Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Nima21 είπε:

Κ εγω αυτο κραταω, στο οτι τωρα που μας μιλας εχεις το μωρακι σου στην κοιλιτσα σου και ολα αυτα τα ασχημα ειναι παρελθόν που απλώς σου θυμιζουν τι περασες για να φτασεις εδω! Μακαρι ολο και περισσοτερες να να πετυχαινουμε και να ειμαστε εδω μονο για εμψυχωση και στηριξη!!! Επισης μακαρι καποια στιγμη να επιδοτηθεί η διαδικασια της εξωσωματικης θα πω εγω.. με τρελαινει να ζουμε σε ένα κράτος που μας κουνάει το δάχτυλο για την υπογεννητικότητα και αντ'αυτου το μονο που μας προσφέρει ειναι τα φαρμακα που κ αυτα για να τα πάρουμε καποιες, οχι ολες πρεπει να τρέχουμε σαν τις παλαβες και να προσεχουμε την καθε λεπτομερεια.. ειναι κριμα και ντροπη... 

Πόσο δίκιο έχεις και να περνάς επιτροπές και να σου ζητάνε της παναγιάς τα μάτια για τα μισά φάρμακα που πολλές φορές δεν φτάνουν κιόλας!!!! Αίσχος, ντροπή! 

• Λυπημένη/-ος 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 25 λεπτά , alina80 είπε:

Μάντη μου επειδή έχουμε το ίδιο πρόβλημα. Ο δικός μου οργανισμός ποτέ δεν ανταποκρίθηκε στην διακοπή περιόδου ώστε να μικρύνουν έστω τα ενδομητρίωματα. Απλώς δεν μεγάλωναν. Δεν το λέω για να σε απογοητεύσω απλώς για να το έχεις υπόψη σου. Το ενδεχόμενο χειρουργικής αφαίρεσης στο έθεσε;

Εγώ έχω κάνει ξανά τη θεραπεία αυτή και είχε μεγάλη ανταπόκριση μου είχαν μικρύνει πάρα πολύ αλλά μετά από 1 χρόνο περίπου ξανά μεγάλωσαν και επειδή ο γιατρός Μ δεν ήθελε να μου δώσει πάλι ορμόνες πήγαμε χειρουργικά... Σε αυτή τη φάση μου είπε που ξέρουμε ότι ανταποκρίνεται και θέλουμε παιδί θα δοκιμάσουμε έτσι αρκεί βέβαια να είναι καλό το σπέρμα.. μου απέκλεισε το ενδεχόμενο χειρουργείου τώρα είπε ότι είναι η τελευταία λύση αυτή...

jgJqp3.png

πρίν από 4 λεπτά , Τονι@ είπε:

Κατάλαβα  .. Εγώ την είχα γλιτώσει στην εγκυμοσύνη και δεν το περίμενα αυτό που μου συνέβη μετά.  Με έχει ρίξει πολύ.  

Εγώ το συνήθισα μάλλον και το άφησα. Δεν πρέπει όμως. Κάτι θα μπορεί να γίνει. Κάποια κρέμα ίσως. Θα ρωτήσουμε κ βλέπουμε πώς θα κινηθούμε...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, ntemiiiiii είπε:

Τώρα σου ανέβηκε η TSH;

Κι εγώ πρέπει να ρωτήσω το γιατρό για την TSH μου.βρηκα βέβαια και εξέτασεις μου πριν την πρώτη μου εγκυμοσύνη και πάλι υψηλή ήταν αλλά δε μου είχε πει τίποτα τότε ο γιατρός.Μηπως είναι και θέμα ηλικίας;

Έτσι έτσι! Βάλτε τους κάτω! Πάρτε τον έλεγχο!!!χαχαχα

Χαχαχαχαχα κλασικά το κυνηγειτο που γινεται στις γόνιμες μερες χαχαχα

1 ώρα πρίν, melina92 είπε:

Αχ μακάρι να είμαι κορίτσια μου!!!! Εσείς μου δίνεται δύναμη!!!! Δεν το έχω πει απολύτως σε κανέναν! Θα το πω στον άντρα μου αν και εφόσον η χοριακή βγει θετική!!!!!

Είσαι εγκυουλα λα λα λα λα λα λα!!!! Μη λες ακομα τίποτα κανε τη χοριακη σου και μετα ρην έκπληξη!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Γεια σας κορίτσια!

@Dimitr@17 και της hometest (όπως προειπωθηκε) και τα one step έρχονται πολύ γρήγορα και φυσικά δεν καταλαβαίνει κανείς τι περιέχει το δεματάκι. 

@andrianni και @Τονι@ ειχα κανει και εγω αλλα εφυγε πολύ γρηγορα μετα την γεννα. δεν ήξερα ότι μπορεί να συμβεί και στην καισαρική αυτό.

• Μου αρέσει 1

kRl9p2.png kRl9p2.png

2 ώρες πρίν, marillia είπε:

Γλυκούλες μου σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχούλες!!!Εύχομαι και σε σας όλες  οι επιθυμίες σας να γίνουν πραγματικότητα, σύντομα να ρθούν πολλά σποράκια και οι εγκυούλες με το καλό το μπεμπάκι τους!!!!

Χρόνια σου πολλά @marillia και συντομα εγκυουλα!!!

• Μου αρέσει 1

Καλησπερα όμορφες σχολασα επιτέλους!!! @Μάντη μου ολα καλα αλλα δεν καταλαβαίνω και εγω το λογο να σου δωσει θεραπεία ειναι αντισυλληπτικά!!???? Εγώ παντος σε τοσους γιατρούς που πηγα μου ειπαν πως πιο μεγαλο πρόβλημα ειναι το σπςρμα και οχι τοσο η ενδομητρίωση αλλα οσο για το σπερμα να μην αγχώνεσαι θα φτιάξει και υπαρχουν ενα σορο περίπτωση και τελευταία η δική μου περιπτωση δεν θυμαμαι αν ειχες γραφτει τοτε που καναμε εμεις σπςρμοδιαγραμμα και μ το εβγαλε 12 εκατομμύρια και καναμε επαναληπτικό και ηταν 120 εκατομμύρια απο λαθος!!! Έλεος και πριν το δεύτερο σπερμοδιαγραμα ιδη συζητούσα για εξωσωματικες!!! Και εκεινο το μηνα μου εκατσε η βιοχημική οπότε το σπερμα φτιάχνει για εμενα γνωμη μου σκέψου καλα τι θα κάνεις! @Dimitr@17 οσο για τα τεστακια στα ειπαν τα κοριτσια και η αλινα και εγω πριν λιγο παρέλαβα τα τεστακια απο τη home test πηρα 30ωορρηξία και 10 εγκυμοσύνης με 23.50 αυτη τη φορα δεν τα.πείρα με αντικαταβολή γιατι με εμπόδισε το πνευμα οικονομιας τις μανας μου χαχαχα Πέμπτη τα παράγγειλα σημερα το πρωι τα ειχα!! Αν και εγω δεν.θεωρώ πως χρειάζεσαι τεστακια αχχαχαα!!

1 ώρα πρίν, Smile89 είπε:

Χαχαχα Σωστα!!! 

Βασικα εγώ τώρα ζηλεύω το ουζακι!! 

Πως παει με το αιμα κοριτσι μου?

Βρε αλήθεια, με την προγεστερόνη δεν αισθάνεσαι σαν να έχεις πιει? 

Ρε κορίτσια να ρωτήσω, η καθυστέρηση  οφείλεται πάντα σε καθυστερημένη ωορρηξία? Και κάτι άλλο, όταν δεις καφεροζ στις γόνιμες σημαίνει ότι έχει γίνει η ωορρηξία ή θα γίνει?

kRl9p2.png kRl9p2.png

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, marillia είπε:

Γλυκούλες μου σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχούλες!!!Εύχομαι και σε σας όλες  οι επιθυμίες σας να γίνουν πραγματικότητα, σύντομα να ρθούν πολλά σποράκια και οι εγκυούλες με το καλό το μπεμπάκι τους!!!!

Χρονια σου πολλα και καλα!! Ο,τι επιθυμεις!

• Μου αρέσει 1

CpFNp3.png

πρίν από 46 λεπτά , Ungry girl είπε:

Καλησπερα όμορφες σχολασα επιτέλους!!! @Μάντη μου ολα καλα αλλα δεν καταλαβαίνω και εγω το λογο να σου δωσει θεραπεία ειναι αντισυλληπτικά!!???? Εγώ παντος σε τοσους γιατρούς που πηγα μου ειπαν πως πιο μεγαλο πρόβλημα ειναι το σπςρμα και οχι τοσο η ενδομητρίωση αλλα οσο για το σπερμα να μην αγχώνεσαι θα φτιάξει και υπαρχουν ενα σορο περίπτωση και τελευταία η δική μου περιπτωση δεν θυμαμαι αν ειχες γραφτει τοτε που καναμε εμεις σπςρμοδιαγραμμα και μ το εβγαλε 12 εκατομμύρια και καναμε επαναληπτικό και ηταν 120 εκατομμύρια απο λαθος!!! Έλεος και πριν το δεύτερο σπερμοδιαγραμα ιδη συζητούσα για εξωσωματικες!!! Και εκεινο το μηνα μου εκατσε η βιοχημική οπότε το σπερμα φτιάχνει για εμενα γνωμη μου σκέψου καλα τι θα κάνεις! @Dimitr@17 οσο για τα τεστακια στα ειπαν τα κοριτσια και η αλινα και εγω πριν λιγο παρέλαβα τα τεστακια απο τη home test πηρα 30ωορρηξία και 10 εγκυμοσύνης με 23.50 αυτη τη φορα δεν τα.πείρα με αντικαταβολή γιατι με εμπόδισε το πνευμα οικονομιας τις μανας μου χαχαχα Πέμπτη τα παράγγειλα σημερα το πρωι τα ειχα!! Αν και εγω δεν.θεωρώ πως χρειάζεσαι τεστακια αχχαχαα!!

Αννούλα η θεραπεία είναι προγεστερόνη.. δεν είναι αντισυλληπτικά.. προτιμώ να κάνω τη θεραπεία παρά να χειρουργηθώ αμέσως γτ μην ξεχνάς ότι εγώ έχω ήδη ένα χειρουργείο σε αυτό το σημείο και δεν είναι ότι καλύτερο να ανοίγεις πολλές φορές το ίδιο σημείο και αφού ανταποκρίθηκε μια φορά ο οργανισμός μου γτ να μην γίνει ξανά... Όσο για το σπέρμα μου είπε ότι τα μικροβιολογικά έχουν αυτόματους αναλυτές που τις περισσότερες φορές βγαίνουν λανθασμένα αποτελέσματα και ότι αν θες πραγματικά να δεις το σπέρμα πρέπει να το κάνεις σε εξειδικευμένο κέντρο... τέλος της εβδομάδας περιμένω τα αποτελέσματα και βλέπουμε...

jgJqp3.png

2 ώρες πρίν, Μάντη είπε:

Εγώ έχω κάνει ξανά τη θεραπεία αυτή και είχε μεγάλη ανταπόκριση μου είχαν μικρύνει πάρα πολύ αλλά μετά από 1 χρόνο περίπου ξανά μεγάλωσαν και επειδή ο γιατρός Μ δεν ήθελε να μου δώσει πάλι ορμόνες πήγαμε χειρουργικά... Σε αυτή τη φάση μου είπε που ξέρουμε ότι ανταποκρίνεται και θέλουμε παιδί θα δοκιμάσουμε έτσι αρκεί βέβαια να είναι καλό το σπέρμα.. μου απέκλεισε το ενδεχόμενο χειρουργείου τώρα είπε ότι είναι η τελευταία λύση αυτή...

Γειά σου κορίτσι, καλά θα νέα σου έτσι; Κάνατε και σπερμοδιαγραμμα; Τον ρώτησες για σπερματεγχυση που έλεγες αν κάνει για την περίπτωση σάς; Πολλές ερωτήσεις ε αλλά σε σκεφτόμουν αυτές τις μέρες και περίμενα να μάθω τι έγινε 

@Smile89 τι κάνεις Σμαιλιτα, όλα καλά; Πλησιάζει η μέρα σου. 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 6 λεπτά , BettySt είπε:

Γειά σου κορίτσι, καλά θα νέα σου έτσι; Κάνατε και σπερμοδιαγραμμα; Τον ρώτησες για σπερματεγχυση που έλεγες αν κάνει για την περίπτωση σάς; Πολλές ερωτήσεις ε αλλά σε σκεφτόμουν αυτές τις μέρες και περίμενα να μάθω τι έγινε 

Γεια σ Μπετακι! Έτσι και έτσι τα νέα μου! Το θετικό είναι η ηλικία μ απ' ότι κατάλαβα! Περιμένουμε το σπερμοδιαγραμμα να βγει και από εκεί και πέρα θα μιλήσω ξανά με το γιατρό μ στο τηλέφωνο να μου πει τι ακριβώς θα κάνουμε!

jgJqp3.png

πρίν από 6 λεπτά , Μάντη είπε:

Γεια σ Μπετακι! Έτσι και έτσι τα νέα μου! Το θετικό είναι η ηλικία μ απ' ότι κατάλαβα! Περιμένουμε το σπερμοδιαγραμμα να βγει και από εκεί και πέρα θα μιλήσω ξανά με το γιατρό μ στο τηλέφωνο να μου πει τι ακριβώς θα κάνουμε!

Ελπίζω να έχεις καλά νέα να μας πεις σύντομα 

• Μου αρέσει 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...