Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 30 λεπτά , Τονι@ είπε:

Έχεις κάνει εξετάσεις τελευταία? ? Αιματοκριτη κλπ? ? Εγώ έκανα προχθές.  Έχω αιματοκριτη 36.1. Νομίζω ότι χρειάζεται λίγη ενίσχυση.  Παίρνω σίδηρο αλλά αντί για 2 την ημέρα εγώ παίρνω 1. Και κάποιες μέρες δεν το παίρνω καθόλου.  Θα μιλήσω κι από Δευτέρα με τον ενδοκρινολογο γιατί και η TSH χρειάζεται λίγο ρύθμισμα  

Είχα κανει πριν 3 μήνες κ ήταν πολύ κάτω. Παίρνω σίδηρο αλλά όχι κάθε μέρα! Το ξεχνάω! Δεν θα πρεπε να εχω δει βελτίωση; απο tsh ειμαι ενταξει!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Just now, andrianni είπε:

Είχα κανει πριν 3 μήνες κ ήταν πολύ κάτω. Παίρνω σίδηρο αλλά όχι κάθε μέρα! Το ξεχνάω! Δεν θα πρεπε να εχω δει βελτίωση; απο tsh ειμαι ενταξει!

Αν δεν το παίρνεις κάθε μέρα δεν έχει και τόσο αποτέλεσμα όσο θα μπορούσε.  Χάνεις πολύ αίμα στην  περίοδο? ?

πρίν από 33 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Τώρα σου ανέβηκε η TSH;

Κι εγώ πρέπει να ρωτήσω το γιατρό για την TSH μου.βρηκα βέβαια και εξέτασεις μου πριν την πρώτη μου εγκυμοσύνη και πάλι υψηλή ήταν αλλά δε μου είχε πει τίποτα τότε ο γιατρός.Μηπως είναι και θέμα ηλικίας;

Έτσι έτσι! Βάλτε τους κάτω! Πάρτε τον έλεγχο!!!χαχαχα

Όχι.  Εγώ έχω hasimoto από τα 15 και πάντα παίρνω Τ4 και την έχω ρυθμισμένη  γύρω στο 1.5. Μετά την γέννα μου έπεσε στο 0.29 και τώρα είναι 0.34 οπότε πρέπει να αλλάξω κι άλλο τη δοσολογία.  

• Μου αρέσει 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

1 hour ago, Ungry girl είπε:

Τελεια αν αχνοφαίνεται εισαι!!! Εγω πανιγυριζω Ίδη να.ξέρει!!!! Εγω κοριτσακι μου δεν ειμαι εγκος οχι!!

Κορίτσια και εγώ μπενω σε γόνιμες μόλις παρελαβα και τα τεστ ωορρηξίας @alina80 παμε παρέααααα ενημερώσεμαι ποτε θα εχεις θετικο εεεε

Αχ μακάρι να είμαι κορίτσια μου!!!! Εσείς μου δίνεται δύναμη!!!! Δεν το έχω πει απολύτως σε κανέναν! Θα το πω στον άντρα μου αν και εφόσον η χοριακή βγει θετική!!!!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 23 λεπτά , Μάντη είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου! Έχω χάσει πολλά νεακια! 

@ntemiiiiii συγχαρητήρια για το σπορακι σου με το καλοοο! Να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη! 

Εγώ κορίτσια μου πήγα στο γιατρό και από τη μια πλευρά με ηρέμησε λέγοντας μου ότι λόγο ηλικίας να μην φοβάμαι ότι έχω χρόνο... Αλλά από την άλλη μου είπε ότι όπως είναι τα πράγματα τώρα δύσκολα θα μείνω έγκυος η μία ωοθήκη μ είναι γεμάτη με ένα μεγάλο ενδομητριωμα ενώ η άλλη έχει ένα μικρό μέσα και φαίνεται να μπορεί να κάνει καλές ωορρηξίες.. αυτό που περιμένουμε τώρα είναι το σπερμοδιαγραμμα αν βγει καλό και γόνιμο θα με βάλει σε θεραπεία διακοπής περιόδου για 6 μήνες και μετά αμέσως προσπάθειες... Αν δεν είναι γόνιμο το σπέρμα μου είπε θα το συζητήσουμε...

Ευχαριστώ πολύ!

EvgLp2.png

πρίν από 1 λεπτό , melina92 είπε:

Αχ μακάρι να είμαι κορίτσια μου!!!! Εσείς μου δίνεται δύναμη!!!! Δεν το έχω πει απολύτως σε κανέναν! Θα το πω στον άντρα μου αν και εφόσον η χοριακή βγει θετική!!!!!

Έτσι να του κάνεις έκπληξη! !!!:)

• Μου αρέσει 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , Τονι@ είπε:

Αν δεν το παίρνεις κάθε μέρα δεν έχει και τόσο αποτέλεσμα όσο θα μπορούσε.  Χάνεις πολύ αίμα στην  περίοδο? ?

Όχι.  Εγώ έχω hasimoto από τα 15 και πάντα παίρνω Τ4 και την έχω ρυθμισμένη  γύρω στο 1.5. Μετά την γέννα μου έπεσε στο 0.29 και τώρα είναι 0.34 οπότε πρέπει να αλλάξω κι άλλο τη δοσολογία.  

Όχι δεν χανω πολύ αίμα. Χάνω όμως επειδη έχω κ αιμοροιδες. Πρεπει να το πίνω κάθε μέρα! Σέρνομαι!

πρίν από 15 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Κοριτσακια μου γεια σας τι κανετε???εγω μολις σχολασα απο την δουλεια...τελικα που ουτε αυτον τον μηνα εμεινα εγκυος παρολο την καθυστερηση ουτε κ η αδερφη μ.που ειχε κ αυτη καθυστερηση αποφασισαμε να παρουμε  τεστ ωορηξιας..μπορειτε να με βοηθησετε ποια να παρω κ απο ποιο σαιτ??

Εσύ παιδί μου τι να τα κάνεις τα τεστ με τόσο σεξ που κάνεις; Χαχαχα

EvgLp2.png

πρίν από 2 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Εσύ παιδί μου τι να τα κάνεις τα τεστ με τόσο σεξ που κάνεις; Χαχαχα

Ε τα θελω να παω πιο στοχευμενα...και για την.αδερφη γτ αυτη ντρεπεται να.παραγγειλει..για αυτο πειτε μου απο που να τα παραγγειλω...

Just now, melina92 είπε:

Κάνει ναι αλλα εδω σε εμένα έχει και αρκετό ήλιο!!

Κ εμεις εδω αθηνα εχει ηλιο...ειναι πολυ ωραια για βολτα..σημερα...ασχετα αν το αγορι μ δουλευει κ οι φιλες μου δεν μπορουν κ ειμαι σπιτι...

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , andrianni είπε:

Όχι δεν χανω πολύ αίμα. Χάνω όμως επειδη έχω κ αιμοροιδες. Πρεπει να το πίνω κάθε μέρα! Σέρνομαι!

Ναι κι εγώ έπαθα αιμορροΐδες μετά την γέννα δυστυχώς. Τις τελευταίες μέρες δεν χάνω αίμα ευτυχώς αλλά νομίζω ότι επηρεάζει.  Μια που το ανέφερες.  Εσύ κάνεις κάτι για αυτό?  Τις έχεις χρόνια  ? Έχεις μιλήσει με κανέναν γιατρό γιαυτό?  Δεν ξέρω τι να κάνω 

DBTcp3.png7Kksp3.png

πρίν από 32 λεπτά , Μάντη είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου! Έχω χάσει πολλά νεακια! 

@ntemiiiiii συγχαρητήρια για το σπορακι σου με το καλοοο! Να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη! 

Εγώ κορίτσια μου πήγα στο γιατρό και από τη μια πλευρά με ηρέμησε λέγοντας μου ότι λόγο ηλικίας να μην φοβάμαι ότι έχω χρόνο... Αλλά από την άλλη μου είπε ότι όπως είναι τα πράγματα τώρα δύσκολα θα μείνω έγκυος η μία ωοθήκη μ είναι γεμάτη με ένα μεγάλο ενδομητριωμα ενώ η άλλη έχει ένα μικρό μέσα και φαίνεται να μπορεί να κάνει καλές ωορρηξίες.. αυτό που περιμένουμε τώρα είναι το σπερμοδιαγραμμα αν βγει καλό και γόνιμο θα με βάλει σε θεραπεία διακοπής περιόδου για 6 μήνες και μετά αμέσως προσπάθειες... Αν δεν είναι γόνιμο το σπέρμα μου είπε θα το συζητήσουμε...

Μάντη μου επειδή έχουμε το ίδιο πρόβλημα. Ο δικός μου οργανισμός ποτέ δεν ανταποκρίθηκε στην διακοπή περιόδου ώστε να μικρύνουν έστω τα ενδομητρίωματα. Απλώς δεν μεγάλωναν. Δεν το λέω για να σε απογοητεύσω απλώς για να το έχεις υπόψη σου. Το ενδεχόμενο χειρουργικής αφαίρεσης στο έθεσε;

πρίν από 7 λεπτά , melina92 είπε:

Κάνει ναι αλλα εδω σε εμένα έχει και αρκετό ήλιο!!

Και σε μένα εχει αλλα με δοντια!!! 

πρίν από 8 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Ε τα θελω να παω πιο στοχευμενα...και για την.αδερφη γτ αυτη ντρεπεται να.παραγγειλει..για αυτο πειτε μου απο που να τα παραγγειλω...

Κ εμεις εδω αθηνα εχει ηλιο...ειναι πολυ ωραια για βολτα..σημερα...ασχετα αν το αγορι μ δουλευει κ οι φιλες μου δεν μπορουν κ ειμαι σπιτι...

Δεν είμαστε κ κοντα να σε παω εγώ για καφεδακι με το κρεβάτι μου φυσικα Χαχαχα Χαχαχα 

nlmNp2.png

πρίν από 6 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Εγώ παίρνω από τη hometest. Έρχονται πολύ γρήγορα -αν τα παραγγείλεις μέχρι τη 13.00 το πιθανότερο είναι να τα έχεις την άλλη μέρα. Έχει διαφορά πακετάρισμα και συνήθως μαζί με τεστ εγκυμοσύνης. Έρχονται με κούριερ σε ένα φάκελο, όλα πολύ διακριτικά. Και είναι και πολύ εξυπηρετικοί στο τηλεφωνο. Μπορείς να παραγγείλεις είτε μέσω internet είτε τηλεφωνικά. Κάποιες κοπέλες εδώ παίρνουν από το eBay. Ειναι πιο οικονομικά ακόμα αλλά νομίζω αργούν λίγο να έρθουν. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...