Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

1 hour ago, Papaki@ είπε:

καλησπέρα κορίτσια μου,

συγγνώμη που έχω πολύ καιρό να μπω να σας δω αλλά δυστυχώς μου ήταν πάρα πολύ δύσκολο και δεν ήθελα καθόλου να ασχολούμαι με το θέμα παιδιού

το σοκ το έπαθα όταν πήγα στο γιατρό με 1 ημέρα περίοδο και τελικά ανακάλυψα ότι εχει πέσει κατά πολυ παραπάνω το τελευταίο 6μηνο η γονιμότητα μου

εχω 1 ωάριο από δεξια και 1 με 2 αριστερά, αποτέλεσμα να μη μπορώ πλέον ούτε εξωσωματική με φάρμακα να κανω αλλά η μόνη μου λύση είναι η συλλογή ωαρίων μέχρι να εχω 2 καλά , αυτό μπορεί να παρει και 6μηνο και ειναι γύρω στα 1000€ το μήνα... όπως καταλαβαίνετε δεν είχα και πολύ διάθεση μετά από αυτά..

βαλτε το πινακάκι να δω νέα κορίτσια μου και πολλά φιλιά σε όλες

Καλή δύναμη!!! Θα συνεχίσεις όμως ε;

πρίν από 39 λεπτά , Vila είπε:

Αχ ρε φίλη κι εγώ αυτό σκεφτομουν.. 11 χρόνια μαζί και έχουμε δώσει μια περιουσία σε προφυλακτικά! Χαχαχαχα που να ξέραμε...

Ανδριανή μου τα ξεκίνησα την Κυριακή (και έτυχε η ωορρηξία μου εκείνη την μέρα) και περιμένω να δω αποτελέσματα στον επόμενο κύκλο μου, ελπίζω έστω 2-3 μέρες μικρότερος να είναι ο κύκλος την επόμενη φορά... όσο για αυτόν τον κύκλο δεν έχω πολλά να περιμένω γιατί μου είπε ο γιατρός πως στον υπέρηχο είδε το ενδομήτριο σε άλλη φάση από το ωάριο οπότε κάτι γίνεται εκεί και δεν συγχρονίζονται!

Αν δεν βοηθήσουν σε 2-3 μήνες τα χάπια μου είπε πρόκληση.. πως σου φάνηκε η όλη διαδικασία εσένα??

Όσο για τα συστήματα επαφών θα συμφωνήσω με την @marillia! Έχουμε δοκιμάσει τα πάντα , μέρα παρά μέρα, κάθε μέρα, εναλλάξ, μόνα - ζυγά ΤΑ ΠΆΝΤΑ! χαχαχαχα αν είναι να συμβεί θα συμβεί!

@Papaki@ δευτέρη γνώμη πήρες?? Αν επιτρέπεται τι ηλικία έχεις?

Αν δεν δεις αλλαγή σε αυτό τον κύκλο, στον επόμενο σίγουρα θα έχεις ένδειξη αν σε βοηθούν. Στα έδωσε χωρίς να κάνεις καμπύλη ινσουλίνης; Εγώ συνεχίζω με την πρόκληση. Δεν είναι τίποτα. Αδικα το φοβόμουν. Σταθεροποιήθηκε ο κύκλος κ κάνω ωορ. Το πολυπόθητο δεν έγινε ακόμα...εχω μέχρι 6 προσπάθειες.τωρα ειμαι στην τρίτη!

@Χαρά Τριανταφυλλακι. Καλησπερα διαβαζα τα νεα σας ολες αυτεσ τις μερες αλλα ειχα πολλα θεματα. Ειδα το μηνυμα σου και σε ευχαριστω για το χρονο σου...Πηγα στο γυναικολογο και μου ειπε οτι εχω προβλημα με την ωορρηξια λογω του μεγαλου κυκλου περιοδου που εχω (συγκεκριμενα μου το ειπε ως ελλειψη ωοθυλακιορρηξιας) και οτι δυσκολα θα τα καταφερω μονη μου να μεινω εγκυος. Να παρακολουθησω τους κυκλους μου για τους επομενους 3 μηνες να συνεχισω τις προσπαθειες και οτι εκανα μεχρι τωρα και μετα αν δεν τα εχω καταφερει θα μου δωσει καποια αγωγη.

@andrianni καλησπερα να σε ρωτησω κατι? τι ειναι η προκληση που αναφερεις και τι ακριβωσ παιρνεις για τον κυκλο και την ωορρηξια σου?

Καλησπέρα σας καινούργια στην παρέα σας διαβάζω καιρό.Εμεις ξεκινήσαμε ελεύθερα από Ιούλιο αλλά ακόμη τίποτε και δυστυχώς έχουμε ένα θεματακι με την ολοκλήρωση των επαφων

πρίν από 2 λεπτά , kouzouni15 είπε:

Καλησπέρα σας καινούργια στην παρέα σας διαβάζω καιρό.Εμεις ξεκινήσαμε ελεύθερα από Ιούλιο αλλά ακόμη τίποτε και δυστυχώς έχουμε ένα θεματακι με την ολοκλήρωση των επαφων

καλησπερα και καλως ηρθες στην παρεα μας!! 

πεσ μασ λιγα λογια για σενα και τι ακριβως εννοεις θεματακι με την ολοκληρωση???

Διαφημίσεις

πρίν από 14 λεπτά , Δήμητρα1988 είπε:

καλησπερα και καλως ηρθες στην παρεα μας!! 

πεσ μασ λιγα λογια για σενα και τι ακριβως εννοεις θεματακι με την ολοκληρωση???

Καλώς σας βρήκα.Έχουμε μια μικρή καθυστέρηση στην ολοκλήρωση με αποτέλεσμα να μην είναι όλες οι επαφές ολοκληρωμένες.Το οποίο γενικά δεν είναι πρόβλημα πλην του ότι έτσι δεν έχουμε όσες επαφές θέλουμε για παιδί.το τελευταίο μήνα ξεκίνησα τεστ ωορρηξίας για να διαπιστώσω ότι έχω 17-18η ημέρα σε 29ρη κύκλο και όχι 14η που πίστευα.Για την κοπέλα που ρωτά για σαλπιγγογραφια 150 ευρώ στο μητερα

πρίν από 35 λεπτά , andrianni είπε:

Καλή δύναμη!!! Θα συνεχίσεις όμως ε;

Αν δεν δεις αλλαγή σε αυτό τον κύκλο, στον επόμενο σίγουρα θα έχεις ένδειξη αν σε βοηθούν. Στα έδωσε χωρίς να κάνεις καμπύλη ινσουλίνης; Εγώ συνεχίζω με την πρόκληση. Δεν είναι τίποτα. Αδικα το φοβόμουν. Σταθεροποιήθηκε ο κύκλος κ κάνω ωορ. Το πολυπόθητο δεν έγινε ακόμα...εχω μέχρι 6 προσπάθειες.τωρα ειμαι στην τρίτη!

Είχα κάνει μια καμπύλη ινσουλίνης και σακχάρου τον Ιούλιο (ήταν λίγο τσιμπιμενη) αλλά η ενδοκρινολόγος δεν μου είχε προτείνει κάτι τότε, ο άλλος γυναικολόγος που πήγα τον Οκτώβριο μου είχε πει ότι δε μου δίνει τίποτα μέχρι να περάσουμε ένα χρόνο προσπάθειες και τώρα ο καινούργιος γιατρός είδε εκείνες τις εξετάσεις και μου το έδωσε και μου έβαλε να κάνω εξεταση προλακτίνης, τεστοστερόνης και ,tsh.. σήμερα έδωσα αίμα και ζήτησα και την Βιτ.d που δεν έχω κάνει ποτέ.κι εγω μαλλον με προκληση θα παω αν μέχρι το πασχα δε γινει κατι. Εχεις γενικά τίποτα παρενέργειες?? Σου εύχομαι αυτός ο  κύκλος να είναι ο τυχερός σου!!

πρίν από 9 λεπτά , ΣΙΣΑΚΙ86 είπε:

@Χαρά Τριανταφυλλακι. Καλησπερα διαβαζα τα νεα σας ολες αυτεσ τις μερες αλλα ειχα πολλα θεματα. Ειδα το μηνυμα σου και σε ευχαριστω για το χρονο σου...Πηγα στο γυναικολογο και μου ειπε οτι εχω προβλημα με την ωορρηξια λογω του μεγαλου κυκλου περιοδου που εχω (συγκεκριμενα μου το ειπε ως ελλειψη ωοθυλακιορρηξιας) και οτι δυσκολα θα τα καταφερω μονη μου να μεινω εγκυος. Να παρακολουθησω τους κυκλους μου για τους επομενους 3 μηνες να συνεχισω τις προσπαθειες και οτι εκανα μεχρι τωρα και μετα αν δεν τα εχω καταφερει θα μου δωσει καποια αγωγη.

@andrianni καλησπερα να σε ρωτησω κατι? τι ειναι η προκληση που αναφερεις και τι ακριβωσ παιρνεις για τον κυκλο και την ωορρηξια σου?

Πόσο καιρό προσπαθείτε σισακι?

πρίν από 5 λεπτά , kouzouni15 είπε:

Καλώς ήρθες!! Ο κύκλος σου είναι σταθερός?? Ο σύντροφός σου έχει δεί κάποιον ειδικό?

XDXPp2.png

πρίν από 4 λεπτά , Vila είπε:

Είχα κάνει μια καμπύλη ινσουλίνης και σακχάρου τον Ιούλιο (ήταν λίγο τσιμπιμενη) αλλά η ενδοκρινολόγος δεν μου είχε προτείνει κάτι τότε, ο άλλος γυναικολόγος που πήγα τον Οκτώβριο μου είχε πει ότι δε μου δίνει τίποτα μέχρι να περάσουμε ένα χρόνο προσπάθειες και τώρα ο καινούργιος γιατρός είδε εκείνες τις εξετάσεις και μου το έδωσε και μου έβαλε να κάνω εξεταση προλακτίνης, τεστοστερόνης και ,tsh.. σήμερα έδωσα αίμα και ζήτησα και την Βιτ.d που δεν έχω κάνει ποτέ.κι εγω μαλλον με προκληση θα παω αν μέχρι το πασχα δε γινει κατι. Εχεις γενικά τίποτα παρενέργειες?? Σου εύχομαι αυτός ο  κύκλος να είναι ο τυχερός σου!!

Πόσο καιρό προσπαθείτε σισακι?

Καλώς ήρθες!! Ο κύκλος σου είναι σταθερός?? Ο σύντροφός σου έχει δεί κάποιον ειδικό?

Ναι έχουμε δει και εγώ και εκείνος. Σχετικά καλό σπερμοδιαγραμμα ,ξεκίνησε βιταμίνες για να γίνει τέλειο και εγώ καλές ορμόνες καλή σαλπιγγογραφια και αρρυθμιστο θυροειδή τον οποίο διορθώνω με χάπια .όλοι οι γιατροί γυναικολόγος και ανδρολογία είναι πολύ αισιόδοξοι απλά εγώ φοβάμαι λίγο γιατί οι ολοκληρωμενες επαφές δεν είναι δεδομένες όλες τις γόνιμες ημέρες (κάθε δύο ημέρες ή κάθε ημέρα) με αποτέλεσμα να αγχωνόμαστε αρκετά και οι δύο.Η πλάκα είναι ότι μετά τις γόνιμες που δεν μας νοιάζει η εκσπερμάτιση χαλαρώνουμε και  πετυχαίνουμε  αλλά τι να το κάνεις ...

2 ώρες πρίν, alina80 είπε:

Να σου στείλω λίγη δουλίτσα που έχω να μου κάνεις; 

Παπάκι μου είναι σίγουρο αυτό; Μήπως να πάρεις δεύτερη γνώμη; 

Ουσιαστικά ο γιατρός σου προτείνει εξωσωματική σε φυσικό κύκλο από όσο καταλαβαίνω. Τη λύση του τροποποιημένου φυσικού κύκλου την έχετε εξετάσει; Ή δεν ενδείκνυται; Συγγνώμη για τις ερωτήσεις αλλά σκέφτομαι κι εγώ πολύ έντονα την επιλογή της εξωσωματικής σε φυσικό κύκλο. 

Αμεεεε

• Μου αρέσει 1

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 55 λεπτά , kouzouni15 είπε:

Ναι έχουμε δει και εγώ και εκείνος. Σχετικά καλό σπερμοδιαγραμμα ,ξεκίνησε βιταμίνες για να γίνει τέλειο και εγώ καλές ορμόνες καλή σαλπιγγογραφια και αρρυθμιστο θυροειδή τον οποίο διορθώνω με χάπια .όλοι οι γιατροί γυναικολόγος και ανδρολογία είναι πολύ αισιόδοξοι απλά εγώ φοβάμαι λίγο γιατί οι ολοκληρωμενες επαφές δεν είναι δεδομένες όλες τις γόνιμες ημέρες (κάθε δύο ημέρες ή κάθε ημέρα) με αποτέλεσμα να αγχωνόμαστε αρκετά και οι δύο.Η πλάκα είναι ότι μετά τις γόνιμες που δεν μας νοιάζει η εκσπερμάτιση χαλαρώνουμε και  πετυχαίνουμε  αλλά τι να το κάνεις ...

Οπότε θέμα άγχους μαλλον είναι έτσι?? Μήπως αν δεν του αναφέρεις τις γόνιμες μέρες σου θα είναι πιο χαλαρός? Επίσης πραγματικά μου φαίνεσαι πολύ αγχωμενη κι εσύ.. από τον Ιούλιο είναι συνολικά 7 μήνες που προσπαθείτε και έχετε ήδη κάνει τόσες εξετάσεις.. εννοώ πως είναι σχετικά μικρό το διάστημα που πέρασε για να έχετε αγχωθει τόσο.. φιλικά στο λέω.. μην παρεξηγηθω.. τι ηλικία έχετε?

XDXPp2.png

Δεν παρεξηγώ:) μάλλον έχεις απόλυτο δικιο αλλά δεν είναι μόνο θέμα άγχους είναι και θέμα φαρμακευτικης αγωγής του συζύγου που εντείνει το πρόβλημα . 35 εγώ 46 ο σύζυγος και η ηλικία μου μας βοηθάει αρκετά  είπε ο γυναικολόγος 

2 ώρες πρίν, Δήμητρα1988 είπε:

καλησπερα κοριτσια μου!!!!! πωσ ειστε σημερα??? εγω απο χθες το βραδυ ποναω πολυ λιγοτερο εως καθολου σχεδον σημερα...μου κανει τσαλιμακια αυτο το μηνα η κυρια για να με βαλει σε σκεψεις.......

@Dimitr@17 δε το περιμενα ειληρκινα!! κριμα....ισως οπως λενε τα κοριτσια πηγε κατι να γινει....

@Nati85 dont worry....ειμαι σιγουρι οτι μια μερα θα δουμε πιπιλα στον ανανα σου!!!

@ΓΙΩΤΑ78 καλως ηρθες και παλι στην παρεα μας!! περιμενουμε τα ευχαριστα νεακια των εξετασεων σου!!

@Smile89 ευχομαι το αιμα που ειδες πραγματικα να μην ειναι τπτ το σοβαρο και η γνωμη μου ειναι να μιλησεις με τον γιατρο σου!!

Nai να σου πω την αληθεια το σκεφτηκα κ εγω οτι μπορει να πηγε κατι να γινει...

πρίν από 2 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Nai να σου πω την αληθεια το σκεφτηκα κ εγω οτι μπορει να πηγε κατι να γινει...

Η χοριακή μπορεί να στο έδειχνε αυτό, για αυτό εγω ισως να την έκανα σήμερα.

Καλησπέρα κοριτσια ενταξη να ξέρετε εχω λιώσει στη φασινα ετσι εκει που καθομουν λεω δεν κανω μια γενικη αχχαχαχαα!! Να.ξεχασω και τον πονο μου κυριολεκτικά με εχει πιασει ενας πονος οχι τρομερος αλλα μιυ δινει κατι σουβλιες και μιυ ρο θυμιζει χαμηηλα αριστερά σκέφτομαι οτι προφανος ειναι η κυστη και ομολογώ πως εχω χεστει πανω μου!!! Λετε να ειναι ανησυχητικό??? @kouzouni15 καλησπερα και καλος ήρθες προσπάθησε να τον χαλαρωσεις το παθενε και εμενα στην αρχη βέβαια χαλάρωσε οταν είδε οτι δεν πιανουμε και αφέθηκε! Προσπάθησε οσο μπορεις μα.μην του υπενθυμίζεις πως γίνεται για το θεμα μωρο η γνωμη μου αν θες!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...