Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 3 λεπτά , Vila είπε:

Νομίζω πως τότε καλά κάνετε και το ψάχνετε.. δεν υπάρχει λόγος να αφήνετε τον χρόνο να περνάει. Να μην έχεις καθόλου άγχος ξέρω πολύ καλά ότι είναι ανούσιο να σου το πω αλλά πιστεύω πως ένας καλός γιατρός είναι αυτό που μας βοηθάει να βρούμε το σωστό δρόμο για να πετύχουμε το στόχο. Ίσως στη δική σας περίπτωση βοηθούσε πολύ η σπερματενχυση.. εύχομαι βέβαια πολύ σύντομα να μείνεις έγκυος και να μη χρειαστεί τίποτα!!!

Δήμητρα κι εγώ έτσι πιστεύω.. μήπως να μιλήσεις με τον γιατρό σου να δείτε τι έγινε?

Καλώς ήρθες!! Κοπέλα μου μη στεναχωριέσαι σε καταλαβαίνουμε ολες απόλυτα! Πόσο καιρό προσπαθείτε?

Αρχίσαμε τον ιούνιο του 2017 και πετύχαμε με την πρώτη ενα ωραιότατο εξωμήτριο στη δεξιά σάλπιγγα. Το αντιμετωπίσαμε με φαρμακευτική αγωγή και διαλύθηκε. Αλλά επειδη ήταν δυνατό αυτό το φάρμακο έπρεπε τους επόμενους 6 μήνες να μην προκύψει εγκυμοσύνη, οπότε προσέχαμε. Αρχίσαμε ξανα προσπάθειες Δεκέβρη και Γεννάρη. Έκανα σαλπιγγογραφία και έδειξε οτι η δεξιά σάλπιγγα δεν ειναι διαβατή. Οποτε προσπαθούμε μόνο τους μήνες που εχω ωαριο απο την αριστερη πλευρά. Πηγα για υπερηχο και τον Δεκεβρη και τον Γενναρη και το ωαριο ήταν απο την αριστερή πλευρά, αλλά δεν πετύχαμε κάτι.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 3 λεπτά , Vila είπε:

Νομίζω πως τότε καλά κάνετε και το ψάχνετε.. δεν υπάρχει λόγος να αφήνετε τον χρόνο να περνάει. Να μην έχεις καθόλου άγχος ξέρω πολύ καλά ότι είναι ανούσιο να σου το πω αλλά πιστεύω πως ένας καλός γιατρός είναι αυτό που μας βοηθάει να βρούμε το σωστό δρόμο για να πετύχουμε το στόχο. Ίσως στη δική σας περίπτωση βοηθούσε πολύ η σπερματενχυση.. εύχομαι βέβαια πολύ σύντομα να μείνεις έγκυος και να μη χρειαστεί τίποτα!!!

Δήμητρα κι εγώ έτσι πιστεύω.. μήπως να μιλήσεις με τον γιατρό σου να δείτε τι έγινε?

Καλώς ήρθες!! Κοπέλα μου μη στεναχωριέσαι σε καταλαβαίνουμε ολες απόλυτα! Πόσο καιρό προσπαθείτε?

Μακάρι να δούμε φώς με τα χάπια! :-)

Ναι ήθελα να κοιτάξω ούτως ή άλλως και θυροειδή γιατί έπαιρνα και παλιά χάπι αλλά και τις ορμόνες μου .Έχουμε σκεφτεί την σπερματεγχυση και είπαμε να το προσπαθήσουμε δύο τρεις μήνες έτσι μεχρι να τελειώσουν και τα προφερτιλ και μετά μάλλον θα κινηθούμε προς τα εκεί μακάρι να μην χρειαστει

πρίν από 4 λεπτά , andrianni είπε:

Μπράβο! Χάσαμε το πινακάκι γι' αυτό!!!

Καλή είναι. Το γιατρό σου τον πήρες; σου είπε να ξανακάνεις; τελικά οι διαρροιες ήταν σύμπτωμα; κ τόσο νωρίς; νομίζω το είχες αμεσως μετα την ωορ! Και πετας απ τη χαρά σου ε;?; πες μας να χαρούμε!

Πήρα αργά τα αποτελέσματα!Θα τον πάρω αύριο το πρωί!

Δεν ξέρω κατά πόσο ήταν σύμπτωμα!όχι πριν την ωορρηξία αν δλδ την υπολόγισα σωστά! Ειμαι συγκρατημένα χαρούμενη!!!χαχαχα

EvgLp2.png

πρίν από 3 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Δεν ξέρω κατά πόσο ήταν σύμπτωμα!όχι πριν την ωορρηξία αν δλδ την υπολόγισα σωστά! Ειμαι συγκρατημένα χαρούμενη!!!χαχαχα

Όλα καλά θα πάνε. Να μιλήσεις κ με τον ενδοκρινολόγο. Και περιμένουμε νέα! Τελικά το μυστικό σου είναι η στάση; κάτι κάνεις εσύ κ μένεις αμέσως και δεν μας το λες! Χαχαχα!

πρίν από 6 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Μας κούφανες!!! Μπραβοοοοοοοο :-D

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , andrianni είπε:

Όλα καλά θα πάνε. Να μιλήσεις κ με τον ενδοκρινολόγο. Και περιμένουμε νέα! Τελικά το μυστικό σου είναι η στάση; κάτι κάνεις εσύ κ μένεις αμέσως και δεν μας το λες! Χαχαχα!

Δεν έχω ιδέα! Πάντως ίδιο μέρος ίδια στάση ίδια ώρα πάνω κάτω 

Για τη μέρα δεν μπορώ να ξέρω!

πρίν από 1 λεπτό , kido είπε:

Μας κούφανες!!! Μπραβοοοοοοοο :-D

Έχω κουφαθει επίσης!Χαχαχα

EvgLp2.png

πρίν από 8 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Δήμητρα μου τι απρόσμενο ειναι αυτο?????? Συγχαρητήρια κοριτσάκι μου μπράβο!!! Και ελεγα να ρωτησω πια ειναι τωρα κοντα για αναμονη αλλα η @caramel_83 εξαφανίστηκε πολυ καλη η χοριακη σου!!!! Δεν εχεις καθυστέρηση ε?????

• Μου αρέσει 1

πρίν από 20 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Κορίτσια, ειμαι το outsider της παρέας! Καμιά δε θυμήθηκε ότι περίμενα περίοδο αλλά ούτε κι εγώ!Χαχα! Πήγα χτες στην ενδοκρινολόγο και μου έγραψε ειδικές βιοχημικές με ρώτησε και για παιδάκι και επειδή είχα καθυστέρηση την οποία απέδιδα στο κρύωμα μου θυμάστε διάρροιες κλπ μου λέει δεν κάνεις και μια χοριακη;Πριν λίγο πήρα τα αποτελέσματα!248! Εντελώς απρόσμενο!Μου είχε κόλλησει ότι κάτι έχω από τη βιοχημική και μετά και δεν ήθελα να αφήσω τον εαυτό μου να ελπίζει! Μου είπε βέβαια ότι σε περίπτωση που είμαι έγκυος πρέπει να με δει γιατί η TSH είναι υψηλή!

Είναι πολύ νωρίς.. είναι καλή η χοριακη με τελευταία περίοδο 20/12;

Σήμερα δε έχω απίστευτα υγρά!!!

Διδυμακι μου ποσο χαιρομαι...μην αγχωνεσαι...καταρχην εχεις θετικη χοριακγ...και το νουμερο αυτο με ποσες καθυστερηση ειναι?

πρίν από 1 λεπτό , ntemiiiiii είπε:

Δεν έχω ιδέα! Πάντως ίδιο μέρος ίδια στάση ίδια ώρα πάνω κάτω 

Για τη μέρα δεν μπορώ να ξέρω!

Έχω κουφαθει επίσης!Χαχαχα

Τι καλά!!!!  Τέλειο!!! Tsh ποσό έχεις; Κάνε μαζί με την επόμενη χοριακη σου.

Διαφημίσεις

πρίν από 22 λεπτά , ntemiiiiii είπε:

Κορίτσια, ειμαι το outsider της παρέας! Καμιά δε θυμήθηκε ότι περίμενα περίοδο αλλά ούτε κι εγώ!Χαχα! Πήγα χτες στην ενδοκρινολόγο και μου έγραψε ειδικές βιοχημικές με ρώτησε και για παιδάκι και επειδή είχα καθυστέρηση την οποία απέδιδα στο κρύωμα μου θυμάστε διάρροιες κλπ μου λέει δεν κάνεις και μια χοριακη;Πριν λίγο πήρα τα αποτελέσματα!248! Εντελώς απρόσμενο!Μου είχε κόλλησει ότι κάτι έχω από τη βιοχημική και μετά και δεν ήθελα να αφήσω τον εαυτό μου να ελπίζει! Μου είπε βέβαια ότι σε περίπτωση που είμαι έγκυος πρέπει να με δει γιατί η TSH είναι υψηλή!

Είναι πολύ νωρίς.. είναι καλή η χοριακη με τελευταία περίοδο 20/12;

Σήμερα δε έχω απίστευτα υγρά!!!

ΜΠΡΑΒΟ!!!!! Συγχαρητήρια!

πρίν από 1 λεπτό , Ungry girl είπε:

Δήμητρα μου τι απρόσμενο ειναι αυτο?????? Συγχαρητήρια κοριτσάκι μου μπράβο!!! Και ελεγα να ρωτησω πια ειναι τωρα κοντα για αναμονη αλλα η @caramel_83 εξαφανίστηκε πολυ καλη η χοριακη σου!!!! Δεν εχεις καθυστέρηση ε?????

Κοίτα επειδή έχω από 29-35 κύκλο δε ξέρω πόση καθυστέρηση έχω...το πρόγραμμα μου έβγαζε περίοδο τη Δευτέρα...

πρίν από 1 λεπτό , kido είπε:

Τι καλά!!!!  Τέλειο!!! Tsh ποσό έχεις; Κάνε μαζί με την επόμενη χοριακη σου.

3.3 θα το πω στον γιατρό αύριο αλλά θα πάρω και την ενδοκρινολογο

EvgLp2.png

πρίν από 4 λεπτά , Efouko είπε:

Κρίμα ρε Δήμητρα..

Και γω αδιαθετησα πάντως πριν λίγο.. 2 μέρες πιο νωρίς κιολας...κρίμα η χαρα...

Αααα ολες αδιαθετησαμε μου φαινεται π περιμεναμε...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...