Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 54 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Οχι. @ntemiiiiii ειπα να μην κανω χορικαη...καλυτερα να μην ξερω αν υπηρχε κατι κ εφυγε...παμε δυνατα τον επομενο μηνα..δεν πτοουμαι...

@Smile89 πως εισαι σημερα?κοντευει το ραντεβου σου με τον γιατρο...λιγο ακομα υπομονη...!!!

Βρε όχι για να μάθεις αν υπήρξε κάτι ή όχι να βεβαιωθεις ότι είναι μηδενική που λογικά θα είναι! Εμένα μου είχε πει να κάνω παρόλο που ήρθε κανονικά η περίοδος και μου είπε αν δεις ότι υπάρχει κάποια ανωμαλία στον κύκλο θα έρθεις για υπέρηχο.

Εσύ ξέρεις

EvgLp2.png

πρίν από 3 λεπτά , kido είπε:

Μακάρι να είναι έτσι και να κάνω λάθος, αν έχεις προσωπική εμπειρία respect!

Δυστυχώς ειναι το πιο εύκολο σε αυτες τις περιπτώσεις να πλασάρουν φάρμακα και να μη πεοσπαθουμε εμςις οι ίδιοι να βγουμε απο αυτή την κατάσταση προσωπικη μου άποψη η αποψη ενως γιατρου θα ειναι η αντίθετη οτι μονο με θεραπεία αντιμετωπιζονται χαχαχαχαχα!! Τι να κανουν και αυτοι να μένουν άνεργοι χεχεχε

• Μου αρέσει 1

πρίν από 59 λεπτά , Nati85 είπε:

Καλά μου κορίτσια από το πινακακι βγήκα εδώ θα είμαι να τα λέμε!!! Σιγά δεν φεύγω που να πάω!!όσο για τα κορίτσια που μένουν εγκυουλες πάντα χαίρομαι δεν με πειραζει ειδικά αν είναι από τα παλιά  κοριτσάκια  όπως η  Ντέμι Μουρ με χαροποιει ιδιαίτερα γιατί έχουμε συζητήσει περισσότερο και έχουμε μοιραστεί αγωνίες και απογοητεύσεις και σκέφτομαι ότι όλες σας αξιζετε τα καλυτερα φυσικά και θα ήθελα και εγώ να είμαι έγκυος αλλά θα έρθει μάλλον κάποια στιγμή η σειρά μου!το είχα σκεφτεί έτσι κι αλλιώς από πριν ότι αν δεν είμαι και αυτή την φορά θα βγω όχι ότι σημαίνει και τίποτα αυτό έτσι να μην με βλέπω προς το παρόν στο πινακακι κάνω και μεγάλους κύκλους και με πιάνει απελπισία!

Φιλακιαααααααα πολλάαααα πάω τζιμ τζιμ!!

Μπράβο κορίτσι μου! Έτσι σε θέλω! Φυσικά και θα έρθει! Είναι βέβαιο!Όπως σας ήρθε και το πρώτο σας αγγελούδι!

Πολύ γελάω που με λες Ντέμι Μουρ χαχαχα μαρεσει!!!!

EvgLp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , Ungry girl είπε:

Δυστυχώς ειναι το πιο εύκολο σε αυτες τις περιπτώσεις να πλασάρουν φάρμακα και να μη πεοσπαθουμε εμςις οι ίδιοι να βγουμε απο αυτή την κατάσταση προσωπικη μου άποψη η αποψη ενως γιατρου θα ειναι η αντίθετη οτι μονο με θεραπεία αντιμετωπιζονται χαχαχαχαχα!! Τι να κανουν και αυτοι να μένουν άνεργοι χεχεχε

Κορίτσια καλησπέρα. Σας διάβασα (πιάσατε το Μπούρου μπουρού..). Θα απαντήσω σε ότι θυμάμαι. 

@Ungry girl  μου δεν είναι τόσο απλό. Η κατάθλιψη είναι ασθένεια σαν όλες τις άλλες, έχει να κάνει με τη χημεία του οργανισμού. Και ευτυχώς που υπάρχουν τα πράγματα. Θα λέγαμε ποτέ σε έναν υπερτασικό να μην παίρνει τα φάρμακα του και να ηρεμήσει για να πέσει η πίεση; Το ίδιο είναι. Καταλαβαίνω ότι με καλή πρόθεση το λες, δεν είναι όμως ούτε απλό ούτε είναι κακό να παίρνει κανείς φάρμακα. 

@caramel_83 μας έλειψες... Χαλάλι σου αφού πέρασες καλά, είχες και καλή ροή περιόδου που το είχες έννοια.

@Δήμητρα1988 και @BettySt κρίμα. Που θα πάει όμως..θα έρθει το σποράκι. 

@Smile89 πλησιάζει η ώρα. Θα είναι όλα τέλεια και μέχρι τότε υπάρχουν και τα σουβλάκια, να κάνουν την αναμονή πιο ευχάριστη!

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

Καλησπέρα σας,μόλις έκανα εγγραφή.Δεν ξερω και πολλά απο forum.Σας διαβαζω καιρό και σκέφτηκα να σας γράψω για να με αποτρέψετε να κανω ενα ακομη τεστ εγκυμοσυνης που θα βγει αρνητικο.

Σημερα ειναι η πρωτη μερα καθυστερησης με κυκλο λιγο αστατο.Μονο μια επαφη ειχα σε γονιμες μερες(αγνωστη η μερα ωορηξιας)Αλλα αρκετες επαφες στον υπολοιπο μηνα.

Εχω ελπιδες λετε?

Κι αυτο γιατι ο αντρας μου δουλευει νυχτα και εγω σπαστο,πρωί και απογευμα.

Ειμαι αρραβωνιασμένη και προσπαθουμε περιπου κανενα 6μηνο.

πρίν από 2 λεπτά , alina80 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα. Σας διάβασα (πιάσατε το Μπούρου μπουρού..). Θα απαντήσω σε ότι θυμάμαι. 

@Ungry girl  μου δεν είναι τόσο απλό. Η κατάθλιψη είναι ασθένεια σαν όλες τις άλλες, έχει να κάνει με τη χημεία του οργανισμού. Και ευτυχώς που υπάρχουν τα πράγματα. Θα λέγαμε ποτέ σε έναν υπερτασικό να μην παίρνει τα φάρμακα του και να ηρεμήσει για να πέσει η πίεση; Το ίδιο είναι. Καταλαβαίνω ότι με καλή πρόθεση το λες, δεν είναι όμως ούτε απλό ούτε είναι κακό να παίρνει κανείς φάρμακα. 

@caramel_83 μας έλειψες... Χαλάλι σου αφού πέρασες καλά, είχες και καλή ροή περιόδου που το είχες έννοια.

@Smile89 πλησιάζει η ώρα. Θα είναι όλα τέλεια και μέχρι τότε υπάρχουν και τα σουβλάκια, να κάνουν την αναμονή πιο ευχάριστη!

Χαχαχα Χαχαχα και οι πίτσες... 

nlmNp2.png

πρίν από 35 λεπτά , kouzouni15 είπε:

Όχι γιατί τον βοηθούν και αν τα σταματήσει μπορεί να υπάρχει πρόβλημα (και αυτό που σου λέω μετά από συζήτηση με γιατρούς ανδρολογους και ψυχολόγους). Και η αλήθεια είναι (με κάθε σεβασμό σε όλους εδώ  και όσους αντιμετωπίζουν θέμα γονιμότητας)) ότι παρά την επιθυμία μας για παιδί δεν βάζω τίποτα πάνω από την ψυχική υγεία και ηρεμία του άνδρα μου.Προτιμω να περάσω την διαδικασία σπερματεγχυσεων και εξωσωματικής παρά να διακινδυνεύσω την οικογενειακή μας γαληνη

Κορίτσι μου συγχαρητήρια! Για όλα όσα γράφεις σε αυτό το ποστ και για το ότι δεν αντιμετωπίζεις το θέμα ως κακό/ταμπού... Και συγχαρητήρια και στον άντρα σου που δεν επηρεάστηκε από το στίγμα που δυστυχώς ακόμα υπάρχει και λαμβάνει τη βοήθεια που χρειάζεται! Και με λίγη υπομονή όλα θα γίνουν. Και θα έρθει και το μωράκι και θα είναι πολύ ευτυχισμένο που θα έχει δύο γονείς έξυπνους, συνειδητοποιημένους και αγαπημενους. 

πρίν από 26 λεπτά , Smile89 είπε:

Μαζί σου!!!! Οταν φέρνουμε παιδια στον κόσμο θέλουμε να ειναι Καλα κι ευτυχισμένα. Για να συμβεί αυτό πρέπει πρώτα το ζευγαρι να είναι καλα κι ευτυχισμένο. Το παιδί δεν χρειάζεται μονο να εισπραττει αγαπη αλλα να είναι και αγαπημένοι οι γονείς.... 

Έτσι είναι ...

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , mariagioti είπε:

Καλησπέρα σας,μόλις έκανα εγγραφή.Δεν ξερω και πολλά απο forum.Σας διαβαζω καιρό και σκέφτηκα να σας γράψω για να με αποτρέψετε να κανω ενα ακομη τεστ εγκυμοσυνης που θα βγει αρνητικο.

Σημερα ειναι η πρωτη μερα καθυστερησης με κυκλο λιγο αστατο.Μονο μια επαφη ειχα σε γονιμες μερες(αγνωστη η μερα ωορηξιας)Αλλα αρκετες επαφες στον υπολοιπο μηνα.

Εχω ελπιδες λετε?

Καλώς όρισες κούκλα μου!!! 

Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα είναι το τυχερό. 

Δηλαδή είχες μια επαφή στις γονιμες αλλα δεν ξέρεις αν ήταν η μέρα ωορηξιας? 

nlmNp2.png

πρίν από 5 λεπτά , alina80 είπε:

Να είσαι καλά κοριτσι μου. 

Εσύ σε τι φάση βρίσκεσαι? 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 6 λεπτά , mariagioti είπε:

Εχω ελπιδες λετε?

Πάντα υπάρχει πιθανότητα. Ποτέ είχες τελευταία περίοδο; Σε ποια μέρα του κύκλου είσαι και ποιος είναι ο μεγάλος κύκλος που είχες;

πρίν από 1 λεπτό , BettySt είπε:

Να είσαι καλά κοριτσι μου. 

Εσύ σε τι φάση βρίσκεσαι? 

Προθέρμανσης...είμαστε σε φάση που περιμένουμε το λάκτισμα του εφέτη ν ρίχνουμε στον αγώνα! (Όπως καταλαβαίνεις ξεκινάνε οι γονιμες όπου να ναι). Αλλά έκλεισα και ραντεβού με έναν νέο γιατρό και σιγά σιγά ξεπερνάω την άρνηση μου για την επέμβαση ώστε να το πάρω απόφαση. Αυτά. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...