Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλύτερα. Αν νιώσεις το οτιδήποτε πας για υπέρηχο. Το έχω κάνει 4 φορές σε όλη την κύηση. 

και εγώ το έκανα και δεν βρήκα τίποτα. Το κόστος των ανακαινίσεων έχει πάει στο θεό. Οπότε μια καλή σωστή ανακαίνιση όλο το σπίτι θες 40κ περίπου. 

Ξέρουμε αν το σπίτι 2 έχει τα ίδια κριτήρια με το σπίτι 1; Δε το έχω ψάξει καθόλου 

πρίν από 43 λεπτά , dimi.tra είπε:

Τι γλυκό αυτό που είπες μου έφτιαξες τη διάθεση, θα το πως στον άντρα μου να χαρεί που είναι λίγο σοκαρισμένος σήμερα. Έκανα την υστεροσκοπηση μου και τον βρήκαν οι γιατροί και του έλεγαν τι έκαναν και έπαθε σοκ! 

Τελικά κορίτσια να το θυμάστε, ακούτε το σώμα σας και την διαίσθηση σας! Την υστεροσκοπηση την ζήτησα μόνη μου και μάλιστα επέμενα (για όσες δεν διαβάσατε παλιότερο σχόλιο μου) και τελικά ενώ η μήτρα μου εξωτερικά ήταν οκ (έχω κάνει  προηγούμενα χειρουργεία ανοιχτά και την έχουμε δει), εσωτερικά ήταν στενή, σαν κανάλι, δεν είχε σωστό σχήμα, ο πυθμένας προς τον θόλο δλδ, ήταν σαν ένα στενό κανάλι και δεν φαινόταν ούτε στον υπέρηχο ούτε στην σαλπιγγογραφια. Το διορθώσαμε και περιμένω να προχωρήσουμε στον μεθεπόμενο κύκλο για εμβρυομεταφορά. 

Αυτό όμως φάνηκε μόνο με την υστεροσκοπηση κ όχι με τα χειρουργεία, σωστά ; Εμενα στη διαγνωστική υστεροσκοπηση δεν είδε κάτι αλλά διήρκησε και 1 λεπτό. Δε ξέρω τι πρόλαβε να δει 😂

πρίν από 44 λεπτά , linaa είπε:

Αφού σε είδε εχθές μην ανχωνεσε τα έχουν αυτά τα διδιμμα . Γενικά πρέπει πλέον να ξεκουράζεσε όλο Κ περισσότερο Κ όχι καθιστη η ξεκούραση ξαπλωμένη Κ στο πλάι όχι ανάσκελα . 

Κατάλαβα όλες για σπίτι ψάχνουμε.... Κ εμείς όλο κάτι ερείπια βρίσκουμε που θέλουν αλλά τόσα για ανακαίνιση. Εμεις ψάχνουμε μονοκατοικία αλλά οκ να μην θέλει αλλά 200 για ανακαίνιση 

Εγώ είχα σπίτι αλλά αφού μπλέχτηκαν άτομα στα κληρονομικά αποφασίσαμε να ψάξουμε αλλά θέλει γερή προκαταβολή το δάνειο την οποία δε διαθέτουμε αυτή τη στιγμή με τόσα έξοδα. 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , zina7777 είπε:

Σ ευχαριστω για την ευγενικη σου απαντηση.ανταποδιδω τις ευχες σου.μου χει συμβει κι εμενα να χαρω και μετα να προσγειωθω ανωμαλα γι αυτο ειπα οτι πρεπει να μαστε προσγειωμενες.

Εκφραζω μια προσωπικη αποψη. Εγω παντως θα χαρω αν ποτε ξαναερθει ενα τετοιο νεο και ας εχω την σκια του φοβου που περιγραφεις! Αυτο δεν θα αλλαξει! Μια εγκυμοσυνη μεχρι το τελος εχει αγωνια κ αγχος! Αντιμετωπισε το μερα με την μερα!

• Μου αρέσει 2

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 2 λεπτά , MelinaFo είπε:

Εκφραζω μια προσωπικη αποψη. Εγω παντως θα χαρω αν ποτε ξαναερθει ενα τετοιο νεο και ας εχω την σκια του φοβου που περιγραφεις! Αυτο δεν θα αλλαξει! Μια εγκυμοσυνη μεχρι το τελος εχει αγωνια κ αγχος! Αντιμετωπισε το μερα με την μερα!

Μακαρι να πανε ολα καλα για ολες και να ζησουμε το θαυμα.εγω για πρωτη φορα.να σαι καλα!!!

πρίν από 4 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Καλα σε εβαλε σε μια βδομαδα παλο...μην αγχωνεσαι..ολα καλα θα πανε γτ σκεφτεσαι κατευθειαν το κακο?ολες ειχαμε μια αποβολη εδω μεσα...δεν σημαινει οτι θα γινεται συνεχειΑ..εγω παντως αν ημουν στην θεση σοθ θα πηγαινα απο μονη μου να κανω μια χοριακη να δω πως πηγαινει το πραγμα γτ η δευτερα ειναι πολυ μακρια που σε εβαλε..

Να σου πω κι εγω σκεφτηκα να κανω αλλη μια πεμπτη παρασκευη.

Το μυαλο παντα στο κακο,κουσουρι αυτο συν οτι οταν μιλας πολυ ακους διαφορα και νομιζεις οτι ειναι τοσο κοντα και πως τυχαινει..μονο δυσαρεστα.

Αλλα πρεπει να μαθω να σκεφτομαι θετικα!!!!!

πρίν από 3 λεπτά , zina7777 είπε:

Μακαρι να πανε ολα καλα για ολες και να ζησουμε το θαυμα.εγω για πρωτη φορα.να σαι καλα!!!

Να σου πω κι εγω σκεφτηκα να κανω αλλη μια πεμπτη παρασκευη.

Το μυαλο παντα στο κακο,κουσουρι αυτο συν οτι οταν μιλας πολυ ακους διαφορα και νομιζεις οτι ειναι τοσο κοντα και πως τυχαινει..μονο δυσαρεστα.

Αλλα πρεπει να μαθω να σκεφτομαι θετικα!!!!!

Γτ να κανεις την παρασκευη καβε τεταρτη να δεις με τι ρυθμο ανεβαινει..ποσο χρονων εισαι?ολα καλα θα πανε αυτη τη φορα...λοιπον περιμενω νεα σου..

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

Γτ να κανεις την παρασκευη καβε τεταρτη να δεις με τι ρυθμο ανεβαινει..ποσο χρονων εισαι?ολα καλα θα πανε αυτη τη φορα...λοιπον περιμενω νεα σου..

Ηταν 40 την περασμενη δευτερα και σημερα 1100 αυξανετε πανω απ το διπλασιο με υπολογισμους του γιατρου.

Ειμαι 28 ολοκληρα.29 πες.

πρίν από 17 λεπτά , BettySt είπε:

Εδώ είμαι κορίτσι μου,  σας παρακολουθώ αλλά επειδή δεν είμαι  πολύ καλή παρέα αυτό το καιρό δεν γράφω, δεν έχει και τι να γράψω βασικά.  Εσύ πως είσαι? Αύριο είναι να πας στο γιατρό? 

Καλα είμαι ναι αύριο. Γιατί δεν είσαι καλη παρέα ρε? 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

@melina92 ελπιζω να εισαι η σωστη Μελινα.δεν τα παω καλα με τα tags και τις παραθεσεις.

Τελικα τα πονακια καααατι καλο ηταν ετσι?

Καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη σου ευχομαι!!

Καλησπερα κοριτσια.. εγω μαλλον αρρςστησα ... με ποναει η κοιλια κ χθες κ σημερα που πηγα τουαλετα  ειχαν και αιμα τα κ.. αφου το νερο εγινε κοκκινο ..

το εχει παθει καμια σας? 

εντωματαξυ παιρνω βιταμινη Ε αλλα το σκ μπορει να πηρα και 2 την μερα .  λετε να φταιει αυτο ?  δεν εχω κ ιστορικο απο αιμορροιδες και δεν ξερω πως ειναι . 

Να πω την αληθεια , εχω τρομοκρατηθει λιγακι ..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 3 λεπτά , ada32 είπε:

Καλησπερα κοριτσια.. εγω μαλλον αρρςστησα ... με ποναει η κοιλια κ χθες κ σημερα που πηγα τουαλετα  ειχαν και αιμα τα κ.. αφου το νερο εγινε κοκκινο ..

το εχει παθει καμια σας? 

εντωματαξυ παιρνω βιταμινη Ε αλλα το σκ μπορει να πηρα και 2 την μερα .  λετε να φταιει αυτο ?  δεν εχω κ ιστορικο απο αιμορροιδες και δεν ξερω πως ειναι . 

Δυσκολευτηκες να ενεργηθεις?δεν καταλαβα...

πρίν από 23 λεπτά , zina7777 είπε:

Ηταν 40 την περασμενη δευτερα και σημερα 1100 αυξανετε πανω απ το διπλασιο με υπολογισμους του γιατρου.

Ειμαι 28 ολοκληρα.29 πες.

Μια χαρα ηλικια εισαι εγω σε περναω εναν χρονο...και εγω ειμαι στην προσπαθεια...αν κ του χρονου θα παντρευτουμε..πως θα ειναι σημερα 1100 και αυριο 1500 που το ξερει ο γιατρος...κανε μια απο μονη σου να δεια αν ανεβαινει κ.ποσοσ

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 11 λεπτά , ada32 είπε:

το εχει παθει καμια σας? 

Περαστικα κοπέλα μου. Αν ζοριστηκες Μπορει Να ειναι αίμα απο πίσω. Αν οχι δεν ξέρω. 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 17 λεπτά , ada32 είπε:

το εχει παθει καμια σας? 

Γειά σου κοριτσάκι μου!!!Εγώ στο παρελθόν που έπερνα eviol δεν το είχα πάθει!!!Το έχω πάθει όμως αρκετές φορές από δυσκοιλιότητα!!!

πρίν από 21 λεπτά , ada32 είπε:

το εχει παθει καμια σας? 

Μη φας καυτερά για λίγες μέρες και να πλένεσε με χλιαρό νερό προς δροσερό!!!Μπορεί να ήταν καμία εσωτερική αιμορροίδα  και να έσπασε!!!

1 hour ago, Smile89 είπε:

Καλα είμαι ναι αύριο. Γιατί δεν είσαι καλη παρέα ρε? 

Έχω απογοητευτει τόσο καιρό να προσπαθουμε χωρίς αποτέλεσμα και πολύ φοβάμαι να μην χρειαστεί να κάνω εξωσωματικη γιατί δεν μας περνει οικονομικά καθόλου. 

Με το καλό αύριο να ακούσεις καρδούλα και να σου πάνε από εδώ και πέρα όλα καλά γιατί ταλαιπωριτικες ♡

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 33 λεπτά , BettySt είπε:

Έχω απογοητευτει τόσο καιρό να προσπαθουμε χωρίς αποτέλεσμα και πολύ φοβάμαι να μην χρειαστεί να κάνω εξωσωματικη γιατί δεν μας περνει οικονομικά καθόλου. 

Με το καλό αύριο να ακούσεις καρδούλα και να σου πάνε από εδώ και πέρα όλα καλά γιατί ταλαιπωριτικες ♡

σου στέλνω μηνυμα 

nlmNp2.png

4 ώρες πρίν, Smile89 είπε:

Είχαμε δει χτυπουσε. Την βλέπαμε. Αλλα ηταν νωρίς Να ακουσουμε. 

Σε ποια βδομάδα;

4 ώρες πρίν, Dimitr@17 είπε:

Ντεμι εσυ ποτε εχεις ραντεβου με τον γιατρο?

Πέμπτη απόγευμα

3 ώρες πρίν, melina92 είπε:

Κορίτσιααααααα μου τελικά πήρα τα αποτελέσματα πιο νωρίς! Σήμερα ήταν κανονικά να αδιαθετήσω, και η χοριακή μου είναι 50!!!! Νομίζω καλό νούμερο χωρίς καθυστέρηση σωστα;; Θα την ξανα επαναλάβω εννοείτε σε δυο μέρες!!!

Συγχαρητήρια!!! Αισθάνεσαι ακόμη άρρωστη;

2 ώρες πρίν, zina7777 είπε:

Τι χοριακη..μου κλεισε για υπερηχο.οπως δειχνει αυριο θα ναι 1500.αλλα ραντεβου δεν ειχανε και τελικα την αλλη δευτερα θα παω.

Εχω ενα κομπο στο στομαχι..αλλο πραγμα

Στο νοσοκομείο ή σε ιδιώτη;

2 ώρες πρίν, ada32 είπε:

το εχει παθει καμια σας? 

Όχι βρε μη φοβάσαι! Μήπως είσαι κι εσύ έγκυος; χαχα

EvgLp2.png

πρίν από 5 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Σε ποια βδομάδα;

Πέμπτη απόγευμα

Συγχαρητήρια!!! Αισθάνεσαι ακόμη άρρωστη;

Στο νοσοκομείο ή σε ιδιώτη;

Όχι βρε μη φοβάσαι! Μήπως είσαι κι εσύ έγκυος; χαχα

6+2 ήμουν... 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...