Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , Papaki@ είπε:

σε ευχαριστώ κορίτσι μου, είναι το τελευταίο που θα κάνω μετά τέρμα δεν κάνω τίποτα 

Να πάνε όλα καλά σου εύχομαι! Θα περιμένω να μπεις κάποια στιγμή και να δω τα ευχάριστα!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

@ntemiiiiii συγχαρητήρια κορίτσι μου!!όλα καλά θα πάνε πολυ καλή η χοριακη σου!!!άντε επιτέλους στην πάνω λίστα!!!!

@BettySt εσύ κοριτσάκι εχθές ήταν να σου ερθει?ντάουν σε ακούω πολύ πολλές ορμόνες μήπως και έγινε κάτι καλό??

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 12 λεπτά , Papaki@ είπε:

σε ευχαριστώ κορίτσι μου, είναι το τελευταίο που θα κάνω μετά τέρμα δεν κάνω τίποτα 

Όπως νιώθεις καλύτερα. .. μου αρέσει πολύ το μήνυμα στο τικερακι σου! !♡♡

• Μου αρέσει 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

Κορίτσια έμενα χτες στον ύπνο μου με πονάγε πολύ το στήθος και ξυπνούσα!!!Και σήμερα σαν να με τσιμπάει από μέσα!!!Εννοείτε φοβάμαι να το δω σαν σύμπτωμα!!!!Τελικά κοίταξα το κινητό και περιμένω περίοδο την Τρίτη 30/1!!!!Εννοείτε αν δεν έρθει θα περιμένω κι άλλο!!Λάθη γίνονται!!!

• Μου αρέσει 4

πρίν από 2 λεπτά , marillia είπε:

Κορίτσια έμενα χτες στον ύπνο μου με πονάγε πολύ το στήθος και ξυπνούσα!!!Και σήμερα σαν να με τσιμπάει από μέσα!!!Εννοείτε φοβάμαι να το δω σαν σύμπτωμα!!!!Τελικά κοίταξα το κινητό και περιμένω περίοδο την Τρίτη 30/1!!!!Εννοείτε αν δεν έρθει θα περιμένω κι άλλο!!Λάθη γίνονται!!!

Πολύ καλό πάντως αυτό. ...  λίγες μέρες ακόμα. ..υπομονή κορίτσι μου! ! Ευτυχως μεσολαβεί ΣΚ

• Μου αρέσει 1

DBTcp3.png7Kksp3.png

Διαφημίσεις

9 ώρες πρίν, Χαρά Τριανταφυλλακι. είπε:

Μάλιστα. Θα κάνεις αυτό που σου είπε για τους τρείς μήνες. Και όλα θα πάνε καλά... πιστεύεις στον Θεό?

Εμείς σε κέντρο δώσαμε 50 ευρώ....  Γιατί είναι τα διπλά εκεί?

Δεν ξέρω γιατί είναι τόσο ακριβό!τελοσπαντων δεν πειράζει ας πάμε εκεί που είναι και οικείο το περιβάλλον μιας και γέννησα τον γιο μου μήπως μας φέρει και γούρι! χαχαχχαχα ότι να ναι λεω!!δεν έχω καμμιά όρεξη να το ψάξω περαιτέρω να σου πω την αλήθεια.

@Papaki@ καλό μου παπάκι υπομονή και κουράγιο θα τα καταφέρεις!!να μπαίνεις να τα λέμε!

• Μου αρέσει 2

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 1 λεπτό , Τονι@ είπε:

Πολύ καλό πάντως αυτό. ...  λίγες μέρες ακόμα. ..υπομονή κορίτσι μου! ! Ευτυχως μεσολαβεί ΣΚ

Μου θυμίζει λίγο την εγκυμοσύνη αλλά δεν απέχει να κάνω λάθος και πολύ!!!Αυτό το μήνα νιώθω ότι και να αδιαθετήσω δεν θα με πειράξει τόσο!!!Είχα τον άντρα μου με γαστρεντερίτιδα στις γόνιμες και ίσως πιστεύω δεν έχουμε ελπίδες από κει!!!Επαφές είχαμε βέβαια!!!

@ntemiiiiii συγχαρητηρια κοριτσαρα μου μια τελειομηνη εγκυμοσύνη σου ευχομαι! 

Καλημέρα και απο εμας....  Τα μεγαλα σχολειο και ο μικρός στο βυζι.  Σημερα βαριεμαι για γυμναστήριο εχουμε γιόγκα και δεν την πολυσυμπαθω.  Παω να μαγειρέψω το παστίτσιο και καμια κρεπουλα για μας (ο σύζυγος κοιμαται ακομη). Εχω και ενα φουλ σιδερο. 

• Μου αρέσει 2

iFxFp2.pngw1NGp2.pngo7ZFp3.png

πρίν από 4 λεπτά , marillia είπε:

Μου θυμίζει λίγο την εγκυμοσύνη αλλά δεν απέχει να κάνω λάθος και πολύ!!!Αυτό το μήνα νιώθω ότι και να αδιαθετήσω δεν θα με πειράξει τόσο!!!Είχα τον άντρα μου με γαστρεντερίτιδα στις γόνιμες και ίσως πιστεύω δεν έχουμε ελπίδες από κει!!!Επαφές είχαμε βέβαια!!!

Μην το αποκλείεις αλλά να είσαι συγκρατημενα αισιόδοξη.  Ποτέ δεν ξέρεις. .Απλά επειδή έχεις αρκετές μέρες μπροστά σου καλό για σένα θα είναι να είσαι όσο πιο κουλ μπορείς. Και μακάρι να ξεκινήσει ο Φεβρουάριος με+++++++!!!!!!

DBTcp3.png7Kksp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Τονι@ είπε:

Μην το αποκλείεις αλλά να είσαι συγκρατημενα αισιόδοξη.  Ποτέ δεν ξέρεις. .Απλά επειδή έχεις αρκετές μέρες μπροστά σου καλό για σένα θα είναι να είσαι όσο πιο κουλ μπορείς. Και μακάρι να ξεκινήσει ο Φεβρουάριος με+++++++!!!!!!

Ναι μακάρι να μείνουμε όλες μαζί!!!!Εκανε την αρχή η ντεμούλα!!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , marillia είπε:

Κι εμένα κορίτσια το στήθος πολύ πόνο και περιμένω σε μια βδομάδα.. Αφού ούτε στα σκαλιά που κατεβαίνω δεν μπορώ πονάω ή στο αμάξι με τη ζώνη ή αν πέσω σε καμιά λακούβα δεν το συζητώ! Μωρε λες;

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , kido είπε:

Κι εμένα κορίτσια το στήθος πολύ πόνο και περιμένω σε μια βδομάδα.. Αφού ούτε στα σκαλιά που κατεβαίνω δεν μπορώ πονάω ή στο αμάξι με τη ζώνη ή αν πέσω σε καμιά λακούβα δεν το συζητώ! Μωρε λες;

Εγώ λέω ναι χωρίς να σε ξεσηκωνω όμως!!το στήθος πολύ καλό σύμπτωμα αυτό έλεγα και στην marillia! Είσαι και κουλ αυτό τον καιρό μπορεί να το κάνατε και εσείς το θαύματακι σας!

• Ευχαριστώ 1

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 12 λεπτά , marillia είπε:

πρίν από 5 λεπτά , kido είπε:

Μακαρι κοριτσια σας το ευχομαι ,εγω εδω και 1.5 μηνα δεν φοραω σουτιεν χαχαχαχα πεθαινω στον πονο!!!Στην προηγουμενη εγκυμοσυνη το στηθος ηταν πρησμενο και ποναγε απο την ωορρηξια και μεχρι την διακοπη ασταματητα ... Σε αυτην την εγκυμοσυνη ξεκινησε ο πονος και το πρηξιμο μετα την καθυστερηση. πολυ ωραιο συμπτωμα μου ακουγεται παντως :)

• Ευχαριστώ 1

9 ώρες πρίν, M@ri@ είπε:

Κλο ξημέρωμα κορίτσια! Να μαι και εγώ στην παρέα σας.... παρακολουθώ το φορουμ καιρό τώρα αλλά δεν έπαιρνα το θάρρος να γίνω μέλος. :-D

Μετά από ενα χρόνο γάμου αποφασίσαμε με τον άντρα μου να προσπαθήσουμε για μωράκι. Εγώ 24 αυτός 32.Είμαστε μαζί 7 χρόνια και σε όλη την διάρκεια χρησιμοποιούσαμε πάντα προφυλακτικό. Οπότε όταν προχωρήσαμε ελεύθερα μπορώ να πω ότι ήμουν πεσμένη ψυχολογικά γτ δεν είχα συνηθίσει-ήταν κάτι εντελώς καινούργιο για μένα-και ξενέρωνα.... Ο πρώτος μήνας ήταν δύσκολος. Πονούσα στην αρχή και είχα σκεφτεί σοβαρά την αγορά λιπαντικού... Όμως το ξεπεράσαμε και τωρα είμαστε στο πέμπτο μήνα προσπάθειας όπου προσπαθώ όσο μπορώ να μην αγχώνομαι στην καθημερινότητα μου. Όμως δεν μπορώ να αγνοήσω το γεγονός ότι από τότε που ξεκίνησε η προσπάθεια δύο φορές που μου ήρθε περίοδος δεν πόνεσα-εγώ που αν δεν πάρω depon δεν σηκώνομαι από το κρεβάτι- και το αίμα ανάμεσα στους κύκλους μου είναι περίπου κάθε δύο με τρεις ημέρες πράγμα που με έχει μπερδέψει διότι είναι δύσκολο κάθε βδομάδα να εχω ωορρηξία σωστά; Μαζί με κάτι καθυστερήσεις περίοδου τριών ημερών, έκανα τεστ ( predictor) τρεις φορές! Ξέρω ότι έπρεπε να περιμένω παραπάνω αλλά ήμουν πάντα ρολογακι όλο το χρόνο. Να προσθέσω ότι τεσπ παπ και υπέρηχο κάνω κάθε χρόνο και η τελευταία φορά ήταν το καλοκαίρι που μας πέρασε. Το αίμα που έχω δεν νομίζω ότι είναι από τις επαφές διότι μπορεί να το έχω δυο μέρες μετά. Και είναι απλά στο σκούπισμα μαζι με τα υγρά. Έχω κύκλο 29 ημερών με περίοδο 7 ημερών. Έχω προβληματιστεί. Η αδερφη μου μου λέει ότι μπορεί να το προκαλεί όλο αυτό το σπέρμα εγώ όμως δεν το νομίζω.... Σίγουρα έχω λίγο άγχος διότι είμαι και πρωταρα... Έχω και τους παππούδες μου που κοντοζυγωνει η ωρα τους γτ ειναι μεγάλοι άνθρωποι οπότε το κλίμα δεν είναι και πολύ ευχάριστο... συγγνώμη για το μακρυναρι... ήθελα απλώς να έχετε μια συνολική εικόνα του τι παίζει.... Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την οποιαδήποτε συμβουλή:oops:

Καλημέρα και από εμένα .Μην αγχώνεσαι αν και το ξέρω ότι είναι δύσκολο γιατί και εγώ συνεχώς αυτό λέω στον εαυτό μου και μετά συνεχίζω να αγχώνομαι. Σίγουρα η αλλαγή κύκλου οφείλεται και στην αρχή ελεύθερων επαφων. Και σε εμένα αυξήθηκε ο κύκλος κατά λίγες ημέρες και παραδόξως εντάθηκαν λίγο τα συμπτώματα περιόδου.

11 ώρες πρίν, Efouko είπε:

Μακααααρι... :) αλλά έχει αρχίσει και μου τη δίνει στα νεύρα αυτή η ιστορία κάθε μήνα. 

καλημερα! σε ολες μας οχι μονο σε σενα αλλα υπομονη κ επιμονη κ θα τα καταφερουμε !

13 ώρες πρίν, ntemiiiiii είπε:

Πήρα αργά τα αποτελέσματα!Θα τον πάρω αύριο το πρωί!

Δεν ξέρω κατά πόσο ήταν σύμπτωμα!όχι πριν την ωορρηξία αν δλδ την υπολόγισα σωστά! Ειμαι συγκρατημένα χαρούμενη!!!χαχαχα

Συγχαρητηριααααααα !!!! οντως με σενα δν ασχοληθηκαμε γτ ελεγες οτι ησουν αρρωστουλα κ τετοια .. Μπραβο κοριτσι μου! για πες μας τι επαφες ειχατε γτ εσυ ησουν κ αρρωστη ..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...