Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 6 λεπτά , Olivia3 είπε:

Οχι. Ειναι ξεροκεφαλος!!! Επιμενει πως δεν παιζει ρολο. Βεβαια εγω ρωτησα τον γυναικολογο και μου ειπε εξαρταται απο το τι ειδους ειναι.... 

αν παιρνει σκονες δεν νομιζω πως υπαρχει θεμα...αν παιρνει χαπια η κανει ενεσεις υπαρχει προβλημα!

• Μου αρέσει 1

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

5 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

κοριτσια θα ρωτησω κατι μη γελάσετε...ξερει καμια απο ονειρα??

Εγώ ξέρω αρκετά! Υπήρχε καιρός δηλαδή που ασχολούμουν συνέχεια δηλαδή, μέχρι που έφτασα στο συμπέρασμα ότι τα όνειρα τα στέλνει ο εξ' από 'δω για να "βασανίσει" όσους δε μπορεί να το κάνει την υπόλοιπη μέρα.. Μπορεί να σας φαίνεται γελοίο, αλλά εγώ έτσι πιστεύω :-P:-P:-P

Τι είδες;

• Μου αρέσει 2

3 ώρες πρίν, ΧρυσαΜ είπε:

Εγώ ξέρω αρκετά! Υπήρχε καιρός δηλαδή που ασχολούμουν συνέχεια δηλαδή, μέχρι που έφτασα στο συμπέρασμα ότι τα όνειρα τα στέλνει ο εξ' από 'δω για να "βασανίσει" όσους δε μπορεί να το κάνει την υπόλοιπη μέρα.. Μπορεί να σας φαίνεται γελοίο, αλλά εγώ έτσι πιστεύω :-P:-P:-P

Τι είδες;

καλημερα!!!!ηταν σαν να μην κοιμαμαι ακριβώς σα να ημουν μισοκοιμισμενη και εισα μυρμηγκια να προχωρανε στο στρωμα...οχι πανω μου στο πλαι στο στρώμα...

Καλημέρα σε όλες......... τι κάνετε;;;; :-)

Εύχομαι να είστε όλες καλά και καλώς ήρθαν και όλα τα κορίτσια στην παρέα.......;)

Εγώ πέθανα στην δουλειά αυτές τις μέρες........ με έλιωσαν κυριολεκτικά........:? δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι από αυτά που ξέρω οπότε άντε μακάρι γρήγορα να αλλάξουμε όλες θέση στο πινακάκι.........:wub:

@elenakii22 χα χα χα χα......κάτι λίγα ξέρω αλλά αυτό δεν μου θυμίζει κάτι......... ελπίζω να είναι κάτι καλό..... άμα μάθεις πες εντάξει;;;;;;;;:-P  εσύ όλα καλά;;;;;;; τα υπόλοιπα κορίτσια τι γίνονται άραγε;;;;;;;

• Μου αρέσει 1

8JPrp3.png

Διαφημίσεις

Γενικά ξέρω ότι τα μυρμηγκια μέσα στο σπίτι σημαίνουν ευτυχία. Μάλλον σύντομα θα έχεις ευχάριστα :-P

Ωστόσο όπως σου είπα έχω πάψει να πιστεύω σε αυτά.. Πάντως γενικά θεωρειται καλό όνειρο να βλέπεις μυρμήγκια μέσα στο σπίτι, αρκεί νομίζω να μην τα σκοτώνεις και να μη σε τσιμπάνε.

Κορίτσια, μόλις γύρισα σπίτι, έδωσα και το τελευταίο μάθημα επιτέλους!!!!! Δεν ξέρω πώς τα πήγα, αλλά τουλάχιστον τέλειωσα :-P:-P:-P

• Μου αρέσει 3

πρίν από 13 λεπτά , giota@ είπε:

@ΧρυσαΜ με το καλό, καλά επιτυχία και καλά αποτελέσματα..........:)  Αααααα και με το καλό!!!!!!!:wub:

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σου!!! Μακάρι να πάνε όλα καλά!!!!!

@ΧρυσαΜ καταρχας μπραβο για τα μαθηματα!!!δεν θα το σκοτωσα ουτε με τσιμπησαν απλα περπαταγαν σε σειρά στο κρεβατι στο πλαι στο κατω μερος!!εγω γενικα βλεπω πολλα όνειρα..σε εκλογές ,στο δημοψηφισμα ειδα φωτια κ ναυάγιο καραβιου!χαχαχα....δεν μπορω να σου πω αν πιστευω η οχι παντως μια φορα που ειδα τελετή που όλοι εβγαζαν τα δοντια τους κ υπήρχε αιμα παντου μετα απο λιγο καιρο πεθανε ο πεθερος μου...ελπιζω να ειναι κατι καλο τα μυρμηγκια!! @giota@ η χρυσα καλο λεει τωρα θα δειξει!!!

• Μου αρέσει 1

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1.baia5582 ΠΗΤ 1/7/2017  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

2. mammylicious ΠΗΤ  29/7/2017 - 1/8/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

3. leta87 ΠΗΤ  10/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

4. Zouzoumama ΠΗΤ 20/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

5. Garifalia1 ΠΗΤ 19-24/9/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

6. Alekagala ΠΗΤ  18/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!!

7. oneira_glyka ΠΗΤ  23/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

8. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!!

9. dimitroula30  ΠΗΤ  18/1/2018!!!

10. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. NikolitsaVe87 26/4/2017!!!

2. stalitsa82 30/4/2017!!!

3. aggeliki_l 29/5/2017!!!

4. KarMar84 10-11/6/2017!!!

5. Nati85 16/6/2017!!!

6. λουπιτα 20/6/2017!!!

7. caramel_83  20-24/6/2017!!!

8. Vila 21/6/2017!!!

9. Olivia3 28/6/2017!!!

10. marillia 30/6/2017!!!

11. elenaki22 7/7/2017!!!

12. linaa  8/7/2017!!!

13. Μαρθα Κ 10/7/2017!!!

14. giota@ 10/7/2017!!!

15. Ani ani 13/7/2017!!!

16. Wannabemommy....

17. andrianni....

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

@λουπιτα εγκυμοσυνη μου μυριζει με τετοια θερμοκρασια :wub:  εχεις κανενα αλλο συμπτωμα?

@Vila εσυ κοριτσι σημερα περιμενεις την κυρια ε? νιωθεις κατι?

Καλημερα δεν σας ειπα, λοιπον κοριτσακια τα νεα μου ειναι τα εξης, χθες πηγα στην ενδοκρινολογο, ηταν παρα πολυ καλη, της ειπα το θεμα με την περιοδο που εχει παρουσιαστει της ειπα οτι θελουμε και μωρο και της εδωσα τις περσινες εξετασεις μου και τον τελευταιο μου υπερηχο και ειπε πως εχω μια μικρη μορφη πολυκυστικων, μου εδωσε να κανω τωρα εξετασεις και καμπυλη ζαχαρεως, βιταμινη d και b12 και θα ξαναπαω να τα πουμε μαζι με τις εξετασεις, @elenakii22 κ εμενα μου ειπε η γιατρος για τον θυρεοειδη την tsh συγκεκριμενα οτι πρεπει να ειναι στο 2,5 νομιζω  για να γινει η συλληψη και εμενα περυσι ηταν 3,1 αλλα θα δουμε φετος μηπως ηταν απλα τυχαια το περσινο αλλιως θα το ρυθμισουμε συν τη βιταμινη d, εχω χαρει παρα πολυ κοριτσια μου και νιωθω πολυ αισιοδοξη

κατα τα αλλα περιμενω απο χθες περιοδο αλλα δεν εχει ερθει, ομως δεν εχω και καποιο συμπτωμα για να πονηρευτω για εγκυμοσυνη συν οτι δεν ειχα καθοολου καλες επαφες

Διαφημίσεις

πρίν από 3 λεπτά , caramel_83 είπε:

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

1.baia5582 ΠΗΤ 1/7/2017  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

2. mammylicious ΠΗΤ  29/7/2017 - 1/8/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

3. leta87 ΠΗΤ  10/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

4. Zouzoumama ΠΗΤ 20/8/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!

5. Garifalia1 ΠΗΤ 19-24/9/2017 ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

6. Alekagala ΠΗΤ  18/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!!

7. oneira_glyka ΠΗΤ  23/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

8. Angie trg  ΠΗΤ  9/1/2018!!!

9. dimitroula30  ΠΗΤ  18/1/2018!!!

10. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. NikolitsaVe87 26/4/2017!!!

2. stalitsa82 30/4/2017!!!

3. aggeliki_l 29/5/2017!!!

4. KarMar84 10-11/6/2017!!!

5. Nati85 16/6/2017!!!

6. λουπιτα 20/6/2017!!!

7. caramel_83  20-24/6/2017!!!

8. Vila 21/6/2017!!!

9. Olivia3 28/6/2017!!!

10. marillia 30/6/2017!!!

11. elenaki22 7/7/2017!!!

12. linaa  8/7/2017!!!

13. Μαρθα Κ 10/7/2017!!!

14. giota@ 10/7/2017!!!

15. Ani ani 13/7/2017!!!

16. Wannabemommy....

17. andrianni....

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

@λουπιτα εγκυμοσυνη μου μυριζει με τετοια θερμοκρασια :wub:  εχεις κανενα αλλο συμπτωμα?

@Vila εσυ κοριτσι σημερα περιμενεις την κυρια ε? νιωθεις κατι?

Καλημερα δεν σας ειπα, λοιπον κοριτσακια τα νεα μου ειναι τα εξης, χθες πηγα στην ενδοκρινολογο, ηταν παρα πολυ καλη, της ειπα το θεμα με την περιοδο που εχει παρουσιαστει της ειπα οτι θελουμε και μωρο και της εδωσα τις περσινες εξετασεις μου και τον τελευταιο μου υπερηχο και ειπε πως εχω μια μικρη μορφη πολυκυστικων, μου εδωσε να κανω τωρα εξετασεις και καμπυλη ζαχαρεως, βιταμινη d και b12 και θα ξαναπαω να τα πουμε μαζι με τις εξετασεις, @elenakii22 κ εμενα μου ειπε η γιατρος για τον θυρεοειδη την tsh συγκεκριμενα οτι πρεπει να ειναι στο 2,5 νομιζω  για να γινει η συλληψη και εμενα περυσι ηταν 3,1 αλλα θα δουμε φετος μηπως ηταν απλα τυχαια το περσινο αλλιως θα το ρυθμισουμε συν τη βιταμινη d, εχω χαρει παρα πολυ κοριτσια μου και νιωθω πολυ αισιοδοξη

κατα τα αλλα περιμενω απο χθες περιοδο αλλα δεν εχει ερθει, ομως δεν εχω και καποιο συμπτωμα για να πονηρευτω για εγκυμοσυνη συν οτι δεν ειχα καθοολου καλες επαφες

Καλά κάνεις και νιώθεις αισιοδοξία!!! Και μόνο που μπαίνουν τα πράγματα ένα ένα σε σειρά είναι πολύ καλό, διότι ξέρεις πλέον που βαδίζεις!!! Καλή συνέχεια :-):-):-)

Gia sas koritsiaaaa. Ti kanete pos iste ? Sigxaritiria sti egkio mas xxx. Kali m min agxonese to diskolo komati perase idika tora pou ekane kai tis 2 megales exetasis kai ine kala to moraki den exi tipota na fovase. Den exoume poli diafora ego mpika ktes eudomo 27 eudomada :). Kapia kopela egraye gia tin endomitriosi pio kato. Exo kai ego endomitriosi stin aristeri salpigka kai emina egkios apo ti dexia. 

• Μου αρέσει 1

@caramel_83 τελεια τα νεα σου!!!!τα ιδια μας κοιτανε οποτε καλα παμε!!!αν ελεγε ο καθενας αλλα θα ψαχνομασταν!!!εγω πιστευω οτι πιθανον να χρειαστεις χαπι...καλα σιγουρα οταν μεινεις με το καλο(αν δεν εισαι ηδη)θα παρεις...μου ειπς κ εμενα ο γιατρος που εχω στο οριο 2.45 οτι οταν μεινω θα παρω σιγουρα!οταν του ειπα του γιατρου για την τεστοστερόνη οτι ειχα ανεβασμενη κ αν θελει να κανω εξετασεις για να δει μου ειπε οτι δεν έχει νοημα...μια κοπελα χωρις προβλημα δεν θα ειχε ποτε αυξημενη..μηπως το ιδιο συμβαίνει και με τον θυροειδη?και ο ανδρας μου μια ειχε 2.64 μια 5 μια 8.κατι...και παιρνει χαπι...καταλαβαινεις πως το εννοω?

πρίν από 15 λεπτά , elenakii22 είπε:

@caramel_83 τελεια τα νεα σου!!!!τα ιδια μας κοιτανε οποτε καλα παμε!!!αν ελεγε ο καθενας αλλα θα ψαχνομασταν!!!εγω πιστευω οτι πιθανον να χρειαστεις χαπι...καλα σιγουρα οταν μεινεις με το καλο(αν δεν εισαι ηδη)θα παρεις...μου ειπς κ εμενα ο γιατρος που εχω στο οριο 2.45 οτι οταν μεινω θα παρω σιγουρα!οταν του ειπα του γιατρου για την τεστοστερόνη οτι ειχα ανεβασμενη κ αν θελει να κανω εξετασεις για να δει μου ειπε οτι δεν έχει νοημα...μια κοπελα χωρις προβλημα δεν θα ειχε ποτε αυξημενη..μηπως το ιδιο συμβαίνει και με τον θυροειδη?και ο ανδρας μου μια ειχε 2.64 μια 5 μια 8.κατι...και παιρνει χαπι...καταλαβαινεις πως το εννοω?

λογικα θα παρω χαπι, αλλα θελει να δει αν περυσι ηταν τυχαιο ή αν συνεχιζεται να ειναι αυξημενη η τιμη, εμενα ο αντρας μου δεν εχει κανει εξετασεις καθολου να σου πω την αληθεια, ξεκινησαμε με εμενα που εχω το θεμα και στο μελλον βλεπουμε αν δεν γινεται τιποτα ;) ολες οι αλλες μετρησεις μου ηταν καλες περυσι, τωρα να δουμε θα παω αρχες του μηνα να κανω τις εξετασεις, δεν την ενδιαφερει να ειναι μου ειπε συγκεκριμενη μερα του κυκλου μου 

@caramel_83 α δεν σου εβαλε καθολου να δεις ορμονες ε?κοιτα ξεκιναμε με εσενα και βλεπετε στην πορεια!!αν χρειαστει κανει κ ο ανδρας σου!ενα σπερμοδιαγραμμα ειναι να κανει!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...