Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 18 λεπτά , Ασία είπε:

Καλησπέρα..μου ήρθε περίοδος εμένα 14 μέρες μετά το θετικό τεστ ωορρηξίας. Αυτό τι σημαίνει? Πως σε μένα από την ωορρηξία ως την περίοδο μεσολαβούν 13 μέρες πάντα?

Κορίτσια χρησιμοποίησα πρώτη φορά τα τεστ ωορρηξίας τον προηγούμενο μήνα και είχα αρκετές ελπίδες γι αυτή τη φορά αλλά τελικά τίποτα πάλι..συνήθως με τεστ ωορρηξίας πόσο προσπαθεί ένα ζευγάρι που δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα μέχρι να πετύχει εγκυμοσύνη? Έχει κάποια από σας προσωπική εμπειρία?

Εμείς το πιάσαμε στον τέταρτο μήνα με τα τεστ.κάθε μήνα έχεις 25% πιθανότητα να πετύχεις σύλληψη. 

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 15 λεπτά , orianna είπε:

Εμείς το πιάσαμε στον τέταρτο μήνα με τα τεστ.κάθε μήνα έχεις 25% πιθανότητα να πετύχεις σύλληψη. 

Σωστα ακόμη κ να πετύχεις την ημέρα 25% είναι οι πιθανότητες. 

nlmNp2.png

πρίν από 51 λεπτά , ada32 είπε:

Όχι εγώ πιστεύω ότι αργότερα θα κάνεις ωορρηξία. Συνέχισε τα τεστ  Εσύ κ θα δεις θετικό αργότερα πιστεύω

Συνήθως με τα τεστ πετυχαίνουν πιο γρήγορα Αλλά όχι πάντα από την πρώτη φορά .. Τι έπαφες είχες ; 

σε ευχαριστω φυσικα και θαα τα συνεχισω αντε να δω!!!

Καλησπερα κοριτσια!

@Ungry girl  @Nati85 @Vila το εκανα το τεστακι μ το πρωι αρνητικο και διανυω την δευτερη μερα καθυστερησης. Θα κανω κ κανενα αυριο παλι αν δεν αδιαθετησω

@melina92 συγχαρητηρια!!!! Με το καλό μια τελειομηνη εγκυμοσύνη!!!!

@Smile89 διαβασα τι περνας,υπομονη θα περασουν αυτες οι μερες ακολουθα τις οδηγιες του γιατρου σου.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 2
  • Μπερδεμένη/-ος 1

tpnxp3.png

πρίν από 2 λεπτά , MelinaFo είπε:

Καλησπερα κοριτσια!

@Ungry girl  @Nati85 @Vila το εκανα το τεστακι μ το πρωι αρνητικο και διανυω την δευτερη μερα καθυστερησης. Θα κανω κ κανενα αυριο παλι αν δεν αδιαθετησω

@melina92 συγχαρητηρια!!!! Με το καλό μια τελειομηνη εγκυμοσύνη!!!!

@Smile89 διαβασα τι περνας,υπομονη θα περασουν αυτες οι μερες ακολουθα τις οδηγιες του γιατρου σου.

μελινακι μου τι τεστακι εκανες?

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

ααχαααχα δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα!!!!!!!! περιμενουμεεεε οποτε!!!!

Θα δειξει αλλα δεν εχω πολλες ελπιδες ετσι απο διαισθηση! Συνηθισαμε στα αρνητικα τεστ δεν γ****ται.....

tpnxp3.png

πρίν από 7 λεπτά , MelinaFo είπε:

Θα δειξει αλλα δεν εχω πολλες ελπιδες ετσι απο διαισθηση! Συνηθισαμε στα αρνητικα τεστ δεν γ****ται.....

μη το λες δεν ξερεις καμια φορα οσο για τα τεστ τα αρνητικα αστο και εγω που ειδα θετικο δεν το πιστευα με τοσα αρνητικα που να το πιστεψεις μετα! οσο δεν βλεπουμμε αιμα ελπιζουμε απο συμπτωματα βρε τιποτα???

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

μη το λες δεν ξερεις καμια φορα οσο για τα τεστ τα αρνητικα αστο και εγω που ειδα θετικο δεν το πιστευα με τοσα αρνητικα που να το πιστεψεις μετα! οσο δεν βλεπουμμε αιμα ελπιζουμε απο συμπτωματα βρε τιποτα???

@Ungry girl κοριτσάκι μου εσυ είχες μείνει έγκυος;; Έχω χάσει επεισόδια.....

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , melina92 είπε:

@Ungry girl κοριτσάκι μου εσυ είχες μείνει έγκυος;; Έχω χάσει επεισόδια.....

αχαχααχα εχεις χασει καποια ναι ειχα μηνει αλλα ηταν βιοχημικη και δεν προχωρισε!

πρίν από 5 λεπτά , Ungry girl είπε:

Θα σου πω οτι την 4η μερα απο την ωορρηξια ειχα για μιση μερα τσιμπιματα στην δεξια σαλπιγγα, και τωρα εχω πονακια ωορρηξιας παλι δεξια και ευαισθητο στηθος οπως οταν περιμενω περιοδο. Τελος επειδη μηνες παρακαλουθω την βασικη θερμοκρασια χθες κ σημερα ειχα 36,5 απο 36,7 που ειχα ολες τις μερες μετα την ωορρηξια. Τα παρακολουθω ολα αχχαχαχα

tpnxp3.png

πρίν από 8 λεπτά , MelinaFo είπε:

Θα σου πω οτι την 4η μερα απο την ωορρηξια ειχα για μιση μερα τσιμπιματα στην δεξια σαλπιγγα, και τωρα εχω πονακια ωορρηξιας παλι δεξια και ευαισθητο στηθος οπως οταν περιμενω περιοδο. Τελος επειδη μηνες παρακαλουθω την βασικη θερμοκρασια χθες κ σημερα ειχα 36,5 απο 36,7 που ειχα ολες τις μερες μετα την ωορρηξια. Τα παρακολουθω ολα αχχαχαχα

χαχχαχαχα περιγραφηκοτατη σε βρισκω απο θερμοκρασια δεν το κατεχω αχαχαχχα! αλλα τα τσιμπιματακια μια χαρα ακουγονται πονους περιοδου εχεις δηλαδη ασχετα με το τεστ αν δεν ηξερες πιστευεις πως θα σου ερχοταν σημερα αυριο???

πρίν από 4 λεπτά , Ungry girl είπε:

χαχχαχαχα περιγραφηκοτατη σε βρισκω απο θερμοκρασια δεν το κατεχω αχαχαχχα! αλλα τα τσιμπιματακια μια χαρα ακουγονται πονους περιοδου εχεις δηλαδη ασχετα με το τεστ αν δεν ηξερες πιστευεις πως θα σου ερχοταν σημερα αυριο???

Οχι δεν εχω αισθηση οτι θα αδιαθετησω σημερα ουτε χθες αλλα η θερμοκρασια οταν πεφτει ειναι ενα μηνυμα οτι θα αδιαθετησεις τεσπα κοντος ψαλμος αλληλουια θα φανει!

• Μου αρέσει 1

tpnxp3.png

πρίν από 2 λεπτά , MelinaFo είπε:

Οχι δεν εχω αισθηση οτι θα αδιαθετησω σημερα ουτε χθες αλλα η θερμοκρασια οταν πεφτει ειναι ενα μηνυμα οτι θα αδιαθετησεις τεσπα κοντος ψαλμος αλληλουια θα φανει!

εχεις δικιο! θα φανει τι να πω δεν ερμομετριεμαι καθολου! ελπιζω τα επομενα νεα σου να ειναι δεν αδιαθετησα!αχχααχαχα! αναμονη λοιπον!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...