Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 4 λεπτά , ΓΙΩΤΑ78 είπε:

Μακαρι κοριτσια σας το ευχομαι ,εγω εδω και 1.5 μηνα δεν φοραω σουτιεν χαχαχαχα πεθαινω στον πονο!!!Στην προηγουμενη εγκυμοσυνη το στηθος ηταν πρησμενο και ποναγε απο την ωορρηξια και μεχρι την διακοπη ασταματητα ... Σε αυτην την εγκυμοσυνη ξεκινησε ο πονος και το πρηξιμο μετα την καθυστερηση. πολυ ωραιο συμπτωμα μου ακουγεται παντως :)

Γιωτακι μου δοκίμασε να πάρεις κανένα αθλητικό τύπου μπουστακι.  Θα σου συγκρατεί το στήθος χωρίς να πονάει 

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

9 ώρες πρίν, M@ri@ είπε:

Κλο ξημέρωμα κορίτσια! Να μαι και εγώ στην παρέα σας.... παρακολουθώ το φορουμ καιρό τώρα αλλά δεν έπαιρνα το θάρρος να γίνω μέλος. :-D

Μετά από ενα χρόνο γάμου αποφασίσαμε με τον άντρα μου να προσπαθήσουμε για μωράκι. Εγώ 24 αυτός 32.Είμαστε μαζί 7 χρόνια και σε όλη την διάρκεια χρησιμοποιούσαμε πάντα προφυλακτικό. Οπότε όταν προχωρήσαμε ελεύθερα μπορώ να πω ότι ήμουν πεσμένη ψυχολογικά γτ δεν είχα συνηθίσει-ήταν κάτι εντελώς καινούργιο για μένα-και ξενέρωνα.... Ο πρώτος μήνας ήταν δύσκολος. Πονούσα στην αρχή και είχα σκεφτεί σοβαρά την αγορά λιπαντικού... Όμως το ξεπεράσαμε και τωρα είμαστε στο πέμπτο μήνα προσπάθειας όπου προσπαθώ όσο μπορώ να μην αγχώνομαι στην καθημερινότητα μου. Όμως δεν μπορώ να αγνοήσω το γεγονός ότι από τότε που ξεκίνησε η προσπάθεια δύο φορές που μου ήρθε περίοδος δεν πόνεσα-εγώ που αν δεν πάρω depon δεν σηκώνομαι από το κρεβάτι- και το αίμα ανάμεσα στους κύκλους μου είναι περίπου κάθε δύο με τρεις ημέρες πράγμα που με έχει μπερδέψει διότι είναι δύσκολο κάθε βδομάδα να εχω ωορρηξία σωστά; Μαζί με κάτι καθυστερήσεις περίοδου τριών ημερών, έκανα τεστ ( predictor) τρεις φορές! Ξέρω ότι έπρεπε να περιμένω παραπάνω αλλά ήμουν πάντα ρολογακι όλο το χρόνο. Να προσθέσω ότι τεσπ παπ και υπέρηχο κάνω κάθε χρόνο και η τελευταία φορά ήταν το καλοκαίρι που μας πέρασε. Το αίμα που έχω δεν νομίζω ότι είναι από τις επαφές διότι μπορεί να το έχω δυο μέρες μετά. Και είναι απλά στο σκούπισμα μαζι με τα υγρά. Έχω κύκλο 29 ημερών με περίοδο 7 ημερών. Έχω προβληματιστεί. Η αδερφη μου μου λέει ότι μπορεί να το προκαλεί όλο αυτό το σπέρμα εγώ όμως δεν το νομίζω.... Σίγουρα έχω λίγο άγχος διότι είμαι και πρωταρα... Έχω και τους παππούδες μου που κοντοζυγωνει η ωρα τους γτ ειναι μεγάλοι άνθρωποι οπότε το κλίμα δεν είναι και πολύ ευχάριστο... συγγνώμη για το μακρυναρι... ήθελα απλώς να έχετε μια συνολική εικόνα του τι παίζει.... Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την οποιαδήποτε συμβουλή:oops:

Σε καλωσορίζω κι εγώ στην παρέα @M@ri@! Ήθελα να σου πω ότι κι εμένα μου άλλαξε τον πρώτο καιρό ο κύκλος μετά τις ελεύθερες επαφές, είχα όλο καθυστερήσεις λίγων ημερών που ήμουν κι εγώ ρολόι. Αλλά μετά επανήλθε στα κανονικά του 28-29 δηλαδή. Το λιπαντικό καλά κάνατε και δεν το χρησιμοποιήσατε γιατί κάνει κακό στις προσπάθειες για παιδάκι, αλλάζει το ph του κόλπου και δεν επιβιώνουν τα σπερματοζωάριο από ότι έχω διαβάσει. Το αίμα τώρα, αν δεν είσαι αρκετά χαλαρή και υγρή κατά τη διάρκεια της επαφής, ή σφίγγεσαι εκεί κάτω, είναι συνηθισμένο να δεις αίμα λίγο μετά, γιατί μπορεί να είχες μικρούς τραυματισμούς! Πονάς και κατά τη διάρκεια; Δοκιμάστε να αλλάξετε στάση! Η' μπορεί να έχεις κύστη που θα σου πει ο γιατρός σου τι να κάνεις, δεν είναι κάτι ανησυχητικό. Το σπέρμα αλλάζει τον κύκλο αλλά γιατί να έχεις αίμα από αυτό; Αυτά είχα να σου πω εγώ! Χαλάρωσε όσο είναι δυνατόν και θα πάρουν όλα το δρόμο τους! Εδώ θα είμαστε να τα λέμε!  

Just now, alina80 είπε:

@marillia και @kido πολύ μου αρέσουν αυτά που ακούω. Συγκρατημένη αισιοδοξία κορίτσια! 

Κορίτσια μου, εγώ το είχα και σε άλλους κύκλους αυτό με το πονεμένο στήθος και δεν ήμουν έγκυος...πάντα ελπίζω βέβαια!! Σας ευχαριστώ όλες για τη σκέψη ότι είναι κάτι καλό! Θα μάθουμε σύντομα :) 

1 hour ago, Papaki@ είπε:

@alina80 & @Vila

το πρόβλημα το ήξερα από πριν μειωμένο ωοθηκικό δυναμικό, όλοι οι γιατροί μου έχουν πει το ίδιο, βιάσου γιατί δεν ξέρουμε ως πότε θα έχεις ωάρια

και άλλες γνώμες να πάρω το ίδιο θα μου πουν, άλλωστε το είδα με τα μάτια μου στον υπέρηχο 1 δεξιά 1 +1 μικρό από αριστερά, και τον Ιούνιο έκανα 6 από αριστερά  

τον φυσικό κύκλο τον προτείνουν γιατί και φάρμακα να πάρω παραπάνω δεν θα κάνω

είμαι 37

Κορίτσι μου καλή επιτυχία σε ότι κανείς! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , Τονι@ είπε:

Γιωτακι μου δοκίμασε να πάρεις κανένα αθλητικό τύπου μπουστακι.  Θα σου συγκρατεί το στήθος χωρίς να πονάει 

χχαχαχα εχω και τετοια ,δεν μου κανουν δουλεια,με το λαστιχο ποναει το στομαχι μου γιατι εχει γινει και αυτο πολυ ευαισθητο!!!Ασε δεν υπαρχει σωτηρια ,ειμαι χωρις σουτιεν και ησυχασα!!!Σας ειπα ,εγω δε νοιωθω καμια για την ωρα ευχαριστηση με την ολη κατασταση !!!

Διαφημίσεις

9 ώρες πρίν, M@ri@ είπε:

Κλο ξημέρωμα κορίτσια! Να μαι και εγώ στην παρέα σας.... παρακολουθώ το φορουμ καιρό τώρα αλλά δεν έπαιρνα το θάρρος να γίνω μέλος. :-D

Μετά από ενα χρόνο γάμου αποφασίσαμε με τον άντρα μου να προσπαθήσουμε για μωράκι. Εγώ 24 αυτός 32.Είμαστε μαζί 7 χρόνια και σε όλη την διάρκεια χρησιμοποιούσαμε πάντα προφυλακτικό. Οπότε όταν προχωρήσαμε ελεύθερα μπορώ να πω ότι ήμουν πεσμένη ψυχολογικά γτ δεν είχα συνηθίσει-ήταν κάτι εντελώς καινούργιο για μένα-και ξενέρωνα.... Ο πρώτος μήνας ήταν δύσκολος. Πονούσα στην αρχή και είχα σκεφτεί σοβαρά την αγορά λιπαντικού... Όμως το ξεπεράσαμε και τωρα είμαστε στο πέμπτο μήνα προσπάθειας όπου προσπαθώ όσο μπορώ να μην αγχώνομαι στην καθημερινότητα μου. Όμως δεν μπορώ να αγνοήσω το γεγονός ότι από τότε που ξεκίνησε η προσπάθεια δύο φορές που μου ήρθε περίοδος δεν πόνεσα-εγώ που αν δεν πάρω depon δεν σηκώνομαι από το κρεβάτι- και το αίμα ανάμεσα στους κύκλους μου είναι περίπου κάθε δύο με τρεις ημέρες πράγμα που με έχει μπερδέψει διότι είναι δύσκολο κάθε βδομάδα να εχω ωορρηξία σωστά; Μαζί με κάτι καθυστερήσεις περίοδου τριών ημερών, έκανα τεστ ( predictor) τρεις φορές! Ξέρω ότι έπρεπε να περιμένω παραπάνω αλλά ήμουν πάντα ρολογακι όλο το χρόνο. Να προσθέσω ότι τεσπ παπ και υπέρηχο κάνω κάθε χρόνο και η τελευταία φορά ήταν το καλοκαίρι που μας πέρασε. Το αίμα που έχω δεν νομίζω ότι είναι από τις επαφές διότι μπορεί να το έχω δυο μέρες μετά. Και είναι απλά στο σκούπισμα μαζι με τα υγρά. Έχω κύκλο 29 ημερών με περίοδο 7 ημερών. Έχω προβληματιστεί. Η αδερφη μου μου λέει ότι μπορεί να το προκαλεί όλο αυτό το σπέρμα εγώ όμως δεν το νομίζω.... Σίγουρα έχω λίγο άγχος διότι είμαι και πρωταρα... Έχω και τους παππούδες μου που κοντοζυγωνει η ωρα τους γτ ειναι μεγάλοι άνθρωποι οπότε το κλίμα δεν είναι και πολύ ευχάριστο... συγγνώμη για το μακρυναρι... ήθελα απλώς να έχετε μια συνολική εικόνα του τι παίζει.... Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την οποιαδήποτε συμβουλή:oops:

ΚΑλημερα κοριτσι  ! κ εμενα  αλλαξε ο κυκλος μου απο τις επαφες στην αρχη. απο 28-29 τους 2 πρωτους μηνες εγινε 27 κ μετα 30 ! οτι να ναι .. μηπως το αιμα ειναι απο την ωορηξια ? εχ ω ακουσει κοπελες που εχουν λιγακι μετα την ωορηξια τους. εχετε πολυ καλη ηλικια , οποτε συντομα θα ερθει το μωρακι σας . απλα εφοσον εχεις κυκλο 28  μερων αν θες , εστιασε λιγακι στις γονιμες μερες σου που μπορει να ειναι 12-16 . Αυτα και απο μενα . για οτι απορια εχεις , ειμαστε εδω!

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 9 λεπτά , ada32 είπε:

καλημερα! σε ολες μας οχι μονο σε σενα αλλα υπομονη κ επιμονη κ θα τα καταφερουμε !

Συγχαρητηριααααααα !!!! οντως με σενα δν ασχοληθηκαμε γτ ελεγες οτι ησουν αρρωστουλα κ τετοια .. Μπραβο κοριτσι μου! για πες μας τι επαφες ειχατε γτ εσυ ησουν κ αρρωστη ..

@ntemiiiiii ναιιιιι χρωστάς τη συνταγή της επιτυχίας! Κάτι διάβασα για ίδια στάση, ίδιο μέρος, ίδια ώρα, αλλά δεν το έπιασα! Εγώ πιστεύω ότι επειδή ήσουν άρρωστη και είχες αλλού το μυαλό σου, μπορεί να έγινε το καλό επειδή δεν το επιδίωξες και τόσο θερμά, όπως ίσως άλλους μήνες! Αλλά περιμένουμε να μας πεις η ίδια τις γαργαλιστικές λεπτομέρειες όταν μπορέσεις!!! 

1 hour ago, Papaki@ είπε:

@alina80 & @Vila

το πρόβλημα το ήξερα από πριν μειωμένο ωοθηκικό δυναμικό, όλοι οι γιατροί μου έχουν πει το ίδιο, βιάσου γιατί δεν ξέρουμε ως πότε θα έχεις ωάρια

και άλλες γνώμες να πάρω το ίδιο θα μου πουν, άλλωστε το είδα με τα μάτια μου στον υπέρηχο 1 δεξιά 1 +1 μικρό από αριστερά, και τον Ιούνιο έκανα 6 από αριστερά  

τον φυσικό κύκλο τον προτείνουν γιατί και φάρμακα να πάρω παραπάνω δεν θα κάνω

είμαι 37

κ εγω με προκληση θα σου ελεγα  αλλα αφου ξερεις.. τοτε να βρεις εναν γιατρο που μπορεις να τον εμπιστευτεις κ να δειτε τις επομενες κινησεις σας.Σου ευχομαι καλη επιτυχια.

• Μου αρέσει 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 2 λεπτά , ΓΙΩΤΑ78 είπε:

χχαχαχα εχω και τετοια ,δεν μου κανουν δουλεια,με το λαστιχο ποναει το στομαχι μου γιατι εχει γινει και αυτο πολυ ευαισθητο!!!Ασε δεν υπαρχει σωτηρια ,ειμαι χωρις σουτιεν και ησυχασα!!!Σας ειπα ,εγω δε νοιωθω καμια για την ωρα ευχαριστηση με την ολη κατασταση !!!

@ΓΙΩΤΑ78Κορμάκι δοκίμασε να πάρεις. Είναι σαν να φοράς ολόσωμο μαγιώ, που ανοίγει από κάτω για την τουαλέτα σου, θα σε ζεσταίνει κιόλας και θα υποστηρίζει κάτιτις χωρίς πίεση. Εγώ αυτό φοράω το βράδυ γιατί δεν μπορώ να κοιμηθώ με σουτιέν αλλά ούτε χωρίς! 

• Ευχαριστώ 1

13 ώρες πρίν, ntemiiiiii είπε:

Κορίτσια, ειμαι το outsider της παρέας! Καμιά δε θυμήθηκε ότι περίμενα περίοδο αλλά ούτε κι εγώ!Χαχα! Πήγα χτες στην ενδοκρινολόγο και μου έγραψε ειδικές βιοχημικές με ρώτησε και για παιδάκι και επειδή είχα καθυστέρηση την οποία απέδιδα στο κρύωμα μου θυμάστε διάρροιες κλπ μου λέει δεν κάνεις και μια χοριακη;Πριν λίγο πήρα τα αποτελέσματα!248! Εντελώς απρόσμενο!Μου είχε κόλλησει ότι κάτι έχω από τη βιοχημική και μετά και δεν ήθελα να αφήσω τον εαυτό μου να ελπίζει! Μου είπε βέβαια ότι σε περίπτωση που είμαι έγκυος πρέπει να με δει γιατί η TSH είναι υψηλή!

Είναι πολύ νωρίς.. είναι καλή η χοριακη με τελευταία περίοδο 20/12;

Σήμερα δε έχω απίστευτα υγρά!!!

Συγχαρητήρια!!!Με το καλό όλα!Κανένα συμπτωμα?

CpFNp3.png

Διαφημίσεις

9 ώρες πρίν, M@ri@ είπε:

Καλώς ήρθες κορίτσι. Σου εύχομαι γρήγορα να έρθει το σποράκι. Είσαι πολύ μικρή και δεν έχεις κανένα λόγο να ανησυχείς. Όσο για το αίμα που λες..πόσο καιρό συμβαινει αυτό; Αν ήταν μόνο μια φορά μπορεί να είναι και τυχαίο. Μπορεί από κάποια υπολείμματα περιόδου. Συμβαίνει καμιά φορά. Αν το βλέπεις συχνά θα σου έλεγα να ρωτήσεις το γιατρό σου, για να είσαι σίγουρη. 

Και πάλι καλωσήρθες!

πρίν από 45 λεπτά , marillia είπε:

Κορίτσια έμενα χτες στον ύπνο μου με πονάγε πολύ το στήθος και ξυπνούσα!!!Και σήμερα σαν να με τσιμπάει από μέσα!!!Εννοείτε φοβάμαι να το δω σαν σύμπτωμα!!!!Τελικά κοίταξα το κινητό και περιμένω περίοδο την Τρίτη 30/1!!!!Εννοείτε αν δεν έρθει θα περιμένω κι άλλο!!Λάθη γίνονται!!!

οοοο αυτο που σε ποναγε χθες  το στηθος ειναι πολυ καλο . ειδικα αν σε τσουζουν οι θηλες θα ειναι ακομα καλυτερα . ΛΕς μαριλακι να ακουσουμε κ απο σενα τα ευχαριστα???

πρίν από 25 λεπτά , kido είπε:

Κι εμένα κορίτσια το στήθος πολύ πόνο και περιμένω σε μια βδομάδα.. Αφού ούτε στα σκαλιά που κατεβαίνω δεν μπορώ πονάω ή στο αμάξι με τη ζώνη ή αν πέσω σε καμιά λακούβα δεν το συζητώ! Μωρε λες;

Κα ι εγω συμφωνω με την νατι ! το στηθος ειναι πολυ καλο που ποναει τοσο .. ετσι ηταν κ το δικο μου στην βιοχημικη.

• Ευχαριστώ 1

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 3 λεπτά , ada32 είπε:

κ εγω με προκληση θα σου ελεγα  αλλα αφου ξερεις.. τοτε να βρεις εναν γιατρο που μπορεις να τον εμπιστευτεις κ να δειτε τις επομενες κινησεις σας.Σου ευχομαι καλη επιτυχια.

και @alina80 σας ευχαριστώ, σήμερα διευθέτησα και λογικά αύριο ή δευτέρα θα πάω να με δει ο γιατρός να δούμε αν θα ξεκινήσουμε αυτόν τον μήνα

• Μου αρέσει 1

2rxqp3.png

πρίν από 20 λεπτά , kouzouni15 είπε:

Καλημέρα και από εμένα .Μην αγχώνεσαι αν και το ξέρω ότι είναι δύσκολο γιατί και εγώ συνεχώς αυτό λέω στον εαυτό μου και μετά συνεχίζω να αγχώνομαι. Σίγουρα η αλλαγή κύκλου οφείλεται και στην αρχή ελεύθερων επαφων. Και σε εμένα αυξήθηκε ο κύκλος κατά λίγες ημέρες και παραδόξως εντάθηκαν λίγο τα συμπτώματα περιόδου.

Καλημερα κοριτσι κ καλως ηρθες!  να σε ρωτησω τι φαρμακα παιρνει ο αντρας σου κ δεν μπορει να τελειωσει ? ?  

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 1 λεπτό , Papaki@ είπε:

και @alina80 σας ευχαριστώ, σήμερα διευθέτησα και λογικά αύριο ή δευτέρα θα πάω να με δει ο γιατρός να δούμε αν θα ξεκινήσουμε αυτόν τον μήνα

Καλή αρχή λοιπόν. Αν δεν σου κάνει κόπο θα με ενδιέφερε πολύ να μας λες για τη διαδικασία (τη σκέφτομαι σοβαρά σαν επιλογή) και το κόστος της. Και ότι χρειαστείς εδώ είμαστε (για ψυχολογική στήριξη). 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...