Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

@kido Σου το ευχομαι κοριτσακι μου να μεινεις γρηγορα εγκυος!!!!! Και σε ολα τα κοριτσια που προσπαθουν και δεν τα εχουν καταφερει ΑΚΟΜΗ. Υπομονη, Ηρεμια και θα τα καταφερουμε ολες!!!Ειμαι στη δουλεια γιαυτο  απαντω καθυστερημενα

@Χαρά Τριανταφυλλακι. Σε ευχαριστω για τα ομορφα λογια σου και για την πιστη σου . ολα καλα να πανε και σε εσενα την Τεταρτη με μια ΤΕΡΑΣΤΙΑΑΑΑ  χοριακη!!! Αθηνα μενω

Σας χαιρετω η πιεση της δουλειας  βλεπετε!!!!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

1 ώρα πρίν, iouliana είπε:

Με το καλο!!! να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη! Να τη χαρεις οσο μπορεις!

Καλημέρα σε όλες!

Σευχαριστω!! Μακάρι!!!

πρίν από 54 λεπτά , caramel_83 είπε:

κοριτσια γυρισα περασα πολυ ομορφα .....μπηκα λοιπον ν ασας διαβασω να φτιαξω και το πινακακι και ειδα 100 σελιδες...πφ δεν μπορω να τις διαβασω...οποτε μια θα μου πει τα νεα, ειδα η @ntemiiiiii ειναι εγκυουλα, συγχαρητηρια κοριτσι μου

@Dimitr@17 @Ungry girl δεν το βαζουμε κατω κοριτσια μου ετσι? το κεφαλι ψηλα και προχωραμε ;)

@alina80 @Ασία @zina7777  με εσας κοριτσια τι εγινε??

@Nati85 δεν θελω ηττοπαθειες θα σε δειρω ;) 

@Μαρθα Κ @BettySt @Elma86 @Δήμητρα1988 @WannaBeMother εσεις κοριτσια πως πατε απο συμπτωματα??

Σευχαριστω πολύ!!!

πρίν από 7 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Γεια σας κοριτσια μου...εχετε γραψει παλι ενα σωρο σελιδες σημερα ... @caramel_83 μπραβο π τα περασες τελεια στην εκδρομουλα σου..εσυ τι κανεις ομως αδιαθετησες?τι γινεται? @ntemiiiiii ποτε θα κανεις παλι χοριακη?

Μου είπε ότι δεν χρειάζεται να επαναλάβω,να πάω την Πέμπτη να με δει!

• Μου αρέσει 1

EvgLp2.png

πρίν από 9 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Σευχαριστω!! Μακάρι!!!

Σευχαριστω πολύ!!!

Μου είπε ότι δεν χρειάζεται να επαναλάβω,να πάω την Πέμπτη να με δει!

Τελεια δυδιμακι μου...

πρίν από 32 λεπτά , caramel_83 είπε:

ΜΑΝΟΥΛΕΣ

Alekagala 7/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ!!!!

oneira_glyka 11/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ!!!!

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ 

1. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

2. Ani ani   ΠΗΤ  21/3/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

3. elenakii22 ΠΗΤ  22/3/2018  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

4. maria1988  ΠΗΤ  2/4/2018!!!

5. stalitsa82  ΠΗΤ  25/4/2018!!!

6. Vana87 ΠΗΤ  27/5/2018!!!  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

7. Farmakotriftena ΠΗΤ  8/6/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

8. orianna  ΠΗΤ  21/6/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

9. t1t1n4k1  15/7/2018!!!

10. Antila   ΠΗΤ  16/7/2018!!!

11. Χαρά Τριανταφυλλακι.  ΠΗΤ  20/8/2018!!!

12. Κόννυ  ΠΗΤ  22/8/2018!!!

13. modena  ΠΗΤ  24/8/2018!!!

14. Vasi34    ΠΗΤ  11-12/9/2018!!!

15. ΓΙΩΤΑ781 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   2076 !!!!

16. linaa   ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   7000!!!!

17. Smile89   ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   100!!!!

18. ntemiiiiii   ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   248!!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. Nektarinaki 16/1/2018!!!

2. Dimitr@17 18/1/2018!!!

3. Ungry girl 18/1/2018!!!

4. alina80 20-24/1/2018!!!

5. Ασία  22/1/2018!!!

6. zina7777  24/1/2018!!!

7. Μαρθα Κ  25-27/1/2018!!!

8. BettySt  25/1/2018!!!

9. Elma86  26/1/2018!!!

10. Δήμητρα1988 26-28/1/2017!!!

11. WannaBeMother  27/1/2018!!!

12. melina92  29/1/2018!!!

13. ritaki13  29/1/2018!!!

14. kido  2/2/2018!!!

15. Vila  8/2/2018!!!

16. ada32 8/2/2018!!!

17. andrianni  14/2/2018!!!

18. ellilaw 14/2/2018!!!

19. Μάντη  15/2/2018!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

ΚΑλως την !!! επιτελους γυρισες! πες μας εσυ τι κανεις ? πως τα πηγατε με τον αντρα σου με τις επαφες? αδιαθετησες κανονικα?

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε??? Είχα χαθεί μετά την παλίνδρομη η αλήθεια είναι...αλλα τωρα που είμαι κάπως καλύτερα ψυχολογικά είπα να επανενταχθώ στην παρέα σας...αν με θέλετε!!!

Είδα πολλά νέα κορίτσια, τις παλιές τις έχασα τις πιο πολλές!!!

@ntemiiiiii συγχαρητήρια κορίτσι μου!!! Καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη να έχεις!!!

@Dimitr@17 και λοιπά κορίτσια που αδιαθετήσατε, δεν κολώνουμε!!! Προχωράμε ακάθεκτες και κάποια στιγμή θα έρθει μπεμπε σε όλες με τον ένα ή τον άλλο τρόπο!!! 

Πολλά πολλά χαμόγελα και θετική ενέργεια σε όλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

• Μου αρέσει 4

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , anemoni1989 είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε??? Είχα χαθεί μετά την παλίνδρομη η αλήθεια είναι...αλλα τωρα που είμαι κάπως καλύτερα ψυχολογικά είπα να επανενταχθώ στην παρέα σας...αν με θέλετε!!!

@ntemiiiiii συγχαρητήρια κορίτσι μου!!! Καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη να έχεις!!!

@Dimitr@17 και λοιπά κορίτσια που αδιαθετήσατε, δεν κολώνουμε!!! Προχωράμε ακάθεκτες και κάποια στιγμή θα έρθει μπεμπε σε όλες με τον ένα ή τον άλλο τρόπο!!! 

Καλωσήρθες πίσω στα λιμέρια σου!!! Εννοείται σε θέλουμε και μας έλειψες :-P 

1 ώρα πρίν, caramel_83 είπε:

κοριτσια γυρισα περασα πολυ ομορφα .....μπηκα λοιπον ν ασας διαβασω να φτιαξω και το πινακακι και ειδα 100 σελιδες...πφ δεν μπορω να τις διαβασω...οποτε μια θα μου πει τα νεα, ειδα η @ntemiiiiii ειναι εγκυουλα, συγχαρητηρια κοριτσι μου

@Dimitr@17 @Ungry girl δεν το βαζουμε κατω κοριτσια μου ετσι? το κεφαλι ψηλα και προχωραμε ;)

@alina80 @Ασία @zina7777  με εσας κοριτσια τι εγινε??

@Nati85 δεν θελω ηττοπαθειες θα σε δειρω ;) 

@Μαρθα Κ @BettySt @Elma86 @Δήμητρα1988 @WannaBeMother εσεις κοριτσια πως πατε απο συμπτωματα??

Κι εσύ μας έλειψες @caramel_83και μας έλειπε το πινακάκι σου τόσο που ούτε που πήραμε είδηση την καθυστέρηση της @ntemiiiiii.  χθες βράδυ μας ξάφνιασε με τα ευχάριστα! Εσύ αδιαθέτησες;

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 7 λεπτά , anemoni1989 είπε:

Εννοειται οτι δεν πτοουμαστε...και συντομα θα εχουμε ολες ενα σπορακι..το 18 μας παει ειναι τυχερο..

Καλησπερα κοριτσαρες τι κανουμε???? Πιλυ ταλαιπωρία σημερα και δουλεύω και σκ σεξ να δω ποτε θα κανουμε χααχχαχα απο σημερα καθαρη ξεκιναει ο αγωνας παλι!! Τα κολο τεστ δεν μ εζουν έρθει ακομα!! Πφφφ

@marillia εχεις ολη τη θετικη μου ενέργεια και το ξέρεις καιρο ειχα να σε δω τόσο αισιόδοξη αντε λιγες μερες εμειναν!! @Nati85 οσο για το πινακακι οπως νιωθεις εσυ καλύτερα που ξέρεις μπορει ρον επομενο μήνα να ξανα μπεις αλλα κατευθείαν πανω!! @ntemiiiiii συνειδητοποίησες το γεγονός??? @caramel_83 μπράβο ρε κοριτσι που περασες καλα αλλα μας άφησες και πηγες διακοπές πίστευα π ς μολις γυρνουσες θα ειχες να φέρεις τουμπα ολο το πινακακι χαχαχα!!! @Μάντη που εισαι παιδι μου??? Τι εγινε με το γιατρο???? Πολλες σελιδες σημερα ομως δεν εντόπισα τη @Smile89 τι έγινε μετα τα σουβλακια εξαφανίστηκε???? Ππυ εισαι???

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

πρίν από 3 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Εννοειται οτι δεν πτοουμαστε...και συντομα θα εχουμε ολες ενα σπορακι..το 18 μας παει ειναι τυχερο..

Το '18 θα είναι μια χαρά!!! Είμαστε αισιόδοξες!!!! Το '17 ήταν ζαβό!!!! αχαχαχαχχαχαχχαχα

cO4Yp3.png

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , Μαρθα Κ είπε:

Λοιπόν κορίτσια Μου Εγώ περιμένω Αύριο... Έχω αρκετά συμπτώματα αλλά Κάτι Μου λέει ότι Θα ειναι πάλι τής φαντασίας μου.. 

1ον γιατι να ειναι τις φαντασίας σου??? Και 2ον λεγεεεε τι συμπτώματα????

καλησπερα κοριτσια μου!!!! 

@ntemiiiiii απιστευτα νεα!!!!!! συγχαρητηρια!!!!!!!  αντε να ξεκολισουμε μωρε!!! ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!!!!

κοριστια εμενα μου ηρθε η κυρια κανονηκοτατα με πολυ πολυ πονο ομως...... :-(  εννοειτε πως παμε για τον επομενο δυναμικα και με αισιοδοξια!!!! 

το μονο καλο στην ολη υποθεση οτι μπορω να καταλαβω τα μνμ που στελνει το σωμα μου στην ωορρηξια! 

• Λυπημένη/-ος 3

πρίν από 1 λεπτό , Δήμητρα1988 είπε:

καλησπερα κοριτσια μου!!!! 

@ntemiiiiii απιστευτα νεα!!!!!! συγχαρητηρια!!!!!!!  αντε να ξεκολισουμε μωρε!!! ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!!!!

κοριστια εμενα μου ηρθε η κυρια κανονηκοτατα με πολυ πολυ πονο ομως...... :-(  εννοειτε πως παμε για τον επομενο δυναμικα και με αισιοδοξια!!!! 

το μονο καλο στην ολη υποθεση οτι μπορω να καταλαβω τα μνμ που στελνει το σωμα μου στην ωορρηξια! 

Like γιατί εστιάζεις στο θετικό!!! Την επόμενη φορά θα είσαι καλύτερα προετοιμασμένη και μακάρι να σταθείς και πιο τυχέρη σύντομα!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , melina92 είπε:

Λέτε να πάω να κάνω μία χοριακή αύριο; Ξέρετε αν είναι ανοιχτά Σάββατο;

Ανοιχτά είναι σίγουρα στη Βιοιατρική τα σάββατα, αν έχεις κοντά σου. Αν και εγώ ίσως περίμενα να έχω καθυστέρηση πρώτα, αλλά εσύ αποφασίζεις. Μακάρι να είσαι!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...