Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Just now, ΣΙΣΑΚΙ86 είπε:

Ειμαι λιγο αγχωμενη γιατι περασαμε πολλα σαν ζευγαρι. Οχι για το χρονικο διαστημα που προσπαθουμε. Ξερω οτι ειναι πολυ μικρο το διαστημα. Αυτο που με ενοχλει ειναι η αγνοια και που ολοι οι προηγουμενοι γιατροι  δεν μου ειπαν τιποτα :-(

Δίκιο έχεις :?. Είναι μερικοί γιατροί που δεν ασχολούνται καν. Τι να πεις! Μην απελπίζεσαι όμως, ψάξτο όσο μπορείς και παίρνε και άλλες γνώμες μην μένεις μόνο σε μία. Εδώ μπορεί να σε συμβουλέψουν και κορίτσια με παρόμοια θέματα. Αν κατάλαβα καλά δεν έχεις καλές οωρρηξίες; Είμαι σίγουρη ότι φτιάχνεται και όλα γίνονται, ίσως με λίιιιγη βοήθεια! Μόνο του σπανού τα γέννια δεν γίνονται! Και η ψυχολογία παίζει μεγάλο ρόλο και η σχέση σας σαν ζευγάρι, οπότε αυτά που είναι στο χέρι μας ας τα δουλέψουμε, για τα υπόλοιπα συμβουλευόμαστε την επιστήμη και δεν σταματάμε να πιστεύουμε ότι ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 8 λεπτά , kido είπε:

Έχω κάτι από τη δεξιά πλευρά χαμηλά σαν σουβλιές αραιά και που. Χθες ξεκίνησαν αυτά. Αλλα δεν μπορεί γιατί οι επαφές μας ήταν μετά την οωρρηξία αυτό το μήνα οπότε έχουν περάσει μόνο λίγες μέρες για να πω ότι μπορεί να είναι εμφύτευση; Μάλλον τυχαίο... Δεν τα έχουμε πάει καλά από επαφές γιατί ήμασταν χώρια αλλά εγώ εκεί ελπίζω! Θα δουμε!

@ΣΙΣΑΚΙ86Αν έχεις θέματα και σου είπε έτσι ο γιατρός, συγγνώμη δεν το ήξερα. Βιάστηκα να σε καθυσηχάσω και να σε ενθαρρύνω να μην ανησυχείς με έναν κύκλο προσπαθειών. Άκου το γιατρό σου και όλα γίνονται όσο υπάρχει πίστη! Κι εγώ πιστεύω!

Δεν πειραζει κοριτσακι μου....  Θεματα εχω εδω και εναν χρονο που απο τον προγεννητικο μου εβρισκαν κατι και αφου με ειχαν ΤΡΕΛΑΝΕΙ  και μετα απο 6 μηνες επαναληπτικων και λοιπων εξετασεων μου ειπαν ολα καλα!!!

Εσυ ποσο καριο προσπαθεις?

πρίν από 29 λεπτά , Nati85 είπε:

Ευχαριστω!!!Θα τις κάνουμε κι αυτές ελπίζω να βγουν καλές.

αφου εσυ δεν εχεις προβλημα , τοτε συντομα θα ερθει το μωρο . ..ελα δεν πεφτουμε!!1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Just now, kido είπε:

Δίκιο έχεις :?. Είναι μερικοί γιατροί που δεν ασχολούνται καν. Τι να πεις! Μην απελπίζεσαι όμως, ψάξτο όσο μπορείς και παίρνε και άλλες γνώμες μην μένεις μόνο σε μία. Εδώ μπορεί να σε συμβουλέψουν και κορίτσια με παρόμοια θέματα. Αν κατάλαβα καλά δεν έχεις καλές οωρρηξίες; Είμαι σίγουρη ότι φτιάχνεται και όλα γίνονται, ίσως με λίιιιγη βοήθεια! Μόνο του σπανού τα γέννια δεν γίνονται! Και η ψυχολογία παίζει μεγάλο ρόλο και η σχέση σας σαν ζευγάρι, οπότε αυτά που είναι στο χέρι μας ας τα δουλέψουμε, για τα υπόλοιπα συμβουλευόμαστε την επιστήμη και δεν σταματάμε να πιστεύουμε ότι ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!

ΣΕ ΕΥΑΧΡΣΤΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥ:-) Ακριβως αυτο ειναι το προβλημα η ωορρηξια μου!!!!!!!!!!!!

πρίν από 5 λεπτά , ΣΙΣΑΚΙ86 είπε:

Δεν πειραζει κοριτσακι μου....  Θεματα εχω εδω και εναν χρονο που απο τον προγεννητικο μου εβρισκαν κατι και αφου με ειχαν ΤΡΕΛΑΝΕΙ  και μετα απο 6 μηνες επαναληπτικων και λοιπων εξετασεων μου ειπαν ολα καλα!!!

Εσυ ποσο καριο προσπαθεις?

Από το καλοκαίρι.. ένα εξάμηνο γεμάτο αλλά χαλαρά, έχουμε όσο μπορούμε επαφές, δεν μετριέμαι με τεστ κλπ με αποτέλεσμα συνήθως να είναι λίγες εντός γόνιμων. Αλλά δεν πειράζει λιγες και καλές που λένε! Και εγώ το πρώτο τρίμηνο έλεγα θα είμαι έγκυος. Το είχα βάλει στο μυαλό μου σαν κάτι εύκολο. Δεν ερχόταν και αγχωνόμουν, έπρηξα τον άντρα μου ότι κάτι έχουμε κλπ. Ψάχτηκα, μπήκα εδώ, μίλησα με γυναικολόγο, βρήκα θηροειδή παίρνω χάπι να το ρίξω εδώ και 2 μήνες περίπου και προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη και όσο πιο ήρεμη γίνεται. Κάνω γιόγκα να ξεχαστώ. Ελπίζω ότι δεν θα αργήσει πολύ!

Διαφημίσεις

πρίν από 32 λεπτά , marillia είπε:

Με πονάει η δεξιά θηλή και νιώθω μέσα στο μαστό λίγο κάψιμο!!!!Δυστυχώς επείδη το είχα και στην εγκυμοσύνη πάντα αυτό το σύμπτωμα με αναστατώνει!!!Αλλά κρατάω και επιφύλαξη εννοείτε!!!Εσένα πως πονούσε?Περασε και ο καιρός για μένα και σαν να έχω ξεχάσει μου φαίνεται χαχχαχ!!!!

κ εμενα τοτε με πονουσε πολυ .σαν καψιμο  κ τσμπημα μεσα στην θηλη . οταν ειχα την 1η μερα καθυστερησης , τοτε δεν μπορουσα να τα ακουμπησω σου λεω . αφου οταν κοιμομασταν ελεγα στον αντρα μου να μην με ακουμπαει καν ! πολυ καλο σημαδι φιλη !!! μακαρι .

hBuvp3.png    n8xOp2.png

@caramel_83 μπράβο που πέρασες τοσο όμορφα!!! σε περιμεναμε!!νόμιζα θα είχαμε κι άλλες εγκυουλες μέχρι να έρθεις!!την Ντέμι Μουρ έχουμε για αρχη!!! Με την Ζήνα έγινε μια αναμπουμπουλα δεν πρόλαβα και εγώ να διαβάσω τι έγινε αλλα κάποια πράγματα  η αλήθεια είναι φαινόντουσαν περίεργα της είπαν την γνώμη τους τα κορίτσια  και νομίζω σταμάτησε να μπαίνει.

Εμένα αλήθεια βγάλε με από πινακακι καραμελακι και βλέπουμε!!!!!

• Χαχα 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 32 λεπτά , marillia είπε:

kido μου πως είναι το όνομα σου?Πότε περιμένεις?Εγώ Τρίτη!!!Να έχουμε παρεούλα!!!!

Η Δημητρούλα 1988 αδιαθέτησε!!!Μου είπε να σας το πω θα μπεί αργότερα!!!!

κριμααααα :( 

• Λυπημένη/-ος 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 9 λεπτά , ada32 είπε:

αφου εσυ δεν εχεις προβλημα , τοτε συντομα θα ερθει το μωρο . ..ελα δεν πεφτουμε!!1

Δεν ξέρω αν δεν έχω πρόβλημα μπορεί να έχω να είναι βουλωμενες οι σάλπιγγες η κάτι που δεν φαίνεται.θα δείξει ότι και να είναι θα αντιμετωπίζεται πιστεύω με κάποιον τρόπο αλλιώς εντάξει τι να κάνουμε συμβαίνουν αυτά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα.

• Μου αρέσει 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 33 λεπτά , ΣΙΣΑΚΙ86 είπε:

Καλησπερα συγνωμη που απαντω με χρονοκαθυστερηση αλλα δουλευω πολλες ωρες και ξεκλεβω λιγο χρονο για να διαβαζω τα μηνυματα σας και τα νεα σας!

@Vila Δεν εχουμε πολυ καιρο που προσπαθουμε. Λιγοτερο απο μηνα.

@Χαρά Τριανταφυλλακι.  Δεν εχω και αλλη επιλογη. Θα κανω αυτο που μου ειπε για αρχη και μετα θα δω μπορει να παρω και μια δευτερη γνωμη. Φυσικά πιστευω στον Θεο!!! Εκει εναποθετω τις ελπιδες μου...Πως παει η εγκυμοσυνη σου?

Ευτυχως εχω καλο συζυγο που οταν του ειπα τα λεγομενα του γιατρου μου ειπε να μην στεναχωριεμαι και οτι σημασια για εκεινον εχει να ειμαι εγω καλα

Καλά δόξα τον Θεό περιμένω πως και πως την άλλη Τετάρτη να πάω για την χοριακη. Να σας έχει καλά ο Θεός και τους δύο μέσα στην αγάπη. Σίγουρα θα πάνε όλα καλά και το πιστεύω. Να έχεις πολύ υπομονή και πίστη και όλα θα γίνουν. Που μένεις?

@Δήμητρα1988 πως είσαι κοριτσάκι μου. Θα ετοιμαστώ για δουλειά. Μόλις γυρίσω το βράδυ Θα ήθελα πολύ να δω ένα μνμ σου.... Όλα θα πάνε καλά κορίτσι μου σου στέλνω ένα φιλάκι για να δω χαμογελακι... :)

XDAlp3.png

Διαφημίσεις

ΜΑΝΟΥΛΕΣ

Alekagala 7/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ!!!!

oneira_glyka 11/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ!!!!

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ 

1. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

2. Ani ani   ΠΗΤ  21/3/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

3. elenakii22 ΠΗΤ  22/3/2018  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

4. maria1988  ΠΗΤ  2/4/2018!!!

5. stalitsa82  ΠΗΤ  25/4/2018!!!

6. Vana87 ΠΗΤ  27/5/2018!!!  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

7. Farmakotriftena ΠΗΤ  8/6/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

8. orianna  ΠΗΤ  21/6/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

9. t1t1n4k1  15/7/2018!!!

10. Antila   ΠΗΤ  16/7/2018!!!

11. Χαρά Τριανταφυλλακι.  ΠΗΤ  20/8/2018!!!

12. Κόννυ  ΠΗΤ  22/8/2018!!!

13. modena  ΠΗΤ  24/8/2018!!!

14. Vasi34    ΠΗΤ  11-12/9/2018!!!

15. ΓΙΩΤΑ781 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   2076 !!!!

16. linaa   ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   7000!!!!

17. Smile89   ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   100!!!!

18. ntemiiiiii   ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   248!!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. Nektarinaki 16/1/2018!!!

2. Dimitr@17 18/1/2018!!!

3. Ungry girl 18/1/2018!!!

4. alina80 20-24/1/2018!!!

5. Ασία  22/1/2018!!!

6. zina7777  24/1/2018!!!

7. Μαρθα Κ  25-27/1/2018!!!

8. BettySt  25/1/2018!!!

9. Elma86  26/1/2018!!!

10. Δήμητρα1988 26-28/1/2017!!!

11. WannaBeMother  27/1/2018!!!

12. melina92  29/1/2018!!!

13. ritaki13  29/1/2018!!!

14. kido  2/2/2018!!!

15. Vila  8/2/2018!!!

16. ada32 8/2/2018!!!

17. andrianni  14/2/2018!!!

18. ellilaw 14/2/2018!!!

19. Μάντη  15/2/2018!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

Γεια σας κοριτσια μου...εχετε γραψει παλι ενα σωρο σελιδες σημερα ... @caramel_83 μπραβο π τα περασες τελεια στην εκδρομουλα σου..εσυ τι κανεις ομως αδιαθετησες?τι γινεται? @ntemiiiiii ποτε θα κανεις παλι χοριακη?

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 3 λεπτά , melina92 είπε:

Κορίτσια να σας πω... Έχω τεστακια εγκυμοςύνης της home test...είμαι 3 μέρες πριν την περίοδο.. Να κάνω λέτε τωρα ένα;;;;; Θέλω πολύ αλλα φοβάμαι μην απογοητευτώ

Εγώ λέω να μην κάνεις από τώρα!!αλλά αν κάνεις κανε πρωί και αν είναι αρνητικό μην απογοητευτεις δεν είναι αξιόπιστο αποτέλεσμα!!! 

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 4 λεπτά , melina92 είπε:

Κορίτσια να σας πω... Έχω τεστακια εγκυμοςύνης της home test...είμαι 3 μέρες πριν την περίοδο.. Να κάνω λέτε τωρα ένα;;;;; Θέλω πολύ αλλα φοβάμαι μην απογοητευτώ

Μηπως να εκανες αυριο αφου εχεις 3 και δεν μπορεις να περιμενεις?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...