Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Neverstop είπε:

Εμάς από 450 μας το πήγε 650🥺😂🥺😂🥺 κι έχουμε και ένοικοι μαγαζιού και όλα τα υπόλοιπα ρομαντικά έξοδα του μήνα.... Η ζωή έχει γίνει 50% πιο ακριβή κι οι μισθοί έχουν μείνει πίσω... Στην εξωσωματική και γενικά σε όλο τον αγώνα μας έφυγαν πάνω από 12000.. συν γέννα εννοείται μετά κτλ

Καθότι εργααιομανης από μικρή, από τη μια έλεγα πάρτα χαζή που δεν ήθελες μικρότερη παιδί κι από την άλλη αν δεν είχα δουλέψει τόσο δεν θα μπορούσα να κάνω όλα αυτά.

Εμείς δίνουμε 800 και το καλοκαίρι ανανεώνουμε συμβόλαιο οπότε περιμένω τι θα ακούσουμε. Σύνολο ως τώρα όλα έχουν φύγει σίγουρα 15k.  Και ναι αυτό τον εσωτερικό μονόλογο που από τη μια μουντζώνομαι κ μετά το παίρνω πίσω το κάνω κ εγώ. 😂 Βέβαια δε φανταζόμουν ποτέ πως θα είναι ΤΟΣΟ δύσκολο για εμάς να αποκτήσουμε ένα παιδί. Είμαστε κ μαζί 13 χρόνια, θα μπορούσε να έχει γίνει κ νωρίτερα αλλά δε θα μπορούσαμε να το υποστηρίξουμε.

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , ΓΙΩΤΑ78 είπε:

καραμελιτσα μου ,θα σου δωσω ΠΗΤ οταν τελειωσω με την τροφοβλαστη και ολα θα εχουν παει καλα,θελω να τα πηγαινω ολα βημα βημα !!!!Μεχρι στιγμης  ολα καλα πανε με το μωρο(εμενα με ταλαιπωρει βεβαια πολυ,αναγουλες,εμετοι,πονοι τρομεροι στο στομαχι κτλ) ,το ειδα και 3d στην αυχενικη ,αγορακι ειναι ,ειμαι πολυ συγκρατημενα αισιοδοξη γιατι φοβαμαι πολυ ........παρα πολυ,δεν εχω υπνο ,ολο εφιαλτες βλεπω και γενικα η ψυχολογια εχει τρελα σκαμπανευασματα,πλησιαζουν ομως οι μερες !!!!

Καλημέρα. Προσπάθησε να χαλαρώσεις γιατί η ψυχολογία σου περνάει στο εμβρυάκι σου! Με θετικότητα και όμορφες σκέψεις, υπομονή θα περάσουν τα δύσκολα και ελπίζω να το απολαύσεις μετά!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , kido είπε:

Τώρα αν σου πω ότι με κάνεις να ελπίζω! Αν είμαι θα είμαστε δίδυμο και μαζί με την marillia τριδυμο! Έχω άλλες 3 μέρες όμως αναμονή. 

Μην χάνεις τις ελπίδες σου!!! Εγώ σκέψου ότι τους προηγούμενους μήνες είχα όλα τα συμπτώματα κάθε φορα... Αυτόν τον μήνα που τελικά ήμουν έγκυος, ούτε υγρά, ούτε πόνο στο στήθος ούτε τιποτα... Πονάκια είχα πιο πολύ στην αριστερή πλευρά της κοιλιάς χαμηλά από την ωορρηξία μέχρι πριν δυο μέρες!

πρίν από 1 λεπτό , marillia είπε:

Κική μου ξερεις πόσο έχεις θερμοκρασία πριν την ωορρηξία?Τι υποχωρήσε?Το στήθος?Για να δούμε μέχρι Παρασκευή πολλά αλλάζουν!!!

όχι @marillia δεν είχα μετρηθεί, αλλά γενικά δεν έχω τέτοιες κρυάδες, συνήθως είμαι στο 36μισό, παρά μόνο όταν είναι να αδιαθετήσω δηλαδή μια μέρα πριν ή την ίδια μέρα λίγες ώρες πριν μου έρθει. Υποχώρησε λίγο το στήθος, δηλαδή το νιώθω βαρύ και πρησμένο αλλά δεν πονάει τόσο στον ύπνο, κοιμήθηκα μπρούμυτα κανονικά. Θα περιμένω δεν μπορώ να κάνω και κάτι άλλο!!!

πρίν από 4 λεπτά , marillia είπε:

Ευχαριστώ αν και δεν με βλέπω χαχχαχχα!!!Χτες είχα πρωινή θερμοκρασία 37 και σήμερα 36,6!!!!Εύχομαι να πιάστηκε το σποράκι!!!!Αχχχ αυτή η αναμονή δύσκοληηηηη!!!!

Ναι η άτιμη... Δεν παίζεται... Πάντως εγώ προσωπικά είμαι λίγο σκεπτική για την θερμοκρασία , έχει πολλές προϋποθέσεις για να είναι σωστή.Εγω Εντ μεταξύ κοιμάμαι με πέντε κουβέρτες οπότε κάθε φορά που έλεγα να το δοκιμάσω σκεφτόμουν ότι θα μου δείξει χαλαρά κανένα 38 Άρι και θα τρελαθώ χαχαχαχα 

όχι @marillia δεν είχα μετρηθεί, αλλά γενικά δεν έχω τέτοιες κρυάδες, συνήθως είμαι στο 36μισό, παρά μόνο όταν είναι να αδιαθετήσω δηλαδή μια μέρα πριν ή την ίδια μέρα λίγες ώρες πριν μου έρθει. Υποχώρησε λίγο το στήθος, δηλαδή το νιώθω βαρύ και πρησμένο αλλά δεν πονάει τόσο στον ύπνο, κοιμήθηκα μπρούμυτα κανονικά. Θα περιμένω δεν μπορώ να κάνω και κάτι άλλο!!!

Εεεε εντάξει ο πόνος μπορεί να μην είναι ίδιος κάθε μέρα!!!Το ξεπρήξιμο είναι πιο πολύ σημάδι ότι έρχεται!!!Εγώ κατάλαβα από χτες ενώ ήταν αρκετά πρησμένο ξεπρήστηκε!!!Ενώ στην εγκυμοσύνη είχε παραμείνει σκληρό!!!!

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , melina92 είπε:

Μην χάνεις τις ελπίδες σου!!! Εγώ σκέψου ότι τους προηγούμενους μήνες είχα όλα τα συμπτώματα κάθε φορα... Αυτόν τον μήνα που τελικά ήμουν έγκυος, ούτε υγρά, ούτε πόνο στο στήθος ούτε τιποτα... Πονάκια είχα πιο πολύ στην αριστερή πλευρά της κοιλιάς χαμηλά από την ωορρηξία μέχρι πριν δυο μέρες!

Με επηρέασε που είπες ότι έκανες πιο μετά οωρρηξία. Γιατί έχουμε τον ίδιο κύκλο κι εγώ στην 14η-15η μέρα υπολόγιζα το πολύ (χωρις τεστ με βάση τους πόνους μου) και τώρα είχα επαφές 15ή και 20η μέρα, δηλαδή τον είχα για χαμένο μήνα από πλευράς επαφών. Εννοείται κι εγώ έχω μπερδευτεί με τα συμπτώματα, τα έχω κάθε μήνα σχεδόν αλλά μία θα είναι η τυχερή. Αν το πέτυχα τώρα με τόσο λίγες επαφές και μετά την υποτιθέμενη οωρρηξία μου, μπορεί να έκανα και εγώ πιο μετά πχ 17η όπως εσύ. Θα φανεί, πολλά μπορεί να υποθέσω εγώ, ολόκληρο σενάριο στο μυαλό μου! Αχ μακάρι το θέλω πολύ!

πρίν από 3 λεπτά , marillia είπε:

Εεεε εντάξει ο πόνος μπορεί να μην είναι ίδιος κάθε μέρα!!!Το ξεπρήξιμο είναι πιο πολύ σημάδι ότι έρχεται!!!Εγώ κατάλαβα από χτες ενώ ήταν αρκετά πρησμένο ξεπρήστηκε!!!Ενώ στην εγκυμοσύνη είχε παραμείνει σκληρό!!!!

Εσύ παρά το ξετρομπάρισμα όμως αιματάκι δεν έχεις δει ακόμα! Οπότε μην χάνεις τις ελπίδες σου! Μία από τις δύο μας ας είναι!! Η και οι δύο! Και άλλες πολλές από το forum!!

πρίν από 10 λεπτά , kido είπε:

Καλημέρα. Προσπάθησε να χαλαρώσεις γιατί η ψυχολογία σου περνάει στο εμβρυάκι σου! Με θετικότητα και όμορφες σκέψεις, υπομονή θα περάσουν τα δύσκολα και ελπίζω να το απολαύσεις μετά!

Προσπαθω,.....δεν το θελω να αισθανομαι ετσι ,αλλα φοβαμαι !!!!!

Καλη επιτυχια σε εσενα ,ευχομαι να εχεις το θετικο σου αποτελεσμα αμεσα :)

• Ευχαριστώ 1

Με επηρέασε που είπες ότι έκανες πιο μετά οωρρηξία. Γιατί έχουμε τον ίδιο κύκλο κι εγώ στην 14η-15η μέρα υπολόγιζα το πολύ (χωρις τεστ με βάση τους πόνους μου) και τώρα είχα επαφές 15ή και 20η μέρα, δηλαδή τον είχα για χαμένο μήνα από πλευράς επαφών. Εννοείται κι εγώ έχω μπερδευτεί με τα συμπτώματα, τα έχω κάθε μήνα σχεδόν αλλά μία θα είναι η τυχερή. Αν το πέτυχα τώρα με τόσο λίγες επαφές και μετά την υποτιθέμενη οωρρηξία μου, μπορεί να έκανα και εγώ πιο μετά πχ 17η όπως εσύ. Θα φανεί, πολλά μπορεί να υποθέσω εγώ, ολόκληρο σενάριο στο μυαλό μου! Αχ μακάρι το θέλω πολύ!

Εσύ παρά το ξετρομπάρισμα όμως αιματάκι δεν έχεις δει ακόμα! Οπότε μην χάνεις τις ελπίδες σου!

χαχχαχχαχα!!!!Το νιώθω έρχεταιιιιιι!!!!!Το μόνο που με χαροποιεί είναι ότι για 3 συνεχόμενο μήνα έκανα 32 μέρες κύκλο!!!!Αν δεν είσαι σίγουρη για την ωορρηξία όλα είναι πιθανά!!!!

Just now, ΓΙΩΤΑ78 είπε:

Προσπαθω,.....δεν το θελω να αισθανομαι ετσι ,αλλα φοβαμαι !!!!!

Καλη επιτυχια σε εσενα ,ευχομαι να εχεις το θετικο σου αποτελεσμα αμεσα :)

Ευχαριστώ πολύ!

Ναι το φαντάζομαι ότι γίνεται ασυναίσθητα ο φόβος να σου φέρνει αυτές τις σκέψεις, θα καταφέρεις να τις ελέγξεις αν διαβάσεις κανένα βιβλίο για την εγκυμοσύνη ή οποιοδήποτε βιβλίο να σε κάνει να ξεχνιέσαι! Εγώ όταν δεν είμαι καλά αυτό κάνω! Διάβασα και για αγοράκι τι καλά! Κι εγώ αγόρι θέλω! Λέμε τώρα με το καλό να έρθει οποτε αποφασίσει το σπόρι μου κι ας είναι ότι θέλει! 

πρίν από 1 λεπτό , marillia είπε:

χαχχαχχαχα!!!!Το νιώθω έρχεταιιιιιι!!!!!Το μόνο που με χαροποιεί είναι ότι για 3 συνεχόμενο μήνα έκανα 32 μέρες κύκλο!!!!Αν δεν είσαι σίγουρη για την ωορρηξία όλα είναι πιθανά!!!!

Έγραψα και παραπάνω, μία από τις δύο μας ας είναι!! Θέλει παρέα η @melina92! Η ακόμα καλύτερα και οι δύο! Και ολες οι κοπέλες από το forum, να πάρουμε σειρά μέσα στο 18, μόνο θετικά τεστάκια να διαβάζουμε!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Τι χαρούμενα νέα είναι αυτά που διαβάζω! Μια χαρά μπαίνει ο καινούργιος χρόνος :-) εύχομαι οι χοριακες μόνο να συνεχίσουν να ανεβαίνουν. Με το κλο σε όλες! Και η συνηφαδα μου μολις εμαθε ότι είναι έγκυος στην 6η εβδομάδα, στο δεύτερο. Μου είπε ότι όσες προσπαθούν είναι κλο να παίρνουν φυλλικό οξύ. Εσείς παίρνετε; το θεωρείτε απαραίτητο; 

πρίν από 3 λεπτά , M@ri@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Τι χαρούμενα νέα είναι αυτά που διαβάζω! Μια χαρά μπαίνει ο καινούργιος χρόνος :-) εύχομαι οι χοριακες μόνο να συνεχίσουν να ανεβαίνουν. Με το κλο σε όλες! Και η συνηφαδα μου μολις εμαθε ότι είναι έγκυος στην 6η εβδομάδα, στο δεύτερο. Μου είπε ότι όσες προσπαθούν είναι κλο να παίρνουν φυλικο οξύ. Εσείς παίρνετε; το θεωρείτε απαραίτητο; 

Καλημέρα! Ναι εγώ παίρνω 2 μήνες τώρα μετά από οδηγία γυναικολόγου που μου είπε το ίδιο ότι κάνει καλό να το ξεκινήσω αφού προσπαθώ. Δεν είναι τίποτα, ένα χαπάκι κάθε πρωί νηστική, το filicine παίρνω και κάνει 1,5 ευρώ περίπου.

πρίν από 4 λεπτά , M@ri@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Τι χαρούμενα νέα είναι αυτά που διαβάζω! Μια χαρά μπαίνει ο καινούργιος χρόνος :-) εύχομαι οι χοριακες μόνο να συνεχίσουν να ανεβαίνουν. Με το κλο σε όλες! Και η συνηφαδα μου μολις εμαθε ότι είναι έγκυος στην 6η εβδομάδα, στο δεύτερο. Μου είπε ότι όσες προσπαθούν είναι κλο να παίρνουν φυλικο οξύ. Εσείς παίρνετε; το θεωρείτε απαραίτητο; 

Εγώ παίρνω από τον Σεπτέμβρη,μου είχε πει τότε ο γυναικολόγος που είχα πάει για παπ ότι καλό είναι να το παίρνω,βοηθάει και στη σύλληψη και στην εμφύτευση αλλά και στην νευρομυική ανάπτυξη του εμβρύου!Και καλό είναι να λαμβάνεται πριν την σύλληψη!

πρίν από 2 λεπτά , kido είπε:

Καλημέρα! Ναι εγώ παίρνω 2 μήνες τώρα μετά από οδηγία γυναικολόγου που μου είπε το ίδιο ότι κάνει καλό να το ξεκινήσω αφού προσπαθώ. Δεν είναι τίποτα, ένα χαπάκι κάθε πρωί νηστική, το filicine παίρνω και κάνει 1,5 ευρώ περίπου.

έτσι ναι...το folidex μου είχε γράψει εμένα,,την Πέμπτη που θα πάω να με δεί θα μου πει αν το συνεχίζω λογικά ναι

EvgLp2.png

Καλημέρα κορίτσια! !!♡♡♡

@Smile89 με το καλό να δεις το σπορακι σου σήμερα! !! Θα έχει μεγαλώσει! !!!♡♡♡♡

@ntemiiiiiiμου η κορούλα σου έμαθε ότι περιμένει αδερφάκι? ? Δεν πάει ήδη σχολείο η μικρή σου φέτος? 

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...