Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , dimi.tra είπε:

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Εγώ όντως έχω γίνει βετεράνος! Σε λίγο θα κάνω ωοληψια μόνη μου!😂 άρα έκανες επεμβατική υστεροσκοπηση. Ο Σφακ*** μου είπε πριν την επόμενη ετ θα μου κάνει και scratching λογικά αν χρειαστεί. Θέλει σίγουρα λέει υστεροσκοπηση πριν την ετ παρότι έχω κάνει.

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

6 ώρες πρίν, marillia είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!!!!Πως περάσατε?Εμείς τελικά  το Σάββατο δεν κάναμε κάτι γιατί δεν βρίσκαμε πουθενά τραπέζι για φαγητό όπου και να έπαιρνα τηλέφωνο!!!Κορίτσια μου λογικά θα ρθεί η περίοδος!!!Χτες το βράδυ μου ξεπρήστηκε ο δεξής μαστός!!!Σήμερα ξαναπρήστηκε και έπεσε ο άλλος!!!Αυτό στο ξετρομπάρισμα σημαίνει αύριο έρχεται!!!!

@marillia εμένα το στήθος παραμένει σήμερα μη σου πω αυξηθηκε ο πονος και το πρήξιμο και είμαι 4 μέρες πριν την ημερομηνία που περιμένω περιοδο. Χθες δεν μπορουσα να κοιμηθω μπρουμυτα! Πονακια έχω δεξιά χαμηλά, αλλά δεν ξέρω εχω μπερδευτεί. Νομίζω ότι η οωρρηξια μου ήταν από αριστερα αυτό το μήνα άρα, αν λέμε τώρα αν, ηταν καμια εμφυτευση από την άλλη δεν έπρεπε να πονάει?? Ιδωμεν. Μπορεί και να αδιαθετησω νωρίτερα. Περίμενε και εσύ, δεν ξερεις ποτε, θα δείξει!

πρίν από 1 λεπτό , kido είπε:

@marillia εμένα το στήθος παραμένει σήμερα μη σου πω αυξηθηκε ο πονος 4 μέρες πριν την ημερομηνία που περιμένω περιοδο. Πονακια έχω δεξιά αλλά δεν ξέρω μπερδευτεί. Νομίζω ότι η οωρρηξια μου ήταν από αριστερα αυτό το μήνα άρα αν λέμε τώρα αν ηταν καμια εμφυτευση από την άλλη δεν έπρεπε να πονάει?? Ιδωμ

Δεν παίζει ρόλο!!!Ο πόνος μπορεί να αντανακλά και στις 2 ωοθήκες!!!Εμένα ο γιατρός μου όταν ήμουν έγκυος μου είχε πει ότι το έπιασα από αριστέρα αλλά δεν θυμάμαι να πονούσα αριστέρα!!!Εμένα το άτιμο το στήθος μια πρήζετε μια ξεπρήζετε!!!Και δεν έχω καθόλου πονάκια περιόδου!!!!Πότε περιμένεις??Καλά τα βλέπω τα σημάδια σου!!!

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , marillia είπε:

Δεν παίζει ρόλο!!!Ο πόνος μπορεί να αντανακλά και στις 2 ωοθήκες!!!Εμένα ο γιατρός μου όταν ήμουν έγκυος μου είχε πει ότι το έπιασα από αριστέρα αλλά δεν θυμάμαι να πονούσα αριστέρα!!!Εμένα το άτιμο το στήθος μια πρήζετε μια ξεπρήζετε!!!Και δεν έχω καθόλου πονάκια περιόδου!!!!Πότε περιμένεις??Καλά τα βλέπω τα σημάδια σου!!!

Την Παρασκευή...

Just now, kido είπε:

Την Παρασκευή...

Αααα και κάτι ακόμα!!Η εμφύτευση γίνεται στη μήτρα!!!Αρα μη σε απασχολεί από ποια ωοθήκη πονάς!!!!Κανένα αλλό να σε προβληματίζει?Εγώ περιμένω αύριο!!!Αντε διδυμάκι εμένα δεν με βλέπω!!!Πιστεύω σε σένα!!!!!!

πρίν από 4 λεπτά , kido είπε:

Την Παρασκευή...

Πολυ θετικο οτι σε ποναει τοσο πολυ που να μην μπορεις να κοιμηθεις μπρουμυτα...εχεις κανενα τεστακι ευκαιρο μηπως το χρειαστεις?

Αααα και κάτι ακόμα!!Η εμφύτευση γίνεται στη μήτρα!!!Αρα μη σε απασχολεί από ποια ωοθήκη πονάς!!!!Κανένα αλλό να σε προβληματίζει?Εγώ περιμένω αύριο!!!Αντε διδυμάκι εμένα δεν με βλέπω!!!Πιστεύω σε σένα!!!!!!

Σωστά άρα δεν έχει σημασία σε ποια σάλπιγγα βρέθηκαν τα δύο τους; Τι να πω, δεν ξέρω, κρατάω μικρό καλάθι σε αυτό τον κύκλο, γιατί είχα επαφές μόνο μετά την οωρρηξία με τον άντρα μου και  πριν καθόλου γιατί έλειπε. Αντε να δούμε! Δεν έχω άλλη απορία, σε ευχαριστώ!

πρίν από 1 λεπτό , Dimitr@17 είπε:

Πολυ θετικο οτι σε ποναει τοσο πολυ που να μην μπορεις να κοιμηθεις μπρουμυτα...εχεις κανενα τεστακι ευκαιρο μηπως το χρειαστεις?

Δεν έχω όχι, αλλά θα περιμένω να έχω καθυστέρηση πρώτα, δηλαδή αν είμαι καθαρή όλο το σκ, θα πάρω να κάνω τη Δευτέρα! Έχουμε μέρες ακόμα δηλαδή στην αγωνία... υγρά δεν έχω πάντως.

Σωστά άρα δεν έχει σημασία σε ποια σάλπιγγα βρέθηκαν τα δύο τους; Τι να πω, δεν ξέρω, κρατάω μικρό καλάθι σε αυτό τον κύκλο, γιατί είχα επαφές μόνο μετά την οωρρηξία με τον άντρα μου και  πριν καθόλου γιατί έλειπε. Αντε να δούμε! Δεν έχω άλλη απορία, σε ευχαριστώ!

Δεν έχω όχι, αλλά θα περιμένω να έχω καθυστέρηση πρώτα, δηλαδή αν είμαι καθαρή όλο το σκ, θα πάρω να κάνω τη Δευτέρα! Έχουμε μέρες ακόμα δηλαδή στην αγωνία... υγρά δεν έχω πάντως.

Ναι ίσως κάποιες γυναίκες πονάνε από την ωοθήκη που ελευθερώθηκε το ωάριο που γονιμοποιήθηκε αλλά δεν συμβαίνει πάντα!!!Επίσης όταν γίνει η εμφύτευση αυξάνεται η προγεστερόνη και μπορεί να προκαλέσει αναγούλα,πονοκέφαλο και εκεί ωφείλετε και η αύξηση της θερμοκρασίας μας μετά την ωορρηξία!!!!Ποτέ μη λες ποτέ!!Το στήθος πάντως ο χω το καλύτερο σύμπτωμα!!!!

Διαφημίσεις

Ναι ίσως κάποιες γυναίκες πονάνε από την ωοθήκη που ελευθερώθηκε το ωάριο που γονιμοποιήθηκε αλλά δεν συμβαίνει πάντα!!!Επίσης όταν γίνει η εμφύτευση αυξάνεται η προγεστερόνη και μπορεί να προκαλέσει αναγούλα,πονοκέφαλο και εκεί ωφείλετε και η αύξηση της θερμοκρασίας μας μετά την ωορρηξία!!!!Ποτέ μη λες ποτέ!!Το στήθος πάντως ο χω το καλύτερο σύμπτωμα!!!!

Δεν έχω τίποτα από όλα αυτά! Μόνο το στήθος που όμως το έχω γενικά να πρίζεται και να πονάει πριν την περίοδο. Αντιθέτως χθες βράδυ που έβαλα θερμόμετρο γιατί κρύωνα είχα 36,1. Αν έχει γίνει το θαύμα πάει να πει ότι μπορεί να έκανα και πιο μετά οωρρηξία κορίτσια από τη 14η μέρα που υπολόγισα γιατί δεν το βρήκα με τεστ, πήγα βάσει 28άρη κύκλου, υγρών και πόνων! Βασικά τον είχα χαμένο τον μήνα στο μυαλό μου κιόλας γιατί ήμασταν χώρια σχεδόν όλες τις γόνιμες, τη 15η βρεθήκαμε. Σε ευχαριστώ αλλά ας προσγειωθώ! 

Δεν έχω τίποτα από όλα αυτά! Μόνο το στήθος που όμως το έχω γενικά να πρίζεται και να πονάει πριν την περίοδο. Αντιθέτως χθες βράδυ που έβαλα θερμόμετρο γιατί κρύωνα είχα 36,1. Αν έχει γίνει το θαύμα πάει να πει ότι μπορεί να έκανα και πιο μετά οωρρηξία κορίτσια από τη 14η μέρα που υπολόγισα γιατί δεν το βρήκα με τεστ, πήγα βάσει 28άρη κύκλου, υγρών και πόνων! Βασικά τον είχα χαμένο τον μήνα στο μυαλό μου κιόλας γιατί ήμασταν χώρια σχεδόν όλες τις γόνιμες, τη 15η βρεθήκαμε. Σε ευχαριστώ αλλά ας προσγειωθώ! 

Τώρα να σε ξεσηκώσω και να σου πω ότι όταν γίνεται η εμφύτευση έχουμε τη χαμηλότερη πάλι θερμοκρασία και ανεβαίνει μετά ξανά!!!Αλλά είναι λίγο μπέρδεμα η κατάσταση!!!Αρά μπορεί να έκανες ωορρηξία πιο μετά και σας καλύπτουν οι επαφές!!!Εμένα πάντα με αναστατώνει όταν πονά το στήθος έντονα από νωρίς!!!Για να δούμε και τις επόμενες μέρες πως θα είσαι!!!!

• Μου αρέσει 1

Καλησπερα σας.

@caramel_83 Δευτερα 21/1 χοριακη 40.52 και σημερα μια βδομαδα μετα 1.100.

Εχω παθει σοκ.υπαρχουν υποψιες διδυμης κυησης.Ισως γι αυτο ενιωσα νωρις αλλαγες και συμπτωματα.

Ειμαι μπερδεμενη συναισθηματικα.

• Μου αρέσει 3

πρίν από 25 λεπτά , zina7777 είπε:

Καλησπερα σας.

@caramel_83 Δευτερα 21/1 χοριακη 40.52 και σημερα μια βδομαδα μετα 1.100.

Εχω παθει σοκ.υπαρχουν υποψιες διδυμης κυησης.Ισως γι αυτο ενιωσα νωρις αλλαγες και συμπτωματα.

Ειμαι μπερδεμενη συναισθηματικα.

1ον αλλες θα έδιναν τα παντα για να ειναι σε αυτη τη θεση αρα λυπάμαι αλλα δε συμμερίζομαι το μπέρδεμα σου και ειναι ντροπή να το λες αυτο σε γυναικες που προσπαθούν τοσο καιρο. 

2ον δεν καταλαβαινω απο που πηγάζουν οι υποψίες για δίδυμα. Και αλλες ειχαν ακομα μεγαλύτερη αύξηση στη χοριακη και ειχαν ενα μωρακι. Νομιζω πως ειναι ενα φυσιολογικο νούμερο 

• Μου αρέσει 2

CpFNp3.png

Κορίτσιααααααα μου τελικά πήρα τα αποτελέσματα πιο νωρίς! Σήμερα ήταν κανονικά να αδιαθετήσω, και η χοριακή μου είναι 50!!!! Νομίζω καλό νούμερο χωρίς καθυστέρηση σωστα;; Θα την ξανα επαναλάβω εννοείτε σε δυο μέρες!!!

• Μου αρέσει 13

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...