Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

@Nati85 να πω κ εγώ τη γνώμη μου χωρίς παρεξήγηση; διαφωνώ που βγήκες απ το πινακάκι. Γι αυτό είμαστε εδώ. Για να συζητάμε τις αγωνίες μας κ να στηρίζουμε η μία την άλλη. Τότε εγώ έπρεπε να έχω βγει εδώ κ πολύ καιρό...

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

2 ώρες πρίν, Dimitr@17 είπε:

Τελεια δυδιμακι μου...

Δημητρούλα και στα δικά σου! Έκανες χοριακη;

2 ώρες πρίν, anemoni1989 είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε??? Είχα χαθεί μετά την παλίνδρομη η αλήθεια είναι...αλλα τωρα που είμαι κάπως καλύτερα ψυχολογικά είπα να επανενταχθώ στην παρέα σας...αν με θέλετε!!!

Είδα πολλά νέα κορίτσια, τις παλιές τις έχασα τις πιο πολλές!!!

@ntemiiiiii συγχαρητήρια κορίτσι μου!!! Καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη να έχεις!!!

@Dimitr@17 και λοιπά κορίτσια που αδιαθετήσατε, δεν κολώνουμε!!! Προχωράμε ακάθεκτες και κάποια στιγμή θα έρθει μπεμπε σε όλες με τον ένα ή τον άλλο τρόπο!!! 

Πολλά πολλά χαμόγελα και θετική ενέργεια σε όλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Ευχαριστώ πολύ!!!

2 ώρες πρίν, kido είπε:

Καλωσήρθες πίσω στα λιμέρια σου!!! Εννοείται σε θέλουμε και μας έλειψες :-P 

Κι εσύ μας έλειψες @caramel_83και μας έλειπε το πινακάκι σου τόσο που ούτε που πήραμε είδηση την καθυστέρηση της @ntemiiiiii.  χθες βράδυ μας ξάφνιασε με τα ευχάριστα! Εσύ αδιαθέτησες;

ΧαχαχΧ

1 ώρα πρίν, Dimitr@17 είπε:

Εννοειται οτι δεν πτοουμαστε...και συντομα θα εχουμε ολες ενα σπορακι..το 18 μας παει ειναι τυχερο..

Έτσι είναι!!! Πάμε γερά!!!

1 ώρα πρίν, Ungry girl είπε:

Καλησπερα κοριτσαρες τι κανουμε???? Πιλυ ταλαιπωρία σημερα και δουλεύω και σκ σεξ να δω ποτε θα κανουμε χααχχαχα απο σημερα καθαρη ξεκιναει ο αγωνας παλι!! Τα κολο τεστ δεν μ εζουν έρθει ακομα!! Πφφφ

@marillia εχεις ολη τη θετικη μου ενέργεια και το ξέρεις καιρο ειχα να σε δω τόσο αισιόδοξη αντε λιγες μερες εμειναν!! @Nati85 οσο για το πινακακι οπως νιωθεις εσυ καλύτερα που ξέρεις μπορει ρον επομενο μήνα να ξανα μπεις αλλα κατευθείαν πανω!! @ntemiiiiii συνειδητοποίησες το γεγονός??? @caramel_83 μπράβο ρε κοριτσι που περασες καλα αλλα μας άφησες και πηγες διακοπές πίστευα π ς μολις γυρνουσες θα ειχες να φέρεις τουμπα ολο το πινακακι χαχαχα!!! @Μάντη που εισαι παιδι μου??? Τι εγινε με το γιατρο???? Πολλες σελιδες σημερα ομως δεν εντόπισα τη @Smile89 τι έγινε μετα τα σουβλακια εξαφανίστηκε???? Ππυ εισαι???

Ναι προσπαθώ...

1 ώρα πρίν, Δήμητρα1988 είπε:

καλησπερα κοριτσια μου!!!! 

@ntemiiiiii απιστευτα νεα!!!!!! συγχαρητηρια!!!!!!!  αντε να ξεκολισουμε μωρε!!! ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!!!!

κοριστια εμενα μου ηρθε η κυρια κανονηκοτατα με πολυ πολυ πονο ομως...... :-(  εννοειτε πως παμε για τον επομενο δυναμικα και με αισιοδοξια!!!! 

το μονο καλο στην ολη υποθεση οτι μπορω να καταλαβω τα μνμ που στελνει το σωμα μου στην ωορρηξια! 

Ευχαριστώ πολύ!!!

πρίν από 2 λεπτά , andrianni είπε:

@Nati85 να πω κ εγώ τη γνώμη μου χωρίς παρεξήγηση; διαφωνώ που βγήκες απ το πινακάκι. Γι αυτό είμαστε εδώ. Για να συζητάμε τις αγωνίες μας κ να στηρίζουμε η μία την άλλη. Τότε εγώ έπρεπε να έχω βγει εδώ κ πολύ καιρό...

Δεν το διάβασα αυτό.. γιατί @Nati85;Εγώ πιστεύω ότι έχετε άγχος και τίποτα άλλο! Ξαφνικά τι αποκτήσατε;

Κάνε όπως νιώθεις όμως εσύ καλύτερα...η αλήθεια είναι ότι τα συναισθήματα κατά βάθος είναι ανάμεικτα όταν μαθαίνεις ότι κάποια άλλη είναι έγκυος...δεν είναι εύκολο...

EvgLp2.png

2 ώρες πρίν, Ungry girl είπε:

Καλησπερα κοριτσαρες τι κανουμε???? Πιλυ ταλαιπωρία σημερα και δουλεύω και σκ σεξ να δω ποτε θα κανουμε χααχχαχα απο σημερα καθαρη ξεκιναει ο αγωνας παλι!! Τα κολο τεστ δεν μ εζουν έρθει ακομα!! Πφφφ

@marillia εχεις ολη τη θετικη μου ενέργεια και το ξέρεις καιρο ειχα να σε δω τόσο αισιόδοξη αντε λιγες μερες εμειναν!! @Nati85 οσο για το πινακακι οπως νιωθεις εσυ καλύτερα που ξέρεις μπορει ρον επομενο μήνα να ξανα μπεις αλλα κατευθείαν πανω!! @ntemiiiiii συνειδητοποίησες το γεγονός??? @caramel_83 μπράβο ρε κοριτσι που περασες καλα αλλα μας άφησες και πηγες διακοπές πίστευα π ς μολις γυρνουσες θα ειχες να φέρεις τουμπα ολο το πινακακι χαχαχα!!! @Μάντη που εισαι παιδι μου??? Τι εγινε με το γιατρο???? Πολλες σελιδες σημερα ομως δεν εντόπισα τη @Smile89 τι έγινε μετα τα σουβλακια εξαφανίστηκε???? Ππυ εισαι???

Χαχαχα Χαχαχα εδώ ειμαι κοιμήθηκα πολυ σήμερα 

1 hour ago, BettySt είπε:

Κορίτσια ήρθε η κυρία. 

@Smile89 πού είσαι κοριτσι, είσαι καλά, 

Έλα μου καλά ειμαι κορίτσι μου παμε γερα για τον απλό μηνα 

1 hour ago, caramel_83 είπε:

ναι αδιαθετησα, ειχα καλη ροη και ειμαι καθαρη 2 μερα σημερα, την Τριτη παω και ενδοκρινολογο να δω τι θα πει ;)

περασα ομορφα αλλα απο επαφες 0 ειχα περιοδο χθες γυρισα χθες μου τελειωσε :P 

κ εγω αυτο ηθελα να αδιασω τελειως το κατω μερος αλλα...

μην σκεφτεσαι αρνητικα ;) τι συμπτωματα?

@ΓΙΩΤΑ78 κοριτσι πως παει η εγκυμοσυνη σου?? τι ΠΗΤ εχεις για να σε φτιαξω και στο πινακακι ;) 

ρε παιδια η @linaa χαθηκε αποτομα ελπιζω να ειναι ολα ενταξει αυτη την φορα

@Smile89 εσυ καλη μου τι εγινε?πηγες στον γιατρο? σταματησε το αιμα? τι ΠΗΤ εχεις?

Έλα κοριτσι μου την Τρίτη το απόγευμα παω, οχι δεν σταματησε, πότε έρχεται και πότε οχι. Συμφωνα με τους δικούς μου υπολογισμούς 14/09/2018. ΠΑΡΘΕΝΑΚΙ.... 

nlmNp2.png

5 ώρες πρίν, BettySt είπε:

10 με 12 του μήνα έκανα ωορρηξία.  7 μέρες θα περιμένω γιατί μου έχει τύχει μια φορά να μου ερθει με καθυστέρηση 6 μέρες.

Αν έκανες 12/1 ωορρηξία (παίρνω το πιο αργά) το αργότερο που μπορεί να έρθει περίοδος είναι 16 μέρες μετά. Δηλαδη γύρω στις 28 Ιανουαρίου. Άντε να σου δώσω μέχρι τις 30 μήπως και έκανες πιο αργά ωορρηξία. Μετά τεστακι. 

Κορίτσια ειναι τοοοοσες οι σελίδες που δύσκολα μπαίνω στο κλιμα. Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα. 

Παντως στο πινακακι @caramel_83

Την ζινα η θα την βγαλεις γιατί μετα το σκηνικό που έγινε απο οτι φαίνεται έφυγε απο την παρέα μας η θα την βαλεις τυχερή χοριακη 40 η 45 δεν ξέρω μια έλεγε το ένα μια το αλλο. 

• Χαχα 3

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , Smile89 είπε:

Χαχαχα Χαχαχα εδώ ειμαι κοιμήθηκα πολυ σήμερα 

Έλα μου καλά ειμαι κορίτσι μου παμε γερα για τον απλό μηνα 

Έλα κοριτσι μου την Τρίτη το απόγευμα παω, οχι δεν σταματησε, πότε έρχεται και πότε οχι. Συμφωνα με τους δικούς μου υπολογισμούς 14/09/2018. ΠΑΡΘΕΝΑΚΙ.... 

Κατέ φορά λέω και εγώ το άλλο μήνα,  αλλά να σου πω την αλήθεια δεν έχω άλλο ψυχολογία να το παλεύω - κουραστικά 

πρίν από 5 λεπτά , alina80 είπε:

Αν έκανες 12/1 ωορρηξία (παίρνω το πιο αργά) το αργότερο που μπορεί να έρθει περίοδος είναι 16 μέρες μετά. Δηλαδη γύρω στις 28 Ιανουαρίου. Άντε να σου δώσω μέχρι τις 30 μήπως και έκανες πιο αργά ωορρηξία. Μετά τεστακι. 

Δεν θα χρειαστεί το τεστάκι - ήρθε.  

• Λυπημένη/-ος 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Just now, BettySt είπε:

Κατέ φορά λέω και εγώ το άλλο μήνα,  αλλά να σου πω την αλήθεια δεν έχω άλλο ψυχολογία να το παλεύω - κουραστικά 

Καλά αυτό το βαρέθηκα και γω!!!Ολο τον άλλο μήνα!!!Να σου πω εγώ έκανα ωορρηξία λογικά 15/1 και περιμένω 30/1!!!Αρά για σενα το κόβω μέχρι αύριο!!!

πρίν από 4 λεπτά , BettySt είπε:

Δεν θα χρειαστεί το τεστάκι - ήρθε.  

Έλα βρε ματια μου... 

nlmNp2.png

πρίν από 6 λεπτά , marillia είπε:

Καλά αυτό το βαρέθηκα και γω!!!Ολο τον άλλο μήνα!!!Να σου πω εγώ έκανα ωορρηξία λογικά 15/1 και περιμένω 30/1!!!Αρά για σενα το κόβω μέχρι αύριο!!!

Τι μέχρι αύριο - να μου ερθει; Ήρθε η μανταμ 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

1 hour ago, ntemiiiiii είπε:

Δημητρούλα και στα δικά σου! Έκανες χοριακη;

Ευχαριστώ πολύ!!!

ΧαχαχΧ

Έτσι είναι!!! Πάμε γερά!!!

Ναι προσπαθώ...

Ευχαριστώ πολύ!!!

Δεν το διάβασα αυτό.. γιατί @Nati85;Εγώ πιστεύω ότι έχετε άγχος και τίποτα άλλο! Ξαφνικά τι αποκτήσατε;

Κάνε όπως νιώθεις όμως εσύ καλύτερα...η αλήθεια είναι ότι τα συναισθήματα κατά βάθος είναι ανάμεικτα όταν μαθαίνεις ότι κάποια άλλη είναι έγκυος...δεν είναι εύκολο...

Οχι. @ntemiiiiii ειπα να μην κανω χορικαη...καλυτερα να μην ξερω αν υπηρχε κατι κ εφυγε...παμε δυνατα τον επομενο μηνα..δεν πτοουμαι...

πρίν από 8 λεπτά , Smile89 είπε:

Έλα βρε ματια μου... 

@Smile89 πως εισαι σημερα?κοντευει το ραντεβου σου με τον γιατρο...λιγο ακομα υπομονη...!!!

πρίν από 18 λεπτά , Smile89 είπε:

Κορίτσια ειναι τοοοοσες οι σελίδες που δύσκολα μπαίνω στο κλιμα. Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα. 

Παντως στο πινακακι @caramel_83

Την ζινα η θα την βγαλεις γιατί μετα το σκηνικό που έγινε απο οτι φαίνεται έφυγε απο την παρέα μας η θα την βαλεις τυχερή χοριακη 40 η 45 δεν ξέρω μια έλεγε το ένα μια το αλλο. 

Ελα μωρε ξυπναααα !! Χαχααχα μπηκες δυναμικά και μου τελςιωσαν κ τα λικε αχχα

Καλά μου κορίτσια από το πινακακι βγήκα εδώ θα είμαι να τα λέμε!!! Σιγά δεν φεύγω που να πάω!!όσο για τα κορίτσια που μένουν εγκυουλες πάντα χαίρομαι δεν με πειραζει ειδικά αν είναι από τα παλιά  κοριτσάκια  όπως η  Ντέμι Μουρ με χαροποιει ιδιαίτερα γιατί έχουμε συζητήσει περισσότερο και έχουμε μοιραστεί αγωνίες και απογοητεύσεις και σκέφτομαι ότι όλες σας αξιζετε τα καλυτερα φυσικά και θα ήθελα και εγώ να είμαι έγκυος αλλά θα έρθει μάλλον κάποια στιγμή η σειρά μου!το είχα σκεφτεί έτσι κι αλλιώς από πριν ότι αν δεν είμαι και αυτή την φορά θα βγω όχι ότι σημαίνει και τίποτα αυτό έτσι να μην με βλέπω προς το παρόν στο πινακακι κάνω και μεγάλους κύκλους και με πιάνει απελπισία!

Φιλακιαααααααα πολλάαααα πάω τζιμ τζιμ!!

• Μου αρέσει 4

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 6 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Οχι. @ntemiiiiii ειπα να μην κανω χορικαη...καλυτερα να μην ξερω αν υπηρχε κατι κ εφυγε...παμε δυνατα τον επομενο μηνα..δεν πτοουμαι...

@Smile89 πως εισαι σημερα?κοντευει το ραντεβου σου με τον γιατρο...λιγο ακομα υπομονη...!!!

Ναι κοντεύει θέλω να Χτυπαει καρδια του ακόμη.... να την ακουσω... κι ας είμαι 9 μήνες κατω κ ας έχω αίμα..  

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...