Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 44 λεπτά , Nati85 είπε:

@ΓΙΩΤΑ78 μπορείς να πάρεις και σουτιεν θηλασμού είναι πολύ άνετα!αν θέλεις φυσικά αλλιώς άστες ελεύθερες τις κοπέλες μην τις περιορίζεις!!:P

Ναι μωρε ελευθερες τις αφηνω να αλωνιζουν,δεν πανε πουθενα ,σε εμενα ξαναγυριζουν!!!χαχαχα

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 57 λεπτά , ada32 είπε:

παλι τελος στα like.... aman pia 

Καλη αρχη τοτε ! κ να μπεις να μας πεις τα ευχαριστα!

Κοριτσια Καλημερα ! καλως ηρθατε τα νεα κοριτσια! 

@Smile89 τι κανεις? πως εισαι ?

@kido  & @marillia @kido περιμενουμε τα ευχαριστα ! μακαρι κοριτσια ! εκανε την αρχη η ντεμη, να ακολουθησετε εσεις κ μετα εμεις!  και την @Δήμητρα1988 & την  @μαρθα  περιμενουμε αυριο .. 

@BettySt εσυ κοριτσακι τι κανεις? μηπως εισαι για τεστακι ???

εγω κοριτσια σημερα εχω νευραααα πολλα , σκοτωνω ανθρωπο απο το πουθενα ..!!! μαλωσα εννοειται κ με τον αντρα πρωι πρωι ! :P 

Αχ...πολλά νεύρα κι εγώ. Από χτες όπου και τσακώθηκα... Και τώρα θέλω να το κρατήσω, αλλά ξεκινάνε οι γόνιμες.. οπότε θα το κάνω γάργαρα. Και νευριάζω πιο πολύ!

Κορίτσια έκλεισα ραντεβού με τον άλλο γιατρό που σας έλεγα. Το αποφάσισα επιτέλους. 7 Φεβρουαρίου. Μπιλαλης λέγεται. Μήπως τον ξέρει καμία; 

πρίν από 11 λεπτά , alina80 είπε:

Αχ...πολλά νεύρα κι εγώ. Από χτες όπου και τσακώθηκα... Και τώρα θέλω να το κρατήσω, αλλά ξεκινάνε οι γόνιμες.. οπότε θα το κάνω γάργαρα. Και νευριάζω πιο πολύ!

Κορίτσια έκλεισα ραντεβού με τον άλλο γιατρό που σας έλεγα. Το αποφάσισα επιτέλους. 7 Φεβρουαρίου. Μπιλαλης λέγεται. Μήπως τον ξέρει καμία; 

Υπομονη κοριτσι μου με τα νευρα ,θα περασουν !!!!Καλη επιτυχια με το ραντεβου σου ,καλο ειναι να παιρνεις και αλλες γνωμες πριν κατασταλαξεις καπου ,εγω δεν τον ξερω τον γιατρο που λες!!

• Ευχαριστώ 1

3 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Σήμερα - δηλαδή χτες... Και δεν σου έχει έρθει ακόμα; Μετράμε καθυστέρηση κοριτσακι; 

@Δήμητρα1988 Δημητρούλα και εσύ σήμερα δεν περιμένεις; Πώς είσαι;

Καλημέρα κορίτσια! Παρασκευή!!!

Ακόμα δεν έχει έρθει αλλά με έχει πεθάνει η μέση μου. Στο δρόμο θα είναι απλά έχει σταματήσει κάπου και πίνει καφέ 

2 ώρες πρίν, Nati85 είπε:

@ntemiiiiii συγχαρητήρια κορίτσι μου!!όλα καλά θα πάνε πολυ καλή η χοριακη σου!!!άντε επιτέλους στην πάνω λίστα!!!!

@BettySt εσύ κοριτσάκι εχθές ήταν να σου ερθει?ντάουν σε ακούω πολύ πολλές ορμόνες μήπως και έγινε κάτι καλό??

Μπαα δεν νομίζω 

1 ώρα πρίν, ada32 είπε:

παλι τελος στα like.... aman pia 

Καλη αρχη τοτε ! κ να μπεις να μας πεις τα ευχαριστα!

Κοριτσια Καλημερα ! καλως ηρθατε τα νεα κοριτσια! 

@Smile89 τι κανεις? πως εισαι ?

@kido  & @marillia @kido περιμενουμε τα ευχαριστα ! μακαρι κοριτσια ! εκανε την αρχη η ντεμη, να ακολουθησετε εσεις κ μετα εμεις!  και την @Δήμητρα1988 & την  @μαρθα  περιμενουμε αυριο .. 

@BettySt εσυ κοριτσακι τι κανεις? μηπως εισαι για τεστακι ???

εγω κοριτσια σημερα εχω νευραααα πολλα , σκοτωνω ανθρωπο απο το πουθενα ..!!! μαλωσα εννοειται κ με τον αντρα πρωι πρωι ! :P 

Δεν έχει έρθει ακόμα αλλά λέω να περιμένω 7 μέρες για να κάνω τεστ 

• Χαχα 1

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , BettySt είπε:

Ακόμα δεν έχει έρθει αλλά με έχει πεθάνει η μέση μου. Στο δρόμο θα είναι απλά έχει σταματήσει κάπου και πίνει καφέ 

Μπαα δεν νομίζω 

Να περιμένεις κοριτσάκι αλλά 7 μέρες γιατί; Πότε έκανες ωορρηξια; 

πρίν από 17 λεπτά , BettySt είπε:

Μπαα δεν νομίζω 

Με εμάς εδώ 7 μέρες δεν νομίζω να περιμένεις!!!άκου εκεί 7 μέρες!!μήπως πήγε κανένα ταξιδακι και λήψει λίγους μήνες λέω και δεν έχει πάει για καφέ!!χαχχαχχαχ

@caramel_83 εχεις δουλίτσα στο πινακακι όταν γυρίσεις! Θα δεις!!!εγώ αδιαθετησα κοριτσάκι βγάλε με από πινακακι και βάλε με σε ραφακι.μην τρώω χώρο γράψε σβήσε όλη την ώρα!!κουράστηκα και να με βλεπω

• Χαχα 2
  • Λυπημένη/-ος 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 14 λεπτά , Nati85 είπε:

Με εμάς εδώ 7 μέρες δεν νομίζω να περιμένεις!!!άκου εκεί 7 μέρες!!μήπως πήγε κανένα ταξιδακι και λήψει λίγους μήνες λέω και δεν έχει πάει για καφέ!!χαχχαχχαχ

@caramel_83 εχεις δουλίτσα στο πινακακι όταν γυρίσεις! Θα δεις!!!εγώ αδιαθετησα κοριτσάκι βγάλε με από πινακακι και βάλε με σε ραφακι.μην τρώω χώρο γράψε σβήσε όλη την ώρα!!κουράστηκα και να με βλεπω

@Nati85Τι ραφάκι λες καλεεεε;;; Μην ακούω χαζα!!! Θα έρθει. Δεν είδες και η @ntemiii που αν δεν κάνω το λάθος έχει ήδη μια κόρη και της ήρθε τώρα το δεύτερο;

πρίν από 31 λεπτά , alina80 είπε:

Να περιμένεις κοριτσάκι αλλά 7 μέρες γιατί; Πότε έκανες ωορρηξια; 

10 με 12 του μήνα έκανα ωορρηξία.  7 μέρες θα περιμένω γιατί μου έχει τύχει μια φορά να μου ερθει με καθυστέρηση 6 μέρες.

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 41 λεπτά , BettySt είπε:

Μπαα δεν νομίζω 

Όχι και 7 καλέ! Κάτσε αν έχω κι εγώ  καμία καθυστερηση να το κάνουμε μαζι κατά τις 5/2!

πρίν από 1 λεπτό , BettySt είπε:

10 με 12 του μήνα έκανα ωορρηξία.  7 μέρες θα περιμένω γιατί μου έχει τύχει μια φορά να μου ερθει με καθυστέρηση 6 μέρες.

Α οκ. Όπως θες!

Διαφημίσεις

πρίν από 1 λεπτό , kido είπε:

Όχι και 7 καλέ! Κάτσε αν έχω κι εγώ  καμία καθυστερηση να το κάνουμε μαζι κατά τις 5/2!

Α οκ. Όπως θες!

Ε δεν νομίζω να χρειαστω τεστ, πιστεύω πως θα έρθει όπου να'ναι. Ούτε υγρά πολλά έχω ούτε πράμα το σπουδαίο. Μόνο πόνο στη μέση και στη πλάτη - τα κλασσικα της περιόδου 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

πρίν από 6 λεπτά , BettySt είπε:

Αν έκανες όντως στις 12 ωορρηξία δεν υπάρχει περίπτωση καθυστέρησης εκτός αν έρθει στις 16 μέρες από την ωορρηξία δηλαδη έχεις λίγο μεγαλύτερη  ωχρονικη φάση οπότε θα έρθει στις 28 η περίοδος.απο εκεί και πέρα θα έχεις καθυστέρηση.

e6OVp3.pngExilp3.png

6 ώρες πρίν, ntemiiiiii είπε:

Ευχαριστώ!!! Χαχαχαχα

Δεν ξέρω γιατί έχω κύκλο 29-35 σύμφωνα με την εφαρμογή που είχα στο κινητό περίμενα τη Δευτέρα

Σευχαριστω πολύ! Χαχαχα ναι ναι κι εγώ τώρα έτσι θα χαιρόμαι για τα σπάνια σουβλάκια που θα τρώω χαχαχα

Το ξέρω κορίτσια είστε όλες πολύ καλές!

Το ξέρω Τόνια μου σευχαριστω!

Χαχαχα θα τα φτιάξει η @caramel_83!!!

Με το καλο!!! να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη! Να τη χαρεις οσο μπορεις!

Καλημέρα σε όλες!

kRl9p2.png kRl9p2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου τι κάνετε; Εχθές πήγα στον γυναικολόγο για ένα απλό υπέρηχο... Είμαι 3 ημέρες πριν την περίοδο.. Μου είπε ότι φαίνεται αρκετά παχύ το ενδομήτριό μου ... Κι εκείνη την ωρα δεν ήξερα να τον ρωτήσω ότι αν συνδυάζεται με εγκυμοσύνη...ξέρει καμία να μου πει;;; please

πρίν από 2 λεπτά , Nati85 είπε:

Αν έκανες όντως στις 12 ωορρηξία δεν υπάρχει περίπτωση καθυστέρησης εκτός αν έρθει στις 16 μέρες από την ωορρηξία δηλαδη έχεις λίγο μεγαλύτερη  ωχρονικη φάση οπότε έρθει στις 28 η περίοδος.απο εκεί και πέρα θα έχεις καθυστέρηση.

Αυτό το ξέρω αλλά το κύκλο μου είναι 28 μέρες και καμία φορά και 26 αλλά σπάνια δηλαδή η ωχρινικη είναι πιό μικρή. Τεσπα έτσι και αλλιώς δεν περιμενω τίποτα 

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...