Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

8 ώρες πρίν, ada32 είπε:

Καλημερα κοριτσι κ καλως ηρθες!  να σε ρωτησω τι φαρμακα παιρνει ο αντρας σου κ δεν μπορει να τελειωσει ? ?  

Καλησπέρα συγγνώμη αλλά δεν είχα ιντερνέτ . Φάρμακα για κατάθλιψη .

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 3 λεπτά , Smile89 είπε:

Παντα.... κανω είσοδο Χαχαχα Χαχαχα ακόμη νταγκλες εχω

Χαχαχα ετσι!!! Ποτε ειναι να πας στο γιατρο?? Τριτη??

πρίν από 1 λεπτό , kouzouni15 είπε:

Καλησπέρα συγγνώμη αλλά δεν είχα ιντερνέτ . Φάρμακα για κατάθλιψη .

Καλησπέρα πιστευεις πως επηρεάζουν αυτα??

πρίν από 1 λεπτό , Smile89 είπε:

Ναι κοντεύει θέλω να Χτυπαει καρδια του ακόμη.... να την ακουσω... κι ας είμαι 9 μήνες κατω κ ας έχω αίμα..  

Δεν μιλήσαμε σήμερα κοριτσάκι!!χτυπάει η καρδούλα του και θα την ακούσεις δυνατα και θα πετάξεις από την χαρά σου και το αιματακι σιγά σιγά θα σταματήσει.

e6OVp3.pngExilp3.png

Just now, Ungry girl είπε:

Χαχαχα ετσι!!! Ποτε ειναι να πας στο γιατρο?? Τριτη??

Καλησπέρα πιστευεις πως επηρεάζουν αυτα??

Ναι σίγουρα επιβεβαιωμένο από γιατρους. Απλά θεωρούν ότι πρέπει να προσπαθήσουμε λίγο μόνοι παρόλο που οι καλές επαφές είναι πιο λίγες απο ότι αν δεν υπήρχε θεμα αλλα με το άγχος μας επιδεινωνεται.

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , Nati85 είπε:

Δεν μιλήσαμε σήμερα κοριτσάκι!!χτυπάει η καρδούλα του και θα την ακούσεις δυνατα και θα πετάξεις από την χαρά σου και το αιματακι σιγά σιγά θα σταματήσει.

Θα βαλω τον σύζυγο να ηχογραφήσει λεεες να με αφήσει ο γιατρός? Χαχαχα Χαχαχα 

nlmNp2.png

πρίν από 11 λεπτά , Smile89 είπε:

Ναι Τρίτη 7 το απόγευμα.. αντεεεεε

Αντε λιγακι έμεινε!!!,

πρίν από 11 λεπτά , kouzouni15 είπε:

Ναι σίγουρα επιβεβαιωμένο από γιατρους. Απλά θεωρούν ότι πρέπει να προσπαθήσουμε λίγο μόνοι παρόλο που οι καλές επαφές είναι πιο λίγες απο ότι αν δεν υπήρχε θεμα αλλα με το άγχος μας επιδεινωνεται.

Ρε κοριτσακι μου να σταματήσει τα φάρμακα δεν το σκέπτεστε!?

πρίν από 19 λεπτά , Smile89 είπε:

Ναι κοντεύει θέλω να Χτυπαει καρδια του ακόμη.... να την ακουσω... κι ας είμαι 9 μήνες κατω κ ας έχω αίμα..  

Βρε μην φοβασαι...εκει ειναι το σπορακι σ κ μεγαλωνει τι ωρα εχεις ραντεβου.?

πρίν από 8 λεπτά , Ungry girl είπε:

Αντε λιγακι έμεινε!!!,

Δεν είναι τόσο απλό φαντάζομαι @Ungry girl! Μιας και μοιράζεσαι κατι τοσο ευαίσθητο και προσωπικό σας @kouzouni15 ξέρω κι εγώ από σύντροφο φίλης μου ότι Όταν κάνει θεραπεία το άτομο επηρεάζει τηνσεξουαλικη του ζωή, αλλά με τη βοήθεια του γιατρού του ελπίζω να αισθανθεί σύντομα καλύτερα. Μπορείτε μαζί να το παλεψετε και μακάρι να το ξεπεράσετε! Η προοπτική για ένα μωράκι είναι σίγουρα κάτι όμορφο να περιμένει κανεις και να ονειρεύεται. Τέτοιες σκέψεις μόνο καλό κάνουν στην ψυχολογία! Αλλάζει τη ζωή σου το να γίνεις γονιός!

πρίν από 32 λεπτά , Smile89 είπε:

@Smile89 είσαι μια γλυκιά μανούλα ηδη!!!!

πρίν από 3 λεπτά , Ungry girl είπε:

Αντε λιγακι έμεινε!!!,

Όχι γιατί τον βοηθούν και αν τα σταματήσει μπορεί να υπάρχει πρόβλημα (και αυτό που σου λέω μετά από συζήτηση με γιατρούς ανδρολογους και ψυχολόγους). Και η αλήθεια είναι (με κάθε σεβασμό σε όλους εδώ  και όσους αντιμετωπίζουν θέμα γονιμότητας)) ότι παρά την επιθυμία μας για παιδί δεν βάζω τίποτα πάνω από την ψυχική υγεία και ηρεμία του άνδρα μου.Προτιμω να περάσω την διαδικασία σπερματεγχυσεων και εξωσωματικής παρά να διακινδυνεύσω την οικογενειακή μας γαληνη

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , kido είπε:

Δεν είναι τόσο απλό φαντάζομαι @Ungry girl! Μιας και μοιράζεσαι κατι τοσο ευαίσθητο και προσωπικό σας @kouzouni15 ξέρω κι εγώ από σύντροφο φίλης μου ότι Όταν κάνει θεραπεία το άτομο επηρεάζει τηνσεξουαλικη του ζωή, αλλά με τη βοήθεια του γιατρού του ελπίζω να αισθανθεί σύντομα καλύτερα. Μπορείτε μαζί να το παλεψετε και μακάρι να το ξεπεράσετε! Η προοπτική για ένα μωράκι είναι σίγουρα κάτι όμορφο να περιμένει κανεις και να ονειρεύεται. Τέτοιες σκέψεις μόνο καλό κάνουν στην ψυχολογία! Αλλάζει τη ζωή σου το να γίνεις γονιός!

Κορίτσι ειναι πολυ πιο απλο το λεω απο προσωπική μου εμπειρία!!

πρίν από 9 λεπτά , kido είπε:

Χαχαχα Χαχαχα ευχαριστώωω

nlmNp2.png

πρίν από 2 λεπτά , Ungry girl είπε:

Κορίτσι ειναι πολυ πιο απλο το λεω απο προσωπική μου εμπειρία!!

Μακάρι να είναι έτσι και να κάνω λάθος, αν έχεις προσωπική εμπειρία respect!

πρίν από 8 λεπτά , kouzouni15 είπε:

Όχι γιατί τον βοηθούν και αν τα σταματήσει μπορεί να υπάρχει πρόβλημα (και αυτό που σου λέω μετά από συζήτηση με γιατρούς ανδρολογους και ψυχολόγους). Και η αλήθεια είναι (με κάθε σεβασμό σε όλους εδώ  και όσους αντιμετωπίζουν θέμα γονιμότητας)) ότι παρά την επιθυμία μας για παιδί δεν βάζω τίποτα πάνω από την ψυχική υγεία και ηρεμία του άνδρα μου.Προτιμω να περάσω την διαδικασία σπερματεγχυσεων και εξωσωματικής παρά να διακινδυνεύσω την οικογενειακή μας γαληνη

Μαζί σου!!!! Οταν φέρνουμε παιδια στον κόσμο θέλουμε να ειναι Καλα κι ευτυχισμένα. Για να συμβεί αυτό πρέπει πρώτα το ζευγαρι να είναι καλα κι ευτυχισμένο. Το παιδί δεν χρειάζεται μονο να εισπραττει αγαπη αλλα να είναι και αγαπημένοι οι γονείς.... 

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...