Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Just now, Smile89 said:

Καλώς όρισες κούκλα μου!!! 

Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα είναι το τυχερό. 

Δηλαδή είχες μια επαφή στις γονιμες αλλα δεν ξέρεις αν ήταν η μέρα ωορηξιας? 

Σ ευχαριστω για το καλωσορισμα.

Εχω μια κυκλο 28 μια 30,ποτε περισσοτερο ομως..ειμαι και αγχωτικος ανθρωπος

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 1 λεπτό , alina80 είπε:

Κορίτσι μου συγχαρητήρια! Για όλα όσα γράφεις σε αυτό το ποστ και για το ότι δεν αντιμετωπίζεις το θέμα ως κακό/ταμπού... Και συγχαρητήρια και στον άντρα σου που δεν επηρεάστηκε από το στίγμα που δυστυχώς ακόμα υπάρχει και λαμβάνει τη βοήθεια που χρειάζεται! Και με λίγη υπομονή όλα θα γίνουν. Και θα έρθει και το μωράκι και θα είναι πολύ ευτυχισμένο που θα έχει δύο γονείς έξυπνους, συνειδητοποιημένους και αγαπημενους. 

Σε ευχαριστώ πολύ αν και πιστεύω ότι τα συγχαρητηρια ανήκουν στον άνδρα μου που το αντιμετωπίζει πολυ γενναία.Εχει δίκιο η @Ungry girl ότι σε κάποιες περιπτώσεις είναι εύκολο να ξεπεραστεί αυτό αλλά δυστυχώς η δική μας περίπτωση είναι λίγο πιο δύσκολο.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

Όχι ρε εννοείται αυτο!!! 

Κανόνισε μικρή γκαστρούλα γιατί μου καρφώθηκε τώρα το σουβλάκι... Έχει αρχίσει και ο άντρας μου τα τι θα φάμε...είμαι και νηστική όλη μέρα..

πρίν από 4 λεπτά , alina80 είπε:

Πάντα υπάρχει πιθανότητα. Ποτέ είχες τελευταία περίοδο; Σε ποια μέρα του κύκλου είσαι και ποιος είναι ο μεγάλος κύκλος που είχες;

Προθέρμανσης...είμαστε σε φάση που περιμένουμε το λάκτισμα του εφέτη ν ρίχνουμε στον αγώνα! (Όπως καταλαβαίνεις ξεκινάνε οι γονιμες όπου να ναι). Αλλά έκλεισα και ραντεβού με έναν νέο γιατρό και σιγά σιγά ξεπερνάω την άρνηση μου για την επέμβαση ώστε να το πάρω απόφαση. Αυτά. 

Σου εύχομαι να σου πάνε όλα καλά και όσο πιο λαιτ γίνεται. Καλές αγκαλιές! 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

7 minutes ago, alina80 said:

Πάντα υπάρχει πιθανότητα. Ποτέ είχες τελευταία περίοδο; Σε ποια μέρα του κύκλου είσαι και ποιος είναι ο μεγάλος κύκλος που είχες;

Προθέρμανσης...είμαστε σε φάση που περιμένουμε το λάκτισμα του εφέτη ν ρίχνουμε στον αγώνα! (Όπως καταλαβαίνεις ξεκινάνε οι γονιμες όπου να ναι). Αλλά έκλεισα και ραντεβού με έναν νέο γιατρό και σιγά σιγά ξεπερνάω την άρνηση μου για την επέμβαση ώστε να το πάρω απόφαση. Αυτά. 

εχω μια κυκλο 28 μια 30..Περιοδο ειχα στις 27/12 .Περιοδο περιμενα χτες αλλα με τι κυκλο,28 ή 30 επαφη ειχα σαββατο 13.

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , mariagioti είπε:

Σ ευχαριστω για το καλωσορισμα.

Εχω μια κυκλο 28 μια 30,ποτε περισσοτερο ομως..ειμαι και αγχωτικος ανθρωπος

Αν είχες επαφή έστω κ μια στις γονιμες μπορεί κ να πετυχες ωορηξια. Σκέψου μονο οτι το σπέρμα ζει 3-5 ημέρες και το ωαριο 12-24 ώρες... αφού Λοιπον θα περασουν 30 ημέρες χώρις να έχει έρθει τοτε ξεκίνα να μετρας καθυστέρηση... 

πρίν από 14 λεπτά , alina80 είπε:

Κανόνισε μικρή γκαστρούλα γιατί μου καρφώθηκε τώρα το σουβλάκι... Έχει αρχίσει και ο άντρας μου τα τι θα φάμε...είμαι και νηστική όλη μέρα..

Χαχαχα Χαχαχα βγείτε να φατε σε κανα ταβερνακι κρασακι ή τσιπουρακι... αχ μου χει λείψει αυτό.... 

nlmNp2.png

πρίν από 20 λεπτά , mariagioti είπε:

εχω μια κυκλο 28 μια 30..Περιοδο ειχα στις 27/12 .Περιοδο περιμενα χτες αλλα με τι κυκλο,28 ή 30 επαφη ειχα σαββατο 13.

Κύκλος 28-30 ημερών μία χαρά σταθερός θεωρείται. Η επαφή στις 13-01 είναι σούπερ αρκετή γιατί είναι στις γόνιμες και λογικά κοντά στην ωορρηξία. Πιστεύω ότι αν κάνεις ένα τεστ αύριο το πρωί αν είσαι θα δείξει. Καλή επιτυχία!

πρίν από 9 λεπτά , mariagioti είπε:

Μακαρι να χετε δικιο. 

Αλλα δε θελω να κανω τεστ.θα περιμενω ή περιοδο ή μετα εξεταση αιματος.

Καληνυχτα σας.

Εξέταση αίματος αφού εχεις κανα 2 μέρες καθυστέρηση... 

nlmNp2.png

2 ώρες πρίν, kouzouni15 είπε:

Όχι γιατί τον βοηθούν και αν τα σταματήσει μπορεί να υπάρχει πρόβλημα (και αυτό που σου λέω μετά από συζήτηση με γιατρούς ανδρολογους και ψυχολόγους). Και η αλήθεια είναι (με κάθε σεβασμό σε όλους εδώ  και όσους αντιμετωπίζουν θέμα γονιμότητας)) ότι παρά την επιθυμία μας για παιδί δεν βάζω τίποτα πάνω από την ψυχική υγεία και ηρεμία του άνδρα μου.Προτιμω να περάσω την διαδικασία σπερματεγχυσεων και εξωσωματικής παρά να διακινδυνεύσω την οικογενειακή μας γαληνη

Εννοείται κοριτσι μου!  Πρώτα Από όλα να είστε εσείς καλά. Κ στην τελική μια σπερματεγχυση δεν είναι τίποτα..(Που βεβαια δεν στο εύχομαι να φτάσεις ως εκεί). Κ συγγνώμη αν σ εφερα σε δυσκολη θεση με την Ερώτηση μου.

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, Smile89 είπε:

Αν είχες επαφή έστω κ μια στις γονιμες μπορεί κ να πετυχες ωορηξια. Σκέψου μονο οτι το σπέρμα ζει 3-5 ημέρες και το ωαριο 12-24 ώρες... αφού Λοιπον θα περασουν 30 ημέρες χώρις να έχει έρθει τοτε ξεκίνα να μετρας καθυστέρηση... 

Χαχαχα Χαχαχα βγείτε να φατε σε κανα ταβερνακι κρασακι ή τσιπουρακι... αχ μου χει λείψει αυτό.... 

Εψησε ο άντρας μου λουκάνικα κι και κάτι πίτες λεπτές με πράσο που φτιάχνω εγώ. Έφτιαξε και μια σος γιαούρτι αβοκάντο και κάναμε παραλλαγή σουβλάκι! 

πρίν από 6 λεπτά , ada32 είπε:

Εννοείται κοριτσι μου!  Πρώτα Από όλα να είστε εσείς καλά. Κ στην τελική μια σπερματεγχυση δεν είναι τίποτα..(Που βεβαια δεν στο εύχομαι να φτάσεις ως εκεί). Κ συγγνώμη αν σ εφερα σε δυσκολη θεση με την Ερώτηση μου.

Μακάρι .Μην αγχώνεσαι καθόλου είναι λογικες και αναμενομεβες όλες οι ερωτήσεις.Γθα αυτό είμαστε όλοι εδώ να τα μοιραστούμε να τα βγάλουμε από μέσα μας και ίσως να βοηθησουμε κάποιον άλλον .  Και για ωραίες ιδέες για φαγητό (βλέπε σουβλάκια)!!

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, Μαρθα Κ είπε:

Λοιπόν κορίτσια Μου από πόνους περιόδου ΔΕΝ Έχω.. Εδώ Και Κάτι Μέρες Εγώ τσιμπηματα πότε αριστερά πότε Δεξιά.. κάποιες φορές όταν παιρνω ανάσα Να Και το τσιμπημα ..πρίν Δύο Μέρες πού επαιζα Με Την μικρή Και Την είχα αγκαλιά ενιωσα Δεξιά Λες καί είχα μία Μπάλα  μέσα μου Και τό ίδιο βράδυ ξυπνησα με τάση γιά να τα βγαλω... 

Μαρθουλα ωραία μου ακούγονται όλα αυτά!!! Πότε έγινε ωορρηξία??

2 ώρες πρίν, Smile89 είπε:

19:00. Απο τις 18:45 εκεί θα μαι κει... Χαχαχα Χαχαχα 

Όλα καλά θα πάνε κοριτσάκι!!! 

1 ώρα πρίν, mariagioti είπε:

Καλησπέρα σας,μόλις έκανα εγγραφή.Δεν ξερω και πολλά απο forum.Σας διαβαζω καιρό και σκέφτηκα να σας γράψω για να με αποτρέψετε να κανω ενα ακομη τεστ εγκυμοσυνης που θα βγει αρνητικο.

Σημερα ειναι η πρωτη μερα καθυστερησης με κυκλο λιγο αστατο.Μονο μια επαφη ειχα σε γονιμες μερες(αγνωστη η μερα ωορηξιας)Αλλα αρκετες επαφες στον υπολοιπο μηνα.

Εχω ελπιδες λετε?

Κι αυτο γιατι ο αντρας μου δουλευει νυχτα και εγω σπαστο,πρωί και απογευμα.

Ειμαι αρραβωνιασμένη και προσπαθουμε περιπου κανενα 6μηνο.

Όλα είναι πιθανά εφόσον είχατε επαφή μέσα στις γόνιμες μέρες! Περίμενε μέχρι την 30η μέρα του κύκλου και την επόμενη κάνε τεστακι. Καλώς ήρθες και θα τα λέμε εδώ!!

@caramel_83 welcome back!!! Αφού σου τελείωσε η ροή ξεκινά σχέδιο δράσης για νέες επαφουλες!

@alina80 μας άνοιξες την όρεξη καλέ με τα λουκάνικα!! 

• Ευχαριστώ 1

XDXPp2.png

πρίν από 7 λεπτά , alina80 είπε:

Εψησε ο άντρας μου λουκάνικα κι και κάτι πίτες λεπτές με πράσο που φτιάχνω εγώ. Έφτιαξε και μια σος γιαούρτι αβοκάντο και κάναμε παραλλαγή σουβλάκι! 

Πωωωωωω δώσε μ διεύθυνση τωρααααα

Τι είναι αυτα που λες σε έγκυο γυναίκα 

Χαχαχα Χαχαχα 

nlmNp2.png

Καλά κορίτσια εμένα ο άντρας μου τα λατρεύει τα σουβλάκια !!!! Εγώ Από την άλλη ,Αφού αν τον αφήσω ,είναι ικανός να τρώει κάθε μέρα!!! 

Αλλά μου είναι μια σωτηρία λύση όταν δεν.μαγειρεύω!!!

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...