Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εννοείται πως είναι. Εδώ είχαμε πίεση πριν τις εξωσωματικές. Στην Αθήνα είναι ένας μόνιμος αγώνας. Ενα μόνιμο τρέξιμο. Περιμένουμε ένα σκ να κάνουμε δουλειές και ψώνια και ότι άλλο. Εγω είμαι 8 ωρο και σκ σπίτι. Ο σύζυγος όχι. Υπάρχουν μέρες που δουλεύει και 14-18 ώρες σερί. Υπάρχουν εβδομάδες με τα σκ που το πάει σερί, έχει πολλά ταξίδια. Οπότε όλο το βάρος πέφτει πάνω μου. Δεν έχει πρόγραμμα, για αυτό στην πρώτη εμβρυομεταφορά πήγα μόνη μου. 

τα ενοίκια μαύρο χάλι. Να πω ότι νοικιάζω 58τν 500€ και περιμένω αύξηση τον Οκτώβριο. Ναι μεν έχω ότι χρειάζομαι σε ένα σπίτι πέρα από πάρκινγκ. Αλλά… 58τμ με παιδί και σκύλο και περιμένω γερή αύξηση. 
      ο θεός βοηθός. Πάλι καλά έχω πάρει πολύ καλή αύξηση. Δεν με βλέπω όμως να κάθομαι για πολύ, γιατί όπως είπες όλα αυτά τα έξοδα , συν ιδιωτικές ασφάλειες συν αυτοκίνητα και κάνα ταξίδι. Ο σύζυγος έχει λιώσει. Εγώ έκατσα εκεί που είμαι μόνο και μόνο για την εξωσωματική. Μου έχουν κάνει προτάσεις μέσω γνωστής πλατφόρμας με διπλάσια λεφτά 2 φορές, και δεν έφυγα γιατί έχω την στήριξη τους. Δεν μπορούσα να έχω στο κεφάλι μου και τοξικότητα. Δεν έχω θέμα με πίεση δουλειάς. Είμαι jobholic. Οσο περισσότερη δουλειά έχω και πίεση τόσο περισσότερο γουστάρω. Αλλά…. Είμαι ευαίσθητη στις ορμόνες, το άγχος με επηρεάζει. Κάνω υπομονή εκεί. 

Καλά κάνεις κορίτσι μου. Αν με ρωτούσες μικρότερη δε διανοούμουν να κάνω πίσω στη καριέρα μου για κάτι άλλο αλλά πλέον κατάλαβα πως δεν έχει καμμία σημασία στο τέλος της ημέρας. Θα μπορούσα να έχω κάνει πράγματα που θα με έφερναν σε πολύ καλύτερη κατάσταση σήμερα αλλά έχω κάνει πολλές υποχωρήσεις τα τελευταία 2 χρόνια γιατί ξέρω πως απλά θέλω να είμαι καλή στη δουλειά μου στο σημείο που θα συνεχίζει να με πληρώνει για να κάνω αυτό που θέλω για τις εξωσωματικές και ώστε να ζούμε αξιοπρεπώς. 
      Πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να λείπει τόσες ώρες και να τρέχεις για όλα μόνη σου και πόσο μάλλον που έκανες την εμβρυομεταφορά μόνη σου. Εγω μια ωοληψια θα κάνω μόνη μου αυτό το μήνα αν πάνε όλα καλά και ήδη το σκέφτομαι 😂

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , CMES είπε:

@zina7777 η φεριτινη ειναι η αποθηκη του σιδηρου και δεν ειναι παρα πολυ χαμηλη. Τον σιδηρο θα στον δωσει ο γιατρος με κριτηριο την αιμοσφαιρινη. Αν κρατας καλη αιμοσφαιρινη (αρα και αιματοκριτη) δεν χρειαζεται να παρεις σιδηρο ακομα. Φροντισε να ενταξεις στη διατροφη σου τροφες πλουσιες σε σιδηρο και θα παρακολουθειτε αιματοκριτη καθε μηνα

Ευχαριατω για την απαντηση.

Δεν εμαθα για αιματοκριτη σημερα.Γενικως κινειται γυρω στο 40 ομως.

Τροφες με σιδηρο οσπρια δηλαδη?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

1 hour ago, zina7777 είπε:

Ευχαριατω για την απαντηση.

Δεν εμαθα για αιματοκριτη σημερα.Γενικως κινειται γυρω στο 40 ομως.

Τροφες με σιδηρο οσπρια δηλαδη?

Με 40 αιματοκριτη δεν υπαρχει λογος να παρεις σιδηρο!! Η καλυτερη πηγη σιδηρου ειναι το κοκκινο κρεας γιατι σε αυτο βρισκεται σε μορφη που απορροφαται καλυτερα. Το συκωτι ειναι σουπερ αλλα δεν επιτρεπεται στην εγκυμοσυνη ειδικα στο πρωτο τριμηνο. Λογικα θα ξεκινησεις φυλικο οξυ τωρα λογω της εγκυμοσυνης το οποιο βοηθαει να απορροφηθει ο σιδηρος που λαμβανεις απο τις τροφες. Εγώ στην πρωτη μου εγκυμοσυνη πηρα σιδηρο μετα τον 6ο μηνα ενω στη δευτερη ειχα μεχρι το τελος αιματοκριτη 36 και δεν πηρα καθολου!

• Μου αρέσει 1

TQjIp3.pngj1MYp2.png

πρίν από 5 λεπτά , CMES είπε:

Με 40 αιματοκριτη δεν υπαρχει λογος να παρεις σιδηρο!! Η καλυτερη πηγη σιδηρου ειναι το κοκκινο κρεας γιατι σε αυτο βρισκεται σε μορφη που απορροφαται καλυτερα. Το συκωτι ειναι σουπερ αλλα δεν επιτρεπεται στην εγκυμοσυνη ειδικα στο πρωτο τριμηνο. Λογικα θα ξεκινησεις φυλικο οξυ τωρα λογω της εγκυμοσυνης το οποιο βοηθαει να απορροφηθει ο σιδηρος που λαμβανεις απο τις τροφες. Εγώ στην πρωτη μου εγκυμοσυνη πηρα σιδηρο μετα τον 6ο μηνα ενω στη δευτερη ειχα μεχρι το τελος αιματοκριτη 36 και δεν πηρα καθολου!

Ασχετο αλλα τι ωραία φωτο που εχεις βαλει... 

• Ευχαριστώ 1

nlmNp2.png

9 ώρες πρίν, ada32 είπε:

Οχι... Απλά είχαν αιμα τα κοπρανα..

Αχ πρώτη φορά μου συμβαινει.. Δεν ζοριστικα καθόλου.. Θα δω κ αυριο κ μετά θα πάω σε γιατρό.. Ευχαριστώ!

Εχω ακομα για αυτο.. 6/2 περιμενω που δν νομιζω να ειμαι γτ δεν εχω συμπτωματα..απλα πρωτη φορα μου συμβαινει κ τρομαξα. Εσυ τι κανεις ,πως εισαι; 

Α οκ!Ναι πήγαινε καλύτερα σε γαστρεντερολογο! Είχες στο παρελθόν θέμα με αιμορροΐδες;

9 ώρες πρίν, zina7777 είπε:

Γυναικα μικροβολογος με συζυγο γυναικολογο σε ιατρειο εξω.τα ιατρεια διπλα διπλα.Δεν ξερω αν σε κατατοπισα..

Πλήρως!

7 ώρες πρίν, CMES είπε:

Πω πω δυο μωράκια έχεις εσύ στο σπίτι;πως τα καταφέρνεις;Η δικιά μου είναι 6 και σκέφτομαι ήδη πως θαναι με νεογέννητο και πρώτη δημοτικού! χαχαχ

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , marillia είπε:

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια!!!!Σήμερα έχω λίγα πονάκια στη μήτρα!!!Θα αναμένω απογευματάκι γιατί συνήθως τότε έρχεται!!!!!

Καλημέρα καλή επιτυχία σου εύχομαι .Εγώ τελείωσα χθες τις γόνιμες και τώρα περιμένω ... και περιμένω ... και περιμένω ... :)

15 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

Ναι γιατί πέρασε ένας χρόνος πλέον και δεν έρχεται.ας είναι το 18 η τύχη μας όπως λες!!

@melina92 μια χαρά είναι η χοριακη σου πολύ καλή!μίλησες και με τον γιατρό για το πότε θα πας?

Καλημέρα κορίτσια μου! Μίλησα εχτές με τον γιατρό και μου είπε να πάω να την ξανα επαναλάβω την Τεταρτη για να δούμε αν διπλασιάζεται!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 6 λεπτά , marillia είπε:

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια!!!!Σήμερα έχω λίγα πονάκια στη μήτρα!!!Θα αναμένω απογευματάκι γιατί συνήθως τότε έρχεται!!!!!

Καλημέρα, εμένα υποχωρούν κάπως τα συμπτώματα νομίζω.. χθες κρύωνα κιολας όλη μέρα, 36,3 θερμοκρασία, αχ δεν ξέρω!

πρίν από 1 λεπτό , melina92 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου! Μίλησα εχτές με τον γιατρό και μου είπε να πάω να την ξανα επαναλάβω την Τεταρτη για να δούμε αν διπλασιάζεται!

Καλημέρα! Ναι έτσι να κάνεις σου εύχομαι να δεις τριψήφιο νουμεράκι!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , kido είπε:

Καλημέρα, εμένα υποχωρούν κάπως τα συμπτώματα νομίζω.. χθες κρύωνα κιολας όλη μέρα, 36,3 θερμοκρασία, αχ δεν ξέρω!

Είναι η πρώτη φορά που κι εγώ τώρα που περίμενα περίοδο κρύωνα πολύ και δεν είχα καθόλου σχεδόν υγρά, και το στήθος μου δεν με πονούσε... Και τελικά ήμουν έγκυος! (Άσχετα τωρα που δεν μπορώ ούτε να το ακουμπήσω το στήθος)!

On 26/1/2018 at 5:20 ΜΜ, caramel_83 είπε:

ναι αδιαθετησα, ειχα καλη ροη και ειμαι καθαρη 2 μερα σημερα, την Τριτη παω και ενδοκρινολογο να δω τι θα πει ;)

περασα ομορφα αλλα απο επαφες 0 ειχα περιοδο χθες γυρισα χθες μου τελειωσε :P 

κ εγω αυτο ηθελα να αδιασω τελειως το κατω μερος αλλα...

μην σκεφτεσαι αρνητικα ;) τι συμπτωματα?

@ΓΙΩΤΑ78 κοριτσι πως παει η εγκυμοσυνη σου?? τι ΠΗΤ εχεις για να σε φτιαξω και στο πινακακι ;) 

ρε παιδια η @linaa χαθηκε αποτομα ελπιζω να ειναι ολα ενταξει αυτη την φορα

@Smile89 εσυ καλη μου τι εγινε?πηγες στον γιατρο? σταματησε το αιμα? τι ΠΗΤ εχεις?

καραμελιτσα μου ,θα σου δωσω ΠΗΤ οταν τελειωσω με την τροφοβλαστη και ολα θα εχουν παει καλα,θελω να τα πηγαινω ολα βημα βημα !!!!Μεχρι στιγμης  ολα καλα πανε με το μωρο(εμενα με ταλαιπωρει βεβαια πολυ,αναγουλες,εμετοι,πονοι τρομεροι στο στομαχι κτλ) ,το ειδα και 3d στην αυχενικη ,αγορακι ειναι ,ειμαι πολυ συγκρατημενα αισιοδοξη γιατι φοβαμαι πολυ ........παρα πολυ,δεν εχω υπνο ,ολο εφιαλτες βλεπω και γενικα η ψυχολογια εχει τρελα σκαμπανευασματα,πλησιαζουν ομως οι μερες !!!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 4 λεπτά , kouzouni15 είπε:

Καλημέρα καλή επιτυχία σου εύχομαι .Εγώ τελείωσα χθες τις γόνιμες και τώρα περιμένω ... και περιμένω ... και περιμένω ... :)

Ευχαριστώ αν και δεν με βλέπω χαχχαχχα!!!Χτες είχα πρωινή θερμοκρασία 37 και σήμερα 36,6!!!!Εύχομαι να πιάστηκε το σποράκι!!!!Αχχχ αυτή η αναμονή δύσκοληηηηη!!!!

πρίν από 1 λεπτό , melina92 είπε:

Είναι η πρώτη φορά που κι εγώ τώρα που περίμενα περίοδο κρύωνα πολύ και δεν είχα καθόλου σχεδόν υγρά, και το στήθος μου δεν με πονούσε... Και τελικά ήμουν έγκυος! (Άσχετα τωρα που δεν μπορώ ούτε να το ακουμπήσω το στήθος)!

Τώρα αν σου πω ότι με κάνεις να ελπίζω! Αν είμαι θα είμαστε δίδυμο και μαζί με την marillia τριδυμο! Έχω άλλες 3 μέρες όμως αναμονή. 

πρίν από 4 λεπτά , kido είπε:

Κική μου ξερεις πόσο έχεις θερμοκρασία πριν την ωορρηξία?Τι υποχωρήσε?Το στήθος?Για να δούμε μέχρι Παρασκευή πολλά αλλάζουν!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...