Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

Συμπτώματα εγκυμοσύνης πριν την καθυστέρηση απο το Parents

Recommended Posts

πρίν από 1 λεπτό , ada32 είπε:

ε μα πραγματικα ! τι να πω ! πραγματικα εχω μετανιωσει που ενω ειμαστε μαζι με τον αντρα μου  8 χρονια , δεν το καναμε ελευθερα νωριτερα .. στερνη μου γνωση να σε ειχα πρωτα που λεμε!!! 

Ναι ρε συ άσε!και εμείς μετά το παιδί προσέχαμε μην μείνω έγκυος όταν είναι μικρός και δεν την παλέψω με 2 μωρα! Πάρτα τώρα νατι 

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

e6OVp3.pngExilp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 40,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ungry girl

2701

• Nati85

2289

• elenakii22

2033

• alina80

1980

πρίν από 38 λεπτά , Smile89 είπε:

Δεν έχω δυσκοιλιότητας θα σφιχτω όπως είναι λογικό να σφιχτω. Εύχομαι να μην σου έρθει. 

Καλημέρα κορίτσι μου. Μόλις μιλήσεις με τον γιατρό θα σου πει ακριβώς τι να κάνεις μην αγχώνεσαι. Να σε ρωτήσω πίνεις σίδηρο?

XDAlp3.png

πρίν από 16 λεπτά , ada32 είπε:

ε μα πραγματικα ! τι να πω ! πραγματικα εχω μετανιωσει που ενω ειμαστε μαζι με τον αντρα μου  8 χρονια , δεν το καναμε ελευθερα νωριτερα .. στερνη μου γνωση να σε ειχα πρωτα που λεμε!!! 

@ada32 το έχω σκεφτεί κι εγώ αυτό! Φοβόμουν τόσα χρόνια ότι θα μείνω έγκυος και προσέχαμε. Όποτε είχα καθυστέρηση εκεί να δείτε τι άγχος περνούσα και μόλις αδιαθετούσα πάρτυ! Τώρα όλα αντίστροφα! Αν το ξερα ότι δεν είναι και τόσο εύκολη η εγκυμοσύνη...

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, ΓΙΩΤΑ78 είπε:

Καλημερα κοριτσια και απο μενα ,χαθηκα εντελως το ξερω ,σας διαβαζα ομως και μαθαινα τα νεα σας αλλα δεν ειχα κουραγια να γραψω ,ημουν πολυ χαλια ψυχολογικα γιατι μου επεσαν πολλα μαζεμενα,κλοπη ,αρρωστια του πατερα μου ,νοσοκομεια κτλ βαλε και τις ορμονες της εγκυμοσυνης εεεε δε θελει και πολυ να σε παρει απο κατω.Τωρα ειμαι καλυτερα ομως ,επεστρεψα δριμυτερη....νομιζω!!!!Η εγκυμοσυνη κυλαει κανονικα αλλα πολυ πονος στο στομαχι κοριτσια και εχω τρελλαθει στους εμετους ,πραγματικα δεν ειναι καλη η πρωτη περιοδος της εγκυμοσυνης ,καμια ευχαριστηση......χαχαχα ελπ[ιζω να βελτιωθουν τα πραγματα αργοτερα.Τη Δευτερα εχω να κανω την αυχενικη διαφανεια και την Πεμπτη 1η του μηνα τη ληψη τροφοβλαστης και ευχομαι να πανε ολα καλα αυτη τη φορα ,δεχομαι ευχαριστα τις προσευχες σας για εμενα !!!!!

Τωρα οσον αφορα καποια ερωτηματα που ειχατε καποιες κοπελες για αιματα,καφετια κτλ πριν την περιοδο,να σας πω οτι και εγω ειχα 6 μερες πριν την αναμενομενη περιοδο αιμα καφε που κρατησε πολυ λιγο και τελικα ημουν εγκυος και ο γιατρος δεν μου εδωσε τιποτα να παρω και ολα κυλησαν φυσιολογικα.Επισης εμενα ο γιατρος μου ειπε να κανω την επαναλληπτικη χοριακη μετα απο μια εβδομαδα(οποτε ειναι στον γιατρο το τι πρωτοκολλο θα ακολουθησει)και εννοειτε οτι ειχα τρελη αγωνια στο ενδιαμεσο αλλα το παλεψα.Οσον αφορα και τη τουαλετα κοριτσια εγω σφιγγομαι οσο χρειαζεται και δεν εχω θεμα ,εχει γατζωθει ο σπορος για τα καλα φαινεται γιατι τοσα περασε ,κλαματα ,στεναχωριες ,αγχοι,δουλειες,βαρη .....αλλα εκει ακλονητος!!!!!

Αυτααααααααααα απο μενα ,φιλια πολλα σε ολες και καλα αποτελεσματα σε ολες οσες περιμενουν τωρα κοντα!!!!!

Καλημέρα! Σε σκεφτόμουν κ ευχόμουν (γιατι δεν ειμαι της προσευχής)να πανε όλα καλά! Θα το ευχαριστηθείς μετά που θα είναι όλα καλά με το σποράκι. Θα περιμένω με αγωνία τα νέα σου κοπέλα μου!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 32 λεπτά , ada32 είπε:

βρε κοριτσια εχψ αρχισει λιγο κ απογοητευομαι ..δηλαδη η δημητρα με τοσες  επαφες κ δεν εμεινε ..  τι στο καλο πια??  πρεπει να βρουμε ακριβως και την ωρα της ωορηξιας για να το πιασουμε ???:confused:

Kαλημερα ! εσυ τι κανεις κοριτσι?  ξανα με προκληση συνεχιζεις η μονοι σας?  νομιζω μαζι αδιαθετησαμε εμεις?

Δεν έχει μεγάλη σημασία ο αριθμός των επαφών κορίτσι. Σκέψου ότι σε ένα υγιές και γόνιμο ζευγάρι, οι πιθανότητες να επιτευχθεί εγκυμοσύνη σε επαφή στις γόνιμες δεν είναι περισσότερες από 25%. 

• Μου αρέσει 1

Just now, alina80 είπε:

Δεν έχει μεγάλη σημασία ο αριθμός των επαφών κορίτσι. Σκέψου ότι σε ένα υγιές και γόνιμο ζευγάρι, οι πιθανότητες να επιτευχθεί εγκυμοσύνη σε επαφή στις γόνιμες δεν είναι περισσότερες από 25%. 

Αποκαρδιωτικά ποσοστά!!!

πρίν από 31 λεπτά , ada32 είπε:

βρε κοριτσια εχψ αρχισει λιγο κ απογοητευομαι ..δηλαδη η δημητρα με τοσες  επαφες κ δεν εμεινε ..  τι στο καλο πια??  πρεπει να βρουμε ακριβως και την ωρα της ωορηξιας για να το πιασουμε ???:confused:

Kαλημερα ! εσυ τι κανεις κοριτσι?  ξανα με προκληση συνεχιζεις η μονοι σας?  νομιζω μαζι αδιαθετησαμε εμεις?

Καλημέρα! Τα ίδια...συνεχίζω δεν είναι να το αφήσω γιατί δε μου έρχεται περίοδος διαφορετικά. Λόγω άστατου κύκλου. Η 3η και βλέπουμε. Με εχει πάρει λίγο απο κάτω αλλά έχω πεισμώσει...Μαζί αδιαθετήσαμε αλλά εσυ πέρασες κ τις γόνιμες! Εγώ την άλλη εβδομάδα! Ακόμα κ τώρα με τα φάρμακα αργει_περίπου 18η μέρα! Αυτάαααα!!!! Καλή μας τύχη!!!!

πρίν από 26 λεπτά , ada32 είπε:

Μην το σκέφτεσαι έτσι. Υπήρχαν λόγοι που δεν θέλατε / θέλαμε νωρίτερα. Καμία φορά το σκέφτομαι και εγώ. Μετά υπενθυμίζω στον εαυτό μου ότι ένα παιδί πρέπει να το κάνουμε όταν είμαστε σίγουροι για αυτό. Άρα καλώς πράξαμε όπως πράξαμε. 

πρίν από 2 λεπτά , kido είπε:

Αποκαρδιωτικά ποσοστά!!!

Άστα να πάνε... Σκέψου τώρα όσοι έχουμε και κάποιο θεματάκι... Από την άλλη υπάρχουν τόσα παραδείγματα που ήρθε κόντρα σε όλα τα δεδομένα... Τελικά καταλήγω ότι αν είναι να γίνει θα γίνει. Η τύχη παίζει μεγάλο ρόλο!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , alina80 είπε:

Μην το σκέφτεσαι έτσι. Υπήρχαν λόγοι που δεν θέλατε / θέλαμε νωρίτερα. Καμία φορά το σκέφτομαι και εγώ. Μετά υπενθυμίζω στον εαυτό μου ότι ένα παιδί πρέπει να το κάνουμε όταν είμαστε σίγουροι για αυτό. Άρα καλώς πράξαμε όπως πράξαμε. 

Άστα να πάνε... Σκέψου τώρα όσοι έχουμε και κάποιο θεματάκι... Από την άλλη υπάρχουν τόσα παραδείγματα που ήρθε κόντρα σε όλα τα δεδομένα... Τελικά καταλήγω ότι αν είναι να γίνει θα γίνει. Η τύχη παίζει μεγάλο ρόλο!

Σοφά μιλάς @alina80 !!

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 3 λεπτά , alina80 είπε:

το ξερω οτι δεν εχει  αλλα με πολλες επαφες μεσα στον λυκλο εχεις περισσοτερες πιθανοτητες απο το να εχεις 1-2 . αυτο εννοω!  ασε που μετα εχεις κ τυψεις οτι ειχες λιγες επαφες κ δεν τα καταφερες . . εγω για παραδειγμα ειτε λιγες εχω ειτε αρκετες ακομα δεν μας εχει κατσει  δυστυχως..

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 13 λεπτά , andrianni είπε:

Καλημέρα! Σε σκεφτόμουν κ ευχόμουν (γιατι δεν ειμαι της προσευχής)να πανε όλα καλά! Θα το ευχαριστηθείς μετά που θα είναι όλα καλά με το σποράκι. Θα περιμένω με αγωνία τα νέα σου κοπέλα μου!

Σε ευχαριστω παρα πολυ κοπελα μου ,συνεχισε να ευχεσαι σε παρακαλω το εχω αναγκη!!!Μολις εχω νεα θα σας ενημερωσω :)

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , alina80 είπε:

και  εγω πιστευω οτι ειναι  κ λιγο τυχη .. γτ υπαρχουν τοσα ζευγαρια που επιασαν με μια επαφη ! 

hBuvp3.png    n8xOp2.png

πρίν από 24 λεπτά , Χαρά Τριανταφυλλακι. είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου. Μόλις μιλήσεις με τον γιατρό θα σου πει ακριβώς τι να κάνεις μην αγχώνεσαι. Να σε ρωτήσω πίνεις σίδηρο?

Οχι δεν πίνω 

πρίν από 25 λεπτά , Τονι@ είπε:

@Dimitr@17μου κι εγώ για την περίπτωση δυσκοιλιοτητας μιλούσα. Συγνώμη αν εγώ σε τρομαξα. 

Σορρυ μπερδεύτηκα. @Smile89 εσενα εννοούσα. 

Ναι οκ δεν πειράζει 

nlmNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...