Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

2 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα. Σας διάβασα (πιάσατε το Μπούρου μπουρού..). Θα απαντήσω σε ότι θυμάμαι. 

@Ungry girl  μου δεν είναι τόσο απλό. Η κατάθλιψη είναι ασθένεια σαν όλες τις άλλες, έχει να κάνει με τη χημεία του οργανισμού. Και ευτυχώς που υπάρχουν τα πράγματα. Θα λέγαμε ποτέ σε έναν υπερτασικό να μην παίρνει τα φάρμακα του και να ηρεμήσει για να πέσει η πίεση; Το ίδιο είναι. Καταλαβαίνω ότι με καλή πρόθεση το λες, δεν είναι όμως ούτε απλό ούτε είναι κακό να παίρνει κανείς φάρμακα. 

@caramel_83 μας έλειψες... Χαλάλι σου αφού πέρασες καλά, είχες και καλή ροή περιόδου που το είχες έννοια.

@Δήμητρα1988 και @BettySt κρίμα. Που θα πάει όμως..θα έρθει το σποράκι. 

@Smile89 πλησιάζει η ώρα. Θα είναι όλα τέλεια και μέχρι τότε υπάρχουν και τα σουβλάκια, να κάνουν την αναμονή πιο ευχάριστη!

Αλινακι μου!! Σιγουρα το λεω με καλη προθεση αλλα το λεω και εκ πειρας το εχω πει κ αλλη φορα εδώ οτι επερνα αντικαταθλιπτικά για 2 χρόνια και οχι ελαφρά μορφη κατάθλιψης φυσικά και δεν ειναι κακο να πέρνεις φάρμακα και δεν ντρέπομαι και ουτρ αυτα τα ατομα πρεπει να ντρέπονται να το πουν αν καταλάβεις πως πασχεις απο κατάθλιψη και το αναγνωρίζεις έχεις κανει ενα πολυ μεγαλο βημα βγικα μεσα απο αυτο το μαρτύριο χωρίς φάρμακα..καλο ειναι μια αγωγή αλλα δεν ειναι για συνεχεια η ταπεινή μου γνώση και παλυ το λεω επιδη επερνα και εγω αγωγή!

4 ώρες πρίν, mariagioti είπε:

Καλησπέρα σας,μόλις έκανα εγγραφή.Δεν ξερω και πολλά απο forum.Σας διαβαζω καιρό και σκέφτηκα να σας γράψω για να με αποτρέψετε να κανω ενα ακομη τεστ εγκυμοσυνης που θα βγει αρνητικο.

Σημερα ειναι η πρωτη μερα καθυστερησης με κυκλο λιγο αστατο.Μονο μια επαφη ειχα σε γονιμες μερες(αγνωστη η μερα ωορηξιας)Αλλα αρκετες επαφες στον υπολοιπο μηνα.

Εχω ελπιδες λετε?

Κι αυτο γιατι ο αντρας μου δουλευει νυχτα και εγω σπαστο,πρωί και απογευμα.

Ειμαι αρραβωνιασμένη και προσπαθουμε περιπου κανενα 6μηνο.

Γεια σου @mariagioti να ξέρεις ότι τίποτα δεν ειναι ακατόρθωτο. Και εγώ και η αδερφή μου της μιας φοράς είμασταν. Με ελαφρώς άστατο κύκλο και με προηγούμενη κύηση που έληξε στο δεύτερο μήνα. Δεν στο λέω για να χαρείς παραπάνω αλλά κλο είναι να ξέρεις ότι υπάρχουν και τα θαύματα. Άγχος δεν θέλει και θετική ενέργεια κάτι στο οποίο συμφωνούν όλες νομίζω εδώ. Και να το ευχαριστιεσαι:cool:. Και αν περάσουν και άλλο οι μέρες κάνε μια χωριακη...

5 ώρες πρίν, Smile89 είπε:

Θα βαλω τον σύζυγο να ηχογραφήσει λεεες να με αφήσει ο γιατρός? Χαχαχα Χαχαχα 

Ε ναι γιατί να μην σε αφήσει!!!

4 ώρες πρίν, ntemiiiiii είπε:

Μπράβο κορίτσι μου! Έτσι σε θέλω! Φυσικά και θα έρθει! Είναι βέβαιο!Όπως σας ήρθε και το πρώτο σας αγγελούδι!

Πολύ γελάω που με λες Ντέμι Μουρ χαχαχα μαρεσει!!!!

Ναι μου βγήκε αυθόρμητα όταν έγραφα το όνομα σου και λέω ετσι θα λέω την Ντέμι! Ντέμι Μουρ! 

Χαχαχαχα καλά δεν είμαι και πολύ αισιόδοξη πλέον είπαμε μην παίρνω και πολύ αέρα.θα δουμε και από τις εξετάσεις μας!

Καληνύχτα κοριτσια!!!φιλάκια 

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

9 ώρες πρίν, ΣΙΣΑΚΙ86 είπε:

@kido Σου το ευχομαι κοριτσακι μου να μεινεις γρηγορα εγκυος!!!!! Και σε ολα τα κοριτσια που προσπαθουν και δεν τα εχουν καταφερει ΑΚΟΜΗ. Υπομονη, Ηρεμια και θα τα καταφερουμε ολες!!!Ειμαι στη δουλεια γιαυτο  απαντω καθυστερημενα

@Χαρά Τριανταφυλλακι. Σε ευχαριστω για τα ομορφα λογια σου και για την πιστη σου . ολα καλα να πανε και σε εσενα την Τεταρτη με μια ΤΕΡΑΣΤΙΑΑΑΑ  χοριακη!!! Αθηνα μενω

Σας χαιρετω η πιεση της δουλειας  βλεπετε!!!!

Να είσαι καλά κορίτσι μου....Ευχαριστώ πολυ οσο για την Τέταρτη, ευχή σου μου με μια τέλεια Αυχενική....:-D.... Φιλιά πολλα.... και δεν πιστεύω να χαθείς.

XDAlp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα στην ομορφη παρεα!!!!!!  πως ειστε σημερα κοριτσια μου???

εγω σκατουλες  :-(  ξυπνησα αρον αρον να ερθω για δουλεια και εχω πολυ πονο λογο της σιχαμενης...... που θα παει θα περασει η ωρα να παω να κουκουλοθω στο κρεβατακι μου!!!

Καλημέρα κορίτσια! 

@marillia Χρόνια πολλά, πολύχρονη κοριτσι μου!  Σου εύχομαι πολύ σύντομα να έρθει το μπεμπέ και ότι  άλλο επιθυμείς! ♡♡♡

πρίν από 17 λεπτά , Δήμητρα1988 είπε:

καλημερα στην ομορφη παρεα!!!!!!  πως ειστε σημερα κοριτσια μου???

εγω σκατουλες  :-(  ξυπνησα αρον αρον να ερθω για δουλεια και εχω πολυ πονο λογο της σιχαμενης...... που θα παει θα περασει η ωρα να παω να κουκουλοθω στο κρεβατακι μου!!!

Καλημέρα κορίτσι!  Και εγώ μια από τα ίδια με την περίοδο. Και με ξύπνησε η πεθερά πρωί πρωί να πάω μαζί της στο γιατρό γιατί ζαλιζεται από το βήχα και μου ερχόταν να την πνιξω γιατί είναι έτσι μια εβδομάδα και δεν πήγαινε στο γιατρό μόνο βρήκε σήμερα την κατάλληλη μέρα :evil:

• Μου αρέσει 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια! !!! 

Κι εγώ εδώ ερείπιο.  Μου έχει βγει πολλή κούραση τις τελευταίες δύο μέρες.  Έχω φτάσει σε οριακό σημείο σωματικά.  Έχει κι αυτό το κρύο και δε μπορούμε να παμε πουθενά.  Μου έχει στρίψει από την κλεισούρα. .. 

@marillia χρόνια σου πολλά! !! Να είσαι γερή και πολύ πολύ σύντομα διπλή! !♡♡

DBTcp3.png7Kksp3.png

πρίν από 12 λεπτά , BettySt είπε:

Καλημέρα κορίτσια! 

@marillia Χρόνια πολλά, πολύχρονη κοριτσι μου!  Σου εύχομαι πολύ σύντομα να έρθει το μπεμπέ και ότι  άλλο επιθυμείς! ♡♡♡

Καλημέρα κορίτσι!  Και εγώ μια από τα ίδια με την περίοδο. Και με ξύπνησε η πεθερά πρωί πρωί να πάω μαζί της στο γιατρό γιατί ζαλιζεται από το βήχα και μου ερχόταν να την πνιξω γιατί είναι έτσι μια εβδομάδα και δεν πήγαινε στο γιατρό μόνο βρήκε σήμερα την κατάλληλη μέρα :evil:

ωχ υπομονη!!! υπαρχουν και αυτα τι να κανουμε.....  εχει πολυ κρυο σημερα!!! θελω να παει 5 η ωρα να σχολασωωωω!

@marillia Να ζησεις Μαράκι και χρόνια πολλά, μωράκι να κάνεις αυτή τη χρονιά! Παντού να σκορπίζεις φορμάκια παιδικά και όλοι να λένε να μια μαμά!

Πολύχρονη κοριτσάκι μου, κάθε ευτυχία και χαρά εύχομαι!

@Ungry girl μου συγνώμη. Δεν ήξερα την ιστορία σου. Και συγχαρητήρια που το αντιμετωπίσες και βγήκες δυνατή!

Καλημέρα κορίτσια μου! @BettySt και @Δήμητρα1988 υπομονή. Περίοδος είναι θα περάσει. 

@Τονι@ προσπάθησε όσο μπορείς να ξεκουραστείς. Και επίσης χειμώνας είναι θα περάσει! 

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

πρίν από 12 λεπτά , alina80 είπε:

@marillia Να ζησεις Μαράκι και χρόνια πολλά, μωράκι να κάνεις αυτή τη χρονιά! Παντού να σκορπίζεις φορμάκια παιδικά και όλοι να λένε να μια μαμά!

Πολύχρονη κοριτσάκι μου, κάθε ευτυχία και χαρά εύχομαι!

@Ungry girl μου συγνώμη. Δεν ήξερα την ιστορία σου. Και συγχαρητήρια που το αντιμετωπίσες και βγήκες δυνατή!

Καλημέρα κορίτσια μου! @BettySt και @Δήμητρα1988 υπομονή. Περίοδος είναι θα περάσει. 

@Τονι@ προσπάθησε όσο μπορείς να ξεκουραστείς. Και επίσης χειμώνας είναι θα περάσει! 

Χααχχα τι ωραιοοο!!! Για το κορίτσι μας!! Σε ευχαριστώ πολυ το θεμα δεν είναι το τι περνάμε αλλα το τι έρχεται και αφου τωρα ειμαι καλα νομιζω έρχεται και η ωρα του μωρου!!!

• Μου αρέσει 2

Καλημερααααααα κοριτσάρες μου!!! Λοιπόν μπήκα στον πειρασμό κι έκανα ένα τεστάρει εγκυμοσύνης στις 7:00 το πρωί σήμερα! Δεν ξέρω αλλά..... Πως να το εξηγήσω αυτο τώρα..... Αφού το έκανα μετα από λίγα λεπτά το βλέπω και το ξανα βλέπω και είναι σαν να ξεπροβάλλει μία πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πολύ αχνή γραμμούλα... Ίσα που μπορώ να την δω... Δηλαδή κουνάω το τεστάκι μια δεξιά και μια αριστερά για να μπορέσω να την δω.... Λέτε να ειμαι εγκυος;;; Η κάνουν πουλάκια τα μάτια μου;;; Είμαι 2 μέρες πριν την ημέρα της περιόδου...και χρησιμοποιώ τα τεστ εγκυμοσύνης της home test

• Μου αρέσει 3

πρίν από 5 λεπτά , melina92 είπε:

Καλημερααααααα κοριτσάρες μου!!! Λοιπόν μπήκα στον πειρασμό κι έκανα ένα τεστάρει εγκυμοσύνης στις 7:00 το πρωί σήμερα! Δεν ξέρω αλλά..... Πως να το εξηγήσω αυτο τώρα..... Αφού το έκανα μετα από λίγα λεπτά το βλέπω και το ξανα βλέπω και είναι σαν να ξεπροβάλλει μία πάρα πάρα πάρα πάρα πάρα πολύ αχνή γραμμούλα... Ίσα που μπορώ να την δω... Δηλαδή κουνάω το τεστάκι μια δεξιά και μια αριστερά για να μπορέσω να την δω.... Λέτε να ειμαι εγκυος;;; Η κάνουν πουλάκια τα μάτια μου;;; Είμαι 2 μέρες πριν την ημέρα της περιόδου...και χρησιμοποιώ τα τεστ εγκυμοσύνης της home test

Καλημέρα κορίτσι μου!! Πολύ πιθανόν να είσαι! !' Μακάρι! !  Δυστυχώς αυτές είναι οι αμφιβολίες με τα τεστ πριν την καθυστέρηση. . Υπάρχει κάπου να πας για χοριακη σήμερα?  Έχεις άλλο τεστ? 

DBTcp3.png7Kksp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Τονι@ είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου!! Πολύ πιθανόν να είσαι! !' Μακάρι! !  Δυστυχώς αυτές είναι οι αμφιβολίες με τα τεστ πριν την καθυστέρηση. . Υπάρχει κάπου να πας για χοριακη σήμερα?  Έχεις άλλο τεστ? 

Έχω άλλα τρία τεστ! Σκέφτομαι να κάνω και ένα αύριο πρωί! Λογικά αν είμαι θα την δείξει έστω ελάχιστα πιο σκούρα σωστά;;; Έχουμε βιοϊατρική αλλα ίσως τα αποτελέσματα βγούνε την Δευτέρα δεν ξερω... Θα πάρω να ρωτησω

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , melina92 είπε:

Μπράβο!!! Μακάρι να εισαι!! Αυτα τα τεστ εγω δε τα ξερω καθολου.. Τα clear blue εχουν τη λεγομενη "γραμμη εξτμισης"  που φαίνεται πολυ αχνα στο βαθος.. Αυτα δεν ξερω... 

Εαυ κρατα πως μαλλον ειναι θετικο και την μερα που αναμενεις,  κανε επαναληψη ή χοριακη!!! Α! Και προσεχε τς κινησεις σου καλου κακου. Οχι πολλα βάρη και αγαρμπες κινήσεις :)

• Μου αρέσει 1

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...