Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι για Μάρτιο, θέλει να με αφήσει συν εναν κύκλο για να θρέψει καλά η μήτρα εσωτερικά. Θα προσπαθήσουμε σε φυσικό κύκλο εμβρυομεταφορά. Είπα θα κάνω υπομονή! Μου έδωσε σικλακουρ γι αυτό το μήνα και τον επόμενο χωρίς, θέλει να με δει και να δει και το ενδομήτριο αν θα έχουμε κάποια διαφορά σε σχέση με πριν γιατί γενικά είχα ενδομήτριο μέχρι 7,5. 
      Μάρτιο είχα μείνει και έγκυος στο εξωμητριο μου μακάρι αυτός ο Μάρτιος να είναι ο τυχερός μου. 🤞

Μακάρι κορίτσι μου!!! Μια φίλη μου 2 παιδάκια που έκανε Μάρτιο έμεινε έγκυος και τις 2 φορές. Με φυσικό τρόπο αλλά μετά από 1.5 χρόνο ελεύθερων επαφών κάθε φορά. Ο Μάρτιος φέρνει χριστουγεννιάτικα μωρά ❤️

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 43 λεπτά , melina92 είπε:

Καλημεραααααα κοριτσάκια μου!!! Είμαι πάρα πάρα παρά πολύ χαρούμενη!!!!!! Έκανα το δεύτερο τεστ εγκυμοσύνης και βγήκε πιο έντονη από χτες η δεύτερη γραμμούλα!!!  Για να σας δώσω να καταλάβετε σήμερα διακρίνεται πιο εύκολα!!! Και δεν άντεξα το είπα στον άντρα μου να την δει κι αυτός και μου λεει ναι φαίνεται και η δεύτερη γραμμούλα! Απλά ειναι αχνούλα! Αυριο πρωι έφυγα για χοριακηηηηηή!!!!

Συγχαρητήρια κορίτσι μου! !!!! Είσαι εγκυουλα! !!! Όλα καλά να σου πάνε! !!♡♡♡♡

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια  !!! Μια όμορφη Κυριακή να έχουμε! !!!

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 46 λεπτά , melina92 είπε:

Είμαι μία μέρα πριν την περίοδο!!!

Θέλω να κάνω την χοριακή και μετα να πανηγυρίζω!!! Ακόμα δεν το πιστεύω το τεστ!! Χιχι!!

Χαχαχαχαχα λογικο να χαίρεσαι και αύριο να χαρεις. Και με τη βουλααααα!!!! Περιμενουμε τα νεα τις χοριακης!!! Απο συμπτώματα εχεις παρατηρήσει κατι????

1 hour ago, Τονι@ είπε:

Συγχαρητήρια κορίτσι μου! !!!! Είσαι εγκυουλα! !!! Όλα καλά να σου πάνε! !!♡♡♡♡

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια  !!! Μια όμορφη Κυριακή να έχουμε! !!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!! Μπράβο όλα τέλεια!!Καλημέρα σε ολες

17 ώρες πρίν, iouliana είπε:

Μαντη πως καταλαβες αρχικα ότι υπηρχε θεματακι και το εψαξες? συγνωμη αν το εχεις ξαναναφέρει

11 ώρες πρίν, ada32 είπε:

@Μάντη εύχομαι να σου πανε όλα καλα !!εφόσον το έχεις ξανα κανει. Αρα ξερεις..

Να σε ρωτήσω Όταν λες ότι έχεις ενδομητρίωμα στην ωοθηκη, τι δείχνει στον υπέρηχο; κ πως κατάλαβες ότι έχεις εμδομητριωση? 

Σε ρωτάω γτ μου έχει περάσει κ εμένα απο το μυαλό αν έχω

Το πιο πιθανό είναι ότι εισαι. Κάνε κ ενα άυριο το πρωι να δεις. 

Καλημέρα κορίτσια μου! Εγώ αρχικά είχα πολύ πόνο στην περίοδο. Όταν πήγα για τυπικό υπέρηχο και Παπ μου ειπε ο γιατρός ότι κάτι βλέπει στην μια ωοθήκη μ . Μου είπε να ξανά κάνω υπέρηχο ακριβώς μετά την περίοδο για να δούμε ποιο καθαρά και έτσι έκανα τότε μου είχε πει να κάνω μια εξέταση αίματος που όχι πάντα αλλά μερικές φορές δείχνει την ενδομήτριωση. Και πραγματικά ήταν πολύ αυξημένος έτσι καταλάβαμε ότι ήταν ενδομήτριωση. Στον υπέροχο δείχνει ότι μέσα στην ωοθήκη υπάρχει μια μάζα... Αν είχες πρόβλημα ενδομήτριωση το ποιο πιθανόν θα είχες πόνο.. εγώ πονούσα πολύ και στην επαφή και με έπιαναν δυνατή πόνοι πολύ συχνά μέσα στο κύκλο αλλά ήταν 8 εκατοστά... Και όταν έκανα θεραπεία με χάπια πήγε 1.5 εκατοστό... Τώρα είναι 4 εκατοστά γι'αυτό έχω ελπίδες μήπως πάρει πίσω με τα χάπια και δεν ξανά κάνω λαμπαροσκοπηση... Άλλο χάπια άλλο χειρουργείο!

• Μου αρέσει 2

jgJqp3.png

10 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Χαχαχα. Λαγονήσι

Έλα ρε τέλεια!!!! 

Καλημέρα κορίτσια μου. Πολυ ήσυχες είστε σήμερα.... Χεχεχε 

@melina92 συγχαρητήρια κορίτσι μου! Περιμένουμε αύριο το νούμερακι σου. 

Εγω κορίτσια απο κει που εχθές ειχα ελαχιστο ξαφνικα το βράδυ κατακοκκινο το αιμα. Γύρω στις 06:00 το πρωί που σηκώθηκα για τουαλέτα κόκκινα τα τσίσα μου, πρώτη φορα. Πριν λίγο μίλησα με γιατρό, με ρώτησε αν τηρώ τις οδηγίες του, μου είπε ότι λογικά δεν χαθηκε κατι, να μείνω ξαπλωμένη και μόνο τουαλέτα. 

Κορίτσια χτυπουσε η καρδουλα του δεν μπορώ να δεχτώ οτι ίσως την Τρίτη να μην χτυπαει.

Γενικα το βραδυ εκανα χαλια ύπνο, είχα εφιαλτες  

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

On 27/1/2018 at 11:11 ΠΜ, Δήμητρα1988 είπε:

καραμελιτσα καλημερα! βγαλε με εμανα μου ηρθε.... οταν καταλαβω ωορρηξια θα σε ενημερωσω!

αγαπη δνε σε βγαζω σε εκανα με αλλο χρωμα την ημερομηνια και οταν ειναι μου λες και σε φτιαχνω οκ??

καλημερα κιολας σε ολα τα κοριτσια :D 

πρίν από 16 λεπτά , Smile89 είπε:

Έλα ρε τέλεια!!!! 

Εγω κορίτσια απο κει που εχθές ειχα ελαχιστο ξαφνικα το βράδυ κατακοκκινο το αιμα. Γύρω στις 06:00 το πρωί που σηκώθηκα για τουαλέτα κόκκινα τα τσίσα μου, πρώτη φορα. Πριν λίγο μίλησα με γιατρό, με ρώτησε αν τηρώ τις οδηγίες του, μου είπε ότι λογικά δεν χαθηκε κατι, να μείνω ξαπλωμένη και μόνο τουαλέτα. 

Κορίτσια χτυπουσε η καρδουλα του δεν μπορώ να δεχτώ οτι ίσως την Τρίτη να μην χτυπαει.

Καλημέρα κοριτσάκι μου.. είναι πολύ δύσκολο αυτό που βιώνεις εύχομαι να πάνε όλα καλα. Να είσαι αισιόδοξη και κάνε ακριβώς ότι σου είπε ο γιατρός σου... Θα είναι καλά το σπορακι σου..

jgJqp3.png

15 ώρες πρίν, MelinaFo είπε:

Καλησπερα, καλη χρονια κοριτσια,

Προσπαθω να ενημερωθω γτ χαθηκα λιγο!

@Nati85 im back εχουμε τπτ καλο????

Που είσαι ρε πουλοβερακι!!!εδώ τα ίδια εγώ!εσύ?περιμένεις τώρα να μην έρθει??

@melina92 συγχαρητήρια είσαι εγκυουλααααα!!!!μια μεγάλη χοριακη και με το καλό να ακούσεις καρδούλα!!!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Μάντη είπε:

Καλημέρα κοριτσάκι μου.. είναι πολύ δύσκολο αυτό που βιώνεις εύχομαι να πάνε όλα καλα. Να είσαι αισιόδοξη και κάνε ακριβώς ότι σου είπε ο γιατρός σου... Θα είναι καλά το σπορακι σου..

Καθομαι και Ξαπλα καναπέ Πειραζει αυτου? 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

22 ώρες πρίν, ntemiiiiii είπε:

Πιστεύω ότι είσαι αφού είδες έστω και αχνη γραμμουλα! Εύχομαι μια μεγάλη χοριακη!!!

@caramel_83 η @Smile89 γιατί δεν είναι στο πινακακι;

αγαπη η smile ειναι καιρο στο πινακακι, δες τις εγκυουλες ;)  χθες την ρωτησα ΠΗΤ και απο την χοριακη της εβαλα ΠHT

Διαφημίσεις

πρίν από 21 λεπτά , Smile89 είπε:

Έλα ρε τέλεια!!!! 

Κορίτσι μου γλυκό ότι και να σου πω δεν θα μετριάσει το άγχος σου!κανεις τα πάντα για να είναι καλά το μωράκι σου και πιστεύω οτι όλα θα πάνε καλά!! 

• Ευχαριστώ 1

e6OVp3.pngExilp3.png

3 ώρες πρίν, melina92 είπε:

Καλημεραααααα κοριτσάκια μου!!! Είμαι πάρα πάρα παρά πολύ χαρούμενη!!!!!! Έκανα το δεύτερο τεστ εγκυμοσύνης και βγήκε πιο έντονη από χτες η δεύτερη γραμμούλα!!!  Για να σας δώσω να καταλάβετε σήμερα διακρίνεται πιο εύκολα!!! Και δεν άντεξα το είπα στον άντρα μου να την δει κι αυτός και μου λεει ναι φαίνεται και η δεύτερη γραμμούλα! Απλά ειναι αχνούλα! Αυριο πρωι έφυγα για χοριακηηηηηή!!!!

ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑ  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑ

πρίν από 38 λεπτά , Smile89 είπε:

Έλα ρε τέλεια!!!! 

αγαπη μου ευχομαι να πανε ολα καλα και την Τριτη να ειναι οπως πρεπει να ειναι ολα ...κανε ακριβως οτι σου λεει ο γιατρος σου

• Ευχαριστώ 1

3 ώρες πρίν, melina92 είπε:

Συγχαρητήρια!!! Και στα δικα μας οι αγκαστρωτες!!! Χαχα!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 5

CpFNp3.png

ΜΑΝΟΥΛΕΣ

Alekagala 7/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ!!!!

oneira_glyka 11/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ!!!!

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ 

1. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

2. Ani ani   ΠΗΤ  21/3/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

3. elenakii22 ΠΗΤ  22/3/2018  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

4. maria1988  ΠΗΤ  2/4/2018!!!

5. stalitsa82  ΠΗΤ  25/4/2018!!!

6. Vana87 ΠΗΤ  27/5/2018!!!  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

7. Farmakotriftena ΠΗΤ  8/6/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

8. orianna  ΠΗΤ  21/6/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

9. t1t1n4k1  15/7/2018!!!

10. Antila   ΠΗΤ  16/7/2018!!!

11. Χαρά Τριανταφυλλακι.  ΠΗΤ  20/8/2018!!!

12. Κόννυ  ΠΗΤ  22/8/2018!!!

13. modena  ΠΗΤ  24/8/2018!!!

14. Vasi34    ΠΗΤ  11-12/9/2018!!!

15. Smile89   ΠΗΤ  14/9/2018!!!

16. ΓΙΩΤΑ78  ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   2076 !!!!

17. linaa   ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   7000!!!!

18. ntemiiiiii   ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   248!!!!

19. melina92   ΘΕΤΙΚΟ ΤΕΣΤΑΚΙ!!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. Nektarinaki 16/1/2018!!!

2. Dimitr@17 18/1/2018!!!

3. Ungry girl 18/1/2018!!!

4. alina80 20-24/1/2018!!!

5. Ασία  22/1/2018!!!

6. Μαρθα Κ  25-27/1/2018!!!

7. BettySt  25/1/2018!!!

8. Δήμητρα1988 26-28/1/2017!!!

9. WannaBeMother  27/1/2018!!!

10. ritaki13  29/1/2018!!!

11. kido  2/2/2018!!!

12. Vila  8/2/2018!!!

13. ada32 8/2/2018!!!

14. andrianni  14/2/2018!!!

15. ellilaw 14/2/2018!!!

16. Μάντη  15/2/2018!!!

17. Elma86  20-22/2/2018!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

@Μαρθα Κ Μαρθουλα τι εγινε??εκανες τεστακι??

πρίν από 30 λεπτά , Smile89 είπε:

Καθομαι και Ξαπλα καναπέ Πειραζει αυτου? 

Καλημέρα. Δεν νομίζω ότι πειράζει ξαπλα θεωρείται κι αυτό. Μείνε ήρεμη και ξεκούραστη και ρώτα τον αναλυτικα την Τρίτη. Εύχομαι να μην ξαναδείς αιμα και όλα να κυλουν καλά! 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...