Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια....Έχοντας προγραμματισει την αφαίρεση υδροσπαλπιγγας σε κάνα μήνα από όσο μου είπαν από το νοσοκομείο Ιωαννίνων αρχίζω κ νιώθω περίεργα.. ξέρω είναι αυτό που πρέπει να κάνω αλλά μπαίνω σε σκέψεις ότι αν δεν πετύχω δεν θα υπάρχει καμία ελπίδα να μείνω φυσιολογικά έγκυος. Όταν έκανα τις σαλπιγογραφία το υγρό πέρασε και βγαίνοντας από το δωμάτιο με ρώτησαν άμα θέλω να κάνω εξωσωματική και μου φάνηκε ότι έγραψαν το αποτέλεσμα χονδρικά για να με βοηθήσουνε για την επιτροπή. Την τσαλπιγκογραφία την έχει δει ένας γιατρός ο οποίος συμφώνησε αποτέλεσμα και επίσης την είδε και ο γιατρός στο νοσοκομείο τον ιωαννίνων ο οποίος φάνηκε να μην δίνει και ιδιαίτερη προσοχή διάβασε απλά το υδροσάλπιγγα λέει ότι εντάξει για να λένε είναι υδροσάλπιγγα... Έχω κλείσει ραντεβού για την επιτροπή τέλεια απριλίου και απλά κάθε μέρα στο μυαλό μου κατακλύζει το ενδεχόμενο να πάω χωρίς να αφαιρέσω τη σάλπιγγα. Πόσο δύσκολο είναι ψυχολογικά να αφαιρέσεις και την τελευταία σου ελπίδα για φυσιολογική σύλληψη. Νιώθω οτι ψυχολογικά θα αλλάξω έπειτα  από την αφαίρεση ακόμα και στο ερωτικό κομμάτι

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 2 λεπτά , Ungry girl είπε:

Χαααχχα!!  Οντος θα το κανω διαφημιστικό θέλετε να μηνεται εγκυος χαχαχα με.πληρωμη φυσικά χαχαχα!! Μπορει οντος και να.εφτεγε αυτο γιατί ηταν ο πιο δυνατος μήνας στα 2 χρονια τωρα ο καλύτερος!! Θα προσπαθήσω να το ξανα κανβ πρόγραμμα

Ε αφού είναι δοκιμασμένο δώστε ακομα μια ευκαιρία! Εγω κανονίζω αδεια του Αγ. Βαλεντίνου που θα είναι οι επόμενες γονιμές μερες! Βλακειες το ξέρω. Δεν θα πω κάτι στον δικό μου και εχω σκεφτει να πάρω άδεια 2 μέρες και μαζί με ΣΚΔευτέρα γιατί είναι και καθαρά δευτέρα  θα έχουμε εναν πολύ ερωτικό μήνα θέλω να πιστεύω! Σε όλες μας κορίτσια να είναι ερωτικός και καρπερος!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

1 hour ago, Nati85 είπε:

Κορίτσια που να πάμε για σπερμδιαγραμμα για να είναι αξιόπιστα τα αποτελέσματα? Ο γιατρός μου είπε όχι σε μικροβιολογικό.να πάμε στο Ρέα? 

Εμείς την κάναμε στο Μητερά που με έστειλε μια φίλη μου που ήξερε το προσωπικό εκεί και ότι δίνουν πολύ μεγάλη βάση στα αποτελέσματα

πρίν από 47 λεπτά , iouliana είπε:

Γεια σας κορίτσια!

Χωρις να θελω να σας απογοητευσω το 25% ισχυει για ζευγάρια στα οποια οι γυναικες είναι κατω των 30. Από εκει και περα τα ποσοστα μειωνονται  και ειδικα με τα 38 η γονιμοτητα πεφτει κατακόρυφα.

@ada32 και εγω μετανιωσα που δεν εκανα τα παιδια μου νωρίτερα και εδινα βαση/προτεραιοτητα σε αλλα, όμως τις αποφασεις μας τις παιρνουμε με τα δεδομενα που εχουμε εκεινη τη στιγμη, οποτε μη σκέφτεσαι ετσι.

ναι ετσι ειναι αλλα ... τωρα ταλαιπωριομαστε λιγακι 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Κορίτσια εγώ και τις δύο φορές που έμεινα έκανα κάθε μέρα μέχρι εξαντλήσεως !!τις άλλες φορές που πήγα μέρα πάρα μέρα δεν έπιασε,δεν ισχύει ότι εξασθενεί το σπέρμα ,ήταν μύθος ο οποίος έχει καταρριφθεί

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , ΓΙΩΤΑ78 είπε:

Κορίτσια εγώ και τις δύο φορές που έμεινα έκανα κάθε μέρα μέχρι εξαντλήσεως !!τις άλλες φορές που πήγα μέρα πάρα μέρα δεν έπιασε,δεν ισχύει ότι εξασθενεί το σπέρμα ,ήταν μύθος ο οποίος έχει καταρριφθεί

Αλήθεια?? :shock::mad: θα το έχω υπόψη μου...κάθε κάθε μέρα ε; σε όλες τις γονιμες φαντάζομαι, οχι σε όλο τον κύκλο! Παναγία μου! 

• Χαχα 4

Διαφημίσεις

1 hour ago, Χαρά Τριανταφυλλακι. είπε:

@Smile89 ρώτησα για τον σίδηρο γιατί μου είπαν ότι προκαλεί δυσκοιλιότητα. Εγω παίρνω σίδηρο και ευτυχώς γενικά δεν έχω θέμα στην τουαλετα.Οπότε θα σε καθοδηγήσει ο γιατρός σου κορίτσι μου. Όλα καλά θα πάνε.

Εσύ Χαρά από τώρα παίρνεις σίδηρο??νωρίς δεν σε άρχισε?εμένα από τον τρίτο μου έχει πει

πρίν από 21 λεπτά , alina80 είπε:

Λες να το κάνω έτσι; Με αγχώνει αυτό γιατί πες ότι τη μέρα που είναι να γίνει κάτι συμβεί. Να μείνουν κενές δύο μέρες; 

εφοσον εχετε  κανει δοκιμασει καθε μερα στην ωορηξια κ δεν εκατσε , δοκιμασε μερα παρα μερα σε αυτον τον κυκλο.

εγω αυτο θα κανω  ..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 3 λεπτά , kido είπε:

Αλήθεια?? :shock::mad: θα το έχω υπόψη μου...κάθε κάθε μέρα ε; σε όλες τις γονιμες φαντάζομαι, οχι σε όλο τον κύκλο! Παναγία μου! 

Χαχαχα ναι λίγο πριν το θετικό ωορρηξίας μέχρι  και δύο μέρες μετά,αλλά την τελευταία μέρα είχα κουραστεί και είπα στον άντρα μου ,Κάνε ότι μπορείς και γρήγορα δεν μπορώ και δεν θέλω άλλο!!χαχαχα

πρίν από 1 λεπτό , ΓΙΩΤΑ78 είπε:

Εσύ Χαρά από τώρα παίρνεις σίδηρο??νωρίς δεν σε άρχισε?εμένα από τον τρίτο μου έχει πει

Έλα ντε τι να σου πω από την 5η εβδομάδα μου έδωσε. Θα λιώσω στον σίδηρο. Και μου τον ξεκίνησε χωρίς να έχει εξετάσεις στα χέρια του. Και από την 8η εβδομάδα ξεκίνησα το ασβέστιο... 

XDAlp3.png

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

εφοσον εχετε  κανει δοκιμασει καθε μερα στην ωορηξια κ δεν εκατσε , δοκιμασε μερα παρα μερα σε αυτον τον κυκλο.

εγω αυτο θα κανω  ..

Ετσι! Θα δοκιμαστουν όλες οι παραλλαγές μεχρι να επιτευχθεί! 

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , ΓΙΩΤΑ78 είπε:

ισως να μην εχετε θεμα με το σπερμα για αυτο .. 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Just now, ΓΙΩΤΑ78 είπε:

Χαχαχα ναι λίγο πριν το θετικό ωορρηξίας μέχρι  και δύο μέρες μετά,αλλά την τελευταία μέρα είχα κουραστεί και είπα στον άντρα μου ,Κάνε ότι μπορείς και γρήγορα δεν μπορώ και δεν θέλω άλλο!!χαχαχα

Μπράβο σας! Θέλει επιμονή και από τους δύο! Χα χα! Εννοειται στο τελος οτι ετσι θα πουμε ολες! Οι άντρες εχουν όμως το δυσκολότερο έργο! 

• Χαχα 1

πρίν από 3 λεπτά , Χαρά Τριανταφυλλακι. είπε:

Έλα ντε τι να σου πω από την 5η εβδομάδα μου έδωσε. Θα λιώσω στον σίδηρο. Και μου τον ξεκίνησε χωρίς να έχει εξετάσεις στα χέρια του. Και από την 8η εβδομάδα ξεκίνησα το ασβέστιο... 

Παρά πολύ νωρίς,ποιος ξέρει ,εμένα και τις δύο φορές και διαφορετικοί γυναικολόγοι το ίδιο μου είπαν ,από τον τρίτο και μετά

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...