Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Just now, Smile89 είπε:

Ρε συ δεν γίνεται!!! Κ πως θα φαω? Θα πνιγω.. Χαχαχα. 

Το ξέρω. Κι εγώ αυτό τους είχα πει.  Απλώς στο αναφέρω κι αν κάποιες στιγμές μπορείς καν το 

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 9 λεπτά , Ungry girl είπε:

Καλησπερα κοιτσια σος γιατι εχω φρικάρει λίγο!!! Εχθες εκανα το βραδυ ενα τεστακι ωορρηξίας βγηκε γραμμή δευτερη αλλα κλασικά οχι εντονη σαν την ελέγχου οπωε πάντα δηλαδη ευχές ήμουν στην 7η μερα!! Εκανα τωρα και δεν βγήκε γραμμή απειροελάχιστα ισα που αν το κοιταξω και στραβοθω!! Λέτε να εκανα ωορρηξία εχθες????????? Ειναι δυνατον?????? Μηπως εχει τυχει σε καμια αυτο και μετα να δει ξανα εντονοτερη γραμμή!! @Smile89 εύχομαι να πανε όλα καλα και να τελειωσει γρηγορα αυτο το μαρτυριο να χαρεις επιτέλους την εγκυμοσύνη σου οπως σου ειπαι ο γιατρουκος σου ξαπλααααααααα!!! @MelinaFo παιδι μου λεγε εκανες τεστακι??? Απο χθες σε εχω στο μυαλό μου!!!!

Μην ταράζεσαι. Πάρε και τα δυο ως αρνητικά και συνέχισε τα τεστακια. Και μην τα κάνεις νωρίτερα από τις 12.00 το μεσημέρι και αργότερα από τις 7.30 το απόγευμα...

πρίν από 9 λεπτά , Τονι@ είπε:

Το ξέρω. Κι εγώ αυτό τους είχα πει.  Απλώς στο αναφέρω κι αν κάποιες στιγμές μπορείς καν το 

Θα προσπαθήσω.... φφφ

Κορίτσια μου σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές κ την στήριξη σας!!! 

• Μου αρέσει 2

nlmNp2.png

πρίν από 3 λεπτά , Smile89 είπε:

πομονή δεν έχω.... χαλια ειμαι. 

Βρες να κανεις κατι να ξεχνιεσαι.. Δες ταινιες,  διαβασε ενα βιβλιο,  ξεκινα πλέξιμο με τα χερια!!! Κατι θα βρεις,  δε γινεται!!! Και να σκέφτεσαι θετικα!! Εσυ κανεις οτι περναει απο το χέρι σου, οποτε να τα εχεις καλα με τον εαυτό σου! 

cO4Yp3.png

πρίν από 6 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Βρες να κανεις κατι να ξεχνιεσαι.. Δες ταινιες,  διαβασε ενα βιβλιο,  ξεκινα πλέξιμο με τα χερια!!! Κατι θα βρεις,  δε γινεται!!! Και να σκέφτεσαι θετικα!! Εσυ κανεις οτι περναει απο το χέρι σου, οποτε να τα εχεις καλα με τον εαυτό σου! 

Αυτό κανω οτι καλύτερο μπορω. 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , alina80 είπε:

Μην ταράζεσαι. Πάρε και τα δυο ως αρνητικά και συνέχισε τα τεστακια. Και μην τα κάνεις νωρίτερα από τις 12.00 το μεσημέρι και αργότερα από τις 7.30 το απόγευμα...

Εγινε μαναρακι απλα φοβαμαι γιατι δεν ειχα επαφη το βραδυ και σημερα παίζεται γι αυτο!!

2 ώρες πρίν, Ungry girl είπε:

Καλησπερα κοιτσια σος γιατι εχω φρικάρει λίγο!!! Εχθες εκανα το βραδυ ενα τεστακι ωορρηξίας βγηκε γραμμή δευτερη αλλα κλασικά οχι εντονη σαν την ελέγχου οπωε πάντα δηλαδη ευχές ήμουν στην 7η μερα!! Εκανα τωρα και δεν βγήκε γραμμή απειροελάχιστα ισα που αν το κοιταξω και στραβοθω!! Λέτε να εκανα ωορρηξία εχθες????????? Ειναι δυνατον?????? Μηπως εχει τυχει σε καμια αυτο και μετα να δει ξανα εντονοτερη γραμμή!! @Smile89 εύχομαι να πανε όλα καλα και να τελειωσει γρηγορα αυτο το μαρτυριο να χαρεις επιτέλους την εγκυμοσύνη σου οπως σου ειπαι ο γιατρουκος σου ξαπλααααααααα!!! @MelinaFo παιδι μου λεγε εκανες τεστακι??? Απο χθες σε εχω στο μυαλό μου!!!!

Καλησπέρα μήπως είχες πιει νερά πριν και ήταν αραιωμένη η ορμόνη; Άποψη μου ξανακάνε χωρίς να έχεις πιει για δύο ώρες και παραπανω

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , kouzouni15 είπε:

Καλησπέρα μήπως είχες πιει νερά πριν και ήταν αραιωμένη η ορμόνη; Άποψη μου ξανακάνε χωρίς να έχεις πιει για δύο ώρες και παραπανω

Καλησπέρα κοριτσάκι ειχα πιεει και καφε και ενα.μπουκαλακι μικρο νερο αλλα δεν ειχα παει τουαλετα κανα 2 ωρο βεβαια κατουριομουν πολυ!! Λες να.παιζει αυτο ρολο??

2 ώρες πρίν, Ungry girl είπε:

Εγινε μαναρακι απλα φοβαμαι γιατι δεν ειχα επαφη το βραδυ και σημερα παίζεται γι αυτο!!

Κάνε κ ενα το απόγευμα να δεις τι θα βγει .. Γτ έτσι όπως τα λες αν χθες ήταν διακριτή κ σήμερα Όχι ,θα επρεπε προχθές να ήταν έντονη δηλαδή  6η μερα του κύκλου. Που οντως είναι πολυ νωρίς. Εμένα που αυτη την φορά θα είναι 26 Μερες κύκλος ,μου βγήκε θετικό 11η μερα βράδυ. Συνέχισε τα τεστ για να δεις

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

Κάνε κ ενα το απόγευμα να δεις τι θα βγει .. Γτ έτσι όπως τα λες αν χθες ήταν διακριτή κ σήμερα Όχι ,θα επρεπε προχθές να ήταν έντονη δηλαδή  6η μερα του κύκλου. Που οντως είναι πολυ νωρίς. Εμένα που αυτη την φορά θα είναι 26 Μερες κύκλος ,μου βγήκε θετικό 11η μερα βράδυ. Συνέχισε τα τεστ για να δεις

Αντα σε ευχαριστώ αλλα ειναι δυνατόν?? 6η μερα ειχα ακομα καφε απο περιοδο τελειώματα σορυ κιολας για την περιγραφή!!

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Ungry girl είπε:

Αντα σε ευχαριστώ αλλα ειναι δυνατόν?? 6η μερα ειχα ακομα καφε απο περιοδο τελειώματα σορυ κιολας για την περιγραφή!!

Είναι δυνατόν μόνο αν μιλάμε για κύκλο 22 ημερών ή και πιο μικρό. Οπότε μην αγχώνεσαι. Μου έχει τύχει άχνη γραμμούλα μια μέρα, καθόλου γραμμούλα την επόμενη και μετά θετικό. Κάνε ένα μέχρι τις 7 να δούμε. Ιδανικά να έχεις πάει τουαλέτα κ μετά κάνα δίωρο να μην πιεις τίποτα. Πιστεύω ότι είναι νωρίς ακόμα για θετικό πάντως. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 10 λεπτά , Ungry girl είπε:

Καλησπέρα κοριτσάκι ειχα πιεει και καφε και ενα.μπουκαλακι μικρο νερο αλλα δεν ειχα παει τουαλετα κανα 2 ωρο βεβαια κατουριομουν πολυ!! Λες να.παιζει αυτο ρολο??

Τι να σου πω νομίζω πως ναι .Εγώ αυτό το μήνα ξεκίνησα με άχνη την επόμενη λιγο πιο έντονη (όχι πολύ όμως) και μετά την επόμενη ήταν ελαφρά πιο άχνη.αλλα συνειδητοποίησα ότι την ημέρα που ξανά άνοιξε είχα πιεί δύο καφέδες και μια κόκα κόλα και το απέδωσα εκεί παρόλο που δεν είχα πάει τουαλέτα δύο ώρες πριν 

Just now, alina80 είπε:

Είναι δυνατόν μόνο αν μιλάμε για κύκλο 22 ημερών ή και πιο μικρό. Οπότε μην αγχώνεσαι. Μου έχει τύχει άχνη γραμμούλα μια μέρα, καθόλου γραμμούλα την επόμενη και μετά θετικό. Κάνε ένα μέχρι τις 7 να δούμε. Ιδανικά να έχεις πάει τουαλέτα κ μετά κάνα δίωρο να μην πιεις τίποτα. Πιστεύω ότι είναι νωρίς ακόμα για θετικό πάντως. 

Αλινακι και συγνωμη αυτες που έχουν τοσο μικρο κυκλο τι κανουν???? Πφφ τοτε αν σου εχει τυχει.μπορει και εμενα να συμβαίνει αυτο και εγω νωρις πιστευω πως ειναι ο πρωιγουμενος κυκλοςου ηταν 29 και ο μικροτερος μου 24 μιυ εκανε πολυ εντύπωση θα κανω και ενα πιο μετα πάντως την εκμεταλλευτικα τη μερα αν και μαλλον δεν ηρθε η ωρα μου!

πρίν από 1 λεπτό , kouzouni15 είπε:

Τι να σου πω νομίζω πως ναι .Εγώ αυτό το μήνα ξεκίνησα με άχνη την επόμενη λιγο πιο έντονη (όχι πολύ όμως) και μετά την επόμενη ήταν ελαφρά πιο άχνη.αλλα συνειδητοποίησα ότι την ημέρα που ξανά άνοιξε είχα πιεί δύο καφέδες και μια κόκα κόλα και το απέδωσα εκεί παρόλο που δεν είχα πάει τουαλέτα δύο ώρες πριν 

Εμενα ποτε δεν μου βγενουν σκουρα οσο τις γραμμής ελέγχου! Αλλα ισως οπως λες και εγω δεν είχα παει τουαλέτα αλλα ειχα πιει πολλα υγρα!! Θα ξανα κάνω αλλο ενα πιο μετα πάντως καλου κακου!

On 26/1/2018 at 2:20 ΜΜ, caramel_83 είπε:

κοριτσια γυρισα περασα πολυ ομορφα .....μπηκα λοιπον ν ασας διαβασω να φτιαξω και το πινακακι και ειδα 100 σελιδες...πφ δεν μπορω να τις διαβασω...οποτε μια θα μου πει τα νεα, ειδα η @ntemiiiiii ειναι εγκυουλα, συγχαρητηρια κοριτσι μου

@Dimitr@17 @Ungry girl δεν το βαζουμε κατω κοριτσια μου ετσι? το κεφαλι ψηλα και προχωραμε ;)

@alina80 @Ασία @zina7777  με εσας κοριτσια τι εγινε??

@Nati85 δεν θελω ηττοπαθειες θα σε δειρω ;) 

@Μαρθα Κ @BettySt @Elma86 @Δήμητρα1988 @WannaBeMother εσεις κοριτσια πως πατε απο συμπτωματα??

Καλησπέρα..μου ήρθε περίοδος εμένα 14 μέρες μετά το θετικό τεστ ωορρηξίας. Αυτό τι σημαίνει? Πως σε μένα από την ωορρηξία ως την περίοδο μεσολαβούν 13 μέρες πάντα?

Κορίτσια χρησιμοποίησα πρώτη φορά τα τεστ ωορρηξίας τον προηγούμενο μήνα και είχα αρκετές ελπίδες γι αυτή τη φορά αλλά τελικά τίποτα πάλι..συνήθως με τεστ ωορρηξίας πόσο προσπαθεί ένα ζευγάρι που δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα μέχρι να πετύχει εγκυμοσύνη? Έχει κάποια από σας προσωπική εμπειρία?

1 hour ago, Ungry girl είπε:

Όχι εγώ πιστεύω ότι αργότερα θα κάνεις ωορρηξία. Συνέχισε τα τεστ  Εσύ κ θα δεις θετικό αργότερα πιστεύω

πρίν από 4 λεπτά , Ασία είπε:

Καλησπέρα..μου ήρθε περίοδος εμένα 14 μέρες μετά το θετικό τεστ ωορρηξίας. Αυτό τι σημαίνει? Πως σε μένα από την ωορρηξία ως την περίοδο μεσολαβούν 13 μέρες πάντα?

Κορίτσια χρησιμοποίησα πρώτη φορά τα τεστ ωορρηξίας τον προηγούμενο μήνα και είχα αρκετές ελπίδες γι αυτή τη φορά αλλά τελικά τίποτα πάλι..συνήθως με τεστ ωορρηξίας πόσο προσπαθεί ένα ζευγάρι που δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα μέχρι να πετύχει εγκυμοσύνη? Έχει κάποια από σας προσωπική εμπειρία?

Συνήθως με τα τεστ πετυχαίνουν πιο γρήγορα Αλλά όχι πάντα από την πρώτη φορά .. Τι έπαφες είχες ; 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...