Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 41 λεπτά , caramel_83 είπε:

οχι μου εβαλε και ορμονες και της ειπα ποια μερα του κυκλου? και ειπε οτι δεν την πειραζει να ειναι συγκεκριμενη μερα

Kαραμελίτσα μου αν κατάλαβα καλά οτι θα κάνεις ορμόνες τύπου fsh,lh κτλπ θέλει 3 μέρα του κύκλου και προγεστερόνη 21 μέρα του κύκλου.Για θυροειδή όποτε θες.Καλή συνέχεια να έχειςςςς!!!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, caramel_83 είπε:

οχι μου εβαλε και ορμονες και της ειπα ποια μερα του κυκλου? και ειπε οτι δεν την πειραζει να ειναι συγκεκριμενη μερα

περιεργο γτ οπως σου ειπε η μαριλια θελει να εισαι 2-3 μερα του κυκλου!κοιταξε να δεις εισαι στην ανομη ετσι κ αλλιως...αν δεν ερθει τοτε δεν θα χρειαστει να της κανεις καν αν ομως ερθει πηγαινε 2-3 μερα για να εισαι σιγουρη!σε ποια μερα εισαι σμρ?

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

κοριτσιααα καλησπερα σε ολεςςς!!! σημερα το πρωι αδιαθετησα..εχω ροζ αιμα. τελικα αν υπολογιζω σωστα 12-16 μερες πριν, η επαφη ηταν εστω και καταλαθος  η στην ωορρηξια η πολυ κοντα σ αυτη.αυτο το μηνα λεω να προσπαθησουμε πιο εντατικα.τι θα με συμβουλευατε ωστε να καταλαβω καλυτερα το κυκλο μου?να κανω θερμομετρηση?γτ δεν ξερω αν θα επανελθει στη σταθεροτητα που ειχε πριν.εμενα ο ενδοκρινολογος θελει την tsh στο 1.5 λεει για ευκολη συλληψη.επισης η γυναικολογος μου συστησε αν θελω τις profertil.τις παρνει καποια?αξιζουν?γτ ειναι και ακριβες..120 για ενα μηνα και για μενα κ τον αντρα μου.προς το πατον εχω αρχισει felicine.     

6penp2.png

πρίν από 3 λεπτά , orianna είπε:

κοριτσιααα καλησπερα σε ολεςςς!!! σημερα το πρωι αδιαθετησα..εχω ροζ αιμα. τελικα αν υπολογιζω σωστα 12-16 μερες πριν, η επαφη ηταν εστω και καταλαθος  η στην ωορρηξια η πολυ κοντα σ αυτη.αυτο το μηνα λεω να προσπαθησουμε πιο εντατικα.τι θα με συμβουλευατε ωστε να καταλαβω καλυτερα το κυκλο μου?να κανω θερμομετρηση?γτ δεν ξερω αν θα επανελθει στη σταθεροτητα που ειχε πριν.εμενα ο ενδοκρινολογος θελει την tsh στο 1.5 λεει για ευκολη συλληψη.επισης η γυναικολογος μου συστησε αν θελω τις profertil.τις παρνει καποια?αξιζουν?γτ ειναι και ακριβες..120 για ενα μηνα και για μενα κ τον αντρα μου.προς το πατον εχω αρχισει felicine.     

ξεκινατε λοιπον δυναμικα για τον επομενο μηνα!!νομιζω τα τεστ θα σε βοηθησουν με την ωορρηξια...την θερμομετρηση δεν την εμπιστευομαι εγω πολυ!

εχω να κανω κ εγω εξετασεις αυτον τον μηνα!θα παμε την επομενη εβδομαδα!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 27 λεπτά , orianna είπε:

Γειά σου orianna moyy!Να σου πω όταν είχα μείνει έγκυος τα πρωινά έβαζα θερμόμετρο γιατί ένιωθα κάπως.Το πρωί είχα 36,2 και το μεσημέρι 37,4.Προσωπικά δεν εμπιστεύομαι την θερμομέτρηση γιατί την έχω πατήσει πολλές φορές.Εγώ συνήθως όταν έχω υγρά ωορρηξίας(σαν ασπράδι) από την τελευταία μέρα και μετά από 14 μέρες αδιαθετώ.Αυτό το μήνα μπευρδεύτηκα αρκετά.Ξέρεις πόσες φορές αδιαθετούσα και καταλάβαινα ότι τελικά δεν τις πετύχαινα.Αυτό το μήνα είχαμε επαφές κάθε μέρα για 10 μέρες περίπου.Θα δείξει αν πιάσει και αυτο γιατί τους προηγούμενους μήνες το πήγαινα μέρα παρα μέρα περίπου για 4 μέρες.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 11 λεπτά , marillia είπε:

Γειά σου orianna moyy!Να σου πω όταν είχα μείνει έγκυος τα πρωινά έβαζα θερμόμετρο γιατί ένιωθα κάπως.Το πρωί είχα 36,2 και το μεσημέρι 37,4.Προσωπικά δεν εμπιστεύομαι την θερμομέτρηση γιατί την έχω πατήσει πολλές φορές.Εγώ συνήθως όταν έχω υγρά ωορρηξίας(σαν ασπράδι) από την τελευταία μέρα και μετά από 14 μέρες αδιαθετώ.Αυτό το μήνα μπευρδεύτηκα αρκετά.Ξέρεις πόσες φορές αδιαθετούσα και καταλάβαινα ότι τελικά δεν τις πετύχαινα.Αυτό το μήνα είχαμε επαφές κάθε μέρα για 10 μέρες περίπου.Θα δείξει αν πιάσει και αυτο γιατί τους προηγούμενους μήνες το πήγαινα μέρα παρα μέρα περίπου για 4 μέρες.

κ εμεις υπηρχαν μηνες που θελαμε πιο συχνη επαφη κ όχι ανα δυο μερες...αυτον τον το αφήσαμε λιγο στην τύχη...εχουμε επαφες καθε 2 μερες αλλα καποιες φορες και καθε μερα...καλα αποτελεσματα!!!σε ποια μερα εισαι???

καλ

πρίν από 3 λεπτά , marillia είπε:

καλησπερα marilia...μακαρι σου ευχομαι να εχει πιασει και να εισαι εγκυος...εγω τα υγρα που βλεπω ειναι σαν gel.διαφανα αλλα πως να το πω...πιανονται στο χερι.δεν διαλυονται δλδ.αδιαθετησα 17 μαιου και παλι σημερα.και αυτα τα ειχα 1 και 2 του μηνα σιγουρα τα ειδα.αλλα βαση της περιοδου τωρα πρεπει να εκανα ωορρηξια απο 5 - 9 του μηνα.12- 16 μερες πριν.κανω κατι λαθος?

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

15 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

αν παιρνει σκονες δεν νομιζω πως υπαρχει θεμα...αν παιρνει χαπια η κανει ενεσεις υπαρχει προβλημα!

Κατι χαπακια παιρνει αλλα μου λεει οτι δεν ειναι τπτ. Το ειπα και στο γιατρο. Πρωτεινη πινει και μου ειπε και ο γιατρος πως αυτη δεν επηρεαζει...ασε... δε ξερω..

πρίν από 7 λεπτά , orianna είπε:

καλησπερα marilia...μακαρι σου ευχομαι να εχει πιασει και να εισαι εγκυος...εγω τα υγρα που βλεπω ειναι σαν gel.διαφανα αλλα πως να το πω...πιανονται στο χερι.δεν διαλυονται δλδ.αδιαθετησα 17 μαιου και παλι σημερα.και αυτα τα ειχα 1 και 2 του μηνα σιγουρα τα ειδα.αλλα βαση της περιοδου τωρα πρεπει να εκανα ωορρηξια απο 5 - 9 του μηνα.12- 16 μερες πριν.κανω κατι λαθος?

H περίοδος έρχεται 14 μέρες μετά την ωορρηξία και σε κάποιες 15 ή 16 μέρες.Εγώ πιστεύω η ωορρηξία σου ήταν 5-7/6/2017.Η υφή που περιγράφεις είναι σωστή.Μόλις τελειώνουν τα υγρά μετά είναι η ωορρρηξία νομίζω αλλά πρέπει να προσπαθούμε πιο πρίν.Οι προσπάθειές σας ήταν από 1/6-7/6?Αυτό το μήνα θα σου πρότεινα να σημειώνεις τις ημερομηνίες που έχεις υγρά και να δείς πότε αδιαθετείς

πρίν από 21 λεπτά , elenakii22 είπε:

κ εμεις υπηρχαν μηνες που θελαμε πιο συχνη επαφη κ όχι ανα δυο μερες...αυτον τον το αφήσαμε λιγο στην τύχη...εχουμε επαφες καθε 2 μερες αλλα καποιες φορες και καθε μερα...καλα αποτελεσματα!!!σε ποια μερα εισαι???

Ελενάκι μου είμαι 28 μέρα του κύκλου.Εσύ σε ποιά μέρα του κύκλου είσαι και κατάλαβες τις γόνιμες?

Διαφημίσεις

πρίν από 44 λεπτά , Olivia3 είπε:

Κατι χαπακια παιρνει αλλα μου λεει οτι δεν ειναι τπτ. Το ειπα και στο γιατρο. Πρωτεινη πινει και μου ειπε και ο γιατρος πως αυτη δεν επηρεαζει...ασε... δε ξερω..

κοιταξε να δεις χαπακια κ τπτ περιεργο...μονο αν ειναι τπτ λιποδιαλυτικα...αν θες μπορεις να δεις τι γραφουν κ να μου στειλεις πμ να σου πω τι ακριβώς ειναι...

@orianna διαβασα οτι τα υγρα σαν τζελ ειναι τα πιο γονιμα...ξεκιναμε με υγρα σαν νερο και μετα γίνονται τζελ...ηταν η πιο γονιμες μερες οταν τα ειχες..

@marillia ποτε θεωρητικα δεν την περιμενεις??ειμαι 13η μερα εγω ακομα!9η μερα ειδα σαν πολυ ανοιχτο αιμα ροζ...αλλα πρεπει να ηταν τυχαιο γεγονός...

πρίν από 28 λεπτά , marillia είπε:

H περίοδος έρχεται 14 μέρες μετά την ωορρηξία και σε κάποιες 15 ή 16 μέρες.Εγώ πιστεύω η ωορρηξία σου ήταν 5-7/6/2017.Η υφή που περιγράφεις είναι σωστή.Μόλις τελειώνουν τα υγρά μετά είναι η ωορρρηξία νομίζω αλλά πρέπει να προσπαθούμε πιο πρίν.Οι προσπάθειές σας ήταν από 1/6-7/6?Αυτό το μήνα θα σου πρότεινα να σημειώνεις τις ημερομηνίες που έχεις υγρά και να δείς πότε αδιαθετείς

Ελενάκι μου είμαι 28 μέρα του κύκλου.Εσύ σε ποιά μέρα του κύκλου είσαι και κατάλαβες τις γόνιμες?

εμεις δοκιμασαμε γενικα πρωτη ελευθερη επαφη  5 προς 6 τα ξημερωματα.ετσι για να συνιθηζουμε στο ελευθερο.μαλιστα νομιζα οτι ειχα κανει ωορρηξια 1-2 του μηνα γτ ειδα τα υγρα και νομιζα οτι τοτε κανεις.η αληθεια ειναι οτι δεν ειχα ξανα ασχοληθει με το τι και πως.ειχα σταθερο κυκλο 27 ημερων για χρονια και εβεπα αυτα τα υγρα για μερικες μερες πανω κατω στα μεσα του μηνα χωρις ομως να τα σημειωνω ακριβως ποτε.αυτο που μου τη σπαει ειναι οτι πετυχαμε κατα λαθος τις μερες γτ δεν ημουν στη ψυχολογια του προσπαθησα στις γονιμες και δεν εμεινα.δεν θελω να μου γεννηθει κανενας φοβος μα γτ δεν εμεινα αφου ειχα ωορρηξια και να αρχισω να ψαχνομαι παρα περα.ξερω ειναι χαζο γτ ειναι 25% να μεινεις ακομα κ να πετυχεις τις γονιμες αλλα αλλες κοπελες μενουν με τη μια.ασε που η μαμα μ ειχε περιοδο στις δυο  εγκυμοσυνες της μεχρι τον 4ο και το χω αγχος κι αυτο μην ειναι κληρονομικο.

6penp2.png

πρίν από 8 λεπτά , orianna είπε:

εμεις δοκιμασαμε γενικα πρωτη ελευθερη επαφη  5 προς 6 τα ξημερωματα.ετσι για να συνιθηζουμε στο ελευθερο.μαλιστα νομιζα οτι ειχα κανει ωορρηξια 1-2 του μηνα γτ ειδα τα υγρα και νομιζα οτι τοτε κανεις.η αληθεια ειναι οτι δεν ειχα ξανα ασχοληθει με το τι και πως.ειχα σταθερο κυκλο 27 ημερων για χρονια και εβεπα αυτα τα υγρα για μερικες μερες πανω κατω στα μεσα του μηνα χωρις ομως να τα σημειωνω ακριβως ποτε.αυτο που μου τη σπαει ειναι οτι πετυχαμε κατα λαθος τις μερες γτ δεν ημουν στη ψυχολογια του προσπαθησα στις γονιμες και δεν εμεινα.δεν θελω να μου γεννηθει κανενας φοβος μα γτ δεν εμεινα αφου ειχα ωορρηξια και να αρχισω να ψαχνομαι παρα περα.ξερω ειναι χαζο γτ ειναι 25% να μεινεις ακομα κ να πετυχεις τις γονιμες αλλα αλλες κοπελες μενουν με τη μια.ασε που η μαμα μ ειχε περιοδο στις δυο  εγκυμοσυνες της μεχρι τον 4ο και το χω αγχος κι αυτο μην ειναι κληρονομικο.

Καλησπέρα Orianna! Είμαι νέο μέλος και έπεσα τυχαία στην συζήτηση σας. Ήθελα να σου πω την δίκη μου εμπειρία μετά από 3 χρόνια προσπαθειών. Η καλύτερη -με διαφορά κατά την άποψη μου- μέθοδος εντοπισμού, ελέγχου αλλά και πρόβλεψη της ωορρηξίας, όπως και του γενικού ελέγχου του κύκλου σου είναι η θερμόμέτρηση! Όταν την κανεις σωστά και μετά από 2-3 κυκλουσ θα δεις πόσο εύκολο είναι και πόσο θα σε βοηθήσει. Υπάρχει και ένα πολύ ωραίο application στο κινητό. Αν θέλεις λεπτομέρειες και συμβουλές πολύ ευχαρίστως να σε βοηθήσω! 

πρίν από 51 λεπτά , orianna είπε:

Mην αγχώνεσαι όσο μπορείς.Να ευχαριστιέσαι τις στιγμές.Εγώ από το άγχος μου έκανα 14 μήνες να πιάσω(δεν προχώρησε όμως).Αγχωνόμουν από τον πρώτο μήνα προσπαθειών και τι κατάλαβα?Ο γυναικολόγος μου μου λέει δεν είναι εύκολο να μείνεις αμέσως έγκυος και αν γίνει πολύ εύκολα γίνετε εκεί που δεν το περιμένουν.Και δεν είναι απαραίτητο ότι θα μοιάσεις στη μαμά σου.Εμένα η δικιά μου είχε σταθερό κύκλο πάντα ενώ εγώ όχι και με έπιασε με μια ωοθήκη στους 6 μήνες προσπάθειας.Φαντάσου δεν της έμοιασα καθόλου χαχαχχαχα!!!

πρίν από 44 λεπτά , Angelina01 είπε:

Καλησπέρα Orianna! Είμαι νέο μέλος και έπεσα τυχαία στην συζήτηση σας. Ήθελα να σου πω την δίκη μου εμπειρία μετά από 3 χρόνια προσπαθειών. Η καλύτερη -με διαφορά κατά την άποψη μου- μέθοδος εντοπισμού, ελέγχου αλλά και πρόβλεψη της ωορρηξίας, όπως και του γενικού ελέγχου του κύκλου σου είναι η θερμόμέτρηση! Όταν την κανεις σωστά και μετά από 2-3 κυκλουσ θα δεις πόσο εύκολο είναι και πόσο θα σε βοηθήσει. Υπάρχει και ένα πολύ ωραίο application στο κινητό. Αν θέλεις λεπτομέρειες και συμβουλές πολύ ευχαρίστως να σε βοηθήσω! 

Καλησπέρα Angelina και καλωσόρισες!!Θέλεις να πείς τις εμπειρίες σου από την θερμομέρτηση?Γιατί εγώ ποτέ δεν τα κατάφερα μ αυτό τον τρόπο!!!

1 hour ago, elenakii22 είπε:

ποτε θεωρητικα δεν την περιμενεις??ειμαι 13η μερα εγω ακομα!9η μερα ειδα σαν πολυ ανοιχτο αιμα ροζ...αλλα πρεπει να ηταν τυχαιο γεγονός...

Αυτό το μήνα είμαι πολύ μπερδεμένη.Νομίζω max μέχρι 30/6.Και θέλω να πάω 3 ήμερο τότε με τον άντρα μου και σκέφτομαι είμαι που είμαι γκαντέμο και θα αδιαθετήσω θα χάσω και την εκδρομούλα.Μπορεί να ήταν ωορρηξία αν έχεις μικρό κύκλο αλλά όπως λες και τυχαίο.Καλή συνέχεια στις προσπαθειούλες σας!!!

5 ώρες πρίν, Garifalia1 είπε:

Gia sas koritsiaaaa. Ti kanete pos iste ? Sigxaritiria sti egkio mas xxx. Kali m min agxonese to diskolo komati perase idika tora pou ekane kai tis 2 megales exetasis kai ine kala to moraki den exi tipota na fovase. Den exoume poli diafora ego mpika ktes eudomo 27 eudomada :). Kapia kopela egraye gia tin endomitriosi pio kato. Exo kai ego endomitriosi stin aristeri salpigka kai emina egkios apo ti dexia. 

Αν το λες για εμένα, σε ευχαριστώ πολύ :-P εγώ δεν ξερω πώς να υπολογίζω τους μήνες.. Απ' ό,τι έχω καταλάβει δεν πάει ακριβώς όπως το κλασσικό "4 εβδομάδες=1 μήνας".. Γιατί ουσιαστικά, υποτίθεται ότι γεννάμε στις 40 εβδομάδες. Δηλαδή 10 μήνες. Αλλά θεωρητικά ο άνθρωπος γεννάει στους 9 μήνες, δηλαδή 36 εβδομάδες.. Έχω μπερδευτεί με αυτό το θέμα.... Δηλαδή εγώ που είμαι 24 εβδομάδων, πόσο μηνών είμαι; 6 ή 5;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...