Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Nima21 είπε:

Κ εγω αυτο κραταω, στο οτι τωρα που μας μιλας εχεις το μωρακι σου στην κοιλιτσα σου και ολα αυτα τα ασχημα ειναι παρελθόν που απλώς σου θυμιζουν τι περασες για να φτασεις εδω! Μακαρι ολο και περισσοτερες να να πετυχαινουμε και να ειμαστε εδω μονο για εμψυχωση και στηριξη!!! Επισης μακαρι καποια στιγμη να επιδοτηθεί η διαδικασια της εξωσωματικης θα πω εγω.. με τρελαινει να ζουμε σε ένα κράτος που μας κουνάει το δάχτυλο για την υπογεννητικότητα και αντ'αυτου το μονο που μας προσφέρει ειναι τα φαρμακα που κ αυτα για να τα πάρουμε καποιες, οχι ολες πρεπει να τρέχουμε σαν τις παλαβες και να προσεχουμε την καθε λεπτομερεια.. ειναι κριμα και ντροπη... 

Πόσο δίκιο έχεις και να περνάς επιτροπές και να σου ζητάνε της παναγιάς τα μάτια για τα μισά φάρμακα που πολλές φορές δεν φτάνουν κιόλας!!!! Αίσχος, ντροπή! 

• Λυπημένη/-ος 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , Smile89 είπε:

Και σε μένα εχει αλλα με δοντια!!! 

Δεν είμαστε κ κοντα να σε παω εγώ για καφεδακι με το κρεβάτι μου φυσικα Χαχαχα Χαχαχα 

Καλε μην σηκωνεσαι θα ερθω εγω...χαχα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Και εδώ κρύο, αέρας αλλά και ήλιος. Το αγόρι το δικό μου δουλεύει, όμως σε λίγο θα πάω με μια φίλη για ουζακι! 

Εσύ χαμογελακι @Smile89 λίγη υπομονή! Όλα για το μπεμπακι. Και πολύ σύντομα είμαι σίγουρη ότι την κοιλίτσα σου θα την πας πολλές βόλτες! 

πρίν από 2 λεπτά , alina80 είπε:

Εγώ παίρνω από τη hometest. Έρχονται πολύ γρήγορα -αν τα παραγγείλεις μέχρι τη 13.00 το πιθανότερο είναι να τα έχεις την άλλη μέρα. Έχει διαφορά πακετάρισμα και συνήθως μαζί με τεστ εγκυμοσύνης. Έρχονται με κούριερ σε ένα φάκελο, όλα πολύ διακριτικά. Και είναι και πολύ εξυπηρετικοί στο τηλεφωνο. Μπορείς να παραγγείλεις είτε μέσω internet είτε τηλεφωνικά. Κάποιες κοπέλες εδώ παίρνουν από το eBay. Ειναι πιο οικονομικά ακόμα αλλά νομίζω αργούν λίγο να έρθουν. 

Ααα σε ευχαριστω πολυ θα τα παραγγειλω...απο το σαιτ της χομ τεστ δλδ εσυ τα παιρνεις?

Just now, Dimitr@17 είπε:

Ααα σε ευχαριστω πολυ θα τα παραγγειλω...απο το σαιτ της χομ τεστ δλδ εσυ τα παιρνεις?

Ναι από εκεί. Συνήθως παίρνω το πακέτο που έχει 30 ωορρηξίας και 10 κύησης και μαζί μετά έξοδα αποστολής νομίζω είναι γύρω στα 23-25 ευρώ. Εσείς που είστε δύο μπορείτε ίσως να παραγγείλετε μεγαλύτερο πακέτο και να τα μοιράσετε και να σας βγει πιο οικονομικά. Αν μπεις στο site της (πάτα hometest- δεν το γράφω εδώ για να μην το κόψει ή διαχείριση) θα δεις. Ότι χρειαστείς μας λες. 

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Ναι από εκεί. Συνήθως παίρνω το πακέτο που έχει 30 ωορρηξίας και 10 κύησης και μαζί μετά έξοδα αποστολής νομίζω είναι γύρω στα 23-25 ευρώ. Εσείς που είστε δύο μπορείτε ίσως να παραγγείλετε μεγαλύτερο πακέτο και να τα μοιράσετε και να σας βγει πιο οικονομικά. Αν μπεις στο site της (πάτα hometest- δεν το γράφω εδώ για να μην το κόψει ή διαχείριση) θα δεις. Ότι χρειαστείς μας λες. 

Nai μπηκα τα ειδα η αυτα π λες εσυ θα παρω η τα 40 ωορηξιας κ 10 εγκυμοσυνης..που τα εχει 27 €

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Καλε μην σηκωνεσαι θα ερθω εγω...χαχα

Χαχαχα Σωστα!!! 

πρίν από 7 λεπτά , alina80 είπε:

Και εδώ κρύο, αέρας αλλά και ήλιος. Το αγόρι το δικό μου δουλεύει, όμως σε λίγο θα πάω με μια φίλη για ουζακι! 

Εσύ χαμογελακι @Smile89 λίγη υπομονή! Όλα για το μπεμπακι. Και πολύ σύντομα είμαι σίγουρη ότι την κοιλίτσα σου θα την πας πολλές βόλτες! 

Βασικα εγώ τώρα ζηλεύω το ουζακι!! 

nlmNp2.png

Just now, Dimitr@17 είπε:

Nai μπηκα τα ειδα η αυτα π λες εσυ θα παρω η τα 40 ωορηξιας κ 10 εγκυμοσυνης..που τα εχει 27 €

Οποίο σας βολεύει. Τις ταινίες σου προτείνω- δεν αξίζει τον κόπο παραπάνω λεφτά για να έχουν και πλαστικό περίβλημα σαν αυτά του φαρμακείου. Άσε που είναι και πιο οικολογικά...

πρίν από 14 λεπτά , Τονι@ είπε:

Ναι κι εγώ έπαθα αιμορροΐδες μετά την γέννα δυστυχώς. Τις τελευταίες μέρες δεν χάνω αίμα ευτυχώς αλλά νομίζω ότι επηρεάζει.  Μια που το ανέφερες.  Εσύ κάνεις κάτι για αυτό?  Τις έχεις χρόνια  ? Έχεις μιλήσει με κανέναν γιατρό γιαυτό?  Δεν ξέρω τι να κάνω 

Και εγώ μετα τη γέννα! Δεν χάνω συνέχεια αλλά όταν χάνω είναι πολύ. Δεν εχω μιλήσει με κανέναν γιατρό αλλά μάλλον πρέπει τώρα που το συζυτάμε. Το σκέφτομαι αλλά δεν έχω κάνει κατι. Θα το πω στο γυναικολόγο να μου πει πώς να κινηθώ.

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

Χαχαχα Σωστα!!! 

Βασικα εγώ τώρα ζηλεύω το ουζακι!! 

Εσύ ουζακι το νωρίτερο σε κάνα χρόνο τώρα! Πάρε καμία καραμελιτσα με γεύση ουζου και πολύ σου είναι! Χαχαχα

• Χαχα 1

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Εσύ ουζακι το νωρίτερο σε κάνα χρόνο τώρα! Πάρε καμία καραμελιτσα με γεύση ουζου και πολύ σου είναι! Χαχαχα

Χαχαχα περισσότερο τσιπουρακι θέλω χωρίς γλυκανισο όμως... 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Just now, andrianni είπε:

Και εγώ μετα τη γέννα! Δεν χάνω συνέχεια αλλά όταν χάνω είναι πολύ. Δεν εχω μιλήσει με κανέναν γιατρό αλλά μάλλον πρέπει τώρα που το συζυτάμε. Το σκέφτομαι αλλά δεν έχω κάνει κατι. Θα το πω στο γυναικολόγο να μου πει πώς να κινηθώ.

Γεννησες φυσιολογικα? ? Εγώ με καισαρική.  Αλλά έπαθα τρελή δυσκοιλιοτητα μετά τη γέννα. Κι ακόμα έχω.  Νομίζω πως φταίει κι ο θηλασμός σε μεγάλο βαθμο.  Και το ότι δεν πίνω καθόλου καφέ που όσο να ναι βοηθάει 

DBTcp3.png7Kksp3.png

πρίν από 2 λεπτά , Smile89 είπε:

Χαχαχα περισσότερο τσιπουρακι θέλω χωρίς γλυκανισο όμως... 

Εννοείται χωρίς γλυκάνισο! Και αν είναι και ρακή ακόμα καλύτερα. Γέννα εσύ και θα σε πάω εγώ μετά σε όλα τα τσίπουραδικα και τα τα κρασοπουλια!

πρίν από 4 λεπτά , Τονι@ είπε:

Γεννησες φυσιολογικα? ? Εγώ με καισαρική.  Αλλά έπαθα τρελή δυσκοιλιοτητα μετά τη γέννα. Κι ακόμα έχω.  Νομίζω πως φταίει κι ο θηλασμός σε μεγάλο βαθμο.  Και το ότι δεν πίνω καθόλου καφέ που όσο να ναι βοηθάει 

Με καισαρική κ εγώ. Εγώ τις απέκτησα από την εγκυμοσύνη κιόλας. Κ εγώ θήλασα και καφέ έπινα κανονικά αλλά τα ίδια. Οποτε δεν παιζει ρόλο!

Just now, andrianni είπε:

Με καισαρική κ εγώ. Εγώ τις απέκτησα από την εγκυμοσύνη κιόλας. Κ εγώ θήλασα και καφέ έπινα κανονικά αλλά τα ίδια. Οποτε δεν παιζει ρόλο!

Κατάλαβα  .. Εγώ την είχα γλιτώσει στην εγκυμοσύνη και δεν το περίμενα αυτό που μου συνέβη μετά.  Με έχει ρίξει πολύ.  

DBTcp3.png7Kksp3.png

πρίν από 3 λεπτά , alina80 είπε:

Εννοείται χωρίς γλυκάνισο! Και αν είναι και ρακή ακόμα καλύτερα. Γέννα εσύ και θα σε πάω εγώ μετά σε όλα τα τσίπουραδικα και τα τα κρασοπουλια!

Εννοείται!!!αμα Το σηκωνεις κιολας.... χαμοοοοςςς

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...