Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλύτερα. Αν νιώσεις το οτιδήποτε πας για υπέρηχο. Το έχω κάνει 4 φορές σε όλη την κύηση. 

και εγώ το έκανα και δεν βρήκα τίποτα. Το κόστος των ανακαινίσεων έχει πάει στο θεό. Οπότε μια καλή σωστή ανακαίνιση όλο το σπίτι θες 40κ περίπου. 

Ξέρουμε αν το σπίτι 2 έχει τα ίδια κριτήρια με το σπίτι 1; Δε το έχω ψάξει καθόλου 

πρίν από 43 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τι γλυκό αυτό που είπες μου έφτιαξες τη διάθεση, θα το πως στον άντρα μου να χαρεί που είναι λίγο σοκαρισμένος σήμερα. Έκανα την υστεροσκοπηση μου και τον βρήκαν οι γιατροί και του έλεγαν τι έκαναν και έπαθε σοκ! 

Τελικά κορίτσια να το θυμάστε, ακούτε το σώμα σας και την διαίσθηση σας! Την υστεροσκοπηση την ζήτησα μόνη μου και μάλιστα επέμενα (για όσες δεν διαβάσατε παλιότερο σχόλιο μου) και τελικά ενώ η μήτρα μου εξωτερικά ήταν οκ (έχω κάνει  προηγούμενα χειρουργεία ανοιχτά και την έχουμε δει), εσωτερικά ήταν στενή, σαν κανάλι, δεν είχε σωστό σχήμα, ο πυθμένας προς τον θόλο δλδ, ήταν σαν ένα στενό κανάλι και δεν φαινόταν ούτε στον υπέρηχο ούτε στην σαλπιγγογραφια. Το διορθώσαμε και περιμένω να προχωρήσουμε στον μεθεπόμενο κύκλο για εμβρυομεταφορά. 

Αυτό όμως φάνηκε μόνο με την υστεροσκοπηση κ όχι με τα χειρουργεία, σωστά ; Εμενα στη διαγνωστική υστεροσκοπηση δεν είδε κάτι αλλά διήρκησε και 1 λεπτό. Δε ξέρω τι πρόλαβε να δει 😂

πρίν από 44 λεπτά , linaa είπε:

Αφού σε είδε εχθές μην ανχωνεσε τα έχουν αυτά τα διδιμμα . Γενικά πρέπει πλέον να ξεκουράζεσε όλο Κ περισσότερο Κ όχι καθιστη η ξεκούραση ξαπλωμένη Κ στο πλάι όχι ανάσκελα . 

Κατάλαβα όλες για σπίτι ψάχνουμε.... Κ εμείς όλο κάτι ερείπια βρίσκουμε που θέλουν αλλά τόσα για ανακαίνιση. Εμεις ψάχνουμε μονοκατοικία αλλά οκ να μην θέλει αλλά 200 για ανακαίνιση 

Εγώ είχα σπίτι αλλά αφού μπλέχτηκαν άτομα στα κληρονομικά αποφασίσαμε να ψάξουμε αλλά θέλει γερή προκαταβολή το δάνειο την οποία δε διαθέτουμε αυτή τη στιγμή με τόσα έξοδα. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 11 λεπτά , Smile89 είπε:

6+2 ήμουν... 

Ναι νωρίς ήταν πιστεύω αύριο θα την ακούσετε!

Αυτό πάλι να μετράνε την κύηση από την τελευταία περίοδο ούτε στην πρώτη μου εγκυμοσύνη δεν χώνεψα! χαχαχ

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , ntemiiiiii είπε:

Ναι νωρίς ήταν πιστεύω αύριο θα την ακούσετε!

Αυτό πάλι να μετράνε την κύηση από την τελευταία περίοδο ούτε στην πρώτη μου εγκυμοσύνη δεν χώνεψα! χαχαχ

Χαχαχα Χαχαχα όντως. Ε φυσικα και ήταν νωρίς αν έτρεχε κατι θα το λεγε ο γιατρός. 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

koritsia mou exei xalasei to kinito giauto xathika....Loipon  ego savvato perimena alla akoma tipota alla den niotho egkios oute stithos prismeno oute tipota opote leo na perimeno os to allo savvato kai an den ertei tote tha paro test...

4 ώρες πρίν, Ungry girl είπε:

μπραβο κοριτσακι μου τελιαααααααααααααααααααα συχαριτηριααααα!!! μια χαρα νουμερο ειναι χορις καθυστεριση!!!!

@melina92 agapi mou sou eyxomai mia telia egkumosini!!!

4 ώρες πρίν, Dimitr@17 είπε:

Ε σιγα τι εμεινε?αυτη η εβδομαδα...κανεις κ τεστακια ωορηξιας?

Τελειο το νουμερακι σου...μπραβο...οποτε περιμενουμε σε 2μερουλες το αποτελεσμα της χοριακης..συγχαρητηριααα

Σου ειπε ο γιατρος οτι μπορει να εχεις δυδιμα?δεν ειναι κ παρα πολυ μεγαλος αριθμος για να σου πει κατι τετοιο...

Όχι δεν έκανα τεστ!

πρίν από 58 λεπτά , Μαρθα Κ είπε:

koritsia mou exei xalasei to kinito giauto xathika....Loipon  ego savvato perimena alla akoma tipota alla den niotho egkios oute stithos prismeno oute tipota opote leo na perimeno os to allo savvato kai an den ertei tote tha paro test...

Αν δεν έρθει ούτε αύριο μήπως να κανεις ένα; Πολύ λες να περιμένεις θα αντέξεις τόσο; Ότι νομίζεις εσυ! 

3 ώρες πρίν, zina7777 είπε:

Δυσκολευτηκες να ενεργηθεις?δεν καταλαβα...

Οχι... Απλά είχαν αιμα τα κοπρανα..

3 ώρες πρίν, Smile89 είπε:

Περαστικα κοπέλα μου. Αν ζοριστηκες Μπορει Να ειναι αίμα απο πίσω. Αν οχι δεν ξέρω. 

Αχ πρώτη φορά μου συμβαινει.. Δεν ζοριστικα καθόλου.. Θα δω κ αυριο κ μετά θα πάω σε γιατρό.. Ευχαριστώ!

1 ώρα πρίν, ntemiiiiii είπε:

Σε ποια βδομάδα;

Πέμπτη απόγευμα

Συγχαρητήρια!!! Αισθάνεσαι ακόμη άρρωστη;

Στο νοσοκομείο ή σε ιδιώτη;

Όχι βρε μη φοβάσαι! Μήπως είσαι κι εσύ έγκυος; χαχα

Εχω ακομα για αυτο.. 6/2 περιμενω που δν νομιζω να ειμαι γτ δεν εχω συμπτωματα..απλα πρωτη φορα μου συμβαινει κ τρομαξα. Εσυ τι κανεις ,πως εισαι; 

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , ada32 είπε:

Οχι... Απλά είχαν αιμα τα κοπρανα..

Αχ πρώτη φορά μου συμβαινει.. Δεν ζοριστικα καθόλου.. Θα δω κ αυριο κ μετά θα πάω σε γιατρό.. Ευχαριστώ!

Έχεις δεν εχεις αγαπη μου ρώτα τον γιατρό. 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

3 ώρες πρίν, marillia είπε:

Γειά σου κοριτσάκι μου!!!Εγώ στο παρελθόν που έπερνα eviol δεν το είχα πάθει!!!Το έχω πάθει όμως αρκετές φορές από δυσκοιλιότητα!!!

Μη φας καυτερά για λίγες μέρες και να πλένεσε με χλιαρό νερό προς δροσερό!!!Μπορεί να ήταν καμία εσωτερική αιμορροίδα  και να έσπασε!!!

Ευχαριστώ για την συμβουλή. Γενικά δεν έχω δυσκοιλιοτητα .. Μακάρι να ειναι αιμορροιδα κ να περάσει. Εσύ τι κάνεις; πως είσαι;

πρίν από 8 λεπτά , Smile89 είπε:

Έχεις δεν εχεις αγαπη μου ρώτα τον γιατρό. 

Ναι θα πάρω γαστρεντερολογο να δω

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 32 λεπτά , kido είπε:

Όχι δεν έκανα τεστ!

Αν δεν έρθει ούτε αύριο μήπως να κανεις ένα; Πολύ λες να περιμένεις θα αντέξεις τόσο; Ότι νομίζεις εσυ! 

Μαρθα κανε ενα τεστακι αυριο...ειναι αρκετες μερες κ θαδειξει αν εισαι...γτ να περιμενεις τοσο πολυ?δεν εχεις στεθερο κυκλο?

πρίν από 17 λεπτά , ada32 είπε:

Ευχαριστώ για την συμβουλή. Γενικά δεν έχω δυσκοιλιοτητα .. Μακάρι να ειναι αιμορροιδα κ να περάσει. Εσύ τι κάνεις; πως είσαι;

Ναι θα πάρω γαστρεντερολογο να δω

Και πες μας αν θες... 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , kido είπε:

Συγχαρητήρια στα κορίτσια που πήραν χοριακες σήμερα! Να τις βλέπετε μόνο να ανεβαίνουν! Άντε και στις δικές μας οι υπόλοιπες! Καλό βράδυ σε όλες :-D

Ναι αντε να περνουμε κ εμεις προαγωγη για το πανω πινακακι...

• Μου αρέσει 3

2 ώρες πρίν, ntemiiiiii είπε:

Στο νοσοκομείο ή σε ιδιωτη

Γυναικα μικροβολογος με συζυγο γυναικολογο σε ιατρειο εξω.τα ιατρεια διπλα διπλα.Δεν ξερω αν σε κατατοπισα..

• Μου αρέσει 1

5 ώρες πρίν, melina92 είπε:

Κορίτσιααααααα μου τελικά πήρα τα αποτελέσματα πιο νωρίς! Σήμερα ήταν κανονικά να αδιαθετήσω, και η χοριακή μου είναι 50!!!! Νομίζω καλό νούμερο χωρίς καθυστέρηση σωστα;; Θα την ξανα επαναλάβω εννοείτε σε δυο μέρες!!!

Μπράβο!!! Με το καλό κορίτσι μου!!

4 ώρες πρίν, ada32 είπε:

Καλησπερα κοριτσια.. εγω μαλλον αρρςστησα ... με ποναει η κοιλια κ χθες κ σημερα που πηγα τουαλετα  ειχαν και αιμα τα κ.. αφου το νερο εγινε κοκκινο ..

το εχει παθει καμια σας? 

εντωματαξυ παιρνω βιταμινη Ε αλλα το σκ μπορει να πηρα και 2 την μερα .  λετε να φταιει αυτο ?  δεν εχω κ ιστορικο απο αιμορροιδες και δεν ξερω πως ειναι . 

Να πω την αληθεια , εχω τρομοκρατηθει λιγακι ..

@ada32 μου λογικά από κάποια αιμορροΐδα θα είναι που έχει ερεθιστεί αλλά όπως είπες αν συνεχιστεί και αύριο πήγαινε στο γιατρό να σε δει. Γενικά πως νιώθεις από συμπτωματακια? Έχεις τίποτα?? Εγώ τίποτα απολύτως..

1 ώρα πρίν, Μαρθα Κ είπε:

Μαρθουλα είχες κάνει τέστ ωορρηξίας αυτό το μήνα (συγνώμη είμαστε πολλές και δε θυμάμαι) 

@zina7777 την αύξηση της χοριακης σου δεν τη λες και τόσο μεγάλη.. φυσιολογικη.. ξέρω κοπέλα με δίδυμη κύηση που είχε στη μία βδομάδα γύρω στις 6000 μονάδες. 

XDXPp2.png

Εχω μια ερωτηση για οποια κατεχει.

Το νοεμβριο στον προγεννετικο ελεγχο ειχα σιδηρο 75 και φερριτινη 45.Σημερα ανεφερα οτι εχω πονοκεφαλους και η μικροβιολογος εκρινε πως επρεπε να ελεγξει φερριτινη την οποια και βρηκε 22.

Ζητησα να κου γραψουν σιδηρο και μου ειπανε οτι τοσο νωρις στην κυηση δεν γραφουν σιδηρο γιατι προκαλει αναγουλες ή και δυσκοιλιοτητα και στην περιπτωση μου δεν κανει να σφιγγομαι(σορρυ για την περιγραφη).

Το ερωτημα ειναι το εξης:εχει παρουσιασει καμια εγκυουλα τοσο αποτομη πτωση φερριτινης και αν οχι.Τη στιγμη που δεν ημουν ποτε δυσκοιλια και δεν εχω συμπτωματα με ανακατεματα κι ετσι αλλα εχω πονοκεφαλους αν επιμεινω για σιδηρο θα μου δωσουν?

Εχει καμια υποψη?

πρίν από 4 λεπτά , Vila είπε:

Μπράβο!!! Με το καλό κορίτσι μου!!

@ada32 μου λογικά από κάποια αιμορροΐδα θα είναι που έχει ερεθιστεί αλλά όπως είπες αν συνεχιστεί και αύριο πήγαινε στο γιατρό να σε δει. Γενικά πως νιώθεις από συμπτωματακια? Έχεις τίποτα?? Εγώ τίποτα απολύτως..

Μαρθουλα είχες κάνει τέστ ωορρηξίας αυτό το μήνα (συγνώμη είμαστε πολλές και δε θυμάμαι) 

@zina7777 την αύξηση της χοριακης σου δεν τη λες και τόσο μεγάλη.. φυσιολογικη.. ξέρω κοπέλα με δίδυμη κύηση που είχε στη μία βδομάδα γύρω στις 6000 μονάδες. 

Φοβηθηκα οταν ακουσα για διδυμα.ισως επηρεασμενη απ την καισαρικη της πεθερας μου που περασε ασχημα(θα μου πεις 35 χρονια πριν)Ας ειναι οτι θελει/θελουν.

Γερα να 'ναι

@zina7777 η φεριτινη ειναι η αποθηκη του σιδηρου και δεν ειναι παρα πολυ χαμηλη. Τον σιδηρο θα στον δωσει ο γιατρος με κριτηριο την αιμοσφαιρινη. Αν κρατας καλη αιμοσφαιρινη (αρα και αιματοκριτη) δεν χρειαζεται να παρεις σιδηρο ακομα. Φροντισε να ενταξεις στη διατροφη σου τροφες πλουσιες σε σιδηρο και θα παρακολουθειτε αιματοκριτη καθε μηνα

• Μου αρέσει 1

TQjIp3.pngj1MYp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...