Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, Ασία είπε:

Καλησπέρα..μου ήρθε περίοδος εμένα 14 μέρες μετά το θετικό τεστ ωορρηξίας. Αυτό τι σημαίνει? Πως σε μένα από την ωορρηξία ως την περίοδο μεσολαβούν 13 μέρες πάντα?

Κορίτσια χρησιμοποίησα πρώτη φορά τα τεστ ωορρηξίας τον προηγούμενο μήνα και είχα αρκετές ελπίδες γι αυτή τη φορά αλλά τελικά τίποτα πάλι..συνήθως με τεστ ωορρηξίας πόσο προσπαθεί ένα ζευγάρι που δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα μέχρι να πετύχει εγκυμοσύνη? Έχει κάποια από σας προσωπική εμπειρία?

δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιος που μπορει να σου απαντησει με σιγουρια αυτο...μια φιλη μου με σταθερο κυκλο χωρις τεστ ωορρηξιας εκανε ενα 6μηνο..εγω τα χρησιμοποιησα 3 μηνες..στον πρωτο κυκλο  δεν εκανα ωορρηξια...

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Κοριτσια μου τι κανετε?πολυ ησυχες σας βλεπω σημερα..δεν εχουμε γραψει πολλες σελιδες...χαχα @Smile89 πως είσαι?φτανει επιτελους η μερα...2μερουλες εμειναν κ.αυτες οχι ολοκληρες ..περιμενω με αγωνια τα νεα σου...

πρίν από 12 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Κοριτσια μου τι κανετε?πολυ ησυχες σας βλεπω σημερα..δεν εχουμε γραψει πολλες σελιδες...χαχα @Smile89 πως είσαι?φτανει επιτελους η μερα...2μερουλες εμειναν κ.αυτες οχι ολοκληρες ..περιμενω με αγωνια τα νεα σου...

Πολυ ησυχες οντως! Τι κανεις @Dimitr@17 ??? 

tpnxp3.png

Just now, Dimitr@17 είπε:

Περιμενω το αγορι μου να ερθει που λειπει απο το πρωι για δουλεια...εσυ τι κανεις?σε τι φαση εισαι?

Κ γω τα ιδια αλλα θα ερθει στις 2! Διαβαζω τα νεα σας ειχα κατι μηνες αποχη απο το φορουμ

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

Just now, MelinaFo είπε:

Κ γω τα ιδια αλλα θα ερθει στις 2! Διαβαζω τα νεα σας ειχα κατι μηνες αποχη απο το φορουμ

Καλα αυτο δεν το ξερεις ακομα...μεχρι να ερθει..εγω απο σημερα θα ξςκινησω επαφες...μολις τελειωσα απο περιοδο να δουμε τι ψαρια θα πιασουμε ...οντως καιρο ειχα να σε ακουσω..

πρίν από 3 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Καλα αυτο δεν το ξερεις ακομα...μεχρι να ερθει..εγω απο σημερα θα ξςκινησω επαφες...μολις τελειωσα απο περιοδο να δουμε τι ψαρια θα πιασουμε ...οντως καιρο ειχα να σε ακουσω..

Εννοω το αγορι μ! Καθε φορα ειναι μια καλη ευκαιρια ποτε δεν ξερεις! Αιντε να εχουμε ευχαριστα νεα! Εγω εχω μια μικρη καθυστερηση αλλα με αρνητικο τεστ περιμενω να αδιαθετησω!

tpnxp3.png

πρίν από 38 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Γεια σου κοριτσακι μου. Όντως πολυ ηρεμία σήμερα. Εννοείται θσ σας ενημερωσω. 

πρίν από 21 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Αντε βρεεεε

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 52 λεπτά , Smile89 είπε:

Γεια σου κοριτσακι μου. Όντως πολυ ηρεμία σήμερα. Εννοείται θσ σας ενημερωσω. 

Αντε βρεεεε

Αντε να ανεβω κ εγω στο πανω πινακακι...σας καληνυχτιζω...προς το παρον..φιλια σε ολες...

10 ώρες πρίν, ada32 είπε:

Καλημέρα!οκ κατάλαβα.. Εγώ ποναω πολυ μόνο την πρώτη μέρα στην περιοδο,τίποτα άλλο.

Ναι 4 εκ είναι λίγο..εδώ εγω εμφανισα 3.2 εκ οπότε σίγουρα θα έχεις αποτέλεσμα. Θα παρεις προγεστερόνη για ένα διάστημα; Καλύτερα με τον γιατρό Γτ θα σε κατευθύνει...

Ναι και εγώ πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά.. θέλω να είμαι αισιόδοξη όσο μπορώ!

• Μου αρέσει 1

jgJqp3.png

17 ώρες πρίν, melina92 είπε:

Καλημεραααααα κοριτσάκια μου!!! Είμαι πάρα πάρα παρά πολύ χαρούμενη!!!!!! Έκανα το δεύτερο τεστ εγκυμοσύνης και βγήκε πιο έντονη από χτες η δεύτερη γραμμούλα!!!  Για να σας δώσω να καταλάβετε σήμερα διακρίνεται πιο εύκολα!!! Και δεν άντεξα το είπα στον άντρα μου να την δει κι αυτός και μου λεει ναι φαίνεται και η δεύτερη γραμμούλα! Απλά ειναι αχνούλα! Αυριο πρωι έφυγα για χοριακηηηηηή!!!!

Συγχαρητήρια κορίτσι μου!!!!!! Περιμένουμε μια μεγάλη χοριακή!! 

8 ώρες πρίν, Ungry girl είπε:

σε ευχαριστω φυσικα και θαα τα συνεχισω αντε να δω!!!

Γλυκούλα εγώ θα σε συμβούλεψω να κάνεις ένα τέστ κατά τις 2 το μεσημέρι και ένα δεύτερο κατά τις 7 το απόγευμα. Έτσι πιο εύκολα θα βγάλεις συμπέρασμα. Εμείς χρησιμοποιούμε τα τεστακια 9 μήνες, βέβαια χωρίς αποτέλεσμα.. αλλά με βοηθούν να ξέρω ότι έκανα ωορρηξία και πότε ακριβώς θα περιμένω περίοδο. Η πιθανότητα σύλληψης είναι 20-25% όπως είπαν και τα κορίτσια οπότε το τέστ απλά σε βοηθάει να ξέρεις τη μέρα. Αφού έγινε μια φορά θα γίνει και πάλι σύντομα! Έχω καλό προαίσθημα για σένα !

• Μου αρέσει 1

XDXPp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...