Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι για Μάρτιο, θέλει να με αφήσει συν εναν κύκλο για να θρέψει καλά η μήτρα εσωτερικά. Θα προσπαθήσουμε σε φυσικό κύκλο εμβρυομεταφορά. Είπα θα κάνω υπομονή! Μου έδωσε σικλακουρ γι αυτό το μήνα και τον επόμενο χωρίς, θέλει να με δει και να δει και το ενδομήτριο αν θα έχουμε κάποια διαφορά σε σχέση με πριν γιατί γενικά είχα ενδομήτριο μέχρι 7,5. 
      Μάρτιο είχα μείνει και έγκυος στο εξωμητριο μου μακάρι αυτός ο Μάρτιος να είναι ο τυχερός μου. 🤞

Μακάρι κορίτσι μου!!! Μια φίλη μου 2 παιδάκια που έκανε Μάρτιο έμεινε έγκυος και τις 2 φορές. Με φυσικό τρόπο αλλά μετά από 1.5 χρόνο ελεύθερων επαφών κάθε φορά. Ο Μάρτιος φέρνει χριστουγεννιάτικα μωρά ❤️

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, MelinaFo είπε:

Καλησπερα, καλη χρονια κοριτσια,

Προσπαθω να ενημερωθω γτ χαθηκα λιγο!

@Nati85 im back εχουμε τπτ καλο????

Καλώς την!!! Που χάθηκες πουλόβερακι????? Άντε περιμένουμε νέα αύριο.. κάνε ένα τεστακι βρε!

XDXPp2.png

Καλημεραααααα κοριτσάκια μου!!! Είμαι πάρα πάρα παρά πολύ χαρούμενη!!!!!! Έκανα το δεύτερο τεστ εγκυμοσύνης και βγήκε πιο έντονη από χτες η δεύτερη γραμμούλα!!!  Για να σας δώσω να καταλάβετε σήμερα διακρίνεται πιο εύκολα!!! Και δεν άντεξα το είπα στον άντρα μου να την δει κι αυτός και μου λεει ναι φαίνεται και η δεύτερη γραμμούλα! Απλά ειναι αχνούλα! Αυριο πρωι έφυγα για χοριακηηηηηή!!!!

• Μου αρέσει 12

10 ώρες πρίν, MelinaFo είπε:

Χαχαχαχα θα με τρελανεται εσεις!!!! Καταρχην @ntemiiiiii ευχομαι μια τελεια εγκυμοσυνη κοριτσακι μ! Υπεροχα νεα! 

Οσο για μενα τσεκαρω ωορρηξια με τεστακι ειχα καλες επαφες, σημερα επρεπε να αδιαθετησω και ειχα ενα συναχι μετα τις γονιμες γυρω στις 4 μερες εκανα κ κατι δεκατα πυρετο οποτε ειπα παει κ αυτος ο μηνας. Τι να πω μπορει το πρωι να κανω τεστ αν δεν εχω αδιαθετησει!

Να κάνεις! Έτσι άρρωστη ήμουνα κι εγώ και απέδωσα εκεί την καθυστέρηση! Μετά δεν το πίστευα! Εύχομαι θετικοοοοκ

πρίν από 10 λεπτά , melina92 είπε:

Καλημεραααααα κοριτσάκια μου!!! Είμαι πάρα πάρα παρά πολύ χαρούμενη!!!!!! Έκανα το δεύτερο τεστ εγκυμοσύνης και βγήκε πιο έντονη από χτες η δεύτερη γραμμούλα!!!  Για να σας δώσω να καταλάβετε σήμερα διακρίνεται πιο εύκολα!!! Και δεν άντεξα το είπα στον άντρα μου να την δει κι αυτός και μου λεει ναι φαίνεται και η δεύτερη γραμμούλα! Απλά ειναι αχνούλα! Αυριο πρωι έφυγα για χοριακηηηηηή!!!!

Συγχαρητήρια!!!!!Ναι ναι γρήγορα για χοριακη! Πόσες μέρες έχεις καθυστέρηση;

EvgLp2.png

πρίν από 16 λεπτά , melina92 είπε:

Μπράβο βρε κοριτσι!!! Αύριο γρήγορα για χοριακη!!! :)

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Να κάνεις! Έτσι άρρωστη ήμουνα κι εγώ και απέδωσα εκεί την καθυστέρηση! Μετά δεν το πίστευα! Εύχομαι θετικοοοοκ

Συγχαρητηρια @melina92 ναι ναι αυριο για χοριακη κ περιμενουμε το νουμερο σου....καλημερα κιολας σε ολες....

• Μου αρέσει 2

πρίν από 16 λεπτά , melina92 είπε:

Καλημέρα κοριτσακι μου δε στα λεγα βρεεε!! Συγχαρητήριαααααααααααα μια καλη εγκυμοσύνη να έχεις και να.προσεχεις!!

πρίν από 26 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Είμαι μία μέρα πριν την περίοδο!!!

πρίν από 21 λεπτά , Ungry girl είπε:

Καλημέρα κοριτσακι μου δε στα λεγα βρεεε!! Συγχαρητήριαααααααααααα μια καλη εγκυμοσύνη να έχεις και να.προσεχεις!!

Θέλω να κάνω την χοριακή και μετα να πανηγυρίζω!!! Ακόμα δεν το πιστεύω το τεστ!! Χιχι!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 39 λεπτά , melina92 είπε:

Μελινάκι μου συγχαρητήρια! Εννοείται αύριο χοριακή και προσέχουμε κιόλας. 

Καλημέρα κορίτσια! Μία όμορφη Κυριακή να έχουμε. 

πρίν από 23 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Συγχαρητηρια @melina92 ναι ναι αυριο για χοριακη κ περιμενουμε το νουμερο σου....καλημερα κιολας σε ολες....

Ναι εννοείτε θα πάω 7 το πρωι για χοριακή γιατί 8 πιάνω δουλειά! Τα αποτελέσματα θα τα έχω το απόγευμα!!! Θα σας ειδοποιήσω με το που τα πάρω!!!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...