Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 20 λεπτά , kido είπε:

@Nati85Τι ραφάκι λες καλεεεε;;; Μην ακούω χαζα!!! Θα έρθει. Δεν είδες και η @ntemiii που αν δεν κάνω το λάθος έχει ήδη μια κόρη και της ήρθε τώρα το δεύτερο;

Ναι λέω χαζά μωρέ αλλά τι να κάνω αλήθεια δεν θέλω να με βλέπω στο πινακακι.αρχιζει λίγο και ξεθωριάζει το όνειρο.θα δείξει θα κάνουμε και κάποιες εξετασεις ακόμα να δούμε μήπως έχουμε σοβαρό πρόβλημα.σε διαδικασία εξωσωματικής δεν νομίζω να μπω για δεύτερο όταν κάτσει και αν.αυτες ειναι οι σκέψεις μου.

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 5 λεπτά , melina92 είπε:

Καλημέρα κοριτσάκια μου τι κάνετε; Εχθές πήγα στον γυναικολόγο για ένα απλό υπέρηχο... Είμαι 3 ημέρες πριν την περίοδο.. Μου είπε ότι φαίνεται αρκετά παχύ το ενδομήτριό μου ... Κι εκείνη την ωρα δεν ήξερα να τον ρωτήσω ότι αν συνδυάζεται με εγκυμοσύνη...ξέρει καμία να μου πει;;; please

Ναι συνδυάζεται, φυσικα!! είναι καλο στοιχειο!! δεν θα μπορουσε να δει κατι παραπανω.

kRl9p2.png kRl9p2.png

πρίν από 7 λεπτά , BettySt είπε:

Αυτό το ξέρω αλλά το κύκλο μου είναι 28 μέρες και καμία φορά και 26 αλλά σπάνια δηλαδή η ωχρινικη είναι πιό μικρή. Τεσπα έτσι και αλλιώς δεν περιμενω τίποτα 

Ναι κάντο όταν θα είσαι έτοιμη να το κάνεις το τεστ.ευχομαι μην έρθει η περίοδος!!έχεις ελπιδα όμως!!

• Ευχαριστώ 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 2 λεπτά , iouliana είπε:

Ναι συνδυάζεται, φυσικα!! είναι καλο στοιχειο!! δεν θα μπορουσε να δει κατι παραπανω.

Ναι και ερμηνεύεται θετικά γιατί σημαίνει ότι αν έχει γίνει σύλληψη θα μπορούσε να γίνει και εμφύτευση γιατί σε κάποιους κύκλους μας δεν είναι αρκετά καλό το ενδομήτριο και άρα δεν ευνοεί την εμφύτευση αν υποθέσουμε ότι έγινε σύλληψη.. αυτά ξέρω!

πρίν από 6 λεπτά , Nati85 είπε:

Ναι λέω χαζά μωρέ αλλά τι να κάνω αλήθεια δεν θέλω να με βλέπω στο πινακακι.αρχιζει λίγο και ξεθωριάζει το όνειρο.θα δείξει θα κάνουμε και κάποιες εξετασεις ακόμα να δούμε μήπως έχουμε σοβαρό πρόβλημα.σε διαδικασία εξωσωματικής δεν νομίζω να μπω για δεύτερο όταν κάτσει και αν.αυτες ειναι οι σκέψεις μου.

Αντε κάντες κι αυτές και βλέπετε μπορεί να αλλάξουν μετά οι σκέψεις σου γιατί αν βγουν καλές θα πάρετε τα πάνω σας!!

πρίν από 1 λεπτό , kido είπε:

Ναι και ερμηνεύεται θετικά γιατί σημαίνει ότι αν έχει γίνει σύλληψη θα μπορούσε να γίνει και εμφύτευση γιατί σε κάποιους κύκλους μας δεν είναι αρκετά καλό το ενδομήτριο και άρα δεν ευνοεί την εμφύτευση αν υποθέσουμε ότι έγινε σύλληψη.. αυτά ξέρω!

Αντε κάντες κι αυτές και βλέπετε μπορεί να αλλάξουν μετά οι σκέψεις σου γιατί αν βγουν καλές θα πάρετε τα πάνω σας!!

Ευχαριστω!!!Θα τις κάνουμε κι αυτές ελπίζω να βγουν καλές.

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

ΜΑΝΟΥΛΕΣ

Alekagala 7/10/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ!!!!

oneira_glyka 11/11/2017 ΑΓΟΡΑΚΙ!!!!

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ 

1. dimitroula30  ΠΗΤ  17/1/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

2. Kalfeli   ΠΗΤ  2-3/2/2018!!!

3. Ani ani   ΠΗΤ  21/3/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

4. elenakii22 ΠΗΤ  22/3/2018  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

5. maria1988  ΠΗΤ  2/4/2018!!!

6. stalitsa82  ΠΗΤ  25/4/2018!!!

7. Vana87 ΠΗΤ  27/5/2018!!!  ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!!

8. Farmakotriftena ΠΗΤ  8/6/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

9. orianna  ΠΗΤ  21/6/2018!!! ΑΓΟΡΑΚΙ !!!!!! 

10. t1t1n4k1  15/7/2018!!!

11. Antila   ΠΗΤ  16/7/2018!!!

12. Χαρά Τριανταφυλλακι.  ΠΗΤ  20/8/2018!!!

13. Κόννυ  ΠΗΤ  22/8/2018!!!

14. modena  ΠΗΤ  24/8/2018!!!

15. Vasi34    ΠΗΤ  11-12/9/2018!!!

16. ΓΙΩΤΑ781 ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   2076 !!!!

17. linaa   ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   7000!!!!

18. Smile89   ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   100!!!!

19. ntemiiiiii   ΤΥΧΕΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ   248!!!!

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ

1. noni90 18/12/2017!!!

2. Nektarinaki 16/1/2018!!!

3. Dimitr@17 18/1/2018!!!

4. Ungry girl 18/1/2018!!!

5. alina80 20-24/1/2018!!!

6. Ασία  22/1/2018!!!

7. zina7777  24/1/2018!!!

8. Nati85 25/1/2018!!!

9. Μαρθα Κ  25-27/1/2018!!!

10. BettySt  25/1/2018!!!

11. Elma86  26/1/2018!!!

12. Δήμητρα1988 26-28/1/2017!!!

13. WannaBeMother  27/1/2018!!!

14. melina92  29/1/2018!!!

15. ritaki13  29/1/2018!!!

16. kido  2/2/2018!!!

17. Vila  8/2/2018!!!

18. ada32 8/2/2018!!!

19. andrianni  14/2/2018!!!

20. ellilaw 14/2/2018!!!

21. Μάντη  15/2/2018!!!

Κορίτσια να δινετε πληροφοριες για να ανανεωνεται το πινακακι μας;)

Με το καλο ολες με ενα μωρακι στην αγκαλια μας!!!:wub:

• Μου αρέσει 2

3 ώρες πρίν, ada32 είπε:

οοοο αυτο που σε ποναγε χθες  το στηθος ειναι πολυ καλο . ειδικα αν σε τσουζουν οι θηλες θα ειναι ακομα καλυτερα . ΛΕς μαριλακι να ακουσουμε κ απο σενα τα ευχαριστα???

Κα ι εγω συμφωνω με την νατι ! το στηθος ειναι πολυ καλο που ποναει τοσο .. ετσι ηταν κ το δικο μου στην βιοχημικη.

Με πονάει η δεξιά θηλή και νιώθω μέσα στο μαστό λίγο κάψιμο!!!!Δυστυχώς επείδη το είχα και στην εγκυμοσύνη πάντα αυτό το σύμπτωμα με αναστατώνει!!!Αλλά κρατάω και επιφύλαξη εννοείτε!!!Εσένα πως πονούσε?Περασε και ο καιρός για μένα και σαν να έχω ξεχάσει μου φαίνεται χαχχαχ!!!!

• Μου αρέσει 1

Καλησπερα συγνωμη που απαντω με χρονοκαθυστερηση αλλα δουλευω πολλες ωρες και ξεκλεβω λιγο χρονο για να διαβαζω τα μηνυματα σας και τα νεα σας!

@Vila Δεν εχουμε πολυ καιρο που προσπαθουμε. Λιγοτερο απο μηνα.

@Χαρά Τριανταφυλλακι.  Δεν εχω και αλλη επιλογη. Θα κανω αυτο που μου ειπε για αρχη και μετα θα δω μπορει να παρω και μια δευτερη γνωμη. Φυσικά πιστευω στον Θεο!!! Εκει εναποθετω τις ελπιδες μου...Πως παει η εγκυμοσυνη σου?

Ευτυχως εχω καλο συζυγο που οταν του ειπα τα λεγομενα του γιατρου μου ειπε να μην στεναχωριεμαι και οτι σημασια για εκεινον εχει να ειμαι εγω καλα

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, kido είπε:

Σε καλωσορίζω κι εγώ στην παρέα @M@ri@! Ήθελα να σου πω ότι κι εμένα μου άλλαξε τον πρώτο καιρό ο κύκλος μετά τις ελεύθερες επαφές, είχα όλο καθυστερήσεις λίγων ημερών που ήμουν κι εγώ ρολόι. Αλλά μετά επανήλθε στα κανονικά του 28-29 δηλαδή. Το λιπαντικό καλά κάνατε και δεν το χρησιμοποιήσατε γιατί κάνει κακό στις προσπάθειες για παιδάκι, αλλάζει το ph του κόλπου και δεν επιβιώνουν τα σπερματοζωάριο από ότι έχω διαβάσει. Το αίμα τώρα, αν δεν είσαι αρκετά χαλαρή και υγρή κατά τη διάρκεια της επαφής, ή σφίγγεσαι εκεί κάτω, είναι συνηθισμένο να δεις αίμα λίγο μετά, γιατί μπορεί να είχες μικρούς τραυματισμούς! Πονάς και κατά τη διάρκεια; Δοκιμάστε να αλλάξετε στάση! Η' μπορεί να έχεις κύστη που θα σου πει ο γιατρός σου τι να κάνεις, δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Το σπέρμα αλλάζει τον κύκλο αλλά γιατί να έχεις αίμα από αυτό; Αυτά είχα να σου πω εγώ! Χαλάρωσε όσο είναι δυνατόν και θα πάρουν όλα το δρόμο τους! Εδώ θα είμαστε να τα λέμε!  

Κορίτσια μου, εγώ το είχα και σε άλλους κύκλους αυτό με το πονεμένο στήθος και δεν ήμουν έγκυος...πάντα ελπίζω βέβαια!! Σας ευχαριστώ όλες για τη σκέψη ότι είναι κάτι καλό! Θα μάθουμε σύντομα :) 

kido μου πως είναι το όνομα σου?Πότε περιμένεις?Εγώ Τρίτη!!!Να έχουμε παρεούλα!!!!

Η Δημητρούλα 1988 αδιαθέτησε!!!Μου είπε να σας το πω θα μπεί αργότερα!!!!

Just now, marillia είπε:

kido μου πως είναι το όνομα σου?Πότε περιμένεις?Εγώ Τρίτη!!!Να έχουμε παρεούλα!!!!

Η Δημητρούλα 1988 αδιαθέτησε!!!Μου είπε να σας το πω θα μπεί αργότερα!!!!

Κικη! 2/2! Εγώ δεν νιώθω κάψιμο τσούξιμο στις θηλές εγω μόνο βαρος πόνο κλπ.

πρίν από 3 λεπτά , ΣΙΣΑΚΙ86 είπε:

Καλησπερα συγνωμη που απαντω με χρονοκαθυστερηση αλλα δουλευω πολλες ωρες και ξεκλεβω λιγο χρονο για να διαβαζω τα μηνυματα σας και τα νεα σας!

@Vila Δεν εχουμε πολυ καιρο που προσπαθουμε. Λιγοτερο απο μηνα.

@Χαρά Τριανταφυλλακι.  Δεν εχω και αλλη επιλογη. Θα κανω αυτο που μου ειπε για αρχη και μετα θα δω μπορει να παρω και μια δευτερη γνωμη. Φυσικά πιστευω στον Θεο!!! Εκει εναποθετω τις ελπιδες μου...Πως παει η εγκυμοσυνη σου?

Ευτυχως εχω καλο συζυγο που οταν του ειπα τα λεγομενα του γιατρου μου ειπε να μην στεναχωριεμαι και οτι σημασια για εκεινον εχει να ειμαι εγω καλα

ε δηλαδή με την πρώτη προσπάθεια ανησυχείς;; όχι κοπέλα μου δεν είναι τίποτα. προβα κάνετε ως το πρώτο τρίμηνο - εξάμηνο, δες το έτσι! ο σύζυγος τέλεια στάση!

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , kido είπε:

ε δηλαδή με την πρώτη προσπάθεια ανησυχείς;; όχι κοπέλα μου δεν είναι τίποτα. προβα κάνετε ως το πρώτο τρίμηνο - εξάμηνο, δες το έτσι! ο σύζυγος τέλεια στάση!

Και μένα με πόνο τώρα ξεκίνησε και σήμερα είναι έτσι!!!Για να δούμε!!Πονάκια έχεις?Ωραία Κικη μου θα είμαστε το δίδυμο!!!!!

17 ώρες πρίν, andrianni είπε:

Αν είσαι εσύ που μπήκες πριν λίγες μέρες νόμιζα οτι διαβαζα το ιστορικό μου. Μόνο που εγώ δεν έχω πολυκυστικές. Εχεις αντίσταση στην ινσουλίνη κ πόσο καιρό προσπαθείτε; Μην αγχώνεσαι. Θα μείνεις έγκυος! Εγώ έχω ένα παιδάκι ενώ ο γιατρός όχι απλά μου ειχε πει δύσκολα, μου το είχε αποκλείσει. Τώρα στο 2ο έχω θεμα όμως.

Η προκληση ειναι ενα χαπι που παιρνεις 5 μέρες κ γίνεται ωορ. Γιατί κ εγώ είχα ανωορ. Κύκλους κ τελειως αστατους φυσικά! Κ τις 2 φορές που πηρα έκανα κύκλο 31 ημερών. Ακατόρθωτο για μένα! Δεν έμεινα όμως ακόμα...

Εγω ειμαι!!!!!!!!!!Αλλα ακομα δεν εχω καταλαβει τι συμβαινει!!!!ο γιατρος μου ειπε οτι θα μου πει μετα απο τουσ κυκλους 6 μηνων ( 3 που εχω απο πριν και 3 απο εδω και περα).Δεν προσπαθουμε πολυ καιρο λιγοτερο απο μηνα. Απλα ετυχε να αλλαξω γυναικολογο και ηταν η περιοδος που επρεπε να κανω τεστ παπ. Του ειπα το ιστορικο μου τι συμβαινει και μου ειπε οτι δεν θα μπορεσω να μεινω εγκυος μονη μου και οτι πρεπει να παρω καποιο βοηθημα. μετα απο μια δυσκολη περιοδο που περασα με τον αντρα μου πηρα καποια κιλα και αυτα κατεστραψαν οτι ειχα καταφερει με τους κυκλουσ της περιοδου μου! Μακαρι να τα καταφερω οπως ανεφερα και σε αλλο σχολιο εναποθετω τις ελπιδες μου στον Θεο... 

Εσυ ποσο καιρο προσπαθεις για  δευτερο παιδακι?

κοριτσια γυρισα περασα πολυ ομορφα .....μπηκα λοιπον ν ασας διαβασω να φτιαξω και το πινακακι και ειδα 100 σελιδες...πφ δεν μπορω να τις διαβασω...οποτε μια θα μου πει τα νεα, ειδα η @ntemiiiiii ειναι εγκυουλα, συγχαρητηρια κοριτσι μου

@Dimitr@17 @Ungry girl δεν το βαζουμε κατω κοριτσια μου ετσι? το κεφαλι ψηλα και προχωραμε ;)

@alina80 @Ασία @zina7777  με εσας κοριτσια τι εγινε??

@Nati85 δεν θελω ηττοπαθειες θα σε δειρω ;) 

@Μαρθα Κ @BettySt @Elma86 @Δήμητρα1988 @WannaBeMother εσεις κοριτσια πως πατε απο συμπτωματα??

• Μου αρέσει 3

πρίν από 6 λεπτά , marillia είπε:

Και μένα με πόνο τώρα ξεκίνησε και σήμερα είναι έτσι!!!Για να δούμε!!Πονάκια έχεις?Ωραία Κικη μου θα είμαστε το δίδυμο!!!!!

Έχω κάτι από τη δεξιά πλευρά χαμηλά σαν σουβλιές αραιά και που. Χθες ξεκίνησαν αυτά. Αλλα δεν μπορεί γιατί οι επαφές μας ήταν μετά την οωρρηξία αυτό το μήνα οπότε έχουν περάσει μόνο λίγες μέρες για να πω ότι μπορεί να είναι εμφύτευση; Μάλλον τυχαίο... Δεν τα έχουμε πάει καλά από επαφές γιατί ήμασταν χώρια αλλά εγώ εκεί ελπίζω! Θα δουμε!

πρίν από 4 λεπτά , ΣΙΣΑΚΙ86 είπε:

Εγω ειμαι!!!!!!!!!!Αλλα ακομα δεν εχω καταλαβει τι συμβαινει!!!!ο γιατρος μου ειπε οτι θα μου πει μετα απο τουσ κυκλους 6 μηνων ( 3 που εχω απο πριν και 3 απο εδω και περα).Δεν προσπαθουμε πολυ καιρο λιγοτερο απο μηνα. Απλα ετυχε να αλλαξω γυναικολογο και ηταν η περιοδος που επρεπε να κανω τεστ παπ. Του ειπα το ιστορικο μου τι συμβαινει και μου ειπε οτι δεν θα μπορεσω να μεινω εγκυος μονη μου και οτι πρεπει να παρω καποιο βοηθημα. μετα απο μια δυσκολη περιοδο που περασα με τον αντρα μου πηρα καποια κιλα και αυτα κατεστραψαν οτι ειχα καταφερει με τους κυκλουσ της περιοδου μου! Μακαρι να τα καταφερω οπως ανεφερα και σε αλλο σχολιο εναποθετω τις ελπιδες μου στον Θεο... 

Εσυ ποσο καιρο προσπαθεις για  δευτερο παιδακι?

@ΣΙΣΑΚΙ86Αν έχεις θέματα και σου είπε έτσι ο γιατρός, συγγνώμη δεν το ήξερα. Βιάστηκα να σε καθυσηχάσω και να σε ενθαρρύνω να μην ανησυχείς με έναν κύκλο προσπαθειών. Άκου το γιατρό σου και όλα γίνονται όσο υπάρχει πίστη! Κι εγώ πιστεύω!

πρίν από 8 λεπτά , kido είπε:

Ειμαι λιγο αγχωμενη γιατι περασαμε πολλα σαν ζευγαρι. Οχι για το χρονικο διαστημα που προσπαθουμε. Ξερω οτι ειναι πολυ μικρο το διαστημα. Αυτο που με ενοχλει ειναι η αγνοια και που ολοι οι προηγουμενοι γιατροι  δεν μου ειπαν τιποτα :-(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...