Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 19 λεπτά , kouzouni15 είπε:

Δεν παρεξηγώ:) μάλλον έχεις απόλυτο δικιο αλλά δεν είναι μόνο θέμα άγχους είναι και θέμα φαρμακευτικης αγωγής του συζύγου που εντείνει το πρόβλημα . 35 εγώ 46 ο σύζυγος και η ηλικία μου μας βοηθάει αρκετά  είπε ο γυναικολόγος 

Καλώστην! Εννοείται βοηθά η ηλικία σου. Είναι θέμα πιθανοτητων αφού δεν έχετε θέματα θα ερθει σύντομα! Μην αγχώνεσαι όσο γίνεται! Αυτό σαμποταρει τις προσπάθειες! Όσο για την οωρρηξια επείδη έχω ίδιο κύκλο πες μου κάτι. Πριν τα τεστ που νομιζες 14η είχες πονακια και υγρά και υπεθετες ότι είναι τοτε; εγώ κάνω την 14η με 15η όπως έχω δει σε υπερηχο, αλλά πονάω 2 μέρες νωρίτερα και έχω διαφανα υγρά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 4 λεπτά , Ungry girl είπε:

Καλησπέρα κοριτσια ενταξη να ξέρετε εχω λιώσει στη φασινα ετσι εκει που καθομουν λεω δεν κανω μια γενικη αχχαχαχαα!! Να.ξεχασω και τον πονο μου κυριολεκτικά με εχει πιασει ενας πονος οχι τρομερος αλλα μιυ δινει κατι σουβλιες και μιυ ρο θυμιζει χαμηηλα αριστερά σκέφτομαι οτι προφανος ειναι η κυστη και ομολογώ πως εχω χεστει πανω μου!!! Λετε να ειναι ανησυχητικό??? @kouzouni15 καλησπερα και καλος ήρθες προσπάθησε να τον χαλαρωσεις το παθενε και εμενα στην αρχη βέβαια χαλάρωσε οταν είδε οτι δεν πιανουμε και αφέθηκε! Προσπάθησε οσο μπορεις μα.μην του υπενθυμίζεις πως γίνεται για το θεμα μωρο η γνωμη μου αν θες!!!

Έχεις δίκιο.Το θέλει και εκείνος πάρα πολύ αγχώνεται ,δεν βοηθουν και τα φάρμακα.Θα προσπαθήσω για κανένα δίμηνο τρίμηνο να το πάμε χαλαρά με ότι επαφή μας κάτσει και αν δεν θα δούμε πως προχωραμε

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , kouzouni15 είπε:

Έχεις δίκιο.Το θέλει και εκείνος πάρα πολύ αγχώνεται ,δεν βοηθουν και τα φάρμακα.Θα προσπαθήσω για κανένα δίμηνο τρίμηνο να το πάμε χαλαρά με ότι επαφή μας κάτσει και αν δεν θα δούμε πως προχωραμε

Λογικό ολοι το θελουμε και φυσικά δεν θα σου πω να μη το σκέφτεται γιατι κατι τετοιο ειναι αδύνατο αλλα οπως σου ειπαι και η @Vila ειναι πολυ νωρίς για να αγχώνεσαι το ξερω πως καθε φορα που έρχεται περίοδος η απογοήτευση είναι μεγάλη αλλα σιγα σιγα θα ερθει και μιας και πήρες και τα τεστακια ωορρηξίας κανε να δεις ποτε ειναι η ωορρηξία σου απλα κρυφτου τα αχαχα:-D δεν γίνεται πιστεύω πως οι άντρες αγχώνονται πιο πολυ απο μας η το ιδιο με εμας αλλα δεν το δείχνουν απλα δεν μπορουν να λειτουργήσουν εύχομαι το πολυπόθητο σύντομα!!

Κορίτσια σας χαιρετώ. Σας διαβάζω έχει λίγες μέρες και αποφάσισα να σας γράψω μια και εγώ αυτόν τον μήνα νόμιζα οτι πετύχαμε το σποράκι και σήμερα ήρθε η ακατανόμαστη. Νόμιζα πώς ειχα συμπτώματα εγκυμοσύνης αλλά τελικά ήταν στον μυαλό μου. Τελικά κορίτσια μάλλον πρέπει να το βγάλουμε απο το μυαλό μας το θέμα μωρό, για να προκύψει.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 35 λεπτά , kido είπε:

Καλώστην! Εννοείται βοηθά η ηλικία σου. Είναι θέμα πιθανοτητων αφού δεν έχετε θέματα θα ερθει σύντομα! Μην αγχώνεσαι όσο γίνεται! Αυτό σαμποταρει τις προσπάθειες! Όσο για την οωρρηξια επείδη έχω ίδιο κύκλο πες μου κάτι. Πριν τα τεστ που νομιζες 14η είχες πονακια και υγρά και υπεθετες ότι είναι τοτε; εγώ κάνω την 14η με 15η όπως έχω δει σε υπερηχο, αλλά πονάω 2 μέρες νωρίτερα και έχω διαφανα υγρά...

Είχα υγρά και σταθερό κύκλο 28 ημερών ο οποίος άλλαξε σε 29-30 όταν ξεκινήσαμε ελεύθερα. Το καλοκαίρι είχε τύχει να πάω για Παπ ακριβώς την 14η ημέρα και ο γιατρός από τα υγρά μου είπε ότι είμαι σε ωορρηξία.πονο έχω τους τελευταίους μήνες δύο ημέρες πριν την ωορρηξία σύμφωνα με τα τεστακια και τότε περίπου ξεκινάνε και τα υγρά.

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , Elenaki5186 είπε:

Κορίτσια σας χαιρετώ. Σας διαβάζω έχει λίγες μέρες και αποφάσισα να σας γράψω μια και εγώ αυτόν τον μήνα νόμιζα οτι πετύχαμε το σποράκι και σήμερα ήρθε η ακατανόμαστη. Νόμιζα πώς ειχα συμπτώματα εγκυμοσύνης αλλά τελικά ήταν στον μυαλό μου. Τελικά κορίτσια μάλλον πρέπει να το βγάλουμε απο το μυαλό μας το θέμα μωρό, για να προκύψει.

Συμφωνώ όσο το σκεφτόμαστε τόσο απομακρύνεται αλλά πως γίνεται να το βγάλουμε από το μυαλό μας; Μην απελπίζεσαι πάντως θα το πετύχεις κάποια επόμενη φορά. 

πρίν από 1 λεπτό , kouzouni15 είπε:

Είχα υγρά και σταθερό κύκλο 28 ημερών ο οποίος άλλαξε σε 29-30 όταν ξεκινήσαμε ελεύθερα. Το καλοκαίρι είχε τύχει να πάω για Παπ ακριβώς την 14η ημέρα και ο γιατρός από τα υγρά μου είπε ότι είμαι σε ωορρηξία.πονο έχω τους τελευταίους μήνες δύο ημέρες πριν την ωορρηξία σύμφωνα με τα τεστακια και τότε περίπου ξεκινάνε και τα υγρά.

Κι εγώ έτσι το έχω βρει ότι κάνω στη μέση οωρρηξια επειδή είχα ραντεβού για ΠΑΠ τότε. Ακόμα δεν προσπαθούσαμε τότε βέβαια και ούτε που έδωσα σημασία! Άρα από το καλοκαίρι ως τώρα άλλαξες και κανεις αργότερα ωορρηξία σε κάποιους μήνες; Γυναικολόγος μου έχει πει ότι θέλει επαφές μέρα παρα μέρα χοντρικά από τη 10η ως την 20η για να είμαστε σίγουρα μέσα. Εμείς έχουμε κάνει διάφορους συνδυασμούς παλιότερα ξεκινάγαμε από 8η αλλά πλέον το Αργούμε λίγο και το πάμε και μετά την ωορρηξία. Όσο για την ολοκλήρωση που έλεγες, το έχουμε περάσει κι εμείς και πολλοί ακόμα είναι αγχωτικό σε κάποιους άνδρες να λειτουργούν υπό πίεση. Δεν τους ανάβει ότι κάνουν σεξ αναπαραγωγής. Μια συμβουλή από μένα αν θες. Αν μπορείτε μην το αναφέρετε καθόλου μεταξύ σας. Εμείς όσο το συζητούσαμε ήταν χειρότερα τώρα γράφω εδώ τις αγωνίες μου και στο άνδρα μου δείχνω οσο πιο χαλαρή μπορώ και έχει λειτουργήσει καλύτερα το τελευταίο τρίμηνο για μας.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , kido είπε:

Πες!

Θα παρουμε σουβλακια! 

Θα παρουμε σουβλακια! 

Θα παρουμε σουβλακια! 

Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα Χαχαχα 

Δεν ξέρω γιατί χαίρομαι έτσι... 

@BettySt που χαθηκες? 

• Χαχα 9

nlmNp2.png

3 ώρες πρίν, ΣΙΣΑΚΙ86 είπε:

@Χαρά Τριανταφυλλακι. Καλησπερα διαβαζα τα νεα σας ολες αυτεσ τις μερες αλλα ειχα πολλα θεματα. Ειδα το μηνυμα σου και σε ευχαριστω για το χρονο σου...Πηγα στο γυναικολογο και μου ειπε οτι εχω προβλημα με την ωορρηξια λογω του μεγαλου κυκλου περιοδου που εχω (συγκεκριμενα μου το ειπε ως ελλειψη ωοθυλακιορρηξιας) και οτι δυσκολα θα τα καταφερω μονη μου να μεινω εγκυος. Να παρακολουθησω τους κυκλους μου για τους επομενους 3 μηνες να συνεχισω τις προσπαθειες και οτι εκανα μεχρι τωρα και μετα αν δεν τα εχω καταφερει θα μου δωσει καποια αγωγη.

@andrianni καλησπερα να σε ρωτησω κατι? τι ειναι η προκληση που αναφερεις και τι ακριβωσ παιρνεις για τον κυκλο και την ωορρηξια σου?

Αν είσαι εσύ που μπήκες πριν λίγες μέρες νόμιζα οτι διαβαζα το ιστορικό μου. Μόνο που εγώ δεν έχω πολυκυστικές. Εχεις αντίσταση στην ινσουλίνη κ πόσο καιρό προσπαθείτε; Μην αγχώνεσαι. Θα μείνεις έγκυος! Εγώ έχω ένα παιδάκι ενώ ο γιατρός όχι απλά μου ειχε πει δύσκολα, μου το είχε αποκλείσει. Τώρα στο 2ο έχω θεμα όμως.

Η προκληση ειναι ενα χαπι που παιρνεις 5 μέρες κ γίνεται ωορ. Γιατί κ εγώ είχα ανωορ. Κύκλους κ τελειως αστατους φυσικά! Κ τις 2 φορές που πηρα έκανα κύκλο 31 ημερών. Ακατόρθωτο για μένα! Δεν έμεινα όμως ακόμα...

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , kido είπε:

Συμφωνώ όσο το σκεφτόμαστε τόσο απομακρύνεται αλλά πως γίνεται να το βγάλουμε από το μυαλό μας; Μην απελπίζεσαι πάντως θα το πετύχεις κάποια επόμενη φορά. 

Κι εγώ έτσι το έχω βρει ότι κάνω στη μέση οωρρηξια επειδή είχα ραντεβού για ΠΑΠ τότε. Ακόμα δεν προσπαθούσαμε τότε βέβαια και ούτε που έδωσα σημασία! Άρα από το καλοκαίρι ως τώρα άλλαξες και κανεις αργότερα ωορρηξία σε κάποιους μήνες; Γυναικολόγος μου έχει πει ότι θέλει επαφές μέρα παρα μέρα χοντρικά από τη 10η ως την 20η για να είμαστε σίγουρα μέσα. Εμείς έχουμε κάνει διάφορους συνδυασμούς παλιότερα ξεκινάγαμε από 8η αλλά πλέον το Αργούμε λίγο και το πάμε και μετά την ωορρηξία. Όσο για την ολοκλήρωση που έλεγες, το έχουμε περάσει κι εμείς και πολλοί ακόμα είναι αγχωτικό σε κάποιους άνδρες να λειτουργούν υπό πίεση. Δεν τους ανάβει ότι κάνουν σεξ αναπαραγωγής. Μια συμβουλή από μένα αν θες. Αν μπορείτε μην το αναφέρετε καθόλου μεταξύ σας. Εμείς όσο το συζητούσαμε ήταν χειρότερα τώρα γράφω εδώ τις αγωνίες μου και στο άνδρα μου δείχνω οσο πιο χαλαρή μπορώ και έχει λειτουργήσει καλύτερα το τελευταίο τρίμηνο για μας.

Πριν τα τεστακια που τα ξεκίνησα το προηγούμενο μήνα δεν ξέρω σίγουρα.απο το καλοκαίρι όμως έχει μεγαλώσει ο κύκλος μου κατά 1 με 2 ημέρες.Το θέμα είναι ότι πέρα από το άγχος είναι και τα ρημάδια τα φάρμακα που επιτείνουν την καθυστερημένη εκσπερμάτιση που σημαίνει ότι επαφές έχουμε τακτικές αλλά δεν είναι όλες επιτυχείς.

2 ώρες πρίν, Vila είπε:

Είχα κάνει μια καμπύλη ινσουλίνης και σακχάρου τον Ιούλιο (ήταν λίγο τσιμπιμενη) αλλά η ενδοκρινολόγος δεν μου είχε προτείνει κάτι τότε, ο άλλος γυναικολόγος που πήγα τον Οκτώβριο μου είχε πει ότι δε μου δίνει τίποτα μέχρι να περάσουμε ένα χρόνο προσπάθειες και τώρα ο καινούργιος γιατρός είδε εκείνες τις εξετάσεις και μου το έδωσε και μου έβαλε να κάνω εξεταση προλακτίνης, τεστοστερόνης και ,tsh.. σήμερα έδωσα αίμα και ζήτησα και την Βιτ.d που δεν έχω κάνει ποτέ.κι εγω μαλλον με προκληση θα παω αν μέχρι το πασχα δε γινει κατι. Εχεις γενικά τίποτα παρενέργειες?? Σου εύχομαι αυτός ο  κύκλος να είναι ο τυχερός σου!!

Πόσο καιρό προσπαθείτε σισακι?

Καλώς ήρθες!! Ο κύκλος σου είναι σταθερός?? Ο σύντροφός σου έχει δεί κάποιον ειδικό?

Καμία παρενέργεια ευτυχώς!  Αφού είναι τσιμπημένη η τιμή θα στον φτιάξει τον κύκλο. Τα είχα πάρει κ εγώ αλλά επειδή ημουν στα φυσιολογικά δε με βοήθησαν καθόλου.καλά κάνεις κ για την  d. Γιατί λόγω πολυκυστικών παίζει να ειναι χαμηλά! Θα το εξακριβώσεις κ από εκεί λοιπόν. Σ ευχαριστώ κ μακάρι να μη χρειαστεί να φτασεις στην πρόκληση που το πιστεύω δηλ. Όπως βοήθησαν κ το  @elenakii22 μας. Μου θυμίζεις την περίπτωσή της! Για να δούμε!!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

1 ώρα πρίν, kouzouni15 είπε:

Δεν παρεξηγώ:) μάλλον έχεις απόλυτο δικιο αλλά δεν είναι μόνο θέμα άγχους είναι και θέμα φαρμακευτικης αγωγής του συζύγου που εντείνει το πρόβλημα . 35 εγώ 46 ο σύζυγος και η ηλικία μου μας βοηθάει αρκετά  είπε ο γυναικολόγος 

Νομίζω πως τότε καλά κάνετε και το ψάχνετε.. δεν υπάρχει λόγος να αφήνετε τον χρόνο να περνάει. Να μην έχεις καθόλου άγχος ξέρω πολύ καλά ότι είναι ανούσιο να σου το πω αλλά πιστεύω πως ένας καλός γιατρός είναι αυτό που μας βοηθάει να βρούμε το σωστό δρόμο για να πετύχουμε το στόχο. Ίσως στη δική σας περίπτωση βοηθούσε πολύ η σπερματενχυση.. εύχομαι βέβαια πολύ σύντομα να μείνεις έγκυος και να μη χρειαστεί τίποτα!!!

1 ώρα πρίν, Dimitr@17 είπε:

Nai να σου πω την αληθεια το σκεφτηκα κ εγω οτι μπορει να πηγε κατι να γινει...

Δήμητρα κι εγώ έτσι πιστεύω.. μήπως να μιλήσεις με τον γιατρό σου να δείτε τι έγινε?

1 hour ago, Elenaki5186 είπε:

Καλώς ήρθες!! Κοπέλα μου μη στεναχωριέσαι σε καταλαβαίνουμε ολες απόλυτα! Πόσο καιρό προσπαθείτε?

πρίν από 22 λεπτά , andrianni είπε:

Καμία παρενέργεια ευτυχώς!  Αφού είναι τσιμπημένη η τιμή θα στον φτιάξει τον κύκλο. Τα είχα πάρει κ εγώ αλλά επειδή ημουν στα φυσιολογικά δε με βοήθησαν καθόλου.καλά κάνεις κ για την  d. Γιατί λόγω πολυκυστικών παίζει να ειναι χαμηλά! Θα το εξακριβώσεις κ από εκεί λοιπόν. Σ ευχαριστώ κ μακάρι να μη χρειαστεί να φτασεις στην πρόκληση που το πιστεύω δηλ. Όπως βοήθησαν κ το  @elenakii22 μας. Μου θυμίζεις την περίπτωσή της! Για να δούμε!!!

Μακάρι να δούμε φώς με τα χάπια! :-)

XDXPp2.png

Κορίτσια, ειμαι το outsider της παρέας! Καμιά δε θυμήθηκε ότι περίμενα περίοδο αλλά ούτε κι εγώ!Χαχα! Πήγα χτες στην ενδοκρινολόγο και μου έγραψε ειδικές βιοχημικές με ρώτησε και για παιδάκι και επειδή είχα καθυστέρηση την οποία απέδιδα στο κρύωμα μου θυμάστε διάρροιες κλπ μου λέει δεν κάνεις και μια χοριακη;Πριν λίγο πήρα τα αποτελέσματα!248! Εντελώς απρόσμενο!Μου είχε κόλλησει ότι κάτι έχω από τη βιοχημική και μετά και δεν ήθελα να αφήσω τον εαυτό μου να ελπίζει! Μου είπε βέβαια ότι σε περίπτωση που είμαι έγκυος πρέπει να με δει γιατί η TSH είναι υψηλή!

Είναι πολύ νωρίς.. είναι καλή η χοριακη με τελευταία περίοδο 20/12;

Σήμερα δε έχω απίστευτα υγρά!!!

• Μου αρέσει 13

EvgLp2.png

πρίν από 1 λεπτό , ntemiiiiii είπε:

Κορίτσια, ειμαι το outsider της παρέας! Καμιά δε θυμήθηκε ότι περίμενα περίοδο αλλά ούτε κι εγώ!Χαχα! Πήγα χτες στην ενδοκρινολόγο και μου έγραψε ειδικές βιοχημικές με ρώτησε και για παιδάκι και επειδή είχα καθυστέρηση την οποία απέδιδα στο κρύωμα μου θυμάστε διάρροιες κλπ μου λέει δεν κάνεις και μια χοριακη;Πριν λίγο πήρα τα αποτελέσματα!248! Εντελώς απρόσμενο!Μου είχε κόλλησει ότι κάτι έχω από τη βιοχημική και μετά και δεν ήθελα να αφήσω τον εαυτό μου να ελπίζει! Μου είπε βέβαια ότι σε περίπτωση που είμαι έγκυος πρέπει να με δει γιατί η TSH είναι υψηλή!

Είναι πολύ νωρίς.. είναι καλή η χοριακη με τελευταία περίοδο 20/12;

Σήμερα δε έχω απίστευτα υγρά!!!

Μπράβο! Χάσαμε το πινακάκι γι' αυτό!!!

Καλή είναι. Το γιατρό σου τον πήρες; σου είπε να ξανακάνεις; τελικά οι διαρροιες ήταν σύμπτωμα; κ τόσο νωρίς; νομίζω το είχες αμεσως μετα την ωορ! Και πετας απ τη χαρά σου ε;?; πες μας να χαρούμε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...