Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Ναι παρεούλα,θα μετράμε τις ημέρες μαζί!Σε ποια μονάδα βρισκεσαι;Αθήνα;

Πάρε στο νοσοκομείο κατευθειαν κ θα σε συνδέσουν,ζητά να σου κλείσουν εκεί ραντεβού.Την τελευταια φορά εγώ έτσι το έκανα.

Αθήνα στο γεννεσις. Εσύ; 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

Just now, ada32 είπε:

το ξερω οτι δεν εχει  αλλα με πολλες επαφες μεσα στον λυκλο εχεις περισσοτερες πιθανοτητες απο το να εχεις 1-2 . αυτο εννοω!  ασε που μετα εχεις κ τυψεις οτι ειχες λιγες επαφες κ δεν τα καταφερες . . εγω για παραδειγμα ειτε λιγες εχω ειτε αρκετες ακομα δεν μας εχει κατσει  δυστυχως..

@ada32Μήπως και οι πολλές εξασθενίζουν; Το έχω ακούσει κι αυτό. Εγώ έχω λίγες σχετικά. Οι περισσότερες που έχουμε κάνει μέσα στις γόνιμες είναι 4, δηλαδή μέρα παρά μέρα όλη τη βδομάδα της οωρρηξίας. Έχει τύχει και κύκλος με 1 μόνο στις γόνιμες. Γενικά δεν το λες και προσπάθεια αυτό που κάνουμε! Είναι πολλοί παράγοντες κορίτσια και το σωστό timing όλων αυτών. Γι αυτό το λένε θαύμα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

Ο γιατρός μου είχε πει 2 με 3 επαφές κάθε βδομάδα και στις γόνιμες να αφήνουμε 36 ώρες ανάμεσα στις επαφές αλλά αν είναι να κάτσει θα κάτσει αλλιώς και να χτυπιέσαι κατω τίποτα δεν γίνεται!! 

Ήρθε κανονικά το αίμα κορίτσια!

• Λυπημένη/-ος 8

e6OVp3.pngExilp3.png

πρίν από 6 λεπτά , andrianni είπε:

Καλημέρα! Τα ίδια...συνεχίζω δεν είναι να το αφήσω γιατί δε μου έρχεται περίοδος διαφορετικά. Λόγω άστατου κύκλου. Η 3η και βλέπουμε. Με εχει πάρει λίγο απο κάτω αλλά έχω πεισμώσει...Μαζί αδιαθετήσαμε αλλά εσυ πέρασες κ τις γόνιμες! Εγώ την άλλη εβδομάδα! Ακόμα κ τώρα με τα φάρμακα αργει_περίπου 18η μέρα! Αυτάαααα!!!! Καλή μας τύχη!!!!

ναι αν εχεις αστατο κυκλο μη το αφηνεις .εχεις κ μεγαλυτερο κυκλο απο εμενα εσυ ..  κ εγω να σου πω εχω πεισμωσει  πλεον .. ε μα καποαι στιγμη θα μας κατσει αλλα θα ταλαιπωρηθουμε λιγακι παραπανω..  ναι εγω συμφωνα με τα τεστ ωορηξιας , μου τελειωσαν οι γονιμες .. κ υγρα δεν εχω  πλεον. να σε ρωτησω , θα ξανα κανεις ενεση να σπασουν τα ωοθυλακια?

hBuvp3.png    n8xOp2.png

Just now, Nati85 είπε:

Ο γιατρός μου είχε πει 2 με 3 επαφές κάθε βδομάδα και στις γόνιμες να αφήνουμε 36 ώρες ανάμεσα στις επαφές αλλά αν είναι να κάτσει θα κάτσει αλλιώς και να χτυπιέσαι κατω τίποτα δεν γίνεται!! 

Όπως το λες. Αν είναι να ερθει, θα έρθει! Δεν πειράζει @Nati85 πάμε στον επόμενο. Μην πέφτεις όσο μπορείς.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , Nati85 είπε:

@ΓΙΩΤΑ78 καλά αποτελέσματα εύχομαι Γιώτα μου.σε είχα και εγώ στο μυαλό μου αυτές τις μέρες αν έκανες αυχενική.

Σε ευχαριστω πολυ κοπελα μου ,τη Δευτερα η αυχενικη,πλησιαζει η μερα και η γωνια μεγαλωνει!!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 5 λεπτά , Nati85 είπε:

Τον αλλο μηνα ματια μου παλι. 

πρίν από 3 λεπτά , ΓΙΩΤΑ78 είπε:

Σε ευχαριστω πολυ κοπελα μου ,τη Δευτερα η αυχενικη,πλησιαζει η μερα και η γωνια μεγαλωνει!!!!

Ολα καλα θα πανε!! 

• Ευχαριστώ 1

nlmNp2.png

πρίν από 14 λεπτά , Nati85 είπε:

Κουραγιο κοριτσι μου !!!!! Ο επομενος μηνας των ερωτευμενων  ,ευχομαι να ειναι ο τυχερος σου :)

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 17 λεπτά , ada32 είπε:

ναι αν εχεις αστατο κυκλο μη το αφηνεις .εχεις κ μεγαλυτερο κυκλο απο εμενα εσυ ..  κ εγω να σου πω εχω πεισμωσει  πλεον .. ε μα καποαι στιγμη θα μας κατσει αλλα θα ταλαιπωρηθουμε λιγακι παραπανω..  ναι εγω συμφωνα με τα τεστ ωορηξιας , μου τελειωσαν οι γονιμες .. κ υγρα δεν εχω  πλεον. να σε ρωτησω , θα ξανα κανεις ενεση να σπασουν τα ωοθυλακια?

Δεν ξέρω ότι μου πει! Μάλλον όμως θα μου κάνει όπως κ την προηγούμενη! Άσε δεν έχω δύναμη ούτε ερωτήσεις να κάνω! Σκέφτομαι όμως να πω να κάνουμε προγεστερονη μετα την ωορ.  γιατι ενω το ειχαμε πει κάποια στιγμή δεν κάναμε τελικά! Κ σε σχέση με την τύχη που λέτε το πιστευω πάρα πολύ! Και επαφές έχουμε στοχευμένα κ τίποτα... Αν δεν θέλαμε τότε ίσως μέναμε πιο ευκολα! Εμένα έτσι ήρθε την πρώτη φορά αλλά δεν μπορω να πιστεψω οτι το αγχος μπλοκάρει τόσο πολύ.κάτι αλλο φταιει κ θα το βρω. Και @Nati85 μου κ εγώ σταματησα να τον παίρνω αγκαλιά αλλά τίποτα. Τουλάχιστον να προσεχεις λίγο μετα την ωορηξια

• Μου αρέσει 1

πρίν από 33 λεπτά , andrianni είπε:

Δεν ξέρω ότι μου πει! Μάλλον όμως θα μου κάνει όπως κ την προηγούμενη! Άσε δεν έχω δύναμη ούτε ερωτήσεις να κάνω! Σκέφτομαι όμως να πω να κάνουμε προγεστερονη μετα την ωορ.  γιατι ενω το ειχαμε πει κάποια στιγμή δεν κάναμε τελικά! Κ σε σχέση με την τύχη που λέτε το πιστευω πάρα πολύ! Και επαφές έχουμε στοχευμένα κ τίποτα... Αν δεν θέλαμε τότε ίσως μέναμε πιο ευκολα! Εμένα έτσι ήρθε την πρώτη φορά αλλά δεν μπορω να πιστεψω οτι το αγχος μπλοκάρει τόσο πολύ.κάτι αλλο φταιει κ θα το βρω. Και @Nati85 μου κ εγώ σταματησα να τον παίρνω αγκαλιά αλλά τίποτα. Τουλάχιστον να προσεχεις λίγο μετα την ωορηξια

Εύχομαι αυτή η φορά να είναι η τυχερή σου!!και εγώ δεν πιστεύω μόνο ότι είναι το άγχος πάντως κατι αλλο μας μπλοκάρει! Θα προσέχω λίγο παραπάνω σε σχέση με την αγκαλιά αλλά εντάξει δεν έφταιγε αυτό τώρα απλώς δεν είχε γίνει τίποτα!

e6OVp3.pngExilp3.png

1 hour ago, ada32 είπε:

και  εγω πιστευω οτι ειναι  κ λιγο τυχη .. γτ υπαρχουν τοσα ζευγαρια που επιασαν με μια επαφη ! 

Όντως. Έχω παράδειγμα φίλης. Το έχω ξαναπεί. Η κοπέλα αυτή από τη φύση της δεν κάνει και μήνα ωορρηξια. Ο κύκλος της δεν είναι ποτέ μικρότερος από 40-45 μέρες. Δεν ξέρει ποτέ ποτέ έχει ωορρηξία και πότε θα αδιαθετησει. Από Μάιο έως Αύγουστο λόγω δουλειάς του άντρα της είχαν μια επαφή! Μία! Και έμεινε έγκυος. Ε, τώρα αυτό τύχη δεν είναι; Τι είναι; Να πω βέβαια ότι ενώ έκαναν ελεύθερα η ίδια είχε στο μυαλό της ότι μετά τον Οκτώβριο θα ξεκινούσαν προσπάθεια (γιατί εδώ που τα λέμε μια επαφή στο τριμηνο όντως δεν το λες προσπάθεια). 

Ηθικό δίδαγμα: τουλάχιστον να μην τρελαινόμαστε αν σε έναν κύκλο είχαμε λιγότερες επαφές στις γόνιμες από όσες θα θελαμε. Τα λέω να τα ακούω εγώ που έχω βγάλει ήδη το πρόγραμμα των επαφών για αυτό το μήνα! Χαχαχα. Ενημέρωσα και τον καλό μου να κανονίσει την πορεία του!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 2

Διαφημίσεις

πρίν από 4 λεπτά , Nati85 είπε:

Εύχομαι αυτή η φορά να είναι η τυχερή σου!!και εγώ δεν πιστεύω μόνο ότι είναι το άγχος πάντως κατι αλλο μας μπλοκάρει! Θα προσέχω λίγο παραπάνω σε σχέση με την αγκαλιά αλλά εντάξει δεν έφταιγε αυτό τώρα απλώς δεν είχε γίνει τίποτα!

Να δω πότε θα είναι η τυχερή μας! Για να λυθεί και το μυστήριο!Σίγουρα δεν έφταιγε αυτό αλλά για να φύγει έστω και η υπόνοια...! 

πρίν από 6 λεπτά , alina80 είπε:

Όντως. Έχω παράδειγμα φίλης. Το έχω ξαναπεί. Η κοπέλα αυτή από τη φύση της δεν κάνει και μήνα ωορρηξια. Ο κύκλος της δεν είναι ποτέ μικρότερος από 40-45 μέρες. Δεν ξέρει ποτέ ποτέ έχει ωορρηξία και πότε θα αδιαθετησει. Από Μάιο έως Αύγουστο λόγω δουλειάς του άντρα της είχαν μια επαφή! Μία! Και έμεινε έγκυος. Ε, τώρα αυτό τύχη δεν είναι; Τι είναι; Να πω βέβαια ότι ενώ έκαναν ελεύθερα η ίδια είχε στο μυαλό της ότι μετά τον Οκτώβριο θα ξεκινούσαν προσπάθεια (γιατί εδώ που τα λέμε μια επαφή στο τριμηνο όντως δεν το λες προσπάθεια). 

Ηθικό δίδαγμα: τουλάχιστον να μην τρελαινόμαστε αν σε έναν κύκλο είχαμε λιγότερες επαφές στις γόνιμες από όσες θα θελαμε. Τα λέω να τα ακούω εγώ που έχω βγάλει ήδη το πρόγραμμα των επαφών για αυτό το μήνα! Χαχαχα. Ενημέρωσα και τον καλό μου να κανονίσει την πορεία του!

Χα χα χα το ηθικό διδαγμα σωστό! Πιστεύω οτι σίγουρα το άγχος δεν βοηθά γιατι εκκρινεις ορμονες που είναι φυσική αντισυλληψη. Λέτε να μας κάνει κακό που το έχουμε και στο μυαλό συνέχεια? Καλα η δικιά σου έπιασε λαχείο με μια φορά το τρίμηνο, αλλά θα κληρωσει και σε μας που το πάμε πιο προγραμματισμένα!

πρίν από 7 λεπτά , andrianni είπε:

Να δω πότε θα είναι η τυχερή μας! Για να λυθεί και το μυστήριο!Σίγουρα δεν έφταιγε αυτό αλλά για να φύγει έστω και η υπόνοια...! 

Ναι τι να πω ρε κοριτσάκι πως την πατήσαμε έτσι!!θα γίνει κάποια στιγμή είναι το μόνο σίγουρο αλλά έχουμε πάθει μεγάλο χουνερι

e6OVp3.pngExilp3.png

1 hour ago, ΓΙΩΤΑ78 είπε:

Σε νιώθω και εγώ 7/2έχω την επόμενη Τετάρτη που έρχεται. Να μας πάνε όλα καλά.... έχω και εγώ αγωνία.....  Ο θεούλης να είναι μαζί μας...♡♡♡ 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

XDAlp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...