Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

Αυτά κάνω, κυκλικά, βάρη, μπάρα, 1 φορά την εβδομάδα cross. Αλλά νιώθω κομπλέ μετά. Πριν 6 μήνες πήγαινα σε ένα τέρμα γυμναστηριακο στυλ, όλοι φέτες και στεγνοί, semi personal έκανα εκεί , για 3 μήνες. Έχασα 10 κιλα της εγκυμοσύνης και εκεί ένιωθα ότι ζαλίζομαι κάθε μέρα. Τώρα είμαι καλά και τρώω τα πάντα. Πάω για την μέση μου και για ενδυνάμωση. Δεν κάνω διατροφή, κάνω την κλασική, την μεσογειακή. 
      παντως τα κιλά μου τα ανέβαζαν ποιο γρηγορα. 
      πιλατες που έκανα, δυστυχώς μάλλον δεν πήγαινα σε καλό, επειδή δεν είμαι γυμνασμένη, δεν μπορούσα να κάνω καμία άσκηση περίπου. Ότι κάναμε με πόδια στον αέρα δεν μπορούσα να τα κρατήσω με τίποτα. Δεν μου έβγαλε αυτό τον ενθουσιασμό που μου βγάζουν τα ομαδικά τα γρήγορα, τα κυκλικά, με μουσική. Το semi personal.

Βαρέθηκα με το αργό στυλ. Και αγχώθηκα τώρα. Γιατί είμαι ευαίσθητη με τις ορμονεσ Μου. Αλλά αν επηρεάζει το άγχος, και εμένα με χαλαρώνει αυτό του είδους γυμναστική, κάνω και λάθος γυμναστικη μετα; Τέλεια χαχαχα

Χθες διάβαζα ότι για να επηρεάζει η γυμναστική, πρέπει να ζορίζουμε πάρα πολύ το σώμα μας, να καίμε το λίπος που χρειαζόμαστε , αυτό που λέμε να στεγνώσουμε (το λίπος χρειάζεται, είναι αναγκαίο) και επηρεάζετε η υπόφυση, με αποτέλεσμα να πέφτουν τα οιστρογόνα. Να χάνουμε κύκλους ή να κοπεί τελείως η περίοδος. 

Καλημέρα, 

Οι ακρότητες είναι αυτό που  δημιουργούν πρόβλημα. Να  κάνεις την γυμναστική σου σε φυσιολογικά πλαίσια,  οποιοδήποτε είδος γυμναστικής, δεν πιστεύω ότι θα επηρεάσει τον κύκλο σου. Οι δίαιτες χωρις υδατάνθρακες ( έχω ακούσει διατροφολογους που δίνουν τέτοιες διαιτες) και η εξαντλητική γυμναστική επηρεάζουν. 
      Αν ήταν έτσι, όσες γυναίκες έκαναν γυμναστική δεν θα έμεναν έγκυες. Οποτε μην αγχώνεσαι! 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια!

Χωρις να θελω να σας απογοητευσω το 25% ισχυει για ζευγάρια στα οποια οι γυναικες είναι κατω των 30. Από εκει και περα τα ποσοστα μειωνονται  και ειδικα με τα 38 η γονιμοτητα πεφτει κατακόρυφα.

@ada32 και εγω μετανιωσα που δεν εκανα τα παιδια μου νωρίτερα και εδινα βαση/προτεραιοτητα σε αλλα, όμως τις αποφασεις μας τις παιρνουμε με τα δεδομενα που εχουμε εκεινη τη στιγμη, οποτε μη σκέφτεσαι ετσι.

• Μου αρέσει 2

kRl9p2.png kRl9p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

2 ώρες πρίν, ada32 είπε:

βρε κοριτσια εχψ αρχισει λιγο κ απογοητευομαι ..δηλαδη η δημητρα με τοσες  επαφες κ δεν εμεινε ..  τι στο καλο πια??  πρεπει να βρουμε ακριβως και την ωρα της ωορηξιας για να το πιασουμε ???:confused:

Kαλημερα ! εσυ τι κανεις κοριτσι?  ξανα με προκληση συνεχιζεις η μονοι σας?  νομιζω μαζι αδιαθετησαμε εμεις?

Ελα ντε βρε αντα μου...εγω 15 επαφες ειχα αυτον τον μηνα μην σ πω κ παραπανω...

@Smile89 ρώτησα για τον σίδηρο γιατί μου είπαν ότι προκαλεί δυσκοιλιότητα. Εγω παίρνω σίδηρο και ευτυχώς γενικά δεν έχω θέμα στην τουαλετα.Οπότε θα σε καθοδηγήσει ο γιατρός σου κορίτσι μου. Όλα καλά θα πάνε.

XDAlp3.png

πρίν από 8 λεπτά , Dimitr@17 είπε:

Ελα ντε βρε αντα μου...εγω 15 επαφες ειχα αυτον τον μηνα μην σ πω κ παραπανω...

Ναι ρε κοριτσάκι μου, μην απογοήτευσαι, συνέχισε έτσι!  Τελικά εχεις αδιαθετησει κανονικα? Δεν θα πας για χοριακη?

πρίν από 3 λεπτά , Χαρά Τριανταφυλλακι. είπε:

@Smile89 ρώτησα για τον σίδηρο γιατί μου είπαν ότι προκαλεί δυσκοιλιότητα. Εγω παίρνω σίδηρο και ευτυχώς γενικά δεν έχω θέμα στην τουαλετα.Οπότε θα σε καθοδηγήσει ο γιατρός σου κορίτσι μου. Όλα καλά θα πάνε.

Μακαρι κορίτσι μου 

πρίν από 1 λεπτό , kido είπε:

Ναι ρε κοριτσάκι μου, μην απογοήτευσαι, συνέχισε έτσι!  Τελικά εχεις αδιαθετησει κανονικα? Δεν θα πας για χοριακη?

Α ναι για πες μας, με το πρόβλημα μου ξεχαστηκα συγνώμη. 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 15 λεπτά , Nati85 είπε:

Ναι τι να πω ρε κοριτσάκι πως την πατήσαμε έτσι!!θα γίνει κάποια στιγμή είναι το μόνο σίγουρο αλλά έχουμε πάθει μεγάλο χουνερι

Όπως τα λες!!!

@Vila ξεκίνησες τα γκλουκοφάζ;

@Μαρθα Κ επαθα πλάκα με τα κιλά που έχασες. Περιμένω να δω κ αλλά σε 2 βδομάδες! Συνέχισε έτσι! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 20 λεπτά , kido είπε:

Οχι δεν θα παω εχω κανονικη ροη...

πρίν από 43 λεπτά , kido είπε:

Χα χα χα το ηθικό διδαγμα σωστό! Πιστεύω οτι σίγουρα το άγχος δεν βοηθά γιατι εκκρινεις ορμονες που είναι φυσική αντισυλληψη. Λέτε να μας κάνει κακό που το έχουμε και στο μυαλό συνέχεια? Καλα η δικιά σου έπιασε λαχείο με μια φορά το τρίμηνο, αλλά θα κληρωσει και σε μας που το πάμε πιο προγραμματισμένα!

Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα κληρώσει για όλες το μόνο σίγουρο!

Τον πρώτο αριθμό έπιασε αυτή δεν το συζητώ!

2 ώρες πρίν, kido είπε:

@ada32Μήπως και οι πολλές εξασθενίζουν; Το έχω ακούσει κι αυτό. Εγώ έχω λίγες σχετικά. Οι περισσότερες που έχουμε κάνει μέσα στις γόνιμες είναι 4, δηλαδή μέρα παρά μέρα όλη τη βδομάδα της οωρρηξίας. Έχει τύχει και κύκλος με 1 μόνο στις γόνιμες. Γενικά δεν το λες και προσπάθεια αυτό που κάνουμε! Είναι πολλοί παράγοντες κορίτσια και το σωστό timing όλων αυτών. Γι αυτό το λένε θαύμα!

Ναι κ εγω ετσι πιστευω οτι αυτη την φορα το παρακανα! αλλα ετυχε , δεν το προγραμματισα . αλλα στον επομενο λεω μερα παρα μερα να το παμε απο 7η εως 17η να δουμε . κ ο αντρας μου ετσι λεει .. 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 57 λεπτά , alina80 είπε:

Όντως. Έχω παράδειγμα φίλης. Το έχω ξαναπεί. Η κοπέλα αυτή από τη φύση της δεν κάνει και μήνα ωορρηξια. Ο κύκλος της δεν είναι ποτέ μικρότερος από 40-45 μέρες. Δεν ξέρει ποτέ ποτέ έχει ωορρηξία και πότε θα αδιαθετησει. Από Μάιο έως Αύγουστο λόγω δουλειάς του άντρα της είχαν μια επαφή! Μία! Και έμεινε έγκυος. Ε, τώρα αυτό τύχη δεν είναι; Τι είναι; Να πω βέβαια ότι ενώ έκαναν ελεύθερα η ίδια είχε στο μυαλό της ότι μετά τον Οκτώβριο θα ξεκινούσαν προσπάθεια (γιατί εδώ που τα λέμε μια επαφή στο τριμηνο όντως δεν το λες προσπάθεια). 

Ηθικό δίδαγμα: τουλάχιστον να μην τρελαινόμαστε αν σε έναν κύκλο είχαμε λιγότερες επαφές στις γόνιμες από όσες θα θελαμε. Τα λέω να τα ακούω εγώ που έχω βγάλει ήδη το πρόγραμμα των επαφών για αυτό το μήνα! Χαχαχα. Ενημέρωσα και τον καλό μου να κανονίσει την πορεία του!

xaxaxaxa κ εγωω αυτο σκεφτομουν .. εβγαλα ηδη προγραμμα!!! xaxaxaxa

ειπα στον αλλον κυκλο θα κρατηθω κ θα παω μερα παρα μερα .. 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 2 λεπτά , ada32 είπε:

xaxaxaxa κ εγωω αυτο σκεφτομουν .. εβγαλα ηδη προγραμμα!!! xaxaxaxa

ειπα στον αλλον κυκλο θα κρατηθω κ θα παω μερα παρα μερα .. 

Λες να το κάνω έτσι; Με αγχώνει αυτό γιατί πες ότι τη μέρα που είναι να γίνει κάτι συμβεί. Να μείνουν κενές δύο μέρες; 

Κοριτσια και εγω εχω βγαλει πρόγραμμα ια κανω οτι εκανα τον μηνα που ειχα μηνει!! Μερα παρα μερα απο αυριο και με το που δω θετικο 2 μέρες σερί χαχχα και που να πιασει παλι!! Αχαχχα πλακα θα εχει!!

• Μου αρέσει 1

Just now, Ungry girl είπε:

Κοριτσια και εγω εχω βγαλει πρόγραμμα ια κανω οτι εκανα τον μηνα που ειχα μηνει!! Μερα παρα μερα απο αυριο και με το που δω θετικο 2 μέρες σερί χαχχα και που να πιασει παλι!! Αχαχχα πλακα θα εχει!!

Άμα πιάσει να το πατενταρεις! Είναι η συνταγή σας! Χα χα!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 1 λεπτό , kido είπε:

Άμα πιάσει να το πατενταρεις! Είναι η συνταγή σας! Χα χα!

Χαααχχα!!  Οντος θα το κανω διαφημιστικό θέλετε να μηνεται εγκυος χαχαχα με.πληρωμη φυσικά χαχαχα!! Μπορει οντος και να.εφτεγε αυτο γιατί ηταν ο πιο δυνατος μήνας στα 2 χρονια τωρα ο καλύτερος!! Θα προσπαθήσω να το ξανα κανβ πρόγραμμα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...