Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

4 ώρες πρίν, Vila είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!!!!! Περιμένουμε μια μεγάλη χοριακή!! 

Γλυκούλα εγώ θα σε συμβούλεψω να κάνεις ένα τέστ κατά τις 2 το μεσημέρι και ένα δεύτερο κατά τις 7 το απόγευμα. Έτσι πιο εύκολα θα βγάλεις συμπέρασμα. Εμείς χρησιμοποιούμε τα τεστακια 9 μήνες, βέβαια χωρίς αποτέλεσμα.. αλλά με βοηθούν να ξέρω ότι έκανα ωορρηξία και πότε ακριβώς θα περιμένω περίοδο. Η πιθανότητα σύλληψης είναι 20-25% όπως είπαν και τα κορίτσια οπότε το τέστ απλά σε βοηθάει να ξέρεις τη μέρα. Αφού έγινε μια φορά θα γίνει και πάλι σύντομα! Έχω καλό προαίσθημα για σένα !

Κορίτσακι μου σε ευχαριστώ παρα πολυ καο για τη βοήθεια και για το προαίσθημα!! Τα τεστακια τα ειχα καμα χρησιμοποιήσει άλλους 3 κυκλους αλλα επιδη εχω τωρα καιρο να καμω και εχει χαλασει κ ο κυκλος.μου μια ειναι 24 μέρες μια 29 και γι αυτο τα πείρα πιο πολυ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Καλημέρα κορίτσια μου!!!!!Πως περάσατε?Εμείς τελικά  το Σάββατο δεν κάναμε κάτι γιατί δεν βρίσκαμε πουθενά τραπέζι για φαγητό όπου και να έπαιρνα τηλέφωνο!!!Κορίτσια μου λογικά θα ρθεί η περίοδος!!!Χτες το βράδυ μου ξεπρήστηκε ο δεξής μαστός!!!Σήμερα ξαναπρήστηκε και έπεσε ο άλλος!!!Αυτό στο ξετρομπάρισμα σημαίνει αύριο έρχεται!!!!

@melina92Μελινάκι συγχαρητήρια!!!!!!!Σου εύχομαι μια υπέροχη εγκυμοσύνηηηηη!!!!!

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , melina92 είπε:

Καλημερααααα!!! Σήμερα 7 το πρωί πήγα για χοριακή!!! Τα αποτελέσματα θα τα έχω το απόγευμα! Δεν φαντάζεστε την αγωνία μου......

Καλημέρα κορίτσι μου! !! Σου εύχομαι ένα πολύ καλό νούμερο! !!♡♡♡

• Ευχαριστώ 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Τονι@ είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου! !! Σου εύχομαι ένα πολύ καλό νούμερο! !!♡♡♡

Σήμερα ήταν κανονικά να αδιαθετήσω... Λέτε λόγω μη καθυστέρησης να μου βγάλει χαμηλά νούμερα;;

16 ώρες πρίν, Ungry girl είπε:

αχαχααχα εχεις χασει καποια ναι ειχα μηνει αλλα ηταν βιοχημικη και δεν προχωρισε!

Δεν πειράζει κοριτσάκι μου!! Ο επόμενος μήνας εύχομαι να είναι ο τυχερός σου μ ένα υγιέστατο μωράκι!!!! Πάρε τεστ ωορρηξίας της home test. Κορίτσια εμένα με βοηθήσανε πάρα πολύ.. Σκεφτείτε ότι έχω 28 μέρες κύκλο και κανονικά θα έπρεπε να κάνω ωορρηξία ν 14η μέρα... Έλα όμως που έκανα την 17....! Έτσι αν δεν είχα τα τεστ δεν θα συνέχιζα τις επαφές γιατι θα νόμιζα οτι έκανα ωορρηξία... Αν τελικά έμεινα έγκυος ήταν τυχερά τεστάκια!!! Θα σας πω χοριακή το απόγευμα!

17 ώρες πρίν, MelinaFo είπε:

Καλησπερα κοριτσια!

@Ungry girl  @Nati85 @Vila το εκανα το τεστακι μ το πρωι αρνητικο και διανυω την δευτερη μερα καθυστερησης. Θα κανω κ κανενα αυριο παλι αν δεν αδιαθετησω

@melina92 συγχαρητηρια!!!! Με το καλό μια τελειομηνη εγκυμοσύνη!!!!

@Smile89 διαβασα τι περνας,υπομονη θα περασουν αυτες οι μερες ακολουθα τις οδηγιες του γιατρου σου.

Καλημέρα!!πως είσαι σήμερα?όλα καθαρά???

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 17 λεπτά , melina92 είπε:

Σήμερα ήταν κανονικά να αδιαθετήσω... Λέτε λόγω μη καθυστέρησης να μου βγάλει χαμηλά νούμερα;;

Δεν πειράζει κοριτσάκι μου!! Ο επόμενος μήνας εύχομαι να είναι ο τυχερός σου μ ένα υγιέστατο μωράκι!!!! Πάρε τεστ ωορρηξίας της home test. Κορίτσια εμένα με βοηθήσανε πάρα πολύ.. Σκεφτείτε ότι έχω 28 μέρες κύκλο και κανονικά θα έπρεπε να κάνω ωορρηξία ν 14η μέρα... Έλα όμως που έκανα την 17....! Έτσι αν δεν είχα τα τεστ δεν θα συνέχιζα τις επαφές γιατι θα νόμιζα οτι έκανα ωορρηξία... Αν τελικά έμεινα έγκυος ήταν τυχερά τεστάκια!!! Θα σας πω χοριακή το απόγευμα!

Όλα εξαρτώνται από το πότε έγινε η εμφύτευση.  Έτσι κι αλλιώς θα την επαναλάβεις για να δεις αν διπλασιαζεται.  Δεν έχει σημασία πόσο μεγάλο είναι το νούμερο αλλά να αυξάνεται σωστά.  

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

@melina92 Συμφωνω με την @Τονι@  είσαι στην αρχή και μπορεί να είναι μικρό το νούμερο μην αγχώθηκε το θέμα είναι να διπλασιάζεται σωστά!όλα μια χαρά θα είναι!!

Καλημέρα δεν είπα κορίτσια!!!!καλή εβδομάδα!

@Smile89 πως είσαι σήμερα?

• Μου αρέσει 2

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 33 λεπτά , melina92 είπε:

Δεν πειράζει οτθ ηταν τελειωσε παμε παρακάτω!!! Ναι τις home test αντε να δω!! Εκανες χοριακη εε?? Περιμένουμε αποτελέσματα!!

πρίν από 26 λεπτά , Ungry girl είπε:

Δεν πειράζει οτθ ηταν τελειωσε παμε παρακάτω!!! Ναι τις home test αντε να δω!! Εκανες χοριακη εε?? Περιμένουμε αποτελέσματα!!

Ναι ναι έκανα σήμερα το πρωί χοριακή! 6 η ωρα σχολάω από την δουλειά κ θα πάω κατευθείαν να τα πάρω!

πρίν από 12 λεπτά , melina92 είπε:

Ναι ναι έκανα σήμερα το πρωί χοριακή! 6 η ωρα σχολάω από την δουλειά κ θα πάω κατευθείαν να τα πάρω!

Τι ωραία!  Να δεις μια νουμεραρα άλλο πράγμα! Υπομονή λίγες ώρες!

1 hour ago, Nati85 είπε:

@melina92 Συμφωνω με την @Τονι@  είσαι στην αρχή και μπορεί να είναι μικρό το νούμερο μην αγχώθηκε το θέμα είναι να διπλασιάζεται σωστά!όλα μια χαρά θα είναι!!

Καλημέρα δεν είπα κορίτσια!!!!καλή εβδομάδα!

@Smile89 πως είσαι σήμερα?

Καλημέραααα!!!! Μόλις ξύπνησα... 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...