναι κάτι σοβαρό μην αγχώνεσαι.μην τρως πολλά καυτερά και να πλένεσαι με νεράκι.

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, ntemiiiiii είπε:

Α οκ!Ναι πήγαινε καλύτερα σε γαστρεντερολογο! Είχες στο παρελθόν θέμα με αιμορροΐδες;

Πλήρως!

Πω πω δυο μωράκια έχεις εσύ στο σπίτι;πως τα καταφέρνεις;Η δικιά μου είναι 6 και σκέφτομαι ήδη πως θαναι με νεογέννητο και πρώτη δημοτικού! χαχαχ

Χωρίς βοήθεια δεν γίνεται! Πρέπει συνέχεια να είναι άλλο ένα άτομο μαζί μου. Τώρα η μεγάλη μου ανέβασε 40 πυρετό και εξορίστηκε στη γιαγιά. Σήμερα είναι καλά πια και πρωτα ο Θεός επιστρέφει σπίτι. Με σένα πάντως θα είναι πολύ πιο εύκολα αφού η μεγάλη σου είναι σε μία ηλικία που μπορεί να συνεργαστεί πλήρως! Σε περιμένουν πολύ όμορφες (και λίγο δύσκολες) στιγμές!!!:wub:

@ada32 ακόμα και αν είσαι καλύτερα μην αμελήσεις να πας στο γιατρό! 

• Μου αρέσει 1

TQjIp3.pngj1MYp2.png

πρίν από 2 λεπτά , Nati85 είπε:

@ada32μηπως είναι ραγαδα μια γνωστή μου είχε και έβαζε μια αλοιφή για κάποιο διάστημα και τις πέρασε.αλλα καλά θα κάνεις να πας στον γιατρό να το τσεκαρεις για σιγουριά δεν θα είναι κάτι σοβαρό μην αγχώνεσαι.μην τρως πολλά καυτερά και να πλένεσαι με νεράκι.

αχ δεν εχω ιδεα γτ δν με ποναει κατι .. θα δω κ σημερα πως θα παει  κ αν δω παλι αρκετο αιμα , θα παω.. καυτερα δεν τρωω καθολου να φανταστεις ..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 39 λεπτά , ada32 είπε:

αχ δεν εχω ιδεα γτ δν με ποναει κατι .. θα δω κ σημερα πως θα παει  κ αν δω παλι αρκετο αιμα , θα παω.. καυτερα δεν τρωω καθολου να φανταστεις ..

Κοριτσι μου,  δεις δεν δεις αιμα σήμερα,  καλυτερα να μιλησεις με το γιατρο σου.. Ακομα και ραγαδα μικρη να ειναι,  θα σ δωσει καποια αγωγη να σε βοηθησει! 

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

2 ώρες πρίν, kido είπε:

Καλημέρα! Ναι εγώ παίρνω 2 μήνες τώρα μετά από οδηγία γυναικολόγου που μου είπε το ίδιο ότι κάνει καλό να το ξεκινήσω αφού προσπαθώ. Δεν είναι τίποτα, ένα χαπάκι κάθε πρωί νηστική, το filicine παίρνω και κάνει 1,5 ευρώ περίπου.

Ναι και εμένα αυτό μου είπε! Θα ρωτήσω αύριο το φαρμακοποιό αν το έχει. Ευχαριστώ :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...