Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Μια φίλη βρήκε σούπερ σπιτι με 180k, ανακαινισμένο αλλά Πατησια. 100 τετραγωνικά περίπου.Δεν έχω κάτι με την περιοχή προφανώς αλλά βράδυ στη γειτονιά βλέπεις ο,τι να’ναι.

Συγγνωμη αλλα θα διαφωνησω καθετα μαζι σου. Εχω μεγαλωσει ολη κου τη ζωη σε περιοχες του κεντρου της Αθηνας και μεγαλωνω στο κεντροβκαι το παιδι μου. Δεν μετανιωνω στιγμη . Εχω μαθει τι σημαινει στην πραξη γειωση, πραγματικη αποδοχη της πολυπολιτισιμικοτητας και αντιρατσισμος (γιατι στα λογια καλοι ειναι ολοι) τι σημαινει να αποδεχεσαι τη διαφορετικοτητα και να σεβεσαι τους παντες. μαθηματα και βιωματα που και το παιδι μου θελω να εχει και γι αυτο δεν εφυγα ποτε. πιστεψε με απειροι επιστημονες βγηκαμε αππ σχολεια του κεντρου και να κανω και μια σημειωση οτιβπλεον που τπ κεντρο εχει ανεβει κι εχει πολλη ζωη τα ενοικια δεν διαφερουν άπο αλλωμ περιοχωννισως ειναι κ ψηλπτερα σε πολλα σημεια . επισης επειφη τυχαινει κ εχω φιλξυς κ συγγενεις παντου στην αττικη δε σημαινει οτι στο καλυτερο ιδιωτικο κ στη καλυτερη γειτονια της εκαλης το παιδι σου θα περναει καλα. το μπουλινγκ μαλιστα εκει ειναι αδιανοητο αν απλα εισαι λιγο πιο πατω οικονομικα απ την πλειπψηφια. να σου πω οτι εχω φιλους στο χαλανδρι που εχουν υιοθετησει παιδι μαυρο με εξαιρετικο ακαδημαικο κ επαγγελματικο επιπεδο κ τους εχουν στηνναπεξω στο σχολειο τοσο αυτους οσο και το παιδι απλα επειδη ειναι μαυρο. οι ανθρωποι μετακομισαν γαλατσι κ πηγαν σε δημοσιο κ το παιδι ηταν ισο με ολους. το αγκαλιασανε χωρις κανεις να νιωθει οτι εχει κατι διαφορετικο . πρωτη φορα το καλεσανε σε παρτυ τριτη δημοτικου π ηταν πλεον στο γαλατσι. δυατυχως ο ξιπασμος κ η υπεροψια των ανθρωπων που απλα νιωθουν οτι τα λεφτα τα υλικα αγαθα κ η ενα ωραιο σπιτι σε καλη περιοχη σημαινει κατι, εμενα δε μου λεει τιποτα. επισης εχει να κανει με το τι ζωη θες να κανεις εσυ κ η οικογενεια σου. αν πχ θες να ψωνιζεις κ να τρως στα ακριβα μαγαζια κ αυτο σε γεμιζει , ναι πηγαινε γλυφαδα η κηφισια. εγω πχ που μια ζωη παω απο θεατρο σε θεατρο και σε χωρους εκθεσεων τεχνης κ θελω να ζω τον πραγματικο παλμο της αληθινης ζωης κ αληθινων ανθρωπων δεν θα αντεχα μακρια απ το κεντρο. κ εχει να κανει κ με το τι θες να διδαξεις στο παιδι σου οτι ειναι η πραγματικη ζωη οι πραγματικες αξιες κτλ. εμενα δεν θα με καλύπτε να ζουμε σε ενα ψευτικπ μικροκοσμο ροζ συννεφακι κ μετα επειδη ποτε δεν ξερεις πως τα φερνει η ζωη να μη μπορει ποτε να διαχειριστει κ προσαρμοστει στην πραγματικοτητα της χωρας μας . κ τελος αν με ρωτας χιλιες φορες ενα σπιτακι στα πατησια γεματο φωνες και παιδικα γελια παρα μια αδεια λουξ σπιταρονα στην εκαλη. κοριτσια μου ξεκολλατε κ δειτε τι πραγματικα εχει αξια σε αυτη τη ζωη !!

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , MelinaFo είπε:

Χαθηκα οντως!!! Ειπα να απεχω λιγο γτ δεν ημουν και πολυ καλα. Εχουμε κανα καλο νεο! Τι κανεις εσυ??? Μου λειψατε αλλα ημουν κακη παρεα...

Μην ακουω χαζα ρε μελινακι !!! Τι κακη παρεα αμα ειναι ετσι ειμαστε ολες κακη παρέα αφου ολες εχουμε τα πανω και τα κατω μας!! Εχουμε καποιες εγκυουλες τη @linaa  που εχει εξαφανιστεί και τη @ntemiiiiii απο τα παλια κοριτσια εχουμε ομως και καινούρια!!! Εγω ειχα μια αποτυχημένη σύλληψη βιοχημική και τωρα ειμαι στη φαση των ξανα προσπαθειών αστα χαμος!! Εσυ σε τι φαση εισαι???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

Μην ακουω χαζα ρε μελινακι !!! Τι κακη παρεα αμα ειναι ετσι ειμαστε ολες κακη παρέα αφου ολες εχουμε τα πανω και τα κατω μας!! Εχουμε καποιες εγκυουλες τη @linaa  που εχει εξαφανιστεί και τη @ntemiiiiii απο τα παλια κοριτσια εχουμε ομως και καινούρια!!! Εγω ειχα μια αποτυχημένη σύλληψη βιοχημική και τωρα ειμαι στη φαση των ξανα προσπαθειών αστα χαμος!! Εσυ σε τι φαση εισαι???

Ελα ρεεεεε πολυ ωραια νεα!!!! Το σωματακι σου ετοιμαζεται θα ερθει κ η εγκυμοσυνη. Εγω τα ιδια κανουμε προσπαθειες κανονικα σημερα ειμαι στην πρωτη μερα καθυστερησης αλλα μετα τις γονιμες περασα ενα συναχακι με λιγο πυρετο οποτε μαλλον γι αυτο δεν αδιαθετω...

• Μου αρέσει 1

tpnxp3.png

πρίν από 3 λεπτά , MelinaFo είπε:

Ελα ρεεεεε πολυ ωραια νεα!!!! Το σωματακι σου ετοιμαζεται θα ερθει κ η εγκυμοσυνη. Εγω τα ιδια κανουμε προσπαθειες κανονικα σημερα ειμαι στην πρωτη μερα καθυστερησης αλλα μετα τις γονιμες περασα ενα συναχακι με λιγο πυρετο οποτε μαλλον γι αυτο δεν αδιαθετω...

Χαχαχαχαχα σου εχω καλά νεα!! Η ντεμι το ίδιο νόμιζε ηταν άρρωστη και δεν πίστευε πως θα εχει μηνει κατα τυχη έκανε μια χοριακη και ειχε ενα υπέροχο νουμερο!!  Δεν θελω να σε ξεσήκωσω αλλα σε ξεσηκωνω !!! Μη το λες ποτε δεν ξέρεις!! Ναι εύχομαι να έρθει μετα απο αυτο το συμβαν καο σε.εμενα περασα η αλήθεια ειναι λιγο δύσκολα συνέβησαν πολλα με εμενα!! Να μη ξανα φυγεις καικες!!!!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

Χαχαχαχαχα σου εχω καλά νεα!! Η ντεμι το ίδιο νόμιζε ηταν άρρωστη και δεν πίστευε πως θα εχει μηνει κατα τυχη έκανε μια χοριακη και ειχε ενα υπέροχο νουμερο!!  Δεν θελω να σε ξεσήκωσω αλλα σε ξεσηκωνω !!! Μη το λες ποτε δεν ξέρεις!! Ναι εύχομαι να έρθει μετα απο αυτο το συμβαν καο σε.εμενα περασα η αλήθεια ειναι λιγο δύσκολα συνέβησαν πολλα με εμενα!! Να μη ξανα φυγεις καικες!!!!!!

Μην με ξεσηκωνεις χαχαχα! Στεναχωρηθηκες με την βιοχημικη ε? Σε καταλαβαινω αλλα τι να κανουμε ρε κοριτσακι ειναι κ αυτα μεσα στο παιχνιδι δυστυχως

tpnxp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 26 λεπτά , MelinaFo είπε:

Μην με ξεσηκωνεις χαχαχα! Στεναχωρηθηκες με την βιοχημικη ε? Σε καταλαβαινω αλλα τι να κανουμε ρε κοριτσακι ειναι κ αυτα μεσα στο παιχνιδι δυστυχως

Χαχαχαχαχα δεν θελω να σε ξεσηκωσω!! Αλλα ποτέ λες να κανεις τεστακι??? Βασικά με τη βιοχημική δεν το πίστευα οτι εβλεπα θετικο τεστακι!! Και δυστυχώς μετα ειδα ειμα και μετα ανέμενε η χοριακη αργα και βασανιστικά οπου μου ηρθε ξανα περιοδο και δεν ξανα εκανα χοριακη λογικα έπεσε!!! Τεσπα το θεμα είναι τωρα τι γίνετε μπενω σε γονιμες και θα γινει χαμος!!

πρίν από 20 λεπτά , Smile89 είπε:

Αθηναία κανονικα ειμαι αλλα μένω Αρκαδία. 

Εσυ? 

Ααααα καλύτερα βρε απο την αθηνα!! Εγω χαλκιδαια! Ααα μια χαρα θα μεγαλώσει το ζουζουνι σου ήσυχα δεν την μπορω την κολο αθηνα!!

Just now, Ungry girl είπε:

Χαχαχαχαχα δεν θελω να σε ξεσηκωσω!! Αλλα ποτέ λες να κανεις τεστακι??? Βασικά με τη βιοχημική δεν το πίστευα οτι εβλεπα θετικο τεστακι!! Και δυστυχώς μετα ειδα ειμα και μετα ανέμενε η χοριακη αργα και βασανιστικά οπου μου ηρθε ξανα περιοδο και δεν ξανα εκανα χοριακη λογικα έπεσε!!! Τεσπα το θεμα είναι τωρα τι γίνετε μπενω σε γονιμες και θα γινει χαμος!!

Αχαχαχαχαχα αυτο να γινει λεμε χαμος!!!! Εχω πολλα τεστακια μπορει να κανω ενα αυριο αλλα δεν εχω ελπιδες γενικα ...

tpnxp3.png

πρίν από 1 λεπτό , MelinaFo είπε:

Αχαχαχαχαχα αυτο να γινει λεμε χαμος!!!! Εχω πολλα τεστακια μπορει να κανω ενα αυριο αλλα δεν εχω ελπιδες γενικα ...

Μακαρι τωρα που δεν εχεις ελπιδα να γίνει το καλο! Να κανεις και να.μας πεις!! Εχεις ολη μου τη θετικη ενέργεια και την ευχη μου!!!!!!

πρίν από 11 λεπτά , Ungry girl είπε:

Ααααα καλύτερα βρε απο την αθηνα!! Εγω χαλκιδαια! Ααα μια χαρα θα μεγαλώσει το ζουζουνι σου ήσυχα δεν την μπορω την κολο αθηνα!!

Δίκιο έχεις αλλα μου λείπει και η περιοχή μου!!! 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , Ungry girl είπε:

Μακαρι τωρα που δεν εχεις ελπιδα να γίνει το καλο! Να κανεις και να.μας πεις!! Εχεις ολη μου τη θετικη ενέργεια και την ευχη μου!!!!!!

Να σαι καλα μικρο μ! Και απο μενα καυτες σεξυ νυχτες για να γινει η δουλεια άλλα να περναμε και καλα. χιχιχιχιχιχ!!!!

tpnxp3.png

πρίν από 3 λεπτά , MelinaFo είπε:

Να σαι καλα μικρο μ! Και απο μενα καυτες σεξυ νυχτες για να γινει η δουλεια άλλα να περναμε και καλα. χιχιχιχιχιχ!!!!

Χαχαχαχαχα μου τελείωσαν τα λικε

1 hour ago, MelinaFo είπε:

Έτσι έλεγα κι εγώ...και ειμαι έγκυος! αχαχαχαα

1 hour ago, Ungry girl είπε:

Ακριβώς!!Χαχαχα

EvgLp2.png

πρίν από 2 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Έτσι έλεγα κι εγώ...και ειμαι έγκυος! αχαχαχαα

Ακριβώς!!Χαχαχα

Χαχαχαχα θα με τρελανεται εσεις!!!! Καταρχην @ntemiiiiii ευχομαι μια τελεια εγκυμοσυνη κοριτσακι μ! Υπεροχα νεα! 

Οσο για μενα τσεκαρω ωορρηξια με τεστακι ειχα καλες επαφες, σημερα επρεπε να αδιαθετησω και ειχα ενα συναχι μετα τις γονιμες γυρω στις 4 μερες εκανα κ κατι δεκατα πυρετο οποτε ειπα παει κ αυτος ο μηνας. Τι να πω μπορει το πρωι να κανω τεστ αν δεν εχω αδιαθετησει!

tpnxp3.png

10 ώρες πρίν, marillia είπε:

Γλυκούλες μου σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχούλες!!!Εύχομαι και σε σας όλες  οι επιθυμίες σας να γίνουν πραγματικότητα, σύντομα να ρθούν πολλά σποράκια και οι εγκυούλες με το καλό το μπεμπάκι τους!!!!

Χρόνια πολλά Μαράκι!!να τα εκατοστησεις!!ότι επιθυμείς σου εύχομαι κ με Ένα μωράκι πολύ σύντομα στην κοιλιτσα σου!!!!

@Dimitr@17 εκτός από την hometest υπάρχουν κ από το ebay αν εισαι εξοικιωμενη που είναι πολύ οικονομικά. Εγώ πηρα 30 με 5 ευρώ 

@Μάντη εύχομαι να σου πανε όλα καλα !!εφόσον το έχεις ξανα κανει. Αρα ξερεις..

Να σε ρωτήσω Όταν λες ότι έχεις ενδομητρίωμα στην ωοθηκη, τι δείχνει στον υπέρηχο; κ πως κατάλαβες ότι έχεις εμδομητριωση? 

Σε ρωτάω γτ μου έχει περάσει κ εμένα απο το μυαλό αν έχω

10 ώρες πρίν, melina92 είπε:

Κάνει ναι αλλα εδω σε εμένα έχει και αρκετό ήλιο!!

Το πιο πιθανό είναι ότι εισαι. Κάνε κ ενα άυριο το πρωι να δεις. 

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...