Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια....Έχοντας προγραμματισει την αφαίρεση υδροσπαλπιγγας σε κάνα μήνα από όσο μου είπαν από το νοσοκομείο Ιωαννίνων αρχίζω κ νιώθω περίεργα.. ξέρω είναι αυτό που πρέπει να κάνω αλλά μπαίνω σε σκέψεις ότι αν δεν πετύχω δεν θα υπάρχει καμία ελπίδα να μείνω φυσιολογικά έγκυος. Όταν έκανα τις σαλπιγογραφία το υγρό πέρασε και βγαίνοντας από το δωμάτιο με ρώτησαν άμα θέλω να κάνω εξωσωματική και μου φάνηκε ότι έγραψαν το αποτέλεσμα χονδρικά για να με βοηθήσουνε για την επιτροπή. Την τσαλπιγκογραφία την έχει δει ένας γιατρός ο οποίος συμφώνησε αποτέλεσμα και επίσης την είδε και ο γιατρός στο νοσοκομείο τον ιωαννίνων ο οποίος φάνηκε να μην δίνει και ιδιαίτερη προσοχή διάβασε απλά το υδροσάλπιγγα λέει ότι εντάξει για να λένε είναι υδροσάλπιγγα... Έχω κλείσει ραντεβού για την επιτροπή τέλεια απριλίου και απλά κάθε μέρα στο μυαλό μου κατακλύζει το ενδεχόμενο να πάω χωρίς να αφαιρέσω τη σάλπιγγα. Πόσο δύσκολο είναι ψυχολογικά να αφαιρέσεις και την τελευταία σου ελπίδα για φυσιολογική σύλληψη. Νιώθω οτι ψυχολογικά θα αλλάξω έπειτα  από την αφαίρεση ακόμα και στο ερωτικό κομμάτι

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Πήρα στο Ρέα κορίτσια 100 ευρώ κανεί το σπερμοδιαγραμμα 2 έως 5 μέρες αποχής ούτε λιγότερο ούτε περισσότερο μου είπε και αν γίνει στο σπίτι ή λήψη μέσα σε μισή ώρα να το δώσει εκεί και τυλιγμένο το κύπελλο με βαμβάκι και αλουμινόχαρτο.γθα σαλπιγγογραφια δεν ρώτησα θα ξαναπάρω.

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 4 λεπτά , ada32 είπε:

ισως να μην εχετε θεμα με το σπερμα για αυτο .. 

Η αλήθεια είναι ότι το σπέρμα μας ήταν μια χαρά στα φυσιολογικά αλλά η ηλικία μας προχωρημένη!! Ίσως στον καθένα πιάνει και άλλο κόλπο ,εμάς λειτούργησε το κάθε μέρα, δις !!

πρίν από 4 λεπτά , Nati85 είπε:

Πήρα στο Ρέα κορίτσια 100 ευρώ κανεί το σπερμοδιαγραμμα 2 έως 5 μέρες αποχής ούτε λιγότερο ούτε περισσότερο μου είπε και αν γίνει στο σπίτι ή λήψη μέσα σε μισή ώρα να το δώσει εκεί και τυλιγμένο το κύπελλο με βαμβάκι και αλουμινόχαρτο.γθα σαλπιγγογραφια δεν ρώτησα θα ξαναπάρω.

Μια χαρά,ΚάνΤε το εκεί για να μην έχετε άγχος με τον χρόνο

• Μου αρέσει 1

πρίν από 38 λεπτά , kido είπε:

Ε αφού είναι δοκιμασμένο δώστε ακομα μια ευκαιρία! Εγω κανονίζω αδεια του Αγ. Βαλεντίνου που θα είναι οι επόμενες γονιμές μερες! Βλακειες το ξέρω. Δεν θα πω κάτι στον δικό μου και εχω σκεφτει να πάρω άδεια 2 μέρες και μαζί με ΣΚΔευτέρα γιατί είναι και καθαρά δευτέρα  θα έχουμε εναν πολύ ερωτικό μήνα θέλω να πιστεύω! Σε όλες μας κορίτσια να είναι ερωτικός και καρπερος!

Εε μη το λες αφου εχεις βγαλει και εσυ το πρόγραμμα σου μια χαρα αρκει να το βαλουμε μπρος!!! Εγω λογικα κατα τα μεσα Φεβρουαρίου θα ειμαι στην αναμονη!!!:-D μακαρι να είναι τυχερος!! Και ερωτιαρης!! Χαχαχα

πρίν από 24 λεπτά , Nati85 είπε:

Πω πωωωω τι ιεροτελεστία ειναι αυτη χαχαχααχαχαα!!! Ασοψετε ομως!! Θα κανεις και σαλπιγγογραφια??

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , Ungry girl είπε:

Εε μη το λες αφου εχεις βγαλει και εσυ το πρόγραμμα σου μια χαρα αρκει να το βαλουμε μπρος!!! Εγω λογικα κατα τα μεσα Φεβρουαρίου θα ειμαι στην αναμονη!!!:-D μακαρι να είναι τυχερος!! Και ερωτιαρης!! Χαχαχα

Πω πωωωω τι ιεροτελεστία ειναι αυτη χαχαχααχαχαα!!! Ασοψετε ομως!! Θα κανεις και σαλπιγγογραφια??

Θα βγουν τα αποτελέσματα και βλέπουμε.εμενα ο γυναικολόγος μου είχε πει δεν χρειάζεται σαλπιγγογραφια.εγω λεω να κανω ξερω και εγώ βούλωσαν και αυτές ρε παιδί μου μέσα σε λίγα χρόνια?τι σκατα έχουμε πάθει πια δεν μπορώ να καταλάβω!

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 3 λεπτά , Nati85 είπε:

Θα βγουν τα αποτελέσματα και βλέπουμε.εμενα ο γυναικολόγος μου είχε πει δεν χρειάζεται σαλπιγγογραφια.εγω λεω να κανω ξερω και εγώ βούλωσαν και αυτές ρε παιδί μου μέσα σε λίγα χρόνια?τι σκατα έχουμε πάθει πια δεν μπορώ να καταλάβω!

Ρε κοριτσι τι να.πω λενε πως αμα κανεις ενα παιδακι ειναι πιο ευκολο μετα!! Τι στην ευχη!! Εγώ παντος ειδες εεε με το που εκανα σαλπιγγογραφια αμεσος ασχετος αποτελέσματος!! Και ηταν και διαβάτες αλλα μπορει να ειχε τιποτα υπολείμμαΤα να την κανεις!!

Διαφημίσεις

Just now, Ungry girl είπε:

Ρε κοριτσι τι να.πω λενε πως αμα κανεις ενα παιδακι ειναι πιο ευκολο μετα!! Τι στην ευχη!! Εγώ παντος ειδες εεε με το που εκανα σαλπιγγογραφια αμεσος ασχετος αποτελέσματος!! Και ηταν και διαβάτες αλλα μπορει να ειχε τιποτα υπολείμμαΤα να την κανεις!!

Εμείς πάθαμε το αντιθετο!ε θα την κάνω και αυτή και βλεπουμε

e6OVp3.pngExilp3.png

καλησπέρα κορίτσια μου,

συγγνώμη που έχω πολύ καιρό να μπω να σας δω αλλά δυστυχώς μου ήταν πάρα πολύ δύσκολο και δεν ήθελα καθόλου να ασχολούμαι με το θέμα παιδιού

το σοκ το έπαθα όταν πήγα στο γιατρό με 1 ημέρα περίοδο και τελικά ανακάλυψα ότι εχει πέσει κατά πολυ παραπάνω το τελευταίο 6μηνο η γονιμότητα μου

εχω 1 ωάριο από δεξια και 1 με 2 αριστερά, αποτέλεσμα να μη μπορώ πλέον ούτε εξωσωματική με φάρμακα να κανω αλλά η μόνη μου λύση είναι η συλλογή ωαρίων μέχρι να εχω 2 καλά , αυτό μπορεί να παρει και 6μηνο και ειναι γύρω στα 1000€ το μήνα... όπως καταλαβαίνετε δεν είχα και πολύ διάθεση μετά από αυτά..

βαλτε το πινακάκι να δω νέα κορίτσια μου και πολλά φιλιά σε όλες

• Μου αρέσει 1

2rxqp3.png

πρίν από 16 λεπτά , Papaki@ είπε:

καλησπέρα κορίτσια μου,

συγγνώμη που έχω πολύ καιρό να μπω να σας δω αλλά δυστυχώς μου ήταν πάρα πολύ δύσκολο και δεν ήθελα καθόλου να ασχολούμαι με το θέμα παιδιού

το σοκ το έπαθα όταν πήγα στο γιατρό με 1 ημέρα περίοδο και τελικά ανακάλυψα ότι εχει πέσει κατά πολυ παραπάνω το τελευταίο 6μηνο η γονιμότητα μου

εχω 1 ωάριο από δεξια και 1 με 2 αριστερά, αποτέλεσμα να μη μπορώ πλέον ούτε εξωσωματική με φάρμακα να κανω αλλά η μόνη μου λύση είναι η συλλογή ωαρίων μέχρι να εχω 2 καλά , αυτό μπορεί να παρει και 6μηνο και ειναι γύρω στα 1000€ το μήνα... όπως καταλαβαίνετε δεν είχα και πολύ διάθεση μετά από αυτά..

Καλησπέρα κορίτσι welcome back. 

nlmNp2.png

Κορίτσια μου εγώ έχω δοκιμάσει και το μέρα παρα μέρα και το κάθε μέρα!!!Αμα θέλειιιιι!!!!Επίσης δεν πιστεύω τόσο στην ηλικία.Ξέρω κοπέλα στα 28 με χάλια ΑΜΗ και πιο μεγάλη κοπέλα με ωάρια 20 άρας!!!!Τύχη γλυκιές εύχομαιιιιιι!!!!

Διαφημίσεις

πρίν από 35 λεπτά , Smile89 είπε:

ΒΑΡΙΕΜΑΙΙΙΙΙ.......!!!!! 

Να σου στείλω λίγη δουλίτσα που έχω να μου κάνεις; 

πρίν από 33 λεπτά , Papaki@ είπε:

καλησπέρα κορίτσια μου,

Παπάκι μου είναι σίγουρο αυτό; Μήπως να πάρεις δεύτερη γνώμη; 

Ουσιαστικά ο γιατρός σου προτείνει εξωσωματική σε φυσικό κύκλο από όσο καταλαβαίνω. Τη λύση του τροποποιημένου φυσικού κύκλου την έχετε εξετάσει; Ή δεν ενδείκνυται; Συγγνώμη για τις ερωτήσεις αλλά σκέφτομαι κι εγώ πολύ έντονα την επιλογή της εξωσωματικής σε φυσικό κύκλο. 

5 ώρες πρίν, ada32 είπε:

ε μα πραγματικα ! τι να πω ! πραγματικα εχω μετανιωσει που ενω ειμαστε μαζι με τον αντρα μου  8 χρονια , δεν το καναμε ελευθερα νωριτερα .. στερνη μου γνωση να σε ειχα πρωτα που λεμε!!! 

Αχ ρε φίλη κι εγώ αυτό σκεφτομουν.. 11 χρόνια μαζί και έχουμε δώσει μια περιουσία σε προφυλακτικά! Χαχαχαχα που να ξέραμε...

3 ώρες πρίν, andrianni είπε:

Όπως τα λες!!!

@Vila ξεκίνησες τα γκλουκοφάζ;

@Μαρθα Κ επαθα πλάκα με τα κιλά που έχασες. Περιμένω να δω κ αλλά σε 2 βδομάδες! Συνέχισε έτσι! 

Ανδριανή μου τα ξεκίνησα την Κυριακή (και έτυχε η ωορρηξία μου εκείνη την μέρα) και περιμένω να δω αποτελέσματα στον επόμενο κύκλο μου, ελπίζω έστω 2-3 μέρες μικρότερος να είναι ο κύκλος την επόμενη φορά... όσο για αυτόν τον κύκλο δεν έχω πολλά να περιμένω γιατί μου είπε ο γιατρός πως στον υπέρηχο είδε το ενδομήτριο σε άλλη φάση από το ωάριο οπότε κάτι γίνεται εκεί και δεν συγχρονίζονται!

Αν δεν βοηθήσουν σε 2-3 μήνες τα χάπια μου είπε πρόκληση.. πως σου φάνηκε η όλη διαδικασία εσένα??

Όσο για τα συστήματα επαφών θα συμφωνήσω με την @marillia! Έχουμε δοκιμάσει τα πάντα , μέρα παρά μέρα, κάθε μέρα, εναλλάξ, μόνα - ζυγά ΤΑ ΠΆΝΤΑ! χαχαχαχα αν είναι να συμβεί θα συμβεί!

@Papaki@ δευτέρη γνώμη πήρες?? Αν επιτρέπεται τι ηλικία έχεις?

• Μου αρέσει 1

XDXPp2.png

καλησπερα κοριτσια μου!!!!! πωσ ειστε σημερα??? εγω απο χθες το βραδυ ποναω πολυ λιγοτερο εως καθολου σχεδον σημερα...μου κανει τσαλιμακια αυτο το μηνα η κυρια για να με βαλει σε σκεψεις.......

@Dimitr@17 δε το περιμενα ειληρκινα!! κριμα....ισως οπως λενε τα κοριτσια πηγε κατι να γινει....

@Nati85 dont worry....ειμαι σιγουρι οτι μια μερα θα δουμε πιπιλα στον ανανα σου!!!

@ΓΙΩΤΑ78 καλως ηρθες και παλι στην παρεα μας!! περιμενουμε τα ευχαριστα νεακια των εξετασεων σου!!

@Smile89 ευχομαι το αιμα που ειδες πραγματικα να μην ειναι τπτ το σοβαρο και η γνωμη μου ειναι να μιλησεις με τον γιατρο σου!!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , Δήμητρα1988 είπε:

καλησπερα κοριτσια μου!!!!! πωσ ειστε σημερα??? εγω απο χθες το βραδυ ποναω πολυ λιγοτερο εως καθολου σχεδον σημερα...μου κανει τσαλιμακια αυτο το μηνα η κυρια για να με βαλει σε σκεψεις.......

@Dimitr@17 δε το περιμενα ειληρκινα!! κριμα....ισως οπως λενε τα κοριτσια πηγε κατι να γινει....

@Nati85 dont worry....ειμαι σιγουρι οτι μια μερα θα δουμε πιπιλα στον ανανα σου!!!

@ΓΙΩΤΑ78 καλως ηρθες και παλι στην παρεα μας!! περιμενουμε τα ευχαριστα νεακια των εξετασεων σου!!

@Smile89 ευχομαι το αιμα που ειδες πραγματικα να μην ειναι τπτ το σοβαρο και η γνωμη μου ειναι να μιλησεις με τον γιατρο σου!!

Να σου τηλ?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...