Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , dimi.tra είπε:

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Εγώ όντως έχω γίνει βετεράνος! Σε λίγο θα κάνω ωοληψια μόνη μου!😂 άρα έκανες επεμβατική υστεροσκοπηση. Ο Σφακ*** μου είπε πριν την επόμενη ετ θα μου κάνει και scratching λογικά αν χρειαστεί. Θέλει σίγουρα λέει υστεροσκοπηση πριν την ετ παρότι έχω κάνει.

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Just now, melina92 είπε:

Κορίτσιααααααα μου τελικά πήρα τα αποτελέσματα πιο νωρίς! Σήμερα ήταν κανονικά να αδιαθετήσω, και η χοριακή μου είναι 50!!!! Νομίζω καλό νούμερο χωρίς καθυστέρηση σωστα;; Θα την ξανα επαναλάβω εννοείτε σε δυο μέρες!!!

Μπραβο κοπέλα μου!!! Μια χαρα ειναι!! 

• Ευχαριστώ 1

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, melina92 είπε:

Κορίτσιααααααα μου τελικά πήρα τα αποτελέσματα πιο νωρίς! Σήμερα ήταν κανονικά να αδιαθετήσω, και η χοριακή μου είναι 50!!!! Νομίζω καλό νούμερο χωρίς καθυστέρηση σωστα;; Θα την ξανα επαναλάβω εννοείτε σε δυο μέρες!!!

μπραβο κοριτσακι μου τελιαααααααααααααααααααα συχαριτηριααααα!!! μια χαρα νουμερο ειναι χορις καθυστεριση!!!!

πρίν από 9 λεπτά , Elma86 είπε:

1ον αλλες θα έδιναν τα παντα για να ειναι σε αυτη τη θεση αρα λυπάμαι αλλα δε συμμερίζομαι το μπέρδεμα σου και ειναι ντροπή να το λες αυτο σε γυναικες που προσπαθούν τοσο καιρο. 

2ον δεν καταλαβαινω απο που πηγάζουν οι υποψίες για δίδυμα. Και αλλες ειχαν ακομα μεγαλύτερη αύξηση στη χοριακη και ειχαν ενα μωρακι. Νομιζω πως ειναι ενα φυσιολογικο νούμερο 

Χανεις τα λόγια σου @Elma86

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

1 hour ago, kido είπε:

Σωστά άρα δεν έχει σημασία σε ποια σάλπιγγα βρέθηκαν τα δύο τους; Τι να πω, δεν ξέρω, κρατάω μικρό καλάθι σε αυτό τον κύκλο, γιατί είχα επαφές μόνο μετά την οωρρηξία με τον άντρα μου και  πριν καθόλου γιατί έλειπε. Αντε να δούμε! Δεν έχω άλλη απορία, σε ευχαριστώ!

Δεν έχω όχι, αλλά θα περιμένω να έχω καθυστέρηση πρώτα, δηλαδή αν είμαι καθαρή όλο το σκ, θα πάρω να κάνω τη Δευτέρα! Έχουμε μέρες ακόμα δηλαδή στην αγωνία... υγρά δεν έχω πάντως.

Ε σιγα τι εμεινε?αυτη η εβδομαδα...κανεις κ τεστακια ωορηξιας?

πρίν από 21 λεπτά , melina92 είπε:

Τελειο το νουμερακι σου...μπραβο...οποτε περιμενουμε σε 2μερουλες το αποτελεσμα της χοριακης..συγχαρητηριααα

πρίν από 59 λεπτά , zina7777 είπε:

Καλησπερα σας.

@caramel_83 Δευτερα 21/1 χοριακη 40.52 και σημερα μια βδομαδα μετα 1.100.

Εχω παθει σοκ.υπαρχουν υποψιες διδυμης κυησης.Ισως γι αυτο ενιωσα νωρις αλλαγες και συμπτωματα.

Ειμαι μπερδεμενη συναισθηματικα.

Σου ειπε ο γιατρος οτι μπορει να εχεις δυδιμα?δεν ειναι κ παρα πολυ μεγαλος αριθμος για να σου πει κατι τετοιο...

πρίν από 13 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Ε σιγα τι εμεινε?αυτη η εβδομαδα...κανεις κ τεστακια ωορηξιας?

Τελειο το νουμερακι σου...μπραβο...οποτε περιμενουμε σε 2μερουλες το αποτελεσμα της χοριακης..συγχαρητηριααα

Σου ειπε ο γιατρος οτι μπορει να εχεις δυδιμα?δεν ειναι κ παρα πολυ μεγαλος αριθμος για να σου πει κατι τετοιο...

Καλησπερα.ο αντρας μου ειναι διδυμος και ο παππους του.Μου ειπε οτι ειναι αρκετα αυξημενη επρεπε να ειναι κοντα στο 550. Εχω αγχωθει γιατι ξερω κοπελα που απεβαλε με διδυμα ενω αυξανοταν καλα η χοριακη και γρηγορα.

πρίν από 41 λεπτά , Elma86 είπε:

1ον αλλες θα έδιναν τα παντα για να ειναι σε αυτη τη θεση αρα λυπάμαι αλλα δε συμμερίζομαι το μπέρδεμα σου και ειναι ντροπή να το λες αυτο σε γυναικες που προσπαθούν τοσο καιρο. 

2ον δεν καταλαβαινω απο που πηγάζουν οι υποψίες για δίδυμα. Και αλλες ειχαν ακομα μεγαλύτερη αύξηση στη χοριακη και ειχαν ενα μωρακι. Νομιζω πως ειναι ενα φυσιολογικο νούμερο 

Καλησπερα.Δε με πειραζουν τα διδυμα.ισα ισα.Ο αντρας μου ειναι διδυμος.με προβληματιζει οτι ειναι πιο ευκολο να υπαρξουν προβληματα.Γνωριζω διδυμες εγκυμοσυνες που απετυχαν.

Να χαρω ή θα βιαστω?

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

Ωραία πολύ καλα θα το οργανώσετε έτσι.ωστοσο μπορει να εχεις μεινει  έγκυος! Τωρα εμεις λέμε για το σπερμοδιαγραμμα αλλά φοβάται ο δικός μου.βέβαια θα το κάνει αλλα του είπα μην μας πάρουν οι μήνες τίποτα δεν είναι!!και μετά θα κάνω εγώ σαλπιγγογραφια και βλέπουμε.εκανα πάλι τώρα επαναληπτικές εξετάσεις θα πάω Πέμπτη στην ενδοκρινολογο να τις δει.

Και σεις βλεπω οτι εχετε οργανωθει! Να εχετε καλα αποτελεσματα κοριτσακι μ! Ας ειναι το 2018 η τυχη μας!

@melina92 συγχαρητηρια! Μια τελειομηνη ευκολη  εγκυμοσυνη ευχομαι!

tpnxp3.png

πρίν από 35 λεπτά , melina92 είπε:

Καλησπέρα και από εμένα . ΜΠΡΑΒΟ !!!! Καλό νούμερο είναι χωρίς καθόλου καθυστέρηση!! 

πρίν από 7 λεπτά , MelinaFo είπε:

Και σεις βλεπω οτι εχετε οργανωθει! Να εχετε καλα αποτελεσματα κοριτσακι μ! Ας ειναι το 2018 η τυχη μας!

@melina92 συγχαρητηρια! Μια τελειομηνη ευκολη  εγκυμοσυνη ευχομαι!

Ναι γιατί πέρασε ένας χρόνος πλέον και δεν έρχεται.ας είναι το 18 η τύχη μας όπως λες!!

@melina92 μια χαρά είναι η χοριακη σου πολύ καλή!μίλησες και με τον γιατρό για το πότε θα πας?

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 9 λεπτά , zina7777 είπε:

Καλησπερα.ο αντρας μου ειναι διδυμος και ο παππους του.Μου ειπε οτι ειναι αρκετα αυξημενη επρεπε να ειναι κοντα στο 550. Εχω αγχωθει γιατι ξερω κοπελα που απεβαλε με διδυμα ενω αυξανοταν καλα η χοριακη και γρηγορα.

Καλησπερα.Δε με πειραζουν τα διδυμα.ισα ισα.Ο αντρας μου ειναι διδυμος.με προβληματιζει οτι ειναι πιο ευκολο να υπαρξουν προβληματα.Γνωριζω διδυμες εγκυμοσυνες που απετυχαν.

Να χαρω ή θα βιαστω?

Να χαρεις να προσεχεις κ να ακους τον γιατρο σου! Σε πολλες κοπελες εδωμεσα ετυχε να χαρουν κ μετα να λυπηθουν οπως κ σε μενα! Αλλα αυτο δεν μπορει να στο πει κανεις! Να χαρεις που εχεις κανει το πρωτο βημα! Σου ευχομαι απο την καρδια μ ολο να πανε καλα και να μαθαινουμε τα νεα σου

tpnxp3.png

πρίν από 15 λεπτά , zina7777 είπε:

Να χαρω ή θα βιαστω?

Σου ειπε να ξανακανεις χοριακη?

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , MelinaFo είπε:

Να χαρεις να προσεχεις κ να ακους τον γιατρο σου! Σε πολλες κοπελες εδωμεσα ετυχε να χαρουν κ μετα να λυπηθουν οπως κ σε μενα! Αλλα αυτο δεν μπορει να στο πει κανεις! Να χαρεις που εχεις κανει το πρωτο βημα! Σου ευχομαι απο την καρδια μ ολο να πανε καλα και να μαθαινουμε τα νεα σου

Σ ευχαριστω για την ευγενικη σου απαντηση.ανταποδιδω τις ευχες σου.μου χει συμβει κι εμενα να χαρω και μετα να προσγειωθω ανωμαλα γι αυτο ειπα οτι πρεπει να μαστε προσγειωμενες.

πρίν από 2 λεπτά , Smile89 είπε:

@BettySt που σαι ρε? 

Εδώ είμαι κορίτσι μου,  σας παρακολουθώ αλλά επειδή δεν είμαι  πολύ καλή παρέα αυτό το καιρό δεν γράφω, δεν έχει και τι να γράψω βασικά.  Εσύ πως είσαι? Αύριο είναι να πας στο γιατρό? 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 9 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Σου ειπε να ξανακανεις χοριακη?

Τι χοριακη..μου κλεισε για υπερηχο.οπως δειχνει αυριο θα ναι 1500.αλλα ραντεβου δεν ειχανε και τελικα την αλλη δευτερα θα παω.

Εχω ενα κομπο στο στομαχι..αλλο πραγμα

• Μου αρέσει 1

πρίν από 2 λεπτά , zina7777 είπε:

Τι χοριακη..μου κλεισε για υπερηχο.οπως δειχνει αυριο θα ναι 1500.αλλα ραντεβου δεν ειχανε και τελικα την αλλη δευτερα θα παω.

Εχω ενα κομπο στο στομαχι..αλλο πραγμα

Καλα σε εβαλε σε μια βδομαδα παλο...μην αγχωνεσαι..ολα καλα θα πανε γτ σκεφτεσαι κατευθειαν το κακο?ολες ειχαμε μια αποβολη εδω μεσα...δεν σημαινει οτι θα γινεται συνεχειΑ..εγω παντως αν ημουν στην θεση σοθ θα πηγαινα απο μονη μου να κανω μια χοριακη να δω πως πηγαινει το πραγμα γτ η δευτερα ειναι πολυ μακρια που σε εβαλε..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...