Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , kido είπε:

Ανοιχτά είναι σίγουρα στη Βιοιατρική τα σάββατα, αν έχεις κοντά σου. Αν και εγώ ίσως περίμενα να έχω καθυστέρηση πρώτα, αλλά εσύ αποφασίζεις. Μακάρι να είσαι!!

Μακαααάρι!!!! Δεν ξερω... Μου έχουν κοπεί λίγο τα φτερά γιατί το στήθος μου έχει πριστεί ελάχιστα αλλα δεν με πονάει καθόλου, μόνη οι θηλές με ενοχλούν λίγο αν της ακουμπήσω.. Επίσης δεν έχω σήμερα καθόλου πόνους περιόδου, μόνο τσιμπηματάκι αριστερά.... Τι να πω δεν ξέρω, μακααααρι!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 3 λεπτά , kido είπε:

Ανοιχτά είναι σίγουρα στη Βιοιατρική τα σάββατα, αν έχεις κοντά σου. Αν και εγώ ίσως περίμενα να έχω καθυστέρηση πρώτα, αλλά εσύ αποφασίζεις. Μακάρι να είσαι!!

Κανε ενα την κυριακη το πρωι αν δεν μπορεις να περιμενεις να εχεις καθυστερηση πρωτα

πρίν από 6 λεπτά , melina92 είπε:

Μακαααάρι!!!! Δεν ξερω... Μου έχουν κοπεί λίγο τα φτερά γιατί το στήθος μου έχει πριστεί ελάχιστα αλλα δεν με πονάει καθόλου, μόνη οι θηλές με ενοχλούν λίγο αν της ακουμπήσω.. Επίσης δεν έχω σήμερα καθόλου πόνους περιόδου, μόνο τσιμπηματάκι αριστερά.... Τι να πω δεν ξέρω, μακααααρι!!!

Αν τελικά θες να πας αυριο ρώτα πότε θα τα έχουν έτοιμα, γιατί αν ειναι τη Δευτέρα, άστο καλύτερα δεν κερδίζεις και τίποτα! Πήγαινε κατευθείαν τότε να είναι και πιο σίγουρο!

πρίν από 15 λεπτά , melina92 είπε:

Λέτε να πάω να κάνω μία χοριακή αύριο; Ξέρετε αν είναι ανοιχτά Σάββατο;

K εγω θα περιμενα την Δευτερα να κανω . αν κ το παχυ ενδομητριο ειναι  πολυ καλο  αλλα μου το εχει πει κ εμενα ο γιατρος ενω δεν ημουν .. αν βεβαια δεν μπροεις να περιμενεις κανε ενα τεστακι αυριο το πρωι.

hBuvp3.png    n8xOp2.png

2 ώρες πρίν, caramel_83 είπε:

κοριτσια γυρισα περασα πολυ ομορφα .....μπηκα λοιπον ν ασας διαβασω να φτιαξω και το πινακακι και ειδα 100 σελιδες...πφ δεν μπορω να τις διαβασω...οποτε μια θα μου πει τα νεα, ειδα η @ntemiiiiii ειναι εγκυουλα, συγχαρητηρια κοριτσι μου

@Dimitr@17 @Ungry girl δεν το βαζουμε κατω κοριτσια μου ετσι? το κεφαλι ψηλα και προχωραμε ;)

@alina80 @Ασία @zina7777  με εσας κοριτσια τι εγινε??

@Nati85 δεν θελω ηττοπαθειες θα σε δειρω ;) 

@Μαρθα Κ @BettySt @Elma86 @Δήμητρα1988 @WannaBeMother εσεις κοριτσια πως πατε απο συμπτωματα??

Εμένα μου ήρθε 2 μέρες νωρίτερα οπότε τώρα είμαι για 20-22/2!!!

• Λυπημένη/-ος 1

CpFNp3.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, caramel_83 είπε:

κοριτσια γυρισα περασα πολυ ομορφα .....μπηκα λοιπον ν ασας διαβασω να φτιαξω και το πινακακι και ειδα 100 σελιδες...πφ δεν μπορω να τις διαβασω...οποτε μια θα μου πει τα νεα, ειδα η @ntemiiiiii ειναι εγκυουλα, συγχαρητηρια κοριτσι μου

@Dimitr@17 @Ungry girl δεν το βαζουμε κατω κοριτσια μου ετσι? το κεφαλι ψηλα και προχωραμε ;)

@alina80 @Ασία @zina7777  με εσας κοριτσια τι εγινε??

@Nati85 δεν θελω ηττοπαθειες θα σε δειρω ;) 

@Μαρθα Κ @BettySt @Elma86 @Δήμητρα1988 @WannaBeMother εσεις κοριτσια πως πατε απο συμπτωματα??

Καλός την, πολύ ωραία που περασες καλά - πάντα τέτοια.  Εγώ έχω τα κλασσικα της περιόδου , τίποτα το ιδιαίτερο 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

8 ώρες πρίν, marillia είπε:

Καλημέρα κορίτσια μουυυυ!!!!Παρασκευή σήμερα!!!!!Αύριο έχω γενέθλιααααα!!!

@ntemiiiiiiΝτέμι μου μπράβοοοοο!!!!Χάρηκα πολύ!!!!Σου εύχομαι μια τέλεια εγκυμοσύνη!!!!!

Άντε Μαριλιακι μου μακάρι να έχεις το δωράκι σου στην κοιλίτσα!! Τα χρόνια πολλά αύριο!

6 ώρες πρίν, ΓΙΩΤΑ78 είπε:

χχαχαχα εχω και τετοια ,δεν μου κανουν δουλεια,με το λαστιχο ποναει το στομαχι μου γιατι εχει γινει και αυτο πολυ ευαισθητο!!!Ασε δεν υπαρχει σωτηρια ,ειμαι χωρις σουτιεν και ησυχασα!!!Σας ειπα ,εγω δε νοιωθω καμια για την ωρα ευχαριστηση με την ολη κατασταση !!!

Η κολλητή μου είχε πάρει σουτιέν θηλασμού και σώθηκε! Δοκίμασε το! Ας έρθει το μπεμπέ και σε εμάς κι ας μη νιώθουμε ευχαρίστηση!! Χαχαχαχα

5 ώρες πρίν, Papaki@ είπε:

αυτό Νατι μου, θα προσπαθήσω τώρα και μετά τέλος δεν μπορώ άλλο ούτε συναισθηματικά ούτε οικονομικά ότι γίνει αυτούς τους μηνες

Γλυκιά μου καλή επιτυχία!! Είμαι σίγουρη πως θα τα καταφέρετε!

3 ώρες πρίν, melina92 είπε:

Καλημέρα κοριτσάκια μου τι κάνετε; Εχθές πήγα στον γυναικολόγο για ένα απλό υπέρηχο... Είμαι 3 ημέρες πριν την περίοδο.. Μου είπε ότι φαίνεται αρκετά παχύ το ενδομήτριό μου ... Κι εκείνη την ωρα δεν ήξερα να τον ρωτήσω ότι αν συνδυάζεται με εγκυμοσύνη...ξέρει καμία να μου πει;;; please

Βρε λες????? Μακάρι!! Έχω ακούσει ότι σχετίζεται με εγκυμοσύνη!!

• Μου αρέσει 1

XDXPp2.png

πρίν από 9 λεπτά , Vila είπε:

Άντε Μαριλιακι μου μακάρι να έχεις το δωράκι σου στην κοιλίτσα!! Τα χρόνια πολλά αύριο!

Η κολλητή μου είχε πάρει σουτιέν θηλασμού και σώθηκε! Δοκίμασε το! Ας έρθει το μπεμπέ και σε εμάς κι ας μη νιώθουμε ευχαρίστηση!! Χαχαχαχα

Γλυκιά μου καλή επιτυχία!! Είμαι σίγουρη πως θα τα καταφέρετε!

Βρε λες????? Μακάρι!! Έχω ακούσει ότι σχετίζεται με εγκυμοσύνη!!

Σ ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!Σύντομα  με ένα γλυκό σποράκι εύχομαι!!!

• Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, Dimitr@17 είπε:

Γεια σας κοριτσια μου...εχετε γραψει παλι ενα σωρο σελιδες σημερα ... @caramel_83 μπραβο π τα περασες τελεια στην εκδρομουλα σου..εσυ τι κανεις ομως αδιαθετησες?τι γινεται? @ntemiiiiii ποτε θα κανεις παλι χοριακη?

ναι αδιαθετησα, ειχα καλη ροη και ειμαι καθαρη 2 μερα σημερα, την Τριτη παω και ενδοκρινολογο να δω τι θα πει ;)

1 ώρα πρίν, ada32 είπε:

ΚΑλως την !!! επιτελους γυρισες! πες μας εσυ τι κανεις ? πως τα πηγατε με τον αντρα σου με τις επαφες? αδιαθετησες κανονικα?

περασα ομορφα αλλα απο επαφες 0 ειχα περιοδο χθες γυρισα χθες μου τελειωσε :P 

1 hour ago, Ungry girl είπε:

Καλησπερα κοριτσαρες τι κανουμε???? Πιλυ ταλαιπωρία σημερα και δουλεύω και σκ σεξ να δω ποτε θα κανουμε χααχχαχα απο σημερα καθαρη ξεκιναει ο αγωνας παλι!! Τα κολο τεστ δεν μ εζουν έρθει ακομα!! Πφφφ

@marillia εχεις ολη τη θετικη μου ενέργεια και το ξέρεις καιρο ειχα να σε δω τόσο αισιόδοξη αντε λιγες μερες εμειναν!! @Nati85 οσο για το πινακακι οπως νιωθεις εσυ καλύτερα που ξέρεις μπορει ρον επομενο μήνα να ξανα μπεις αλλα κατευθείαν πανω!! @ntemiiiiii συνειδητοποίησες το γεγονός??? @caramel_83 μπράβο ρε κοριτσι που περασες καλα αλλα μας άφησες και πηγες διακοπές πίστευα π ς μολις γυρνουσες θα ειχες να φέρεις τουμπα ολο το πινακακι χαχαχα!!! @Μάντη που εισαι παιδι μου??? Τι εγινε με το γιατρο???? Πολλες σελιδες σημερα ομως δεν εντόπισα τη @Smile89 τι έγινε μετα τα σουβλακια εξαφανίστηκε???? Ππυ εισαι???

κ εγω αυτο ηθελα να αδιασω τελειως το κατω μερος αλλα...

1 hour ago, Μαρθα Κ είπε:

Λοιπόν κορίτσια Μου Εγώ περιμένω Αύριο... Έχω αρκετά συμπτώματα αλλά Κάτι Μου λέει ότι Θα ειναι πάλι τής φαντασίας μου.. 

μην σκεφτεσαι αρνητικα ;) τι συμπτωματα?

@ΓΙΩΤΑ78 κοριτσι πως παει η εγκυμοσυνη σου?? τι ΠΗΤ εχεις για να σε φτιαξω και στο πινακακι ;) 

ρε παιδια η @linaa χαθηκε αποτομα ελπιζω να ειναι ολα ενταξει αυτη την φορα

@Smile89 εσυ καλη μου τι εγινε?πηγες στον γιατρο? σταματησε το αιμα? τι ΠΗΤ εχεις?

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, ΣΙΣΑΚΙ86 είπε:

Εγω ειμαι!!!!!!!!!!Αλλα ακομα δεν εχω καταλαβει τι συμβαινει!!!!ο γιατρος μου ειπε οτι θα μου πει μετα απο τουσ κυκλους 6 μηνων ( 3 που εχω απο πριν και 3 απο εδω και περα).Δεν προσπαθουμε πολυ καιρο λιγοτερο απο μηνα. Απλα ετυχε να αλλαξω γυναικολογο και ηταν η περιοδος που επρεπε να κανω τεστ παπ. Του ειπα το ιστορικο μου τι συμβαινει και μου ειπε οτι δεν θα μπορεσω να μεινω εγκυος μονη μου και οτι πρεπει να παρω καποιο βοηθημα. μετα απο μια δυσκολη περιοδο που περασα με τον αντρα μου πηρα καποια κιλα και αυτα κατεστραψαν οτι ειχα καταφερει με τους κυκλουσ της περιοδου μου! Μακαρι να τα καταφερω οπως ανεφερα και σε αλλο σχολιο εναποθετω τις ελπιδες μου στον Θεο... 

Εσυ ποσο καιρο προσπαθεις για  δευτερο παιδακι?

Κ εμένα έτσι μου είχε πει.και κατάλαβα κατά λάθος οτι είμαι εγκυος στην 7η εβδομαδα. Τώρα προσπαθούμε 3 χρόνια και...προσπάθησε να βελτιώσεις τα κιλά και τον κύκλο.Μην το σκέφτεσαι αυτούς τους μήνες για να έρθει πιο εύκολα...

ΜΑΝΟΥΛΕΣ

Alekagala 7/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ!!!!

oneira_glyka 11/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ!!!!

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ 

1. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

2. Ani ani   ΠΗΤ  21/3/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

3. elenakii22 ΠΗΤ  22/3/2018  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

4. maria1988  ΠΗΤ  2/4/2018!!!

5. stalitsa82  ΠΗΤ  25/4/2018!!!

6. Vana87 ΠΗΤ  27/5/2018!!!  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

7. Farmakotriftena ΠΗΤ  8/6/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

8. orianna  ΠΗΤ  21/6/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

9. t1t1n4k1  15/7/2018!!!

10. Antila   ΠΗΤ  16/7/2018!!!

11. Χαρά Τριανταφυλλακι.  ΠΗΤ  20/8/2018!!!

12. Κόννυ  ΠΗΤ  22/8/2018!!!

13. modena  ΠΗΤ  24/8/2018!!!

14. Vasi34    ΠΗΤ  11-12/9/2018!!!

15. ΓΙΩΤΑ78  ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   2076 !!!!

16. linaa   ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   7000!!!!

17. Smile89   ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   100!!!!

18. ntemiiiiii   ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   248!!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. Nektarinaki 16/1/2018!!!

2. Dimitr@17 18/1/2018!!!

3. Ungry girl 18/1/2018!!!

4. alina80 20-24/1/2018!!!

5. Ασία  22/1/2018!!!

6. zina7777  24/1/2018!!!

7. Μαρθα Κ  25-27/1/2018!!!

8. BettySt  25/1/2018!!!

9. Δήμητρα1988 26-28/1/2017!!!

10. WannaBeMother  27/1/2018!!!

11. melina92  29/1/2018!!!

12. ritaki13  29/1/2018!!!

13. kido  2/2/2018!!!

14. Vila  8/2/2018!!!

15. ada32 8/2/2018!!!

16. andrianni  14/2/2018!!!

17. ellilaw 14/2/2018!!!

18. Μάντη  15/2/2018!!!

19. Elma86  20-22/2/2018!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

8 ώρες πρίν, andrianni είπε:

Γειά σου! Με την ευκαιρία ας πούμε σε όσες θέλουν να μπουν, να τα πουν για να ηρεμήσουν! 

Συμφωνώ απόλυτα με όσα σου είπε η @Vila ! Κ το καλύτερο είναι οτι ήδη έχεις κανονίσει να σε δει γιατρός. Μπορεί να σου πει κ για κολπικό αν εχεις ακόμα ενοχλήσεις μετά την επαφή.Εγώ πιστεύω οτι το άγχος έχει αλλάξει λίγο τον κύκλο σου κ οτι ακόμα κ το ενδιάμεσο αυτό είναι. Υπάρχει περίπτωση γιατί μου έχει συμβεί κ μένα. Περιμένουμε νέα...!!!

@andrianni μου πέρα από τον πρώτο μήνα στη συνέχεια σταμάτησα να πονάω. Για αυτό και μου φάνηκε περίεργο με τις στάμπες. Και να σκεφτείς ότι είμαστε πολύ προσεκτικοί ακριβώς για να μην υπάρχουν τραυματισμοί. Η εξέταση θα δείξει...

Λοιπόν κορίτσια Μου από πόνους περιόδου ΔΕΝ Έχω.. Εδώ Και Κάτι Μέρες Εγώ τσιμπηματα πότε αριστερά πότε Δεξιά.. κάποιες φορές όταν παιρνω ανάσα Να Και το τσιμπημα ..πρίν Δύο Μέρες πού επαιζα Με Την μικρή Και Την είχα αγκαλιά ενιωσα Δεξιά Λες καί είχα μία Μπάλα  μέσα μου Και τό ίδιο βράδυ ξυπνησα με τάση γιά να τα βγαλω... 

7 ώρες πρίν, kouzouni15 είπε:

Καλημέρα και από εμένα .Μην αγχώνεσαι αν και το ξέρω ότι είναι δύσκολο γιατί και εγώ συνεχώς αυτό λέω στον εαυτό μου και μετά συνεχίζω να αγχώνομαι. Σίγουρα η αλλαγή κύκλου οφείλεται και στην αρχή ελεύθερων επαφων. Και σε εμένα αυξήθηκε ο κύκλος κατά λίγες ημέρες και παραδόξως εντάθηκαν λίγο τα συμπτώματα περιόδου.

@kouzouni15 Κατάλαβα, είμαστε πολλές παθούσες λοιπόν :-D

7 ώρες πρίν, kido είπε:

Σε καλωσορίζω κι εγώ στην παρέα @M@ri@! Ήθελα να σου πω ότι κι εμένα μου άλλαξε τον πρώτο καιρό ο κύκλος μετά τις ελεύθερες επαφές, είχα όλο καθυστερήσεις λίγων ημερών που ήμουν κι εγώ ρολόι. Αλλά μετά επανήλθε στα κανονικά του 28-29 δηλαδή. Το λιπαντικό καλά κάνατε και δεν το χρησιμοποιήσατε γιατί κάνει κακό στις προσπάθειες για παιδάκι, αλλάζει το ph του κόλπου και δεν επιβιώνουν τα σπερματοζωάριο από ότι έχω διαβάσει. Το αίμα τώρα, αν δεν είσαι αρκετά χαλαρή και υγρή κατά τη διάρκεια της επαφής, ή σφίγγεσαι εκεί κάτω, είναι συνηθισμένο να δεις αίμα λίγο μετά, γιατί μπορεί να είχες μικρούς τραυματισμούς! Πονάς και κατά τη διάρκεια; Δοκιμάστε να αλλάξετε στάση! Η' μπορεί να έχεις κύστη που θα σου πει ο γιατρός σου τι να κάνεις, δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Το σπέρμα αλλάζει τον κύκλο αλλά γιατί να έχεις αίμα από αυτό; Αυτά είχα να σου πω εγώ! Χαλάρωσε όσο είναι δυνατόν και θα πάρουν όλα το δρόμο τους! Εδώ θα είμαστε να τα λέμε!  

Κορίτσια μου, εγώ το είχα και σε άλλους κύκλους αυτό με το πονεμένο στήθος και δεν ήμουν έγκυος...πάντα ελπίζω βέβαια!! Σας ευχαριστώ όλες για τη σκέψη ότι είναι κάτι καλό! Θα μάθουμε σύντομα :) 

@kido ο πρώτος μήνας ήταν ζόρικος όντως. Αλλά τους επόμενους μήνες δεν πονούσα καθόλου. Για αυτό και μου φαίνεται περίεργο που εχω στάμπες οι οποίες είναι κιόλας δυο τρεις μέρες μετά ... θα δω τι θα μου πει και ο γιατρός...

7 ώρες πρίν, ada32 είπε:

ΚΑλημερα κοριτσι  ! κ εμενα  αλλαξε ο κυκλος μου απο τις επαφες στην αρχη. απο 28-29 τους 2 πρωτους μηνες εγινε 27 κ μετα 30 ! οτι να ναι .. μηπως το αιμα ειναι απο την ωορηξια ? εχ ω ακουσει κοπελες που εχουν λιγακι μετα την ωορηξια τους. εχετε πολυ καλη ηλικια , οποτε συντομα θα ερθει το μωρακι σας . απλα εφοσον εχεις κυκλο 28  μερων αν θες , εστιασε λιγακι στις γονιμες μερες σου που μπορει να ειναι 12-16 . Αυτα και απο μενα . για οτι απορια εχεις , ειμαστε εδω!

@ada32 πάντα ειχα λίγο αιματακι στα μεσα του κύκλου και μάλιστα όταν ήμουν Δημοτικό και Γυμνάσιο υπεφερα εκείνη την ημέρα λες και ειχα περίοδο, χώρια τις μέρες περιόδου. Και αν δεν πονούσα ειχα τρομερό πονοκέφαλο με εμετούς. Τώρα αυτο ευτυχώς έχει μειωθεί πλέον να μου συμβεί μόνο μια φορά το χρόνο περίπου. Απλά αυτούς τους μήνες οι στάμπες μου έχουν έρθει πολλές φορές και άσχετα από τις επαφές οι οποίες ευτυχώς πλέον ειναι ευχάριστες. Θα δω και τι θα μου πει ο γιατρός.

7 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Καλώς ήρθες κορίτσι. Σου εύχομαι γρήγορα να έρθει το σποράκι. Είσαι πολύ μικρή και δεν έχεις κανένα λόγο να ανησυχείς. Όσο για το αίμα που λες..πόσο καιρό συμβαινει αυτό; Αν ήταν μόνο μια φορά μπορεί να είναι και τυχαίο. Μπορεί από κάποια υπολείμματα περιόδου. Συμβαίνει καμιά φορά. Αν το βλέπεις συχνά θα σου έλεγα να ρωτήσεις το γιατρό σου, για να είσαι σίγουρη. 

Και πάλι καλωσήρθες!

@alina80 πάντα είχα λίγο αιμα στα μέσα του κύκλου. Πιο μικρή Δημοτικό και Γυμνάσιο που ήμουν συνοδευόταν από πονοκέφαλο και εμετούς ή πόνους περιόδου. Ευτυχώς τωρα αυτά μου ειναι σπάνια μια φορά το χρόνο περίπου. Όμως αυτούς τους πέντε μήνες είναι πολυ συχνό με απόσταση κάθε δυο με τρεις ημέρες περίπου. Από την επαφή λίγο δύσκολο μου φαίνεται γιατί δεν έχω το αιμα την ιδια μέρα. Και δεν πονάω πλέον κιόλας. Θα δω και τι θα μου πει ο γιατρός.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...