Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

13 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

εμεις απο τον σεπτεμβρη κανουμε συνεχεια εξετασεις!!!εγω εχω κανει τα παντα...μεχρι και οστυκη πυκνοτητα είδα που κανουν γυναικες ανω των 40...ΑΜΗ δεν εχω κανει...απο Σεπτέμβρη αν δεν θα κανω σαλπιγγογραφια!ο ανδρας μου και αυτος κανει...προαπαθουμε να φτιαξουμε τπ σπερμοδιαγραμμα μεσω των ορμονών του που ηταν χαλια...παμε καλυτερα αρκετα..το τελευταιο διαγραμμα(αν ηταν σωστο γτ οταν εχεις δει και μηδενικο κρατας μικρο καλαθι)ηταν αρκετα καλο ικαβο για γονιμοποίηση...βεβαια δεν ειχαν φτιαξει ακομα οι εξετασεις του...εχει θεμα και ο θυρεοειδής...παιρνει και για την τεστοστερόνη και του χαλάει αναγκαστικα καποιες αλλες που θα φτιαξουν αφου σταματησει το χαπι...ενας μικρος χαμος γενικα!

Δεν εχω κανει ουτε εγω σαλπιγγογραφια. Αυτο τον μηνα ηξερα ακριβως τις μερες μου γτ ετυχε να κανω υπερυχο εκεινη την μερα! Προσπαθησαμε να τις εκμεταλλευτουμε ...τωρα θα δειξει... βρε Ελενακι Εχω την εντυπωση πως μας ειχες πει πως αντρας σου κανει προπονηση. Σωστα? Επαιρνε κατι το οποιο μπορει να τον επηρεασε? 

14 ώρες πρίν, orianna είπε:

ειναι τραβηγμενη περιπτωση γτ ειναι οριακα και δεν ξερω και ποτε ακριβως ηταν η ωορρηξια.το μονο που φαινεται πλεον ειναι οτι ηταν μετα την επαφη.τωρα το ποτε..ελα ντε.. θα δειξει...δεν αγχωνομαι πολυ απλα θα θελα να το ξερω νωρις για να προσεχω.εχω βαρη πολλα με τη δουλεια. τεσπα θα κανω λιγο υπομονη...σε καληνυχτω κοριτσι...χαρηκα που τα ειπαμε..:-D:)

Αχ και εγω μια απο τα ιδια... εχω βαρη στη δουλεια... ευχομαι τα καλυτερα 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 27 λεπτά , orianna είπε:

σε ποιεσ μερες εκανες τα τεστ?μπορει να ειναι νωρις γα να δειξει αν αργησες να κανεις ωορρηξια.επαφες ειχατε μετα τα τεστ?

@orianna k @elenakii22 τεστ έκανα 13 μερα 14 και 17.αρνητικά.δλδ 1 . 2 και 5 του μηνα. στις 7 του μηνα19 μερα του κυκλου ειχα τσιμπηματα.ειχαμε επαφη.Και την επόμενη ειχα τσιμπηματα και επαφή. Και μετά είχα επαφές.το μάξιμουμ οωρηξια να έκανα 9 του μηνα.αν εκανα όμως 8 σύμφωνα με τα πονακια σήμερα είναι να αδιαθετησω.13 μερες μετα δλδ. τα home test δεν θα έδειχναν έστω και αχνο?Δεν ξερω

πρίν από 5 λεπτά , λουπιτα είπε:

@orianna k @elenakii22 τεστ έκανα 13 μερα 14 και 17.αρνητικά.δλδ 1 . 2 και 5 του μηνα. στις 7 του μηνα1μηνα μετα κυκλου ειχα τσιμπηματα.ειχαμε επαφη.Και την επόμενη ειχα τσιμπηματα και επαφή. Και μετά είχα επαφές.το μάξιμουμ οωρηξια να έκανα 9 του μηνα.αν εκανα όμως 8 σύμφωνα με τα πονακια σήμερα είναι να αδιαθετησω.13 μερες μετα δλδ. τα home test δεν θα έδειχναν έστω και αχνο?Δεν ξερω

αν εκανες 8 του μηνα και 13 ειναι 21.αυριο δλδ...τα τεστ εχω ακουσει οτι βγαινουν σωστα πολλες φορες.αλλαα εχω ακουσει και πολλες που βγαινουν λαθος γιατι ειναι νωρις η γιατι η συλληψη ηταν καθυστερημενη και αλλα υπολογιζεις και αλλα ειναι τα δεδομενα..εχει ευαισθησια 25 ναι.αλλα αν εσυ εχεις απο 5 -24 τοτε δεν θα το πιασει.τα σιγουρα ειναι να εχεις καθυστερηση και να κανεις τεστ.και ακομα πιο σιγουρα να ξερεις ποτε ειχες ωορρηξια.η συλληψη θελει 6- 12 μερες για να αρχισει η ορμονη να ανεβαινει. περιμενε μερικες μερες ακομα.

• Μου αρέσει 1

6penp2.png

@Olivia3 ναι έπαιρνε!!δεν θυμαμαι ποτε τα εχω ξαναπει κ σε ποιες...επαιρνε μεχρι τον αυγουστο και τωρα ξεκίνησαν να φτιαχνουν τα πραγματα!απλα στην αρχη δεν ξεραμε για ποιον λογο ειναι χαλια τοσ σπερμοδιαγραμμα...απο τα φαρμακα που επαιρνε η απο την κιρσοκηλη...γιαυτο θελω να σιγουρευτω οτι το σπερμοδιαγραμμα ειναι σωστο γτ αλλιως πρεπει να μπουμε σε διαδικασια χειρουργειου!

@λουπιτα  εγω λεω να περιμένεις λιγες μερες ακομα!!μπορει επισης να έχει καμια διαφορα αυτος ο κυκλος και να ερθει μετα απο 14 μερες απο την ωορρηξια η μπορει να τα εγινε λιγο καθυστερημενη συλληψη και να μην δειχνει ακομα!

• Μου αρέσει 2

BBILp3.png8ZWsp3.pngAY0qp3.png

πρίν από 25 λεπτά , elenakii22 είπε:

@Olivia3 ναι έπαιρνε!!δεν θυμαμαι ποτε τα εχω ξαναπει κ σε ποιες...επαιρνε μεχρι τον αυγουστο και τωρα ξεκίνησαν να φτιαχνουν τα πραγματα!απλα στην αρχη δεν ξεραμε για ποιον λογο ειναι χαλια τοσ σπερμοδιαγραμμα...απο τα φαρμακα που επαιρνε η απο την κιρσοκηλη...γιαυτο θελω να σιγουρευτω οτι το σπερμοδιαγραμμα ειναι σωστο γτ αλλιως πρεπει να μπουμε σε διαδικασια χειρουργειου!

@λουπιτα  εγω λεω να περιμένεις λιγες μερες ακομα!!μπορει επισης να έχει καμια διαφορα αυτος ο κυκλος και να ερθει μετα απο 14 μερες απο την ωορρηξια η μπορει να τα εγινε λιγο καθυστερημενη συλληψη και να μην δειχνει ακομα!

για να δουμε βρε κορίτσια! καλη επιτυχια σε οσες περιμένουν να μην αδιαθετησουν λοιπον.χαχα

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 32 λεπτά , λουπιτα είπε:

για να δουμε βρε κορίτσια! καλη επιτυχια σε οσες περιμένουν να μην αδιαθετησουν λοιπον.χαχα

που θα παει βρε κοριτσι!θα ερθει κ για μας η επιτυχια!!!!!!

• Μου αρέσει 4

πρίν από 54 λεπτά , λουπιτα είπε:

εχω μια ερωτηση.εκανες τεστ ωορρηξιας.αυτα που εκανες πως λειτουργουν?σου βγαζουν αποτελεσμα μονο την ημερα που εχεις ωορρηξια η πανε σιγα σιγα?δλδ αχνη γραμμη την μια μερα πιο σκουρα την αλλη και πολυ σκουρα την ημερα της ωορρηξιας?δεν εχω κανει ποτε γι αυτο ρωταω

6penp2.png

2 ώρες πρίν, orianna είπε:

εχω μια ερωτηση.εκανες τεστ ωορρηξιας.αυτα που εκανες πως λειτουργουν?σου βγαζουν αποτελεσμα μονο την ημερα που εχεις ωορρηξια η πανε σιγα σιγα?δλδ αχνη γραμμη την μια μερα πιο σκουρα την αλλη και πολυ σκουρα την ημερα της ωορρηξιας?δεν εχω κανει ποτε γι αυτο ρωταω

Την ορμόνη αυτή την έχουμε όλο το μήνα την lh. οπότε οποτε και να το κανεις θα σου εμφανίσει μια άχνη γραμμή.κορυφώνεται όμως απότομα.Δεν σε προειδοποιεί.γίνεται απευθείας έντονη. καραμπαμ.θα το καταλαβεις!πρεπει να ειναι ιδια με την γραμμη ελεγχου

Γεια σας κοριτσια μου, τι κανετε? Εγω αδιαθετησα και πριν το αναμενομενο και πριν παω για μπανιο!! ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ! Οποτε παμε για τον επομενο μήνα και ισως πιο δυναμικα 13/7 η επομενη περιοδος @caramel_83

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , Ani ani είπε:

Γεια σας κοριτσια μου, τι κανετε? Εγω αδιαθετησα και πριν το αναμενομενο και πριν παω για μπανιο!! ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ! Οποτε παμε για τον επομενο μήνα και ισως πιο δυναμικα 13/7 η επομενη περιοδος @caramel_83

κοριτσαρα βουρ στον επόμενο! Και μένα μου έχει τύχει .αποτι μου έχει πει ο γιατρός μου ο κύκλος μέσα στον χρόνο θα έχει 2 σκαμπανεβάσματα.Την μια φορά θα τύχει να έχεις μεγάλο κύκλο πχ.33 μερες και τον αλλον θα πάει στους 26.Μόλις γίνει αυτό επανέρχεται στα νορμάλ του.εμένα μου έτυχε τους 2 προηγούμενους μήνες.Μετά οι κυκλο 33 ημερων ήρθε σε κυκλο 25.Τώρα έστρωσε.Εγώ είμαι στην αναμονή να μην έρθει βασικά χαχα.για να δούμε.

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 52 λεπτά , λουπιτα είπε:

κοριτσαρα βουρ στον επόμενο! Και μένα μου έχει τύχει .αποτι μου έχει πει ο γιατρός μου ο κύκλος μέσα στον χρόνο θα έχει 2 σκαμπανεβάσματα.Την μια φορά θα τύχει να έχεις μεγάλο κύκλο πχ.33 μερες και τον αλλον θα πάει στους 26.Μόλις γίνει αυτό επανέρχεται στα νορμάλ του.εμένα μου έτυχε τους 2 προηγούμενους μήνες.Μετά οι κυκλο 33 ημερων ήρθε σε κυκλο 25.Τώρα έστρωσε.Εγώ είμαι στην αναμονή να μην έρθει βασικά χαχα.για να δούμε.

Ετσι ακριβως εγινε..μετα απο 5 μερες καθυστερηση ηρθε πιο νωρις..Οντως βουρ στον επιμενο. Ευχομαι να μην σου ερθει λοιπον!! 

πρίν από 1 λεπτό , Ani ani είπε:

Ετσι ακριβως εγινε..μετα απο 5 μερες καθυστερηση ηρθε πιο νωρις..Οντως βουρ στον επιμενο. Ευχομαι να μην σου ερθει λοιπον!! 

Και εγώ εύχομαι να κάνεις μια περιποιημένη οωρηξια και πολύ πολύ έρωτα με τον αντρουλη σου!!!!καλοκαίρι είναι άλλωστε.άλλη διάθεση χαχαχ!!!Σήμερα δεν ήρθε εμένα.ουφφφ την γλύτωσα κ Σήμερα.κανονικά ήταν να μου ερθει.άλλες 2 μερες υπομονή .Είναι το όριο του μεγαλύτερου κύκλου!!!θερμοκρασία 37.2.πιπίλα το έχω κανει το θερμόμετρο χαχαχ

• Μου αρέσει 1

5 ώρες πρίν, elenakii22 είπε:

Καλα θυμομουν λοιπον! Και εμενα αυτο με ανησυχει γιατι κατι ψιλοπαιρνει κι αυτος για την προπονηση και λεω μηπως μας επηρεαζει....

2 ώρες πρίν, Olivia3 είπε:

Καλα θυμομουν λοιπον! Και εμενα αυτο με ανησυχει γιατι κατι ψιλοπαιρνει κι αυτος για την προπονηση και λεω μηπως μας επηρεαζει....

εξετασεις εχει κανει?

πρίν από 23 λεπτά , elenakii22 είπε:

εξετασεις εχει κανει?

Οχι. Ειναι ξεροκεφαλος!!! Επιμενει πως δεν παιζει ρολο. Βεβαια εγω ρωτησα τον γυναικολογο και μου ειπε εξαρταται απο το τι ειδους ειναι.... 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...