Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Nima21 είπε:

Κ εγω αυτο κραταω, στο οτι τωρα που μας μιλας εχεις το μωρακι σου στην κοιλιτσα σου και ολα αυτα τα ασχημα ειναι παρελθόν που απλώς σου θυμιζουν τι περασες για να φτασεις εδω! Μακαρι ολο και περισσοτερες να να πετυχαινουμε και να ειμαστε εδω μονο για εμψυχωση και στηριξη!!! Επισης μακαρι καποια στιγμη να επιδοτηθεί η διαδικασια της εξωσωματικης θα πω εγω.. με τρελαινει να ζουμε σε ένα κράτος που μας κουνάει το δάχτυλο για την υπογεννητικότητα και αντ'αυτου το μονο που μας προσφέρει ειναι τα φαρμακα που κ αυτα για να τα πάρουμε καποιες, οχι ολες πρεπει να τρέχουμε σαν τις παλαβες και να προσεχουμε την καθε λεπτομερεια.. ειναι κριμα και ντροπη... 

Πόσο δίκιο έχεις και να περνάς επιτροπές και να σου ζητάνε της παναγιάς τα μάτια για τα μισά φάρμακα που πολλές φορές δεν φτάνουν κιόλας!!!! Αίσχος, ντροπή! 

• Λυπημένη/-ος 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 33 λεπτά , Μάντη είπε:

Αννούλα η θεραπεία είναι προγεστερόνη.. δεν είναι αντισυλληπτικά.. προτιμώ να κάνω τη θεραπεία παρά να χειρουργηθώ αμέσως γτ μην ξεχνάς ότι εγώ έχω ήδη ένα χειρουργείο σε αυτό το σημείο και δεν είναι ότι καλύτερο να ανοίγεις πολλές φορές το ίδιο σημείο και αφού ανταποκρίθηκε μια φορά ο οργανισμός μου γτ να μην γίνει ξανά... Όσο για το σπέρμα μου είπε ότι τα μικροβιολογικά έχουν αυτόματους αναλυτές που τις περισσότερες φορές βγαίνουν λανθασμένα αποτελέσματα και ότι αν θες πραγματικά να δεις το σπέρμα πρέπει να το κάνεις σε εξειδικευμένο κέντρο... τέλος της εβδομάδας περιμένω τα αποτελέσματα και βλέπουμε...

Εσύ ξερεις κοριτσακι μου εύχομαι ολα να πανε τελειααα και το σπερμοδιαγραμα συντομα να ειναι πολυ καλό

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 10 λεπτά , Ungry girl είπε:

Εσύ ξερεις κοριτσακι μου εύχομαι ολα να πανε τελειααα και το σπερμοδιαγραμα συντομα να ειναι πολυ καλό

Μακαρι!!! Πάντως ηταν ενθαρρυντικός ο γιατρός ελπιζω να βγει σε καλο!

• Μου αρέσει 1

jgJqp3.png

πρίν από 10 λεπτά , Μάντη είπε:

Μακαρι!!! Πάντως ηταν ενθαρρυντικός ο γιατρός ελπιζω να βγει σε καλο!

Μαντη πως καταλαβες αρχικα ότι υπηρχε θεματακι και το εψαξες? συγνωμη αν το εχεις ξαναναφέρει

@marillia χρόνια σου πολλά !Και σύντομα διπλή!

• Μου αρέσει 1

kRl9p2.png kRl9p2.png

2 ώρες πρίν, iouliana είπε:

Γεια σας κορίτσια!

@Dimitr@17 και της hometest (όπως προειπωθηκε) και τα one step έρχονται πολύ γρήγορα και φυσικά δεν καταλαβαίνει κανείς τι περιέχει το δεματάκι. 

@andrianni και @Τονι@ ειχα κανει και εγω αλλα εφυγε πολύ γρηγορα μετα την γεννα. δεν ήξερα ότι μπορεί να συμβεί και στην καισαρική αυτό.

Λες όταν μου περάσει η δυσκοιλιοτητα να υποχωρήσει? ? Να σου πω την αλήθεια έχω μια μικρή ελπίδα που δεν ξέρω αν ευσταθεί κιόλας.  Αλλά λέω να περιμένω να δω τι θα γίνει όταν τελειώσω με το θηλασμό και να το ψάξω μετά αν χρειάζεται.  

DBTcp3.png7Kksp3.png

2 ώρες πρίν, iouliana είπε:

Πως παει με το αιμα κοριτσι μου?

Βρε αλήθεια, με την προγεστερόνη δεν αισθάνεσαι σαν να έχεις πιει? 

Ρε κορίτσια να ρωτήσω, η καθυστέρηση  οφείλεται πάντα σε καθυστερημένη ωορρηξία? Και κάτι άλλο, όταν δεις καφεροζ στις γόνιμες σημαίνει ότι έχει γίνει η ωορρηξία ή θα γίνει?

Ε ποτε έχω ποτε δεν εχω. 

Όχι ρε δεν αισθανόμαι έτσι... Χαχαχα 

1 hour ago, BettySt είπε:

Γειά σου κορίτσι, καλά θα νέα σου έτσι; Κάνατε και σπερμοδιαγραμμα; Τον ρώτησες για σπερματεγχυση που έλεγες αν κάνει για την περίπτωση σάς; Πολλές ερωτήσεις ε αλλά σε σκεφτόμουν αυτές τις μέρες και περίμενα να μάθω τι έγινε 

@Smile89 τι κάνεις Σμαιλιτα, όλα καλά; Πλησιάζει η μέρα σου. 

Καλα είμαι!!!! Εσυυ?? 

Ναι Ναι πλησιάζει... 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , Τονι@ είπε:

Λες όταν μου περάσει η δυσκοιλιοτητα να υποχωρήσει? ? Να σου πω την αλήθεια έχω μια μικρή ελπίδα που δεν ξέρω αν ευσταθεί κιόλας.  Αλλά λέω να περιμένω να δω τι θα γίνει όταν τελειώσω με το θηλασμό και να το ψάξω μετά αν χρειάζεται.  

Δε ξερω, μακαρι να σου περασει παντως!!Δε μου κρατησε πολύ αλλα ηταν επιπονο! Ρωτσηες τον γυναικολόγο σου?

πρίν από 10 λεπτά , Smile89 είπε:

Ε ποτε έχω ποτε δεν εχω. 

Όχι ρε δεν αισθανόμαι έτσι... Χαχαχα 

Καλα είμαι!!!! Εσυυ?? 

Ναι Ναι πλησιάζει... 

Ουτε υπνήλια σου φέρνει??

kRl9p2.png kRl9p2.png

πρίν από 3 λεπτά , iouliana είπε:

Δε ξερω, μακαρι να σου περασει παντως!!Δε μου κρατησε πολύ αλλα ηταν επιπονο! Ρωτσηες τον γυναικολόγο σου?

Όχι. Βέβαια επειδή ειμαι όλη την μέρα κατω εχω έτσι κι αλλιώς υπνηλία... 

nlmNp2.png

πρίν από 5 λεπτά , iouliana είπε:

Όχι θα πάω μέσα στο Φεβρουάριο και θα τη ρωτήσω.  

• Μου αρέσει 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

Ολοι μικροί μεγάλοι κοιμούνται και ετσι χαζεύω ρουχαλακια στο τάμπλετ και εχω δυο ερωτήσεις!!!!

1. Μεχρι ποτε ισχύουν οι εκπτώσεις? 

2. Θα φοραγατε ολόσωμη φόρμα σε βάφτιση?  Είστε η μαμα! 

3. Τι γνωμη εχετε για τις Tutu φούστες! 

Αντε να ξεφύγουμε λιγουλάκι το μυαλο μας! 

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

πρίν από 12 λεπτά , Alekagala είπε:

Ολοι μικροί μεγάλοι κοιμούνται και ετσι χαζεύω ρουχαλακια στο τάμπλετ και εχω δυο ερωτήσεις!!!!

Αχ αυτή η βάφτιση. ..κι εγώ σκεφτόμουνα το θέμα φόρμα. . Αν είναι καλό ύφασμα και ταιριάζει στο στυλ σου γιατί όχι. ? Θα είναι και άνετο. .Ελπίζω μόνο να μην είναι κάλος ο παπάς.  Εμένα επειδή δεν είναι στο στυλ μου δε θα το προτιμήσω . Οι tutu είναιπολύ ώραιες αλλά νομίζω έχουν παραφορεθει.  Για πότε λες? 

DBTcp3.png7Kksp3.png

πρίν από 11 λεπτά , Alekagala είπε:

1. Νομίζω ως τέλος του μήνα; η μηπως ως τέλος Φλεβάρη;

2. Ναι! Εγώ δει μαμά σε βαπτιση με λευκή ασπρη φορμα σε φαρδια γραμμή η παντελονα καλοκαίρι και ήταν τέλεια! 

3. Κι αυτές με αρέσουν!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...